Docela dobrý trénink to byl. Nezdá se to, ale byla to pro mě :-D velká makačka. Shyby podhmat jsou dobrý, o dost víc to berou záda než u nadhmatových, jak je cvičím já. Navíc z hlediska šířky hrazdy jsou pro mě vhodnější - necítím omezení malou šířkou.
Suplementace:
trochu B a trochu S po tréninku
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Počkej, to sis jako myslel, že si včera někdo řekne o video a i když další dynamický trénink bude až někdy v týdnu, tak budu honem natáčet nějaký hloupý trhy? To byl omyl, ty natočím až se mi bude chtít a kdoví jestli, protože zaprvé nemám čím a zadruhý při tréninku cvičím a nenatáčím videa.
Počkej, to sis jako myslel, že si včera někdo řekne o video a i když další dynamický trénink bude až někdy v týdnu, tak budu honem natáčet nějaký hloupý trhy? To byl omyl, ty natočím až se mi bude chtít a kdoví jestli, protože zaprvé nemám čím a zadruhý při tréninku cvičím a nenatáčím videa.
ale ja jsem byl slusnej a prosil jsem
sice si nejsem jistej jestlijsem to i napsal, ale rozhodne jsme to tak myslel
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Vida, kameraman :-) Drapere, natočíš mě v tom Bastru za 2 týdny? Já tam drbnu trha a bude :-)
jasne at ma Peta Utinov klidne spani.
A ty natocis mne zase pro Suppa, pry ho rajcuje moje chuze
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
pár cviků z Magnificent mobility
- cat/camel, Yoga twist, side twist, bent knee twist, birddog, side laying trunk twist
ČAS: 0:52 hod
Fajn trénink dnes. Hrozně mě to bavilo. Z jednoho důvodu. Málo sérií, počty opakování pár opáček od selhání (teda až na poslední sérii semtam). Ubíhalo to, šlapalo to. Stimuloval jsem aniž bych anihiloval :-)
Suplementace:
- cat/camel, Yoga twist, side twist, bent knee twist, birddog side laying trunk twist
ČAS: 0:54 hod
Fajn trénink nohou. Krásně v tempu, pauzy minimální, snažil jsem se neflákat. U cviků, kde střídám ruce jsem jel bez pauzy mezi pravou a levou rukou a pak maličká pauza. U mrtvých tahů na jedné noze jsem byl nakonci trochu rozsypanej a furt jsem se převracel na stranu.
Musím si koupit to zatracený kolečko.
Suplementace:
Fíha, já jsem hotovej. V práci dnes mimořádně dlouho, spánek stojí za prd, protože vstávám ráno brzo. Měla být dynamika, ale na to bych neměl. Zítra pauza, trénink možná v sobotu, s větší pravděpodobností až v neděli, protože na víkend přijede žena.
Príma trénink, to jsem zapomněl říct.
Suplementace:
nic
shyby 20x + kliky 30x
trhy s JČ 3x6x42kg
výrazy s JČ 3x4x40kg
kubánský tlak s JČ 3x10x6kg
swingy jednoruč 2x15xKB
sklopky 2x10
supermany 2x10
russian twist s MB 2x15
- cat/camel, Yoga twist, side twist, bent knee twist, birddog, side laying trunk twist
ČAS: 1:10 hod
Já měl celý trénink pocit, že se hrozně flákám a že to trvá moc dlouho a bylo to jen o 5 minut delší, než posledně. Dnes to byl opravdu výborný trénink a to cvičení je opravdu radost. Dokonce jsem se nechal od ženy natočit při trhu, jednu sérii, aby bylo vidět tu moji mrcho techniku, protože když jsem to viděl, tak se mi to moc nelíbilo. Až to stáhnu do počítače a dám na youtube, tak to pošlu hned sem.
K tréninku asi není co říct. Jedině ještě k tomu videu, že jsem zapomněl počítat a místo 6 jsem dal 7 a je to vidět, to poslední už nebylo moc čísté. Jako kdyby tělo vědělo, že už je to jedno navíc.
Suplementace:
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru