|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Deluxe 33 |
| už sem ochutnal(a) |
|
26% |
[ 5 ] |
| ještě jsem neochutnal(a) |
|
42% |
[ 8 ] |
| nebudu ochutnávat :o) |
|
31% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 19 |
|
| Autor |
Zpráva |
owar

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 9:57 pm Předmět: |
|
|
| Duro napsal: | tie nutrendy su chutovo dobre
muscletech ma aj mesotech aj nitrotech tycinky velmi chutne,len ta cena 100fka za jednu sa mi zda uz az moc o tych velkych weideroch ani nehovorim,ta jedna kostuje u nas okolo 120 a to uz fakt ne
sem tam si spravim take rychlovky doma,ovesne vlocky (tie jemne),protein,voda,nadrobno nasekane mandle,trosku medu nech to drzi pri sebe,susene jahody,snazim sa to povazit dat do takeho pomeru nech je to 50/50 protein a sacharidy,no povedzte ktora tycinka ma taky pomer:)
ak to date do takych umelohmotnych vakuovych nadobiek tak to v klidu vydrzi 2tyzdne,mam to overene,nepos*al som sa z nich po tej dobe |
u nás Meso-Tech 57,- a Nitro-Tech 59,- tak to neni zas tak strašný _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
v.net

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 10:01 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | Duro napsal: | tie nutrendy su chutovo dobre
muscletech ma aj mesotech aj nitrotech tycinky velmi chutne,len ta cena 100fka za jednu sa mi zda uz az moc o tych velkych weideroch ani nehovorim,ta jedna kostuje u nas okolo 120 a to uz fakt ne
sem tam si spravim take rychlovky doma,ovesne vlocky (tie jemne),protein,voda,nadrobno nasekane mandle,trosku medu nech to drzi pri sebe,susene jahody,snazim sa to povazit dat do takeho pomeru nech je to 50/50 protein a sacharidy,no povedzte ktora tycinka ma taky pomer:)
ak to date do takych umelohmotnych vakuovych nadobiek tak to v klidu vydrzi 2tyzdne,mam to overene,nepos*al som sa z nich po tej dobe |
u nás Meso-Tech 57,- a Nitro-Tech 59,- tak to neni zas tak strašný |
no a ještě si u nás lidi stěžujou
|
|
| nahoru |
|
 |
v.net

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 10:03 pm Předmět: |
|
|
| Duro napsal: | tie nutrendy su chutovo dobre
no na weiderech rozdíl 33 kč...to je jako fakt dost....
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 10:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
v.net

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 10:21 pm Předmět: |
|
|
všechny tyhle tyčinky mají hrozně vysoký procento sacharidů...záleží na co to chceš...v objemu dobrý...ale jinak je to vysokosacharidový....
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 10:32 pm Předmět: |
|
|
ja zatim objem... na redukci pak jeśou dobre ty vyse zminovane nebo ty co maji L-carnitin?..nebo ho brat zvlast ? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
v.net

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 10:36 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | ja zatim objem... na redukci pak jeśou dobre ty vyse zminovane nebo ty co maji L-carnitin?..nebo ho brat zvlast ? :-) |
no ok zatim si nedělej starosti s karnitinem....v objemu si dej..to ti teda závidim já už jedu krutě v rýsovačce...ale dobrý, od začátku prosince 8 kg dole...takže já si dávám ty od weidera...a to tak jednou týdně...a to se jako tvářím, že jím třeba čokoládu
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
BOSSHUGO

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 2:58 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem minulý týden banánovou a naprosto luxusní a podle mě o třídu lepší než 32% Protein Bar od Weidera kterou jsem měl týden předtím a navíc je ještě o 5kč dražší
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 5:03 pm Předmět: |
|
|
tak uz mam objednany cely balik marcipanu  .. dietu nastesti neznam :D
|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
|
| nahoru |
|
 |
v.net

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 8:32 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | tak uz mam objednany cely balik marcipanu .. dietu nastesti neznam :D |
No panečku ten marcipán je hooodně lákavej
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
v.net

|
Zaslal: so únor 14, 2009 6:07 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | v baleni je pry 24 a cenu nevim, ja to budu mit za 700 |
a jakpakto???
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne únor 15, 2009 11:10 am Předmět: |
|
|
| v.net napsal: | | CZEBLADE napsal: | v baleni je pry 24 a cenu nevim, ja to budu mit za 700 |
a jakpakto??? |
mam sveho osobnio dealera
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|