ja ty drepy prave nedavno zas po case zkousel a dal sem jenom 2x4 a bylo to docela tezky ale je fakt, ze u tehle cviku to de celkem rychle nahoru, kdyz to cvicis pravidelne..
pár cviků z Magnificent mobility
- cat/camel, Yoga twist, side twist, bent knee twist, birddog, side laying trunk twist
ČAS: 0:31 hod
Měřil jsem dnes ty pauzy u burpees a první 4 série jsem je držel na plus mínus 30 sekundách, ale pak už se to nedalo. Ke konci to bylo až kolem minuty. Minule jsem kecal, jen jsem to odhadl a neměl jsem úplnou představu.
Celkově dnes trénink dobrý, jsem spokojený.
Suplementace:
nic
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
zkracovačky nohama nahoře 2x10
russian twist s MB 2x15
- cat/camel, Yoga twist, side twist, bent knee twist, birddog, side laying trunk twist
ČAS: 0:54 hod
Dnes byl náročný den. Hned ráno do sauny. Dal jsem si taková tři krátká kolečka a hodně strečinku v teplé vodě. Pak do práce, takže dost náročný, protože po sauně jsem vždycky trochu malátný. Ovšem to se nedá nic dělat, když musím pracovat. Odpoledne trénink. Tušil jsem, že budou problémy, protože už v práci mě začínala hrozně bolet hlava. Taková pulsující bolest. První polovina tréninku byla poměrně nepříjemná, po každé sérii jsem myslel, že mi pukne hlava. Ale nějak okolo swingů to přestalo a najednou nic. Takže teď se cítím naprosto parádně jak znovuzrozený.
Shyby byly těžký, protože místo na hrazdě byly cvičené na lanech. Prsty jsem z toho měl pěknou chvíli úplně nefunkční. Mrtvé tahy těžké, ale šlo to. U výrazů jsem přidal váhu a moc pěkný to bylo. Swingy skoro bez pauzy. První dvě série lehký, druhý dvě na zabití. U windmilu jsem přidal váhu, musím se trochu srovnat, ale je to dobrý cvik a pěkně ho cítím, i když ho cvičím určitě dost křivě. U zapažování taky přidaná váha a mnohem lepší pocitově než s lehčí.
Suplementace:
trochu B a trochu S po tréninku
ČAS: 1:12 hod
Asi nemusím zdůrazňovat, že plánovaný trénink nebyl ani včera. Plánoval jsem, plánoval a bohužel práce mě nepustila domů. Dnes už ale žádná nebyla. Trénink parádní, jen po 3 denní pauze jsem se musel přemlouvat. Zlenivým hrozně rychle :-) Pak jsem ale objevil výborné motivační video (tohleto dole) a šel jsem na to. Dnes mám bez proteinový den, navařil jsem si výborný ryžový nákyp s broskvema. Takže to je i dnešní potréninkový nápoj :-)
Suplementace:
nic, za chvíli jídlo
Čau Tome. Udála se velká změna v léte. Už nechodím do posilovny, ale cvičím doma. Takže všechno, co cvičím je s jednoručkama, na hrazdě, na bradlech/židlích, s kettlebellem a různě na zemi, na židli, nebo vestoje. Zaměřuju se trochu i na kondici, jako třeba dnes. Celkově se snažím, aby to bylo všestrané a aby mi posilovna nechyběla. Ovšem pořád je to jen cvičení s činkama. Rád bych nějaký sport, ale mě ty činky baví nejvíc.
a z jakého důvodu (pokud to není státní tajemství ) jsi přestal chodit do posilky, když Tě pořád činky táhnou nejvíc?
Každopádně věřím že takový (pro me artistický :-) ) tréninky se svou váhou jsou záhul. Kámoše začala bavit gymnastika, zkouší hodně kruhy a bradla a dokonce si od tý doby co trénuje jen gymnastiku zlepšil benč a tlakový cviky celkově. Nechápu.
Původně jsem měl ideu, kterou mi vnuknul jeden člověk na dovolené, a sice udělat trochu funkčnější tělo. Druhá idea byla trochu úspora času, protože si každý den vařím a baví mě kratší tréninky a kvůli půl hodině do posilovny se to nevyplatí ani finančně, což je taková třetí idea. Na a tak nějak všechno dohromady :-)
Původně jsem měl ideu, kterou mi vnuknul jeden člověk na dovolené, a sice udělat trochu funkčnější tělo.
To si pomatuji presne ten den, jak jsem te tesne po dovolene potkal (v neobvyklou dobu) ve fitku a byl jsi jak vymeneny, jak kdyby tam na te Krete nebo kde jste to byli cast stareho Daymoona zustala :-)
btw i Chad, pokud to neni primo ta osoba o ktere pises :) ,mel na te zmene treninkoveho zamereni velky vliv ze?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Od Waterburyho jsem toho přečetl ve chvílích mezi koupáním na Kosu moc a moc. Ten člověk byl jeden tuniský animátor, bývalý fighter a současný fakír, akvaqymnasta a opilec :-) Já bych rád nějaký sport, jak říkám, ale nechce se mi nikam chodit a nechce se mi za to platit, protože se schyluje hypotéka. Nejsem asi lepší než jsem byl, ale nejsem určitě horší. Můžu říct, že mám opravdu o něco funkčnější tělo. Vždycky, když potřebuju něco zvednout třeba v práci, si na to vzpomenu. Střed těla šel o dost nahoru.
Waterbury, Enamait, Ferruggia. To jsou lidi, kteří to berou trochu jinak. Co mě strašně láka je Crossfit.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru