|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st listopad 25, 2015 3:37 pm Předmět: |
|
|
Paráda, dám vědět brzo, jestli přijedu. Ke Kulichovi jsem se chystal už dlouho. I když ona je v Thajsku, takže tam nebude. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st listopad 25, 2015 3:50 pm Předmět: |
|
|
Já asi dorazím dřív přímo do Arény, vždycky mi trvá sto let trochu rozhýbat ty své staré kosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt listopad 26, 2015 9:49 am Předmět: |
|
|
ten čas jsi dal úmyslně na 12:45 jakože po o? protože Arena má od 12:00, tak abych si to ověřil.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt listopad 26, 2015 11:48 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Takze oprava: stretko je 11:45 |
COPY THAT
tramj 7 jede 11:49, takže čekám v tomto pořadí Carabas, tramvaj, ostatní, kdo mají zájem se přidat.
ps: vypadám zhruba jako na videu... ale nebudu v černé teplákovce
pps: Magumi, taky se potřebuju rozhýbat, takže klidně doraž po vlastní ose, času bude dost, přespolním necháme průzkum fitka, ať spočítají, kolik je tam strojů
ppps: jak už psal daymoon, Kulich je v Thajsku, což je velká škoda - zvláště pro přespolní, je to přírodní úkaz, takže bych vám přál setkání
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt listopad 26, 2015 9:11 pm Předmět: |
|
|
Chrbát ťažko / Nohy ľahko / Ramená ľahko
Mŕtvola sumo:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x5x110kg
1x3x140kg
1x1x160kg
1x1x180kg
1x1x200kg ako raketa
1x1x210kg stále dobré, prihodíme!
1x1x220kg PR! ale ohavné približne asi tak, ako si každý z vás dokáže predstaviť
5x3x160kg žiadne touch&go, ale poctivo položené
Zhyby extra širokým úchopom:
5x6xCarabas
Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x3x110kg
1x3x140kg
1x3x160kg
4x1x170kg hĺbka mega, nie úplne že stopka dole, ale rozhodne kontrolované a pomalé
1x3x140kg stopky
Sťahovanie kladky rovnými rukami:
5x10x55kg
T-Tyč:
5x6x90kg
Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
5x5x60kg všetko dlhé stopky, položené
Hodnotenie tréningu:
No tak to bol zase jeden z tých prekvapivých dní
Dnes som síce neplánoval ísť do žiadneho maxka, ale 200ka vyletela hore absolútne čisto a bez problémov a po nej prekvapivo aj 210ka. Tak som si povedal, že skúsim aj tých nešťastných 220 kíl, keď to ide tak výborne.
Keď na to pozerám spätne, asi by som to už nešiel, fakt tá technika bola dosť mizerná, na druhú stranu som nemal prečo pochybovať o tom, že by to nešlo - predošlé pokusy boli fakt v peknom prevedení. Tak som to skúsil, zdola to vyletelo ešte veľmi dynamicky, ale okolo kolien došla para a chrbát sa žiaľ začal bortiť (Sebedeštruktor sledoval z diaľky, podľa mňa som ho mocne inšpiroval a nabudúce tak bude cvičiť po 5 opakovaní).
Našťastie som bojovník (a jeblý magor) a tak som to tam dorval, ale ozaj to vyzeralo ako pokus o svetový rekord  Po slabých 12tich minútach, koľko trval doťah som to konečne lockol a víťazstvo bolo MOJE!
Teraz si dosť dlho nad 200 nenaložím, nestojí to za to.
Ale tak 220 je doma, počíta sa, lebo uznateľné to bolo, žiadne cukanie a ešte aj kontrolovane položené - len proste viac než vytrápené.
Ale hanbím sa za to doteraz  Takže ma nemusíte napomínať
Jooo na druhú stranu drepy totál dokonalosť. Nerval som ani váhy, ani opakovania, ale čistá technika, ATG, všetko poctivo kontrolované, luxus. Fakt som z nich mal dobrý pocit. No a potom som popumpoval chrbát a prišiel na rad military. Blbých 60 kilo, ale pomalé negatívky, položené a podržané na kľúčnej kosti. Tiež veľmi technické a dobré.
Až na tú mŕtvolu spokojnosť! Ale čo... Urobil som, čo sa dalo a nemohol som vedieť, že to pôjde takto - a dotiahol som, nasrať, spokojný som aj s tým
Od nedele začínam predPražský deload, čo mi len prospeje a potom sa uvidí, čo vymyslíme vo vašej rozprávkovej stovežatej  Počítam, že odtiaľ pôjdem viac než slušne dojebaný
EDIT: a musím pochváliť Nabuka, benche už na hranici jeho možností, ale je to warrior a ešte by bolo kam prihodiť zo 2,5 kila _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá listopad 27, 2015 10:31 am Předmět: |
|
|
Moc hezký, gratuluju k osobáku.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá listopad 27, 2015 10:40 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: |
Mŕtvola sumo:
...
1x1x220kg PR! ale ohavné približne asi tak, ako si každý z vás dokáže predstaviť
|
seš frajer tohle bych chtěl taky jednou zatáhnout.
| decarabas napsal: |
Od nedele začínam predPražský deload, čo mi len prospeje a potom sa uvidí, čo vymyslíme vo vašej rozprávkovej stovežatej Počítam, že odtiaľ pôjdem viac než slušne dojebaný |
tak to nevím, na základě čeho jsi nabyl takového dojmu... bude to pohodový povídací trénink, občas tam dáme nějakou jedničku ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá listopad 27, 2015 1:45 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | vlk# napsal: |
tak to nevím, na základě čeho jsi nabyl takového dojmu... bude to pohodový povídací trénink, občas tam dáme nějakou jedničku ;) |
to teda nie! Ja idem do Prahy preto, aby som nevedel odist po vlastnych! |
Já bych ty jedničky rád otestoval, abych věděl jak dál s cyklem. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá listopad 27, 2015 1:55 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | to teda nie! Ja idem do Prahy preto, aby som nevedel odist po vlastnych! |
no problemo... uděláme to jako s Magumim, budeme se střídat já předcvičuju sérii, Ty to zopakuješ, pak Magumi, pak zase Ty... a tak pořád dokola pásek se povoluje až ve fázi, kdy si začnete nakládat více než já - tak to máme dohodnuto s Magumim když ho pěkně poprosíš, tak si ani nemusíš brát svůj - do toho jeho by ses měl vejít
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá listopad 27, 2015 2:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne listopad 29, 2015 6:20 pm Předmět: |
|
|
Víkend bez tréningu - strávil som ho na chate. Pauzička neuškodí, od zajtra začínam s light deloadovým tréningom, len aby som udržal svaly v činnosti a potom uz Stovežatá. Neviem, či sa teším viac na drepy, strongmaniny alebo pečené koleno, hermelíny, pivo a utopence
Po chate nálada tak nejako nič moc, ale idem si čítať vedľa o mikropenise, snaď ma to rozptýli _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|