Tohle mě brzy taky čeká a asi tam budu muset přijít vožralej, protože moje požadavky se mi budou řikat nahlas těžce.
"Víte potřeboval bych něco co mi padne ale mam takový problém, jsem nízký, v ramenou úzký, v pase silný, zadek mam vypouklý a stehna tlustá ale nemyslete si, že nějak dobře dřepuju. Ten co tu byl minule, tak dává víc na bench jak já na dřep."
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
Naposledy upravil Cmeni dne ne březen 20, 2016 4:18 pm, celkově upraveno 1 krát
Tohle mě brzy taky čeká a asi tam budu muset přijít vožralej, protože moje požadavky se mi budou řikat nahlas těžce.
"Víte potřeboval bych něco co mi padne ale mam takový problém, jsem nízký, v ramenou úzký, v pase silný, zadek mam vypouklý a stehna tlustá ale nemyslete si, že nějak dobře dřepuju. Ten co tu byl minule, tak dává víc na dřep jak já na bench."
Neboj nič, chlapi v obleku vyzerajú všetci dobre. Len niektorí lepšie, no...
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
. Ten co tu byl minule, tak dává víc na dřep jak já na bench ."
Neboj nič, chlapi v obleku vyzerajú všetci dobre. Len niektorí lepšie, no...
bench jak já na dřep mělo být samozřejmě
jinak si myslim, že člověk může mít postavu víceméně jakoukoli a bude to celekm ok ale na oblek to chce jednu zásadní věc- výšku, bez toho to prostě neni vůbec ono, výjimku tvořej takový ty 50ti kilový socky s pasem 55 cm, těm to docela sekne i když jsou malý
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
Nohy ťažko / Hrudník ľahko / Lýtka
Drep:
2x10x20kg
1x3x60kg
1x3x100kg
1x3x110kg
1x3x120kg
1x3x130kg
1x3x140kg
1x3x150kg
1x1x160kg belt on
1x1x170kg
1x1x180kg
1x3x160kg zabudol som 170ku
1x3x150kg
1x3x140kg belt off
1x3x130kg
1x3x120kg
1x3x110kg
3x10x100kg
Legpress:
5x30x120kg dynamika, ale masaker
Predkopávanie:
5x10x60kg
Glute ham raises:
5x8
Lýtka:
5x10x60kg
Benchpress:
1x10x20kg
5x15x60kg
Strečing
Hodnotenie tréningu:
V noci ma chytila nejaká sračka a rovno dvakrát, takže som sa dnes cítil malinko použitý. Nohy mám unavené ešte zo štvrtka, také tuhé, ťažké a lenivé. Do toho dnes absolútne žiadna strava z viacerých dôvodov a celý deň taký nejaký rozlietaný (ale mám teda ten oblek, uiii!), takže som vedel, že to nebude nijaká hitparáda. Okrem toho NIKTO (zdravím Sorayu) so mnou nebol schopný ísť cvičiť, gym prázdny ako moja peňaženka dva dni pred výplatou, takže nebolo s kým prehodiť aspoň slovíčko, žiaden support, no skrátka moje nadšenie z cvičenia šlo rýchlo do kytek.
Tak som to nejak vyšplhal na 180 kilo, mohlo by ísť aj viac, ale nechcel som to siliť, radšej som to začal zase zhadzovať. Nič hrozné, akurát na záver tie stovky boli trošku akože výzva.
Najbrutálnejšie peklo bol legpress. Viem, že po takú 18te opakovanie to stále šlo, ale potom už som začal vyludzovať zvuky ako mačka v hrnci s vriacou vodou. A keď som si v masochistickom záchvate dal ešte predkopávanie, tak som si pomyslel, že mi tie nohavice od obleku mi asi veľmi dlho neposlúžia Už teraz v nich nesadnem ani na paralel, lebo mám riť ako almaru.
Benchpress vzhľadom na rozmrdané ramená tak akurát Som rád, že deload skončil, ale som zrelý na ďalší, alebo čo Čo mi samozrejme nezabráni pár mesiacov to tam ešte tlačiť, koľko vojde. Beztak cez sviatky budem mať voľno, ide sa stanovať Takže oddýchnem.
A na záver jedna ničnehovoriaca zrkadlová narcis fotka:
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Náhodou, vidieť, že si tam pridal mäso, dobré to je.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Turakam: Na to, že v podstate necvičím nejak racionálne na priberanie, ani sa tak nestravujem, tak môžem byť asi naozaj spokojný. Síce to nie je Randova najestetickejšia postava na svete, ale snažím sa
Hrudník ťažko / Chrbát ľahko / Ruky ľahko + Bachor
Benchpress:
2x10x20kg
1x10x60kg
1x10x80kg
1x6x100kg
1x5x110kg
5x3x120kg ku koncu musela byť dopomoc
5x5x100kg + 1x8x60kg
Incline tlaky v MP:
zabite ma, pamätám, že 5 sérií, ale netuším, aké váhy ani opakovania
Decline tlaky v MP:
5x6x100kg
Protismerky vsede:
5x12x19kg
Zhyby:
5x6xCarabas
Biceps kladka:
3x10x50kg
Triceps klaska:
3x12x50kg
Brucho:
3x15
Hodnotenie tréningu: Tak zase raz party hard Tentoraz som sa moc nepochlapil, ale nejaký som bol stuhnutý a hlavne pauzy boli minimálne. Cvičil so mnou nejaký chlapík a šli sme v podstate raz jeden, raz druhý, čiže dosť odlišne od môjho bežného lenivého systému. Takže tie trojky so 120timi kilami celkom stačili. On cvičil s 80kou a preveľmi sa divil, ako to šlo mne. Síce som neoslnil váhami, ale tie krátke pauzy boli akurátnym impulzom pre peknú pumpu. Chlapík si pochvaľoval, že tak dobre a s nasadením už dlho nepocvičil Taký zlatík.
Tlaky v multipresse, to nebolo ničím zaujímavé, ani zábavné.
Zato rozpažky v sede a zhyby boli celkom výživné. Takisto aj ruky, ale to som si dal len po tri série Proste flákačina.
Ten chlapík od benchpressu sa na mňa stále díval a keď odchádzal, spýtal sa ma, či fakt ešte nemám dosť Asi je tam nový a ešte ma nepozná.
Teplý brat Mamka balil Sorayu.
V šatni mi trojmetrový 55 kilový chlapec povedal, že by chcel vyzerať aspoň ako ja.
Soraya chce vidieť nahého tučného chlapa.
Smutní chlapci sú rozhádaní.
Dráma za drámou!
Takže toto je pre Sorayu:
Toto pre trojmetrového nešťastníka:
Toto je pre Teplého mamku:
A pre smutných chlapcov:
Sumola:
1x6x60kg
1x6x100kg
1x1x140kg
1x1x170kg
1x1x190kg belt ON
1x1x200kg s prstom v nose
1x1x210kg
2x1x220kg pohoda leháro
1x1x200kg
1x1x180kg
1x5x170kg belt OFF
1x5x140kg
Drepy:
1x6x60kg
5x6x100kg dole nekonečné megastopky, prdelou som leštil podlahu
Zhyby:
5x6xCarabas
Veslovanie - kladka:
5x10x80kg
Military press:
1x8x20kg
1x6x40kg
5x6x50kg
Brucho:
5x15
Krčenie ramien v miernom predklone:
5x15x20kg au kurva, toto je masaker furt
Hodnotenie tréningu: No, veľmi sa mi dnes nechcelo ísť makať, keď ma ráno VKV skoro sfúkol zo zastávky až do Bardejova (VKV = vyjebaný košický vietor Je to fakt reálna skratka u nás v Košiciach, meste plnom histórie, krásnych žien, mňa aj Randa).
Na tréning som došiel vymrznutý, že keby som ohol ruku v lakti, ulomí sa. Zľadovatelým sopľom by som prebodol mamuta, keby som ho vedel dobehnúť na fialovo omrznutých nohách. Našťastie pri Teplých bratoch som sa ohrial a šlo sa na vec! Myslím cvičenie, samozrejme
Mŕtvola dnes absolútna nezničiteľnosť. Čo som naložil, to šlo hore, dokonca sa dá povedať, že aj tú 220ku som dal s rezervou. Čo teda nie je vôbec márne, keďže je to len desať kilo pod mojím maxkom
Drepy light, ale zato so stopkami dole, sedel som dole tak dlho, že by som si mohol prečítať aj knihu (konečne som mohol dať nejakého Kulhánka, sakra!). Keď som sa konečne dvihol a opadal zo mňa prach a storočné pavučiny a prekvapil som holuba, spiaceho na mojej hlave, bol to slušný zaberák, hlavne preto, že som sa snažil o pomalý pohyb.
Zhyby pim pam, to už som zhodil tričko a ostal len v kompresnom, takže som bol načisto krosfiťák elastický, čo mi dali kamoši patrične vyžrať a počúval som kecy, aký som chudý, že mám isť robiť modeling a podobne Ale to mi chlapci len závidia môj charm a šarizmu.
Najkrutejší masaker samozrejme krčenie ramien v predklone. To je des, ale robí mi to mäso medzi lopatkami, takže to mám rád. Každé opakovanie podržané z môjho pohľadu asi tak hodinu.
Vadik dnes cvičil hrudník, ale nedalo mu, aby si neprišiel dosrať celú chrbticu, keď som mal naložených 190 kilo Keby bol farebnejší, vyzeral by ako dúha, ako krásne ho zohlo. Ešte, že si tu nevedie log, hneď by sa mu tam objavil Rando, aby mu vysvetlil, že sa má šetriť a schudnúť a cvičiť len sediac v kresle, popíjajúc odležanú močovinu s BIO citrónom a zajedať to mrazeným surovým mäsom. Hneď by sa mu potom aj viac darilo sociálne a mohol by zbaliť 47 ročnú slepú vdovu po dvojhrbom arabovi.
Oh, cez víkend sa necvičí. Cez víkend sa ide stanovať. Keby som sa nevrátil kvôli umrznutiu, všetko svoje svetské bohatstvo odkazujem Nabukovi a aby si uctil moju pamiatku, musí si vyrobiť sixpack, inak môj duch nenájde pokoj! Aby v tom nebol sám, vyzývam Cmeniho, aby do toho šiel s ním, inak sa totálne zosmiešni!
Dnešná vypaľovačka, stará skoro ako ja:
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru