|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 27, 2011 5:17 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 558 - 27.1.2011
spodek těla
split squat 2x10
přední dřepy s KB 2x20
výpady s KB nad hlavou 2x10
dřepy s KB nad hlavou 2x9
mrtvý tah jednonož 2x8x50kg
výskoky ze špiček 3x10x48kg
ČAS: 0:31 hod
Náročný týden se blíží ke konci a já jsem zase na konci s energií. Musel jsem si jít na chvíli schrupnout před tréninkem. Trénink byl rychlý, žádné sraní. Cítím trochu zlepšení kondice, mohl jsem dát kratší pauzy než posledně. Nedávám poslední dobou potréninkový nápoj po nohách, ale měl jsem dnes chuť na vanilkové potěšení, tak jsem si dal jako takovou odměnu :-)
Suplementace:
trochu B a S po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po leden 31, 2011 4:26 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 559 - 31.1.2011
kondice...?
burpees 7x10
kliky na gymballu 2x10
kliky na MB a gymballu 4,8
upažování s JČ 3x15x6kg
zapažování s JČ 3x15x6kg
zkracovačky nohama nahoře 2x15
supermany 2x10
russian twist s MB 2x15
pár cviků z Magnificent mobility
- cat/camel, Yoga twist, side twist, bent knee twist, birddog, side laying trunk twist
ČAS: 0:42 hod
Dnes výborný trénink po třídenní pauze. Těšil jsem se na trénink a povedl se. Pěkně to šlo, teda až po burpees, protože to je smrt. Pak už je to jen procházka ružovým sadem. Cítím se dobře. Zítra bych rád do bazénu a hlavně do sauny. Další trénink ve středu. Nic se nemá přehánět :-)
Suplementace:
nic _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st únor 02, 2011 5:50 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 560 - 2.2.2011
dynamika
shyby 20x + kliky 6 na míčích +20x
trhy s JČ 2x50kg, 5,5x45kg, 5,5x40kg
výrazy s JČ 3x5x40kg
kubánský tlak s JČ 3x10x6kg
swingy jednoruč ---
zkracovačky nohama nahoře 2x10
supermany 2x10
russian twist s MB 2x15
- cat/camel, Yoga twist, side twist, bent knee twist, birddog, side laying trunk twist
ČAS: 1:00 hod
Dnes to bylo teda tuhý. Udělal jsem chybu na začátku a vymstila se mi. Po nějakém formálním rozcvičení na trhy jsem šel rovnou na padesátku a narazil jsem. Byl jsem totiž línej montovat činku, ale příště půjdu pěkně od 40kg nahoru. Jak jsem byl tuhej, nešlo to. V rámci sebezáchovy jsem sundal váhu a odcvičil po pětkách. Nakonec z toho vyšel trochu vyšší objem na moje poměry.
Výrazy byly dnes lehký, nechal jsem tam tu poslední váhu od trhů. Zbytek šel v klidu. Po břichu a MM jsem dal maličko střečinku.
Suplementace:
trochu B a trochu S po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 04, 2011 5:50 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 561 - 4.2.2011
zadní strana těla A
mrtvý tah jednonož 10x40kg, 2x8x50kg
shyby 3x10
výrazy s JČ 2x4x45kg
swingy jednoruč 2x15xKB
windmill 2x8x6kg
výskoky 2x10x48kg
zapažování 3x15x6kg
supermany 2x10
russian twist s MB 2x15
ČAS: 1:05 hod
Zařadil jsem malou změnu v tréninku. Napadlo mě sloučit dynamický a silový trénink a rozdělit tělo nikoli na horní a spodní část, ale na přední a zadní. Tím v podstatě v každém tréninku mám dřepy nebo mrtvé tahy, případně nějakou srovnatelnou variaci. Rozdělení je takové, že budu střídat přední stranu, zadní stranu a kondiční den. V týdnu chci mít 4 tréninky celkem, takže bych měl odcvičit jeden týden 2xPředek, 1xZadek a kondici a další týden zase 1xPředek a 2xZadek a kondici. Ještě nevím, jak mi to bude vyhovovat. Je možné, že vynechám jeden cvik z nějakého nejdelšího tréninku. Nebo si na to zvyknu. Dávám většinou jen 2 série, takže to není tolik času.
Pocit z dnešního tréninku je velmi dobrý, je cítit změna. Paradoxně nejhůře mi šel windmill, který se učím. I přesto jsem to pěkně cítil. Váha je zatím trapná, jen pro nacvičení techniky.
Suplementace:
trochu B a trochu S po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Naposledy upravil daymoon dne ne únor 06, 2011 4:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 4:56 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 562 - 6.2.2011
přední strana těla A
floor-press 20x24kg, 7x45kg, 3x3x50kg
tlaky vestoje s JČ 3x8x24kg
přední dřepy s KB 2x20
split dřep 3x10
bicepsový zdvih s JČ 10x24kg
kubánský tlak s JČ 3x10x6kg
upažování 3x15x6kg
russian twist s MB 2x15
ČAS: 1:01 hod
Dnes moc pěknej trénink. Dobrý pocit mi přivozuje tento trénink v celém těle. Když jsem cvičil horní nebo dolní půlku, tak vždy ta necvičená byla netknutá. Teď cítím pěkně celé tělo.
Příště vložím před floor-pressy nějaké rozcvičení asi pomocí kliků. Mezi 24kg a 45kg jednoručkou byl docela skok :-)
V tréninku se zase po dlouhé době objevil cvik zaměřený na biceps, to tak ze srandy jednou sérií.
Suplementace:
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 5:01 pm Předmět: |
|
|
K čemu jsou dobrý cviky z Magnificent mobility ?? Pro rovnováhu, pružnost ? Není to někde ke stáhnutí ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 5:25 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | K čemu jsou dobrý cviky z Magnificent mobility ?? Pro rovnováhu, pružnost ? Není to někde ke stáhnutí ? |
Podle mě je to hlavně na zpevnění středu těla. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 5:35 pm Předmět: |
|
|
Je to taková príma věc na protažení a uvolnění. Ty cviky, co cvičím já, dokáží úžasně uvolnit střed těla, když ho cítíte zatažený třeba po mrtvém tahu nebo dřepu. Je to zaměřeno na spoustu věcí a nechtěl bych na něco zapomenout, proto vás odkážu na oficiální web stránku
http://www.magnificentmobility.com/ _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 07, 2011 5:07 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 563 - 7.2.2011
kondice
burpees 8x10
cviky s KB 10 minut
ČAS: 0:25 hod
Dnes taková rychlovka, ale zabijácká. Tep jsem měl pořád minimálně milión za minutu. Nedal jsem už nic dalšího. Ve středu další trénink, tentokrát zadní část těla. Zítra jsem se chystal do bazénu, ale v práci je fofr a tak bazének musí jít stranou a radši udělám práci. Která sice neuteče, ale čím dřív ji začnu dělat, tím dřív bude pryč.
Suplementace:
nic _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po únor 07, 2011 5:16 pm Předmět: |
|
|
Ty burpees děláš s klikem nebo bez ?? Já, že to mám naučený dělat bez kliku, tak se ptám.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 07, 2011 5:18 pm Předmět: |
|
|
Není to striktní klik, ale pokles tam je :-) Já s tím začínám, moje kondice je nulová. Mým cílem je dostat se ke 100 opakováním a postupně zkracovat celkový čas, až se dostanu (pevně doufám) někde k 7-8 minutám, jako zdejší zabijáci. Zatím jsem ve fázi přidávání 10 opakování každý kondiční trénink. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po únor 07, 2011 5:22 pm Předmět: |
|
|
jo, taky jsem bez kondice, tak jsem myslel, že bych si založil log tady na ronnie, ale moje výkony jsou natolik trapný, že je to asi zbytečný :-D.
Jinak, těch 100 anglánů jsem viděl u hytuka v logu (škoda, že už si ho nevede - strašná inspirace), měl je snad za..6:30 ? V crossfit tělocvičně v Praze to prý jeden maník dává za 5:30 :).
Tak hodně štěstí do dalších tréninků.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 07, 2011 5:23 pm Předmět: |
|
|
Dík. Log si založ, je to dobrá věc. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út únor 08, 2011 5:42 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 564 - 8.2.2011
zadní strana těla B
shyby podhmatem 3x10
trhy s JČ 5x32kg, 5x40kg, 4x42kg, 2x50kg
přemístění s JČ 2x5x50kg
přítahy v předklonu s JČ obouruč 2x8x24kg
přítahy v předklonu s JČ 2x6x50kg
zapažování 3x15x6kg
supermany 2x10
russian twist s MB 2x15
ČAS: 1:02 hod
Třetí trénink v řadě, jestli se nemýlím. To u mě není moc běžné. Přehodil se mi program, takže se mi uvolnilo dnešní odpoledne.
U trhů musím udělat radikální změnu. Nějak mi odešla technika a nemůžu se do toho trefit. Takže příště a počítám tak další 2 tréninky budu tréninovat techniku a hlavně výbušné opakování. Nemám rychlost a činka se mi zastaví v polonapnuté ruce nad mozkovnou. Nemám špatný pocit z dnešního tréninku trhů, odcvičil jsem to solidně a v tempu, ale ta padesátka mě trápí. Je moc těžká holka.
Přemístění s JČ je fakt náročný cvik až se to nezdá. Několikrát jsem se hypnul do ruky.
Přítahy v předklonu obouruč jsou parádní. Rozsah pohybu je extrémní a případal jsem si u toho jak Arnold. Bohužel jen připadal :-)
Suplementace:
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|