|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 05, 2011 4:17 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 666 - 5.10.2011
P90X, tyden 3, den 2
Shoulders & arms
AB ripper X
Moc dobrý trénink. Ruce bezvadně procvičený a ramena taky. Oboje pěkně napumpovaný. Všude se zlepšuju, tady ten trénink je nejblíže mé zdatnosti. Břicho už mi taky zesílilo a cátím pokroky. Ztra a v pátek bohužel bez tréninku, protože jedu s firmou do přírody. Dělá se nám krásný počasí, na horách možná i zasněží. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 8:57 am Předmět: |
|
|
Tak jedes pekne a musim zaroven podekovat, ze kvuli tobe se ted vyseru na posilku a zkusim to taky :D Jen nwm, zda ma cenu pohledat i ten jejich vyzivovy plan a dodrzovat to s tema proteinama/sacharidama jak radi. Jo a mas hrazdu, nebo staci ty Expandery na ty zada misto shybu?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 11:15 am Předmět: |
|
|
Ono ten výživový plán v podstatě není nic světoborného. Hledal jsem si a četl si nějaké stručnější brožury od Beachbody a v podstatě jsou to jen známá a důležitá pravidla.
Já mám hrazdu a používám jen tu. Shyby mi problém nedělají. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 4:22 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 667 - 8.10.2011
P90X, tyden 3, den 3
Yoga X
Zase zpátky doma. Včera 25km chůze, přes 900m nastoupané výšky. Předevčírem makačka celý den v terénu a hodně běhání. Večer piviska. Včera mě hrozně překvapil můj sprint. Po asi 15 kilometrech v dešti jsme se s kámošem trochu vyšponovali a dali si krátký závod. Cítíl jsem neskutečnou energii a neměl šanci mě dohonit. Pořád jsem mohl zrychlovat. Pak mi řekl, on hrál a hraje fotbal, že jsem rychlej jak <>, což velmi potěšilo :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 7:26 pm Předmět: |
|
|
Aha takze nemusis jet neco jako sacharidove vlny jo? Proste malo tucneho a tak staci ?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 8:03 pm Předmět: |
|
|
Samozřejmě, že nemusíš. Vyhledej si googlem p90x documents a stáhni si to.
P90X je jen trénink, není to kouzlo. 6 tréninků týdně udělá změnu s každým, na tom je to založeno. Navíc je to pěkně udělaný. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 3:36 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem stahl z torentu skoro 8 GB a je to krome uvodu 12 videji- Ted nwm jak casto se cvici to bricho a Po te lekci je to video s brichem shodne s tim AB ripper ?
Jo a rika tam nejake uzitecne rady ohledne polohy tela nebo tak? Pac neumim anglicky a zda to neni problem.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 4:31 pm Předmět: |
|
|
Jak jsemnti radil už včera, stáhni si ty dokumenty. Je tam rozvrh tréninků pro první fázi. Anglicky ani moc umět nemusíš, jen se ti hodí, když mu rozumíš, protože se nemusíš pořád dívat na televizi, abys věděl, co se děje. To se hodí hlavně u jogy, protože tam máš hlavu hodně často v jiném směru než dopředném.
Ano, po lekci je rovnou AB ripper, abys nemusel jít měnit dvd. Já jsem si to trochý změnil, jak jsem už psal. Navíc mám ještě boxing, což dávám místo kenpo resp. Plyometrie. Plyo je super, ale jak jsem psal, nemůžu si dovolit skákat v bytovce. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 4:36 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 668 - 9.10.2011
P90X, tyden 3, den 4
Legs & back
AB ripper X
Po pátku jeětě cítím nohy, ale bylo to dnes perfektní. Těžký, ale krásný. Nohy reagují bezvadně. Cítím pokroky. Už nikdy nebudu dělat málo opakování na dolní končetiny, pro mě je lepší více opakování a lehčeji, jinak mě bolí vazy. Takhle cítím krásně sval místo kloubů a šlach. Dnes je vlastně konec první fáze, zítra dám boxing a následuje týden deload, ve kterém je strečing, joga a core synergists. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 4:59 pm Předmět: |
|
|
První týden jsem byl brutálně rozbitej. Pak už jen pokroky. Log dělej , budu sledovat. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 5:09 pm Předmět: |
|
|
bude aktualka boxere? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 5:53 pm Předmět: |
|
|
Zatím nebude. Nejdřív po skončení programu :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 7:10 pm Předmět: |
|
|
To se chystá a zatím jsou jen objednávky, jesřli jsem to dobře pochopil. Tony Horton vydal i One-to-One, což je taky zajímavý set tréninků. Ale P90X je lepší. To nový bude zase obtížnější a bylo by super to dát za sebe. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|