62. den / 48. trénink /113,4 kg (nerozumím tomu, oproti včerejšku - 3,6 kg)...to asi ten vysazený kortizol a další léky. Doufám, že se to hezky vrátí pod 112 kg. Jinak masakr - plus minus pět kg během pár dnů při nezměněném Kcall příjmu
Běh na pásu 5 km
chůze do kopce na pásu 1,6 km
Celkem 50 min a 760 Kcall
Trénink:
Benchpress 50x5, 80x5, 110x5, 130x4 (nějak jsem se lekl jak dobře to šlo a páté nezkusil i když by nejspíš padlo), 110x5, 110x5, 110x5, 110X5, 110x5, 110x5, 110x5, 110x5, 110x5, 110x5
tricepsové stahování nezávislých kladek 5x12
tricepsové stahování lana 5x12
triceps seated dips 5x všechno x 8
upažování v sedě na kladce 5x6
No, za dva týdny deset kilo nahoře - to ujde:o)
Na to jak jsem mizerný benčař a jak je smiťák nahovno varianta to docela ujde.
S mým zraněným ramenem ten cvik ale dobře zvládám, nic mě nebolí a vidím tam docela přínos jak v síle tak v hmotě.
Jídelníček - dopoledne carb up
Odpoledne: 1 odměrka scitec delite protein v 4 dl 4 % mléka Po tréninku: 100 g uzeného bio lososa (já pořád, proč utratíme 15 litrů měsíčně za jídlo a už tomu rozumím ...dát kilo za deset deka masa v akci je prostě úlet a sám bych to tedy nekoupil. Ale za sebe mám co mluvit - udělal jsem tradiční chybu a zašel do applu a moc nechybělo a odcházel jsem s macbookem ve space gray. Dalo mi dost práce se přemluvit, že to vlastně nepotřebuji:o)
Večeře: 3 vejce se schwarzwald šunkou
Večeře 4: nějaký archivní holandský sýr, olivy, ryzlink
Jsem spokojený - jak tomu kaloricky přikrmím - tak síla rosta docela slušně. Je super pocit odcházet zničený po tréninku. Lepší varianta než můj obvyklý pocit - přicházet zničený NA trénink:o)
Smitak neni na hovno, pro mnoho lidi je to v pripade nejakych problemu jedine reseni (u me , u tebe...) a i kdyby problemy nebyly, tak sve misto v treninku ma
Jinak pro se vyhybas volnym vaham? Co tak ctu tve treninky, prakticky vse cvicis na kladkach a strojich a nejak si nedokazu predstavit, ze po takoyym treninku odejdes z fitka zniceny, jak pises (bez urazky) To kvuli zraneni? Nerikej, ze kdybys zacal nejake pritahy s lehkou vahou a drepy, ze by to tvym spodnim zadum ublizilo. u ramena to teda chapu. Neni to spis jen o zvyku a pohodlnosti? Opet bez urazky, jen se ptam
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Drapere-já nechytím na dřepech pravou rukou tyč. Ono se to nezdá, lae když máš zraněné rameno, tak neuděláš plno jinak samozřejmých pohybů. Zkoušel jsem incline BP i decline BP a bolí to tak, že reálně v noci neusnu a to mi zato nestojí. Takže na hrudník jedině BP na multi a kliky na bradlech - toť vše. Vyzkoušel jsem snad dvacet cviků a nejde to.
Ramena jsou úplně konečná, tam jde jen lehce přítahy jednoruček k bradě. Velkou činku nepřitáhnu - problémem je, že nevytočím díky ramenu zápěstí doroviny, možná by to šlo na EZ.
Záda - mrtvola finito, přítahy v předklonu dtto /kromě ramene mám v hajzlu roky i záda). Na hrazdu jsem těžký čuně, takže jezdím věci shora a opatrně kladku zespoda v sedě a i tam cítím vzpřimovače. Spodek zade jde slušně hyperextenzema. Toť na záda vše.
Na triceps jdou jen kliky na bradlech na úzko (což cvičím v sedě) nabo kladky - šlus, hotovo. Na biceps neodvičím nic s velkou, jen jednoručky a totál bez cheatingu. Překvapivě jde scottovka, jen tam nesmím cpát dopředu ramena. Na biceps pak jde cokoliv izolovaného. Takže můj výběr cviků je tak pětina toho co je možné. Taky se podívej, že pořád točím dokola ty samé cviky a točit asi do konce života budu, pokud se rameno zázračně nezlepší, což se nezlepší. Já zabenchuju docela lehce 130 kg a pak mi vypadne litrovka mléka z ruky, když ji dávám do lednice, protže udělám nějaký pohyb co není OK a to je taková bolest, že se Ti ta ruka otevře a věc pustíš. Tj. jsem vděčný vůbec za to, že můžu aspoň nějak cvičit a že i s tímto tréninkem jsem + 4 cm na biceps a +7 cm na hrudník za dva měsíce, což je s tím jak to vedu z mého úohledu úspěch. Není to tak dávno, co jsem si v autě řadil levou rukou, abych vůbec přeřadil. Prostě je to silný kompromis.
...a že jsem unavený? Nemám extra kondici a po 14ti sériích pětek s průměrně cca 110 kg se docela unavím, co už:o)... (pauzy byly cca 45 sek.)
No jo, tak kdyz ma clovek nejaky problem, tak je rad i za tyhle cviky
Pomatuji si, kdyz jsem mel zraneny ten upon tricepsi, jak jsem byl stastnej, ze na kozy muzu cvicit alespon protismerky a peck deck a na ramena upazovani, podobne kdyz jsem 4 roky po zraneni kolene vlez na predkopavani a udelal 12 opakovani s 5 cihlickama, uplny vanoce jsem z toho mel A dneska uz tyhle cviky beru opravdu jen jako doplnky a nebo je necvicim vubec, protoze je povazuji za zbytecne
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
50 tréninků jsem dohromady odcvičil asi za posledních 5 let, takže docela úspěch:o)))
Shyby na hrazdě s nadlehčením 10x6
přítahy spodních nezávislých kladek zespoda 5x8
hammer zashora 5x10
hyperextenze 3x10
bicepsový zdvih na scottově lavici s EZ 20x6, 30x6, 40x6, 50x6, 40x6, 30x6, 20x6
bicepsový zdvih s jednoručkami ve stoji 20x6, 20x6, 20x6, 20x6, 20x6 (už je to lehké, asi budu muset nějaké to kilo přihodit)
bicepsový zdvih na laně 3x15
spodní břicho na stroji 3x8
horní břicho na stroji 3x8
zkracovačky 3x15
Dneska pohoda. Docela snadný trénink.
Jídelníček:
Snídaně 3 vejce na másle, půl pravé čabajky, paprika
Svačina: malý krajíc celozrnného chleba, med, mléko
Oběd: kuřecí maso s pečenýma bamborama a cibulí
Po tréninku odměrka scitecu do 3 dl 4 % mléka
večeře: kuře s pečenýma bramborama
Večeře 2: ...asi nějaký alkohol - nějak se mi vymyká ten odpočinek (mám už 7 dní dovolenou, během které jsem odpracoval nad 70 hodin:o ( z rukou. Dokompenzuji trochou dobré whisky a nějakým nedebilním filmem.
Jinak si asi budu hledat jiné fitko. Vím - jsem konzerva a asi i starý, ale já prostw blbě snáším ty polobuzeranty v uplých elesťácích , kde každýmu lezou trencle pod kterýma má dlouhé elasťáky a každý druhý pako má na elastickém tričku nápis Cpt. America, Superman nebo jinou chujovinu (a cvičí triceps jednoruč na kladce, ale hlavně, že má ponožky pomalu dopasu).
Prostě důležité je vypadat jak chuj...za každou cenu plout s davem , který tvrdí, že TOHLE teď moderní. Mě to přijde k smíchu. Chlapík cvičí tric. pullover v sedě s jednoručkou a celý se ošívá, protože si činkou drbká do kšiltu, který musí mít při tomto cviku dozadu. Nezvolil variantu CIRKUS (tedy vše fosforové a elastické), ale variantu ARMY, ke které ta kšiltovka s holografickou samolepkou úplně dokonale pasuje. Prostě
Pardon - slušným crossfiterům (oběma) se omlouvám.
Tak s tím oblečením máme zhruba stejný pocity, asi to bude věkem. Já cvičím v oddíle, kde na módu absolutně kašleme, ale nedávno jsem byl na školení v Brně a chodil jsem tam do policejní posilovny a musím říct, že jsem si tam připadal divně. Elasťáky, trenýrky a všelijaký ty funkční nesmysly mě nechávají chladným, ale při pohledu na trička některých kolegů jsem si připadal jako úplný kripl. Samý Spartan, Work out, Krav Maga, Special Police nebo Army Unit, Speznas, Systema..no prostě přehlídka drsňáků, že by i Avengers záviděli. Řekl bych, že u nás nebudou mít islamisti žádnou šanci. Kam se na nás v počtu bojovníků na počet obyvatel hrabou Vikingové
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Dovolim si vlozit se:
Neznam pohodlnejsi obleceni na drepy a celkove cviky s velkou cinkou ve stoje nez elastaky
A za druhe: na Avangeraky mi nesaejte!
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
já cvičim zásadně ve starejch hadrech, který bych si nevzal ani na diskotéku a naštěstí tam kam chodim to má většina podobně...jedinej koho z těhlech legínovejch homosexuálů jakž takž uznávam je darkkiller
jinak jak moc máš deadlifte to rameno v čoudu? nějaké drogy by tomu nemohly pomoct?
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
Drogy neberu - živím se výzkumem a jediná droga na kreativitu co přichází v úvahu je minidávka LSD:o) (ovšem, že to nezkusím-nemám rád stavy kdy se nemám plně pod kontrolou). Do koksu nepůjdu (nevýhodný poměr cena/výkon) a na marihuanu jsem starý:o)
Do anabolik nejdu.
Je to mechanicky špatné, tam by to ani nepomohlo.
Mám artrozu třetího stupně s výhledem na krásný nový kloub. Mým cílem je ho mít až za deset let a ještě lépe nikdy. Léčba kmenovými buňkami moc zatím nevypadá a vše ostatní tak nějak konzervuje současný stav.
Dovolim si vlozit se:
Neznam pohodlnejsi obleceni na drepy a celkove cviky s velkou cinkou ve stoje nez elastaky
A za druhe: na Avangeraky mi nesaejte!
S tímhle souhlasím, fakt je to paráda. Ale zase na druhou stranu mi ty komerční fitka a výše zmínění "borci" taky pěkně lezli krkem, takže teď si cvičím ve svém, a těch pár lidí, co projde kolem si klidně může myslet, že jsem homopýr, ale elasťáky bych neměnil!
seated legpress 13x up to maximum stroje x 10
přednožování 5x maximum stroje x 10
zanožování v leže 85x6, 105x6, 105x6 , 105x6, 85x6
glute raise 50x10, 60x10 , 50x10
výpony v sedě 10x up to 80 kg x 8
33 sérií na spodek v pár cvicích. Dnes napohodu, bez nějaké velké dřiny.
Jídelníček:
Snídaně: 3 vejce na másle
Svačina: 1 odměrka Scitec do 4 dl mléka
Oběd: 1/4 kachny, kysané zelí a tři mini knedlíky, plzeň
Během tréninku: 40 g BCAA ve vodě
Po tréninku: 1 odměrka Scitec v 4 dl mléka
Večeře: 1/4 kachny, zelí, 1 knedlík
Teda vela toho nenajes, pre mna by bolo lahsie nemat ranajky, ako si rozdrazdit chute 3 vajciami, prrazenicu robim z 5-6, keby som sa nekontroloval, uplne v pohodicke dam aj 10 (zas kam sa hrabem na Pavlu). Ani neviem, ci mas tak slaby apetit, alebo tak silnu volu :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru