Sry za spam...hytuk to dela kazdopadne moc pekne, ale urcite bych svihal az nad hlavu...v zaverecny casti pohybu musis usi vystrcit pred ruce...a hlavne s davat pozor na to, abys to nahoru tahal jen silou boku a ne ramenama nebo cimkoliv jinym....potom ten cvik ztraci vyznam...tady na tom videu to mas krasne vsechno videt
Sory za spam, ale musím přispět . Kettlebell swings na několik způsobů (one handed, two h...) je super cvik, taky ho zařazuju, ale místo KB mám JČ činku, většinou od 15-20kg.
U těch prvních videí teda technika nic moc, i když jak tu JOga psal asi záleží hodně na tom, čeho tím chceš docílit a co chceš primárně posilovat. Já to např. jedu na dynamiku a zapojuju celkem dost nohy. Rozhodně tu činku nedávám až nad hlavu, dělám to podobně jako ta ženská v 1:05 - Russian swing.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Tréninkový den: 451 - 27.7.2010 horní polovina těla
kliky na různé způsoby 15 minut
shyby na různé způsoby 15 minut
výrazy s JČ 3x5x30kg
trhy s JČ 2x5x30kg
floor-press jednoruč 3x8x30kg
shyby na laně 3x3
sklopky 1x
ab-wheel kolečko 2xMAX
ČAS: 1:05hod
Včera jsem trénink nedal, jak jsem psal, protože se prostě nedalo. Jak jsem se rychleji pohnul, hlava začala snad pulsovat a myslel jsem, že se rozpadne.
Dnes už to ale šlo. I když mě po příchodu domů přepadla menší krize a musel jsem jí asi půl hodiny zaspat :-)
Pak už trénink. Prohodil jsem dnes pořadí kliků a shybů. Nezdálo se, ale trochu mě ty kliky vyšťavily, takže na shyby už nebylo tolik energie jako posledně. Potom výrazy a trhy. Všude jsem přidal opakování. To celkem šlo.
Floor-press zase nádhera. To je tak dobrej cvik. Dnes jsem se snažil tlačit co největší silou a s největší dynamikou. Pak to krásně bralo prsa. Nakonec nějaké trochu břicho a zkoušel jsem poprvé kolečko. Jen tak lehce opatrně, ale možná jsem mohl víc. Aspoň bych nemohl zítra existovat :-)
Po tréninku extrémně napumpovanej, neskutečně.
Suplementace:
1 odměrka gaineru a jedna odměrka proteinu hned po tréninku
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Začal jsem opatrně z kleku. Asi 5 opakování, 2 série. Pár bylo pěkných, že to bylo až do lehu. Na držku jsem nešel ani jednou. Ale už začínám cítit břicho :-)
Tréninkový den: 452 - 28.7.2010 dolní polovina těla
dřepy na různé způsoby 15 minut
mrtvý tah jednonož s JČ 3x10x30kg
mrtvý tah jednonož s rovnou nohou 3x5
sklopky 2xMAX
kolečko 2x10
ČAS: 0:40hod
Paráda, paráda, paráda. Zase jsem přidal jednu modifikaci dřepu a to dřep s výskokem. Méně jsem dnes trénoval na dřep jednou nohou. Cítím poněkud méně energie než najedenej, vyspalej a odpočatej o víkendu :-)
Celkově trénink moc fajn. Rychlej, zábavnej. Tak to má být. Jediná muška (slovo po vzoru velkého Drapera :-) na kráse je to, že jsem si k tomu pustil MTV a VH1 a nebylo tam vůbec nic, na co by se dalo pořádně cvičit.
Jo a dnes jsem dal kolečko trochu víc, šlo to fajn. Docela bych řekl, že mi ten cvik jde :-) Ale druhou sérii jsem na konci musel vydřít, protože mě chytla křeč do lýtka. Kdo ví, čím já to tahám :-)
Zítra jestli přijdu rozumně z práce, tak bych si dal intervaly.
Suplementace:
Samozřejmě můžu, ale trochu problém je to, že já to nemám evidované a cvičím to tak, jak mi to přijde na mysl.
Když si to dnes vybavím znovu, tak to bylo:
1. 30 dřepů na obou nohou
2. asi 10 dynamických na obou nohou
3. 5 dřepů na jedné noze do sedu (v sedu je to asi paralel), nejdřív levá a pak pravá
4. asi 20 dřepů na obou nohou
5. 5 dřepů na jedné noze do sedu (v sedu je to asi paralel), nejdřív levá a pak pravá
6. 8 dřepů na obou nohou s výskokem
7. asi 20 dřepů na obou nohou
8. 10 dřepů na obou nohou s výskokem
Tak to nějak myslím bylo.
aha, ja mel predstavu, ze to bude trochu vic usporadany, takze takle to rozepisovat by asi nemelo fakt moc cenu..
jinak se mi libi, jak ted zkousis trenovat, takze budu sledovat dal
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Dnes jen mini workout na core ráno po snídani. Ale to není zajímavý. Zajímavý je to, že jsem dnes celej dej brousil a piloval a jinak dával dohromady můj nový
kettlebell .
Má 24kg a má se čile k světu. Zítra jdu koupit barvu a koncem týden mi ho dovezou naši a pak po mini dovolené ho zařadím do tréninku a už se hrozně moc těším. Dnes jsem s ním zkoušel tlaky vestoje, švihy, přehazování z jedné ruky do druhé a jiné hovadiny.
odpoledne shyby na různé způsoby 15 minut
kliky na různé způsoby 15 minut
výrazy s JČ 3x5x30kg
trhy s JČ 2x6x30kg
přítahy JČ v předklonu 2x10x30kg
floor-press jednoruč 3x10x30kg
ČAS: 1:05hod
Jsem zpět po minipauze způsobené předdovolenkovou hysterií v továrně a pátečním a sobotním výletem na chalupu. Teď jsem ale zpět jako žhavej drát :-)
Ráno před snídaní příjemný miniworkout na core. To budu praktikovat vždycky, když to půjde a když budu mít čas. Odpoledne už regulérní trénink a zase to byla bomba!
Shyby jako první cvik. Nejdřív rukama na hrazdě asi v šíři ramen. Pak podhmat. Dál pár sérií towel (vlastně rope) pullupů, jak tomu říká Ross a je to přesný. Prostě se držím v mém případě lana a přitahuju se. Když už jsem měl dost, jednou rukou na laně a druhou na tyči. Těchto sérií dělám hodně. Pak zase na hrazdě a tak různě. Jak odchází síla, dávám lehčí varianty.
Kliky opět různě. První série naširoko na max opakování. Pak trochu naúzko. Pár sérií. Pak nohama na míči. Úplně na úzko. Nohama na míči a na židli - to mi dnes nešlo, nemohl jsem se tam přemístit, furt mi utíkal míč - asi unavený střed těla.
Výrazy jako minule. Trhy jsem přidal opakování. Oba cviky jsou super ale jsem vždycky hodně rád, když to mám za sebou :-)
Přítahy v předklonu dnes sedly perfektně a nakonec milovaný floor-press. Dnes jsem přidal na 10 opakování. Nedávno jsem psal, že levá ruka je slabší a už se to otočilo. Dnes jako první odešla pravá ruka.
Nakonec ještě fajné isometrické cvičení. Už jsem to nastudoval, takže už vím jak na to :-)
Dnes dávali na MTV supertruper pořad, tohle je písnička dnešního dne:
Suplementace:
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru