daymoon - Beach body challenge

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 62, 63, 64  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - daymoon - Beach body challenge  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> daymoon - Beach body challenge
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to píšu záměrně tak, protože tady se moc nenosí, když si někdo moc věří, tak trochu dráždím okolí :-) Díky za uznání.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
* naslouchat svému tělu z hlediska zdraví. Když jsem druhej den po tréninku v práci od rána bezdůvodu nasranej, většinou to znamená, že jsem šel na hranici a je potřeba následující trénink krotit a přidat vitamín C taky neuškodí, přidat spánek, přidat kvalitní jídlo.
* naslouchat svému tělu z hlediska výkonu. Nemůžu každý den trénovat naplno, musejí být i dny slabší a nemá cenu se kvůli tomu stresovat.
* nechat před tréninkem ego na chodbě. Uvědomil jsem si, že právě ta cesta je to, co má význam. Takže přidat od posledního tréninku příliš znamená dvě věci. První je to, že se s tím budu rvát na úkor kvalitní techniky a druhá, že se ochudím o tu cestu. Lepší je přidat rozumně a udržet kvalitu a klidně rozdělit na víc kroků.
* uvědomit si svůj věk. Ve 30+ už všechno nefunguje tak dobře, jako ve 20+.
* uvědomit si vliv špatné techniky, rozlišovat bolest. Pokud zavedu nový cvik a cítím třeba bolest v okolí velkého kloubu i po druhém nebo třetím tréninku, změním techniku. Pokud ani po druhém nebo třetím tréninku necítím zlepšení, cvik buď vyřadím nebo opět hledám dál.
* pochopil jsem, že méně je více pro moje tělo. Musím fungovat v práci, musím fungovat doma a chci fungovat na tréninku. Holt student nebo nezaměstnaný může makat o poznání víc, než pracující člověk.
* pochopil jsem sílu pozitivního myšlení. Pokud věřím, že je trénink dobrý, bude fungovat. Jak řekl T.A.Edison, můžete věřit, že to dopadne dobře nebo špatně. Pokaždé budete mít pravdu.
* uvědomil jsem si, jak je důležité u tréninku vydržet, i když nepřináší zázračné výsledky. Pokud má trénink hlavu a patu, bude fungovat. Chce to jen vydržet. Být trpělivý.
* naučil jsem se krotit svoji mysl. Někdy si přečtu něco o nějakém zajímavém tréninku nebo postupu a před lety bych třeba hned bláznil a změnu zaváděl. Teď vím, že nic není ideální.
* pochopil jsem, že doplňky jsou jen doplňky.
* pochopil jsem, že nemá význam se s kýmkoliv srovnávat. Z více důvodů uvedených výše.
* pochopil jsem, že je pro mě cennější vydržet trénovat dlouhé roky, než napálit trénink a bojovat s nemocemi, zraněními, ... Mnohem více si vážím člověka, který cvičí na solidní rozumné úrovni rok, dva, deset v kuse než maniaka, který dře 12 týdnů a pak má dietku, protože končí kúra :-)
* ocenit vliv spánku.
* pochopil jsem, že svaly fakt za 2 týdny bez tréninku neodcházejí.
* je toho mnoho

Místo vytesání do kamene alespoň quotuji.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 5:43 pm    Předmět: Re: daymoon - bad intentions Odpovědět s citátem

9.1.2015

A KB swing 50x
B air squat 50x

power snatch 4x2x73kg
front squat 5x47kg, 5x56kg, 5x65kg, 5x74kg, 5x83kg, 5x92kg, 5x98kg, 5x92kg
A TRX triceps extension 2x25
B BB biceps curl 10,10x47kg

Po tomto týdnu jsem dost unavenej, hlavně z práce. Odcvičil jsem solidní, pěknej trénink. Trhy měly celkem dobrou dynamiku. Dřepy šly taky dobře. Snažím se pořádně stabilizovat tu devadesátosmičku.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po leden 12, 2015 4:54 pm    Předmět: Re: daymoon - bad intentions Odpovědět s citátem

12.1.2015

A KB swing 50x
B air squat 50x

A power clean 2x2x104kg, 2x2x98kg
B pull ups 4x10
C crunches 4x10
A front squat 10x47kg, 10x56kg, 10x65kg, 10x47kg
B air squat 4x25
C crunches 2x10
A push press 5x47kg, 5x47kg, 5x47kg, 5x47kg
B lateral rear raise 4x14x12kg

Dnes trochu lehčejší trenink, protože musím zítra cvičit zase, ve středu jsem mimo, tak abych zítra mohl cvičit těžké tahy, to je pro mě priorita.
Power clean byl dobrý, ale můj respekt k čince byl veliký. Už je to řekl bych dospělá váha, přes stovku. Celkově mě dnešní trénink velmi bavil a hlavně po jeho ukončení jsem se cítil silnější, než na začátku, tak by to mělo být pořád, ale ne pokaždé se to povede.

Když na to koukám, je to nějaké složité. Dvě trisérie, jedna supersérie.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2015 4:41 pm    Předmět: Re: daymoon - bad intentions Odpovědět s citátem

13.1.2015

A KB swing 50x
B KB TGU 8x

BB bridge floor press 3x6x83kg
A deadlift 4x4x165kg
B crunches 7x10
A TRX Abs fallout 10,10
B TRX+BOSU push ups 25,25

Dnes opět krása. Po včerejšku jsem skoro nic necítil, jen hýžďové svaly, ale po těch air squatech. Všechno dnes sedlo, ale návrat činky na zem po floor pressu mi nejde. Tohle musím natrénovat ale dnes jsem na to neměl chuť, tak jsem to pokládal přes břicho, což nebylo ono. Nějak jsem měl blok hodit to zpátky na pánev.

GLM, jak to děláš?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
DolceGusto

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2015 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 14, 2015 5:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, moc mi to pomohlo. Paradoxně nikoliv technika, ale ty podložky jsou klíč. Já měl totiž malé bloky v úrovni pánve, takže jsem to musel vrátit až tam, jinak bych se přiskřípnul k zemi. Teď budou dva bloky, jeden na zvednutí a druhý na položení.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá leden 16, 2015 3:28 pm    Předmět: Re: daymoon - bad intentions Odpovědět s citátem

16.1.2015

A KB swing 50x
B air squat 50x

power snatch -
front squat 5x47kg, 5x56kg, 5x65kg, 5x74kg, 5x83kg, 5x92kg, 5x92kg, 5x92kg, 5x74kg, 5x65kg, 5x56kg, 5x47kg
B DB biceps curl 30,30x6kg

Měl jsem tušení, že ty dva dny po sobě budou kritické, protože na to nejsem zvyklý a taky že jo. I když jsem jel v pondělí MP s dětskou vahou, asi jsem přece jen trochu přední delty zatížil a v úterý, dám ruku do ohně, že to bylo při tom floor pressu, jsem si jaksi natáhnul ten úpon prsního svalu co je u podpažní jamky. Nevím, jak se to jmenuje. Prostě mě to ještě táhne, takže dnes bez trhů, jen nohy a pořádně jsem to napumpoval při rukou, ať je tam krev.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 4:47 pm    Předmět: Re: daymoon - bad intentions Odpovědět s citátem

19.1.2015

A KB swing 50x
B air squat 50x

A power clean 5x5x85kg
B pull ups 4x10
C crunches 4x10
A front squat 10x47kg, 10x56kg, 10x65kg, 10x65kg
B air squat 4x25
C crunches 4x10
A push press -
B lateral rear raise 4x14x12kg + 4x10x12kg

Velmi dobrý trénink to byl. U přemístění jsem si dal trochu na čas, ale ono se to celkově přirozeně natáhlo, když to dělám v trisérii. Když chci jít pak energicky na první cvik, dávám si maličko delší pauzu. Ještě rameno trochu cítím a tak jsem mu dal dnes oraz, protože právě v tom spodním počátečním pohybu push pressu to cítím nejvíc. Místo toho jsem dal přítahy jednoruček k bradě, což nepíšu do zápisu, ale dávám to k tomu zapažování. Kvůli jednomu maximálně dvěma dnům se mi nechce měnit zápis. Celkově jsem si z tréninku odnesl solidní napumpování ramen a stehen.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 5:12 pm    Předmět: Re: daymoon - bad intentions Odpovědět s citátem

21.1.2015

A KB swing 50x
B KB TGU 12x

BB bridge floor press -
A deadlift 5x3x170kg
B crunches 7x10
A TRX Abs fallout 10,10
B TRX+BOSU push ups 10,10

Rameno ještě pořád není dobré. Už týden jsem odstavený od pořádného cvičení horní poloviny těla. S floor pressem v jakékoliv podobě zatím končím. Pár týdnů jsem hledal techniku a nepovedlo se. Do současného tréninku se mi floor press nehodí. Mám ty přední delty zatížené tak, že je potřeba ubrat a ne přidávat.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2015 6:11 pm    Předmět: Re: daymoon - bad intentions Odpovědět s citátem

23.1.2015

A KB swing 50x
B air squat 50x

power snatch 3x3x65kg
front squat 5x47kg, 5x56kg, 5x65kg, 5x74kg, 5x83kg, 5x98kg, 5x92kg, 5x83kg, 5x74kg, 5x65kg, 5x56kg, 5x47kg
B BB biceps curl 10,10x47kg

Nechtělo se mi, byl jsem línej. Ale trénink par excellence. Nemám absolutně žádnou výtku.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2015 5:03 pm    Předmět: Re: daymoon - bad intentions Odpovědět s citátem

26.1.2015

A KB swing 50x
B air squat 50x

A power clean 3x4x94kg
B pull ups 4x10
C crunches 4x10
A clean & jerk 3x3x65kg
B lateral rear raise 3x14x12kg
A front squat 10x65kg, 10x65kg, 10x65kg, 10x65kg
B air squat 4x25
C crunches 4x10

Maličko změněný jeden cvik, ale už kompletní trénink. Rameno už je téměř plně v pořádku. Ale protože si myslím, že tím, čím jsem to dojebal je nejlepší to s rozumem doléčit, tak jsem zařadil zase tlakový cvik. Velice to celé sedlo, měl jsem hodně dobrý pocit z dynamiky a nepoložilo mě to na lopatky. Velmi dobrý trénink.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 4:24 pm    Předmět: Re: daymoon - bad intentions Odpovědět s citátem

28.1.2015

A KB swing 50x
B KB TGU 8x

BB clean grip hang power snatch 3x5x47kg
A deadlift 5x2x181kg
B crunches 8x10
A TRX Abs fallout 10,10
B TRX+BOSU push ups 10,10

Ono to, že jsem si před nedávnem pochroumal to ramenoprso bylo ve skutečnosti velmi pozitivní. Pomohlo mi to ujasnit si směr.Tělo mi dalo jasně najevo, že tohle ne a něco jiného zase ano. Pomohlo mi to seřadit priority. Muselo na mě tentokrát teda trochu zakřičet, ale uslyšel jsem. Dnes velmi dobrý trénink. TRX kliky se mi velmi povedlo upravit. Přidal jsem trochu dynamiky, výbušně nahoru, pomalu dolů. Velmi zajímavá záležitost.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2015 5:34 pm    Předmět: Re: daymoon - bad intentions Odpovědět s citátem

30.1.2015

A KB swing 50x
B air squat 50x

power snatch 3x3x70kg
front squat 5x47kg, 5x56kg, 5x65kg, 5x74kg, 5x83kg, 5x92kg, 5x98kg, 5x92kg, 5x83kg, 5x74kg, 5x65kg, 5x56kg, 5x47kg
B BB biceps curl 8,8x52kg

Hodně dobrej trénink. U dřepů mě napadlo, že bych přeskočil nějaké rozcvičovací série. Ale pak mi došla jedna věc a řekl jsem si: chlapče, pokud nemáš sílu na rozcvičovací série, jak bys pak chtěl mít sílu v pracovních sériích. Takže pěkně poctivě nahoru a dolů.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2015 4:33 pm    Předmět: Re: daymoon - bad intentions Odpovědět s citátem

2.2.2015

A KB swing 50x
B air squat 50x

A power clean 3x2x97kg
B pull ups 4x12
C crunches 4x10
A clean & jerk 3x65kg, 3x70kg, 3x75kg
B lateral rear raise 3x14x6kg
A front squat -
B air squat -
C crunches -

Dnes mám fofr a nestíhám, ale nakonec i takto krátký trénink byl výborný. Pocit z cvičení na jedničku. Aspoň si odpočinou nohy a v pátek uvidím tu změnu. Možná :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - daymoon - Beach body challenge Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 62, 63, 64  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: