Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 105, 106, 107 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: pá leden 15, 2016 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Je celkově vidět, že ti vyhovuje chodit tréninky s poměrně vysokou intenzitou a nízkým počtem opakování, ale u speciálně u mrtvol tě těžký jedničky každý trénink pošlou do regeneračního mordoru, obzvlášť když už pracuješ s váhama daleko za hranicí 2bw.

Je potřeba tu intenzitu nějak rozumně cyklovat - doporučuju 4 týdenní cykly - jeden týden nějaký pětky (5x5), další týden trojky (třeba 4x3), pak dvojky nebo jedničky, jeden týden deload a pak zase pěkně od začátku.

Veľmi dobrá rada. Skúsim sa jej približne držať
Máš pravdu, drepy takým štýlom v pohode ustojím, na benchi to má pre mňa v poslednom čase prínos, mŕtvola sa plusmínus dá krátkodobo... Ale z dlhodobého hľadiska to telo pri mŕtvolách schytáva strašnú bitku Neviem, či pôjdem úplne presne, ako si to napísal, ale cyklovanie mám v pláne. Našťastie ešte pred cca 2 rokmi by som si samovražedne odkurvil chrbát, dnes môžem spokojne a hrdo povedať, že nie som úplný blázon a ďalší týždeň mŕtvolu s čistým svedomím vynechám V tomto konkrétnom prípade viním minulotýždňovú zbesilosť a dva mŕtvolné osobáky v jednom dni.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: pá leden 15, 2016 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Sumo mŕtvola:
...
4x10x130kg

sice jsi psal, že nejsi ve formě, ale tohle je krásný výkon... dnes jsme si ty desítkové série odjeli a fakt jsou dlouhé. je vidět, že krom intenzity zvládáš i parádní objem
Magumi

PříspěvekZaslal: pá leden 15, 2016 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby sis chtěl skládat nějaký cyklovací program, taky je k tomu zajímavý obecný článek: http://www.jtsstrength.com/articles/2014/11/11/periodization-powerlifting-definitive-guide/

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
decarabas

PříspěvekZaslal: so leden 16, 2016 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk: Čo iné mi ostávalo, keď som bol zdochliak slabý nevládny
magumi: Vďaka, zatiaľ som to len tak prebehol, skúsim sa na to pozrieť dnes poriadne, nech si z toho aj niečo odnesiem. Ale ako sa poznám, seriózny plán dodržať neviem, som dieťa improvizácie, taký fitness južanský typ, alebo skôr cigán Ako mám vo fitku chuť, tak robím. Resp. nerobím

Včera necelá hodinka a pol šermbal (začali sme neskôr, lebo Rišo sral ). Mal som (a mám) rozbité vzpriamovače, tak som vopred vyhlásil, že odmietam behať, zhýbať sa k hokejke, rozprávať, otáčať hlavou alebo hoci aj aktívnejšie sedieť. Chcel som ležať na bránkovej čiare a podriemkávať, kým to neskončí, ale žiaľ, dostal som sa do teamu popletených smutných neborákov, ktorí neboli schopní vyprodukovať žiadnu rozumnú akciu vpredu Strieľali síce ako diví, ale bohužiaľ, nehral sa basketbal a tak všetky koše, ktoré padli boli neuznané a tieto strely tri metre nad bránu nám žiadne body nepriniesli...
Tak som to musel korigovať a strategicky rozmýšľať a povzbudzovať a motivovať a dokonca dávať góly alebo na ne aspoň prihrávať, čo ma tak zmohlo, že keď sa vyhlásil zlatý gól (zázračné pravidlo nad všetky ostatné, kto dá zlaťák, vyhral celý zápas bez ohľadu na predošlý stav a má právo sa porazeným smiať, ponižovať ich, vziať si jeho ženu a sprzniť ju pred očami jej rodiny a vypiť mu kakao), skurvil som rozohrávku a prehral som nám celý zápas Naštastie Soraya bola proti mne a tak mi ju nikto nesprznil, kakao som nemal a celkovo som bol taký skrúšený, že ma Nabuko z víťazného teamu ešte aj odviezol na Revenant do kina.

Revenant:
Kino vypredané, ja, vybavený popcornom a colou (mám rád objemovku, môžem žrať čokoľvek a podarilo sa mi počas mojej poslednej objemovky - od mája 2013 do dnes - pribrať 412 gramov, čiže hýbe sa to ) som sa pohodlne usadil (klamem, vzpriamovače napružené, takže som si musel položiť do lona uvádzačku, aby som sa pod jej váhou posadil - nie postavil, posadil) a očakával som vizuálno-príbehovo-herecký koncert.

Ale...

Čo ja viem...

Bola to pecka!

Netvrdím, že Caprio za to musí dostať Oscara, pretože už hral viac a lepšie, predsa, muž, ktorý sa roz*baný medveďom mlčky plazí divočinou veľa priestoru pre nejaké oscarové kreácie nemá, hoci bol naturalistický a uveriteľný.
Každopádne film to bol surový, naturalistický, temný, násilný, s peknou vizualizáciou a nosnou myšlienkou, ktorá bola vyslovená hneď zo začiatku (metafora so stromom počas búrky), taký, aký by som očakával, že film zobrazujúci smardľavých trapperov v mizerných časoch bude.
DiCapria som fakt ľutoval, vždy, keď sa mu v jeho posranom rozpoložení podarilo získať malú výhodu, hneď o ňu prišiel. Hardy hral tak tradične, trochu ako Bronson, trochu ako Max, ale svojho hajzla si strihol s chuťou. Zvyšok obsadenia bol taký nevýrazný, bolo to postavené čisto na Lea a tak neostal veľmi čas na zvyšok. Navyše zvyšok bol väčšinu času zakuklený do kožušín a diek alebo priebežne vraždený a tak sa nejakému nepozornému divákovi môže zdať, že ide stále o nejaké cudzie figúrky.
Medzi najlepšie momenty platí jednak open battle, scéna s medveďom, ukecávania na eutanáziu, konský spacák alebo záverečný lov na Hardyho.
Nechce sa mi spoilovať a idem už jesť, takže to ukončím, za mňa Revenant 9/10 a síce sa koniec trošku ťahal, ale final fight!
Holy fuck, final fight najlepšia od čias Posledného Mohykána (a tento prímer nepoužívam náhodou), naturálna bitka, pri ktorej sa postupne čo-to stratí (treba vidieť), žiadne spektákly ani saltá, ale poctivá naháňačka ukončená vŕzganím čepele medzi rebrami a svišťaním tomahawku

Spokojnosť a odporúčam, ak vám nevadí mrazivé ticho, nekonečné utrpenie hlavnej postavy a dlhá stopáž.

P.S: Srala ma za mnou sediaca ženská, ktorá pri každom krvavejšom zábere, alebo šípe v krku zvolala "Ježiš, to bolo hnusné!", takých ľudí nepochopím z niekoľkých dôvodov:
1, je 21. storočie a v posranej CSI L.A. sú brutálnejšie zábery o 18tej poobede
2, bolo jasné, že to nie je rozprávka od Disneyho, neviem, či čakala spievajúce veveričky, alebo čo...
3, načo lezú na film, kde je jasne povedané, že hlavná postava skončí rozsápaná medveďom a bude sa plaziť do civilizácie, aby sa pomstila. Ľudia rozsápaní medveďom a plaziaci sa do civilizácie, aby sa pomstili zvyknú byť krvaví, s polámanými údmi, trošku ich to ako keby bolí a proste sa na to občas ťažšie pozerá

Turakam

PříspěvekZaslal: so leden 16, 2016 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Inak ten feeling ala Posledný mohykán som mal celý film, každopáne bolo to také, neviem, akoby som to čiastočne už absolvoval knižne/filmovo, u mňa 8/10.
decarabas

PříspěvekZaslal: so leden 16, 2016 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Inak ten feeling ala Posledný mohykán som mal celý film, každopáne bolo to také, neviem, akoby som to čiastočne už absolvoval knižne/filmovo, u mňa 8/10.

Je pravda, že ten námet proste originálny nie je. "Znovuzrodenie" hlavného hrdinu a jeho cesta za pomstou je starý motív, v tomto máš pravdu. Mne to sadlo po stránke spracovania a navyše pre toto historické obdobie mám slabosť, takže hodnotím miernejšie

Ramená ťažko / Ruky ťažko

Military press bezzáklonový a bezopaskový:
1x10x20kg
1x10x40kg
1x6x52,5kg
1x3x70kg
1x1x80kg
4x3x70kg
1x6x50kg

Klokov press vsede v MP:

1x8x50kg
4x6x60kg
2x30x20kg

Upažovanie v stoji:
5x6x12kg

Upažovanie v predklone:
5x10x12kg

Kliky na bradlách úzko:
5x10xCarabas + 16kg

Triceps.extenzie s kotúčom poza hlavu:
5x10x20kg

Kladivové zdvihy s JČ:
3x10x22,5kg
2x10x20kg

Scottovka s EZ:

3x6x30kg
2x5x30kg

Hodnotenie tréningu: Tak čas na moje miniramienka slabučké. Stále makám na poriadnom setupe bez záklonov, aby sa mi dostal pod kožu a robil somt o automaticky, nech sú na mňa Pražáci hrdí!
Tentokrát to vážne šlo veľmi dobre, zlepšuje sa to Všetko bez opasku, akurát jednu sériu som skúsil s opaskom, čo to urobí (tú som ani nezapísal). Výsledok boli dve čudné opakovania a Nabuko tvrdil, že tam už bol aj záklon, nejak mi to vyplo aktivovanie jadra, stálo to zahovno, odišla aj sila z ramien, takže nie, opasok na military už proste nebude. Inak mám radosť, 80ka tam padla ešte bez záklonu, čo je u mňa taká zlomová váha. Vyššie zatiaľ nepôjdem, potrebujem najprv vybudovať silový základ. Potom sa uvidí Spokojný som a ramená cítim, takže nemám prečo to meniť.
Dodatočne teda díky za upozornenie Pajasovi a Magumovi s Vlkom, pravdepodobne ste mi dosť ušetrili pripomienkami chrbticu a zároveň povesť technického cvičenca
Na tlaky za hlavou som prihodil, neuškodí. Ramená vôbec neboleli (teda kĺby, svaly boli v prdeli po chvíli a trpeli až až), sila stále držala, na záver som buchol vypaľovačku po 30 opakovaní, to už bolo peklo, ramená skoro explodovali, horeli kompletne, super feeling Takmer skoro ako keby som už ž dal aj tretiu vypaľovaciu sériu, ale som princezná, buzík a pussy a ušiel som upažovať.
Zvyšok tréningu už tradične tricbic trapas, na bicák som prihodil pár kilo navyše, ale to už potom bol cheating, tak som zas zhodil Na tento smutný sval som proste lempl, baví ma to asi ako hemeroidy alebo strkanie žaluďa do vriacej vody.

Dnes pár hlášok, ktoré sa mi zapísali do análov :
Nabuko: "Som silný ako malomocné decko!" (na margo military pressu)
Erik: "V nohách mám ramená a potom cicky nevládzu!" (v zúfalej snahe vysvetliť poradie tréningov)
deCarabas: "Dám si viac a dám si menej" (pri vysvetľovaní pridania váhy na činke a uberania opakovaní)

Ako už písal Nabu, dnes nabehla do fitka najprv Saskia, takže sme sa mocno potešili, lebo priniesla do fitka trochu ženskej estetiky, vytvorenej prvotriednym plastickým chirurgom, kaderníčkou a manikérkou, stylistkou a odevnou poradkyňou, kozmetičkou a fajnšmekrom cez parfumy, ale naša pozornosť patrila sympatickej dievčine, ktorá mala tréning, že by aj Magumi uznanlivo nadvihol obočie a zhovorčivo a kvetnato, s hlasovými finesami a výrečne povedal "Hm"
Už keď vošla, pozerám, na členkoch zrolované Eleiko bandáže, nanoAdidasy na nohách, tak vravím Nabukovi: Dnes to vidím na pekné drepy. Odhad som mal dobrý.
Kurník, ale tá baba prekvapila aj tak, nádherné ukážkové drepy so 100kou na chrbte, až som za ňou musel skočiť a vydesiť ju na max, keď som ju zastavil a povedal, že robí pekné drepy Vyplašene poďakovala a potom ostražito ohmatávala slzák, keby som sa zase priblížil Asi nepochopila, že som vzrušený z jej prevedenia drepov a nie z nej samotnej
Keď tam ešte namrdala pár sérií zhybov okolo 8 opakovaní a bench so 60kou, cítil som, že je mi sympatická a hneď by som si s ňou vypil proteín v romantickom rytme touch-n-go mŕtvych ťahov!
Saskia mezitým sťahovala kladky syntetickými rukami na syntetickú hruď a makala na tom, aby vyzerala pekne, ale proste potetovaná trošku mohutnejšie stavaná kočka s drepmi, aké by robil Ježiš, keby bol powerlifter ma zaujala viac!
Bolo mi ľúto, že tam okolo nej šaškujeme s pumpičkovým tréningom, lebo podľa mňa sa na nás dívala tak, ako sa ja dívam na Smutných chlapcov
Hádam sa ešte objaví, dal by som s ňou legday!

decarabas

PříspěvekZaslal: ne leden 17, 2016 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy ťažko / Hrudník ľahko / Lýtka

Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x3x110kg
1x3x130kg
1x3x150kg
1x3x160kg
1x3x170kg BELT ON (for Vlk )
1x2x180kg
1x1x190kg
1x3x160kg

Čelné drepy:
1x1x130kg silový test, jo, pôjde to!
5x2x140kg (a po tomto samozrejme BELT OFF )

Legpress:
5x12x330kg

Lýtka:
5x10x100kg

Benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
1x3x100kg
1x5x115kg oh, too much, zvoľníme
4x5x110kg

Hodnotenie tréningu: Fjúúú, dnes mám pocit, že to bola nejaká slabota (aj keď zápis vyzerá vcelku OK). Nevedel som sa nejak poriadne rozhýbať, neviem, či som taký omrznutý z tej kosy vonku alebo čo, ale nijak raz sa nevedeli nôžky rozhýbať. Ale predsa - 190ka padla, aj keď som si pri nej riadne mákol. Ale hĺbka dobrá a možno to šlo tak ťažšie ešte kvôli tomu utavenému chrbtu.
Čelné drepy len dvojky so 140, nabudúce, ak sa nič neposerie, skúsim trojky. Dnes tam ešte boli rezervy, ale plánoval som prihodiť aj na legpress, tak som to nehrotil. Ale celkom som spokojný, hĺbka stále super, bez dopomoci, žiadne problémy s rovnováhou alebo chrbtom. Bradatý tréner Rasputin, čo mi vypisoval, či nepotrebujem jeho služby, smutne pozeral od recepcie, až sa sparing smial radostným smiechom ožralého raráška.
Legpress som prihodil aj váhu aj opakovania, brutálne to bralo a stehná horeli, cítil som, že ten sval zaberá pekne v hĺbke až niekde pri kosti Myslím, že tieto tri cviky mi teraz na nohy bohato stačia, predkopávania a roznožovania nechám tetám v menopauze.
Na benchi to šlo už tuhšie ako minulý týždeň. Skúsil som prihodiť na 115kilo, ale cítil som, že včera som ramená rozmrdal na cucky a tak chýbala sila. Ale so 110kou som to so cťou docvičil a bez dopomoci to dorval.

Inak dnes v gyme pomerne dosť ľudí, našťastie nikto, kto by vedel, ako sa používa ten záhadný stojan na drepy (no, trochu kecám, potom ku koncu tam týpek bomboval bicáky ), takže nikto neprekážal, až neskôr na benchi sa nejaký pupkáč nechal zavaliť 90kilovou činkou a trošku ma zdržal.
Pobavila ma nejaká postaršia pani teta, ktorá montovala tie 2,5kilové šrubovacie zarážky na ktorýsi príťahový stroj, aby jej nespadli 2,5kilové kotúče, ktoré si tam naložila Chlapcovi z recepcie skoro vypadli oči, keď to videl.
Soraya dnes cvičila s kamoškami. Teda, s Teplými bratmi (sú to údajne bratranci a jeden sa volá Lukáš!), tak si super pokecali, spoločne sa nespotili a spokojne mohli ísť domov Jo, tréningy jsou tvrdá rehole!

Zjavila sa aj Dojnica aj Legínová Ombré, takže bola aj estetika okrem tvrdej driny

Magumi

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2016 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkně to tam sázíš, po všech těch těžkých zadních dřepech dát ještě 4x2x140 na přední, to je paráda. :)

decarabas

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2016 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Pěkně to tam sázíš, po všech těch těžkých zadních dřepech dát ještě 4x2x140 na přední, to je paráda. :)

5x2x140

Ale vďaka, nebolo to ani tak ťažké. Sú ešte rezervy.

Magumi

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2016 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Magumi napsal:

5x2x140

Ale vďaka, nebolo to ani tak ťažké. Sú ešte rezervy.

Pardon.

Jestli máš ještě rezervy, tak to abych se začal bát.

vlk#

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2016 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkný... sobota, neděle trénink, jo vy mladí máte dobrý rege na dřepy pořád síla drží, čelňáky tolik intenzivních sérií... krása, benč 5x115 + 4x5x110 je taky paráda a military bez+bez je chvályhodný počin, ale ten opasek si klidně zapni, až se popasuješ s tím postojem
decarabas

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2016 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
jo vy mladí máte dobrý rege

Jooo, keby to bolo len o veku, Diamond drtí denno denne dvojfázovo a Ryvaru trojfázovo a v pauzách by sa venoval pole dance

ryvaru

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2016 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
vlk# napsal:
jo vy mladí máte dobrý rege

Jooo, keby to bolo len o veku, Diamond drtí denno denne dvojfázovo a Ryvaru trojfázovo a v pauzách by sa venoval pole dance

jedu sice trojfázově, ale ne 3x denně, ale 3x týdně
decarabas

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2016 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudník ťažko / Chrbát Ľahko / Ruky ľahko

Benchpress:
1x10x60kg
1x4x100kg
1x4x110kg
1x3x120kg
1x3x130kg posledná dopomoc
3x5x110kg v poslednej sérii dopomoc a tam sa to PO-*E-BA-LO (viac klasicky v komente dole)
3x5x100kg

Incline tlaky v MP:
5x4x80kg

Decline tlaky s VČ:
5x6x80kg

Pumpovačka na stroji:
5x20xmálo

Protismerné kladky:
5x12x15kg

Príťahy s oporou hrudníka:
5x10x102kg

Sťahovanie kladky (zhadzovaná):
1x20x50kg + 1x20x30kg + 1x20x15kg

Biceps kladka (zhadzovaná):
1x15x50kg + 1x15x30kg + 1x15x15kg

Hodnotenie tréningu: Celkom som sa tešil na hrudník, aj keď v pláne neboli žiadne väčšie akcie. Skrátka klasický pohodový štandardný tréning, pohoda tabáček, trošku pumpička, trošku silovka. A ono to tak aj bolo, až po poslednú sériu so 110 kilami.
Pri piatom opakovaní som sa zasekol a nijak raz sa činka nechcela hnúť hore. To sa proste stáva, bol som pripravený na zával, čo už. Periferne som zazrel Sorayu, ako s odhodlaným "Tlač!" skočila ku mne bohvie odkiaľ, ale, ktovie prečo, začala ťahať hore len pravú stranu činky v časti, kde boli kotúče a ešte aj to len jednou rukou.
Moje prekvapené "WTF?" sa zmenilo na "Kurvakurvakurvakurva", keď som cítil, ako sa kompletná váha činky prenáša na ľavú ruku a rameno, pretože pravú stranu zľahka nadvihla. To už som sa klepal ako neurotický ratlík v romantickej zimnej Moskve a chrčal tam pod činkou a niet boha to dotlačiť aspoň po rám - aký div, keď ľavá strana klesala, pravá stála na mieste, potom stúpla, potom zas klesla. S nadávkami a vrčaním som to nakoniec nejak vyrval hore - verím tomu, že to trvalo len pár sekúnd, ale mne to pripadalo ako večnosť. Rameno a celkovo ľavá strana vyklepaná, namožená a boľavá, vstal som rozbitý, v očiach vražda. Keby som sa neovládol, celú Sorayu priviažem k činke a hodím do Hornádu a potom jej pomôžem nadvihnutím jednej strany činky, aby sa toľko netopila. To už radšej zavalenie ako takú "pomoc".
Samozrejme nálada už bola na bode mrazu, zvyšok tréningu som odtlakoval len tak nejak mechanicky, na nič som sa nesústredil a nič mi nešlo a nasraný som ešte teraz a vrčím po Sorayi kedykoľvek ju vidím.

Chvalabohu rameno drží, trochu zabolelo, ale ustálo ten nápor a dalo sa s ním aj docvičiť, hoci len tak mizerne a sily veľa neostalo. Uvidíme zajtra. Každopádne ma to rozladilo a vykoľajilo, pritom obyčajne je tréning highlight celého dňa. Dnes som bol rád, že som to nejak dožil a dopumpoval som aspoň ruky, aj keď len po jednej zhadzovanej sérke na každý "ceps", čo v pažiach mám.

Pre ľudí, ktorým sa zdá, že dnešný zápis je príliš temný a nasraný odporúčam tantrickú masáž.

Turakam

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2016 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dievča si trúfalo...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 105, 106, 107 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: