|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Deluxe 33 |
| už sem ochutnal(a) |
|
26% |
[ 5 ] |
| ještě jsem neochutnal(a) |
|
42% |
[ 8 ] |
| nebudu ochutnávat :o) |
|
31% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 19 |
|
| Autor |
Zpráva |
peacer
|
Zaslal: čt únor 12, 2009 4:54 pm Předmět: |
|
|
Mě spíš zaujaly Hy-Pro. Prodávají se všude možně po českejch eshopech a v pár posilkách už jsem je taky viděl, mají prostě dobrou reklamu... _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 5:15 pm Předmět: |
|
|
njn reklamu a co teprve chut :D by me zajimaly od weidru..
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 5:55 pm Předmět: |
|
|
mě by zajímaly tyčinky od Muscletechu a nejsou tak drahý jak Allstars.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
v.net

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 7:16 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | njn reklamu a co teprve chut :D by me zajimaly od weidru.. |
weider má výborný tyčinky...ostatně jako všechno co vyrábí, mě osobně chutná
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt únor 12, 2009 7:45 pm Předmět: |
|
|
| v.net napsal: | | CZEBLADE napsal: | | njn reklamu a co teprve chut :D by me zajimaly od weidru.. |
weider má výborný tyčinky...ostatně jako všechno co vyrábí, mě osobně chutná |
Naposledy na sluzobku som si v rychlosti kupil nejaku tycinku od Weidera...hydrolyzovany kolagen bol jednou z hlavnych zloziek. No co dodat? Mal som ju 2x - prvy a naposledy.
|
|
| nahoru |
|
 |
v.net

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 7:50 pm Předmět: |
|
|
já si kupuju tyhle
https://obchod.ronnie.cz/s-1497-high-protein-low-carb-bar.html
a vůbec si na ně nestěžuju...mám jednu dycky nadvakrát...
když sem v rýsovačce a mam chuť na sladký..tak po tréninku je to nej odměna ale šetřím si je...mám je jednou za čas..bo to zas tak levná věc není....ale chutnají dobře..jen se trochu lepí na zuby
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
v.net

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 7:54 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | EpsteinBarr napsal: | | v.net napsal: | | CZEBLADE napsal: | | njn reklamu a co teprve chut :D by me zajimaly od weidru.. |
weider má výborný tyčinky...ostatně jako všechno co vyrábí, mě osobně chutná |
Naposledy na sluzobku som si v rychlosti kupil nejaku tycinku od Weidera...hydrolyzovany kolagen bol jednou z hlavnych zloziek. No co dodat? Mal som ju 2x - prvy a naposledy. |
aspon budes mit zdrave klouby |
no vida...a já pořád přemýšlela..na co že ty tyčky vlastně jsou
díky za radu
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt únor 12, 2009 7:54 pm Předmět: |
|
|
| v.net napsal: | já si kupuju tyhle
když sem v rýsovačce a mam chuť na sladký..tak po tréninku je to nej odměna ale šetřím si je...mám je jednou za čas..bo to zas tak levná věc není....ale chutnají dobře..jen se trochu lepí na zuby |
Tato vyzera lepsie . Zvycajne na sluzobky chodievam autom, takze mojim spolocnikom su dva sejkre s patricnym obsahom. Ale naposledy to bolo vlakom, tak som volil tycinky. A mozno bol problem v tom, ze som zjedol naraz 3
Ale, minule som dostal nejake 3 druhy na vyskusanie, od muscletechu to bolo myslim. (teda nie priamo od nich ), jedna bola cheescake a
|
|
| nahoru |
|
 |
v.net

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 7:56 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | | v.net napsal: | já si kupuju tyhle
když sem v rýsovačce a mam chuť na sladký..tak po tréninku je to nej odměna ale šetřím si je...mám je jednou za čas..bo to zas tak levná věc není....ale chutnají dobře..jen se trochu lepí na zuby |
Tato vyzera lepsie . Zvycajne na sluzobky chodievam autom, takze mojim spolocnikom su dva sejkre s patricnym obsahom. Ale naposledy to bolo vlakom, tak som volil tycinky. A mozno bol problem v tom, ze som zjedol naraz 3
Ale, minule som dostal nejake 3 druhy na vyskusanie, od muscletechu to bolo myslim. (teda nie priamo od nich ), jedna bola cheescake a |
ále co...hlavně že ti chutnalo
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 9:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 9:48 pm Předmět: |
|
|
obcas si koupim tu 85g a je to chutove docela dobry, ovsem slozeni asi nic - sojova bilkovina, suseny mliko atd _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
v.net

|
|
| nahoru |
|
 |
Duro
|
Zaslal: čt únor 12, 2009 9:54 pm Předmět: |
|
|
tie nutrendy su chutovo dobre
muscletech ma aj mesotech aj nitrotech tycinky velmi chutne,len ta cena 100fka za jednu sa mi zda uz az moc o tych velkych weideroch ani nehovorim,ta jedna kostuje u nas okolo 120 a to uz fakt ne
sem tam si spravim take rychlovky doma,ovesne vlocky (tie jemne),protein,voda,nadrobno nasekane mandle,trosku medu nech to drzi pri sebe,susene jahody,snazim sa to povazit dat do takeho pomeru nech je to 50/50 protein a sacharidy,no povedzte ktora tycinka ma taky pomer:)
ak to date do takych umelohmotnych vakuovych nadobiek tak to v klidu vydrzi 2tyzdne,mam to overene,nepos*al som sa z nich po tej dobe
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|