Dávkování BCAA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dávkování BCAA  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Dávkování BCAA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Velor

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám omezené finance takže si nemůžu dovolit dávkovat BCAA tak jak se má (souhlasím s tím 0,2g /kg, výrobce uvádí o hodně míň protože když někdo váží 90kg tak to dělá 18g což je 36 kapslí a pokud balení obsahuje 120 tak to máš za 4 dny pryč)

Mám BCAA Instant a beru jen 7g který mám v 0,7l vody co během tréninku popíjím, trénink mi trvá 1h:30 - 1h:45 tak to beru pro oddálení katabolického stavu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Velor napsal:
Já mám omezené finance takže si nemůžu dovolit dávkovat BCAA tak jak se má (souhlasím s tím 0,2g /kg, výrobce uvádí o hodně míň protože když někdo váží 90kg tak to dělá 18g což je 36 kapslí a pokud balení obsahuje 120 tak to máš za 4 dny pryč)

Mám BCAA Instant a beru jen 7g který mám v 0,7l vody co během tréninku popíjím, trénink mi trvá 1h:30 - 1h:45 tak to beru pro oddálení katabolického stavu.

A to nám tu oznamuješ nebo co to má za význam...
BCAA ber pořádně a klidně i více, nebo vůbec!
Tohle co tu píšeš je úplně k ničemu a hlavně to je ta klasika - nakoupit kdoví co a brát to tak aby to dlouho vydželo a přitom celkový účinek o h***ě.
JrElda

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 9:21 pm    Předmět: Re: Dávkování BCAA Odpovědět s citátem

salát napsal:
Čau,určitě to tu je milionkrát,ale potřebuju radu,koupil jsem BCAA extreme pure od aminostar (120 kapslí) a doporučené dávkování je 3 před a 3 po tréninku,chtěl bych radu,jestli je to dostatečné množství,jelikož jsem si koupil 2 balení,tak jestli bych neměl užívat 2krát větší dávky pro lepší výsledek,díky.

Úpřimně...nikdy neber doslova vážně dávkování. Je to dané podle Evropských norem jakože je to dostačující dávka ale fakt jen jakože...Ber tak 6před..6po..můžeš i na noc si dávat. Ale určitě bych nehleděl na finance, protože pokud budeš počítat aby ti vydržela piksle na měsíc tak to nemá smysl..to co vyjde jakože na měsíc máš tak max na polovinu měsíce , pokud chceš fakt výsledky..Takže bud si kup nálož dobrých BCAA v akci nebo se na to vyprdni , protože je to zbytečná investice. Já abych nesypal před posilováním,při a po celkem 30tablet , tak mám BCAA Instant které mi tohle nahradí jako nápoj a rychle se mi vstřebají a na noc či během dne mám obyč kapsle co si dám tak 3-6kapslí dávka na regeneraci během dne po tvrdém tréninku.
seeya

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pri normalnom davkovani su tabletkove bcaa drahe, nehovoriac o tom ze zozrat tak vela tabletiek je fakt nechutna zalezitost. Najlepsie vychadza xpress bcaa (praskovy) ak ti nerobi problem trochu mdlejsia "chut". Tiez si treba uvedomit ze bcaa maju najvacsi zmysel POCAS treningu takze 1 mesiac = 10 davok co uz je celkom znesitelne. Pri davkovani 25g na trening ti xpress vydrzia 2 mesiace za 22e
FitkoMan
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 11:17 pm    Předmět: Bcaa ráno, odpoledne, večer Odpovědět s citátem

--
Zkus si dělat reklamu na svůj web někde jinde, děkuji.
Pačgi

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cauko. Zacal som z BCAA. pred treningom 5g a po treningu tiez. Moja dilem je ale ci ich mam uzivat aj v netreningove dni a ked tak take iste davky? Diky
Draper

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, ale minimalne 2-3x zvys davky pred treninkem a po treninku. Otazka ovsem je, co od nich cekas.
Pačgi

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Narast svalov.
MAST3R

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

T BCAA, já teda věřím, že se se berou i v objemovce, ale spíš kvůli rege jako v dietě - kde zase pomáhají "držet" svaly. to sis měl koupit radši kreač, ne?
Pačgi

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Som v objemovke. Kreatin mam taky. Len mi islo o to ci to brat aj v netreningove dni.
JrElda

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
T BCAA, já teda věřím, že se se berou i v objemovce, ale spíš kvůli rege jako v dietě - kde zase pomáhají "držet" svaly. to sis měl koupit radši kreač, ne?

V objemovce je dulezitost suplementu vzestupna takhle ze? zaklad strava a vitaminy, pak protein
,kreatin a mozno pak bcaa a u diety vitaminy a strava, protein a bcaa a kreatin je zbytecny. je to tak?
555SIMI555

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V předsoutěžní dietě se kreatin vysazuje úplně, zadržuje vodu
JrElda

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

555SIMI555 napsal:
V předsoutěžní dietě se kreatin vysazuje úplně, zadržuje vodu

I CEE zadrzuje vodu?
Bob the Builder

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To vyřazení kreatinu má cenu až tak kolem 5-6% tuku ne? Dříve mi přijde, že je efekt, kdy by mělo zadržení vody kazit vyrýsovanost prakticky nepozorovatelný. Nebo se pletu?
Humanic145

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bob the Builder napsal:
To vyřazení kreatinu má cenu až tak kolem 5-6% tuku ne? Dříve mi přijde, že je efekt, kdy by mělo zadržení vody kazit vyrýsovanost prakticky nepozorovatelný. Nebo se pletu?

To bude asi dost individuální, někdo se zavodní víc a někdo zase míň
BCAA 4:1:1 Ultra Pure Tablets | Survival
Volné fermentované aminokyseliny BCAA v tabletové formě.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dávkování BCAA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: