day - starý log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 71, 72, 73  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - day - starý log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> day - starý log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 09, 2010 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhodně souhlasím.

S tím tréninkem je to tak, že jsem posledních pár měsíců pořád šolíchal 90-95kg a najednou šup a zkouším mířit někam do oblak. Myslím si, že kdybych postupně přidával intenzitu, nechal si tělo zvyknout na váhu a pak překonal i respekt z činky (který je před každou sérií dost velký), šlo by to líp.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: pá duben 09, 2010 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:
Na silovim trojboji nam řikali že rozdil mezi 5x110 a 1x130 neni v sile. Pokud daš 5x110 tak tu silu na 130 maš a to co potřebuješ natrenovat je hlava aby si uvědomila že ma zapojit všechny možný svalovy vlakna který dokáže a dostat z těla to co tam je ale to co odmita použit.

Podle toho jak sem to pochopil tak pokud pojedeš rok furt benč 5x110 a pak nedáš 1x130 tak to neni tim že na to nemáš silu ale tim že hlava si pořád dělá podvědomě rezervy na další opakování.

S tým súhlasím naprosto.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 11, 2010 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tréninkový den: 409 - 11.4.2010
split - spodek

dřepy přední 5x5x85kg
předkopávání 12,12,10,10x35kg
zakopávání 4x12x40kg
úzký benchpress 8x80kg, 8x85kg, 2x8x90kg, 8x80kg
bicepsový zdvih s JČ vestoje 5x5x27,5kg

zkracovačky nohy nahoře 4xMAX

ČAS: 1:30hod

Dnes zase takovej pomalejší trénink, hlavně mým pohybem po posilovně. Byl jsem takovej nějakej gumovej. Jednou za čtrnáct dní dávám v sobotu takovej volnej den. Míň jídla, víc hovadin, jako sladkosti, čokolády a tak. No a tento den včera nebyl, takže energie nebyla moc velká :-)
Dřepy jsem dal relativně lehký, zdůrazňuju relativně, protože to lehký moc nebylo. Ale jde to postupně nahoru. Nedávno jsem psal, že 5x5x80 byl tuším momentální strop a teď cítím, že to nahoru půjde a všechno je teprve začátek.
Předkopy celkem fajn, nohy byly dost zničený. Zákopy jako obvykle porod, ale už si zvykám.
Když jsem začínal úzký bench, přišel žlutej. Začal jsem svoje lehkotěžký série na 80kg a on že to mám moc lehký, tím mě nasral a musel jsem přidat :-) Přidal jsem celkem 10kg, nadvakrát. Ale pak už to teda lehký nebylo a už byl spokojenej :-)
Biceps těžce.

Teď jdu dělat hovězí steaky, už se těším, až to bude na talíři. Dám si k tomu hruškovej kompot, ten miluju

Suplementace:
1 odměrka B.I.G. a jedna odměrka proteinu hned po tréninku

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 11, 2010 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Teď jdu dělat hovězí steaky, už se těším, až to bude na talíři. Dám si k tomu hruškovej kompot, ten miluju
Dámy a pánové, ten steak ale byl

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 13, 2010 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tréninkový den: 410 - 13.4.2010
split - vrch

push-press 4x4x75kg
přítahy v předklonu 8x5x85kg
tlaky na šikmé lavici s JČ 5,5,5,4,2x40kg
bicepsový zdvih s EZ 4x6x47,5kg
kliky na bradlech 4x6,5x20kg

ČAS: 1:30hod

Nevím proč, jen tak z ničeho nic o 20 minut kratší trénink a to jsme kecali celkem dost.
Jsem nádherně unavenej. Žaludek totálně prázdnej, ale u umývání flašek jsem si řekl, že jsem fakt šťastný.
Push-press jen 4 série, za to výživné a mám radost. Zlepšení od minule vlastně nula, ale mám radost.
Přítahy v předklonu podle slov žlutého extrémně slabý :-)
Tlaky na šikmé jsem začal dobře. Čtvrtá série byla už slabší a poslední pátá byl propadák. Asi bych urval ještě jedno opakování a teda dal 3, ale nemělo by to cenu. Už jsem neměl sílu.
Biceps opět neskutečná věc a neskutečná pumpovačka. Triceps těžkej, ale krásnej.

Suplementace:
1 odměrka B.I.G. plus jedna odměrka proteinu po tréninku

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 13, 2010 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Jsem nádherně unavenej. Žaludek totálně prázdnej, ale u umývání flašek jsem si řekl, že jsem fakt šťastný.

ach ty endorfiny.... :)
Muzu si to dat do podpisu hned pod phd-supplements.com ?

Btw ty tlaky zkus treba 1-2 treinky hlavou dolu, uvidis jaka to bude fajn zmena (ja vim, neprijemny cvik cvicit neco hlavou dolu :) ) a nebo na MP.... a nebo jeste genialnejsi napad superserii peck deck a protismerky na mirne naklonene lavicce (10x10)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 13, 2010 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bych musel vynechat hlavou nahoru a to nechci.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 16, 2010 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tréninkový den: 411 - 16.4.2010
split - celé tělo

mrtvý tah 5x5x160kg
benchpress 5x95kg, 3x5x105kg, 1x95kg
shyby 3x8
přítahy k bradě ---
zapažování s JČ ---

ČAS: 1:00hod

Konečně doma. Byli jsme ještě nakoupit, nějaké barvy, protože zítra budeme doma malovat. A ramena musí být v pořádku, stejně budou rozbitý tak jako tak, takže proto dnes je základní cviky a ramena ne.
Mrtvý tah ušel. Ale čekal jsem to lehčí. Ovšem pak jsem si uvědomil, že je to relativně dost a kdypak bych si pomyslel, že budu přistupovat k 5x5x160 jako k lehkému mrtvému tahu.
Benchpress hodně sérií. Přidával jsem odspodu pomalu. Pracovní jsem považoval 95kg, pak jsem přidal deset. Dal 3 série a sundal na 95 zpátky. Fajn to bylo a napumpovaný prsa a tricepsy jak hrom.
Shyby nakonec a po břiše domů.

Dnes jsem byl v posilce obzvláště brzo a stihnul jsem i Drapera, který když mě viděl měl v očích výraz jak Alenka v říši divů :-)

Suplementace:
1 odměrka B.I.G. + 1 odměrku proteinu hned po tréninku

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 18, 2010 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tréninkový den: 412 - 18.4.2010
split - spodek

dřepy přední 5x85kg, 5x90kg, 3x95kg, 3x100kg, 2x100kg
předkopávání 4x8x40kg
zakopávání 4x12x35kg
úzký benchpress 8x90kg, 8x90kg, 8x85kg, 8x85kg
bicepsový zdvih s JČ vestoje 5x5x25kg

ČAS: 1:25hod

Dnes fajn trénink. Sice jsem byl ze začátku hrozně ztuhlej, nevím proč, ale rozhýbat se na dřepy trvalo snad 15 minut. Pak jsem se rozjel.
U dřepů kolikrát ani nevím, kdy začít počítat pracovní série. Dnes jsem třeba jel (od začátku):

5x35kg, 5x45kg, 5x55kg, 5x65kg, 5x75kg, 5x85kg, 5x90kg, 3x95kg, 3x100kg, 2x100kg

Když cvičím, tak si řeknu, že teď už byla pracovní a cvičím podle toho. Každopádně by to mělo pořád směřovat dopředu. Dnes jsem si dovolil naložit 100kg. Musím si na tu váhu zvyknout a hlavně to dostat do hlavy. Nebylo to nějak mega těžký, ale po třetím, respektive po druhém opakování mi to začalo zklouzávat. Ale beru to jako pokoření jedné mety, 100kg na přední dřepy v sériích. Sice krátkých, ovšem to za pár týdnů může být zase někde jinde.
Předkopy fajn, dal jsem trochu méně opakování. Zákopy jsem si trochu vylepšil tím, že jsem ubral. Víc mě to bavilo :-) Lepší technika.
Úzký benchpress taky šel. S vahou jsem spokojený. U bicepsu snaha o co nejlepší techniku.

Suplementace:
1 odměrka B.I.G. a jedna odměrka proteinu hned po tréninku

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 20, 2010 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tréninkový den: 413 - 20.4.2010
split - vrch

přemístění 5x5x75kg
přítahy v předklonu 8x5x85kg
tlaky na šikmé lavici s JČ 4x5x40kg, 5x35kg
bicepsový zdvih s EZ 5x5x47,5kg
kliky na bradlech 5x5x20kg

ČAS: 1:35hod

Dnes jsem dal na začátek místo push-pressů přemístění. Dostal jsem na to takovou nějakou chuť. A současně jsem chtěl trochu ulevit ramenům a tak. Dost mě to vyčerpalo, dobrý cvik, ale těžký.
Přítahy v předklonu dnes technicky dobrý, ale nějak jsem z toho neměl ten náležitej pocit.
Tlaky na šikmé lepší než minule. Ovšem 5x5 to nebylo. Na poslední sérii jsem vzal lehčí činky, bylo by to na krev a už jsem cítil, že by 5 nepadlo.
Biceps jako minule, to dělám takhle v podstatě pořád. A kliky těžký jak hrom. Triceps měl nějak dost, možná po těch tlacích, nevím.

Cítím, že by to chtělo nějakou pauzu. Možná něco naordinuju, ale spíš to vidím na víc opakování u základních cviků na jeden týden.

V posilovně 2x výpadek proudu, Black gym :-)

Suplementace:
1 odměrka B.I.G. plus jedna odměrka proteinu po tréninku

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 20, 2010 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Cítím, že by to chtělo nějakou pauzu. Možná něco naordinuju, ale spíš to vidím na víc opakování u základních cviků na jeden týden.

Jedes uz celkem dlouho zakladni tezke cviky s vysokou intenzitou, coz je pro slachy, klouby a celkove pro CNS asi vetsi zatez nez nejaky high volume pumping na kladkach ala Draper :) Osobne bych na tvem miste ty zakladni cviky na tyden - 14 dni co nejvic minimalizoval a dal prave nejaky ten full body pumping s jinymi mene narocnejsimi cviky.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 20, 2010 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, večer mě to taky napadlo, že bych dal absolutně jen stroje, žádný činky, ale nevím, jestli to budu umět. Přece jen cvičit na těch strojích je kolikrát těžší než chytnout pořádnou činku do ruky :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 21, 2010 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Jo, večer mě to taky napadlo, že bych dal absolutně jen stroje, žádný činky, ale nevím, jestli to budu umět. Přece jen cvičit na těch strojích je kolikrát těžší než chytnout pořádnou činku do ruky :-)

Tak ozelis jeden svuj trenink a udelame si takovou studijni hodinku v BG :) Ja te naucim cvicit a pumpovat na strojich a Poman ti ukaze jak spravne na HSS :)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 21, 2010 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Si myslíš, že jsem spadl z hrušky právě, nebo co? :-) Až budeš cvičit tak dlouho jako já, tak si povíme

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Slash

PříspěvekZaslal: st duben 21, 2010 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Tak ozelis jeden svuj trenink a udelame si takovou studijni hodinku v BG :) Ja te naucim cvicit a pumpovat na strojich a Poman ti ukaze jak spravne na HSS :)

Muzu se pridat?
Prosiiiiim, prosiiiim, smutně koukám

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - day - starý log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 71, 72, 73  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: