|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: út březen 15, 2016 11:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: pá březen 18, 2016 11:43 am Předmět: |
|
|
Včerajší
Ťažký chrbát / Ľahké nohy / Bachor
Ľahký deadlift sumec:
1x5x60kg
1x5x100kg
1x5x140kg
5x5x160kg
Doťahy hlboko spod kolien:
5x3x210kg s opaskom
Drepy:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x10x100kg
1x10x120kg
1x6x130kg Belt On, hanba nehanba
1x6x140kg
1x6x150kg
1x10x100kg bez opasku už, ale hanbím sa jak pes
Zhyby:
5x6xCarabas na hrubej hrazde
Príťahy s oporou hrudníka:
5x12x80kg
Brucho kolečko:
4x10
Príťahy v predklone:
4x10x60kg
Hodnotenie tréningu: Takže cyklovanie mŕtvol zase. Včera to vyšlo na ľahký deadlift. Akurát, že ako som potiahol prvú 5ku so 160 kilami, došlo mi, že to až taký ľahký deadlift nebude  Tie moje minulotýždňové rekordy som jaksi nestihol zregenerovať. BCAA som nevidel ani nepamätám a užrať to čokoládou asi nestíham  Ďalšie série už potom šli lepšie, techniku som držal a potom mi navyše došlo, že som si vzal najchujovejšiu os z celého fitka - hrubšia ako ostatné a tvrdá príšerne. Najviac som to cítil pri doťahoch, 210ka mi už otvárala úchop, os bola tučná, tuhá, proste chujová  Dlane som z toho mal, že by som mohol rukami šmirgľovať storočný dub. Ale nech sa nevyhováram, spodok chrbta mám stále na maderu a pri drepoch, hanbím sa to priznať, som nasadil opasok už od 130 kilo  Keby to videl Magumi, bez slova by na mňa dvihol jedno obočie! Nohy išli dobre, fakt sú teraz vo forme, ale čo z toho, keď ma lámalo v páse, jak som mal rozmrdaný chrbát. Ale pár hnusných udýchaných desiatok padlo a celkovo to šlo fajne.
Zhyby striktnosť a čo najpomalšie prevedenie, parádička.
Zvyšok len pumpy.
Nakoniec aj bruško, leto sa blíži  Ale hnus je to kolečko veru... Ale hádam spevní stred a pomôže to niečomu.
Rasputinský tréner tam šikanoval nejakého nešťastníka pri tréningu nôh. Chlapec tam umieral a Rasputin nekompromisne "Poď, poď, zaber, neflákaj sa!" Zdalo sa mi nefér, že niekto, kto má nohy ako bocian a nikdy nerobil drepy terorizuje iného výpadmi, ale svet je proste zlé a neférové miesto  . A potom začal neviem prečo lúskať prstami a tým ma sral až do konca tréningu, lebo s tým neprestal ani na chvíľku.
Dnes som sa dal strihať a puf, koho nevidím, že si necháva odvšivaviť bradu? Presne tak, Rasputin. Ale nepozdravil sa mi  . Nemá ma rád a ohuroval tetu kaderníčku a radil jej, čo má jesť, aby zastavila čas, ktorý sa na nej nekompromisne podpísal oceľovým drápom.
A nejaká smutná forma na záver. Hádam sa mi to len nezdá a na tom chrbte sa začína niečo ukazovať - okrem jebákov, samozrejme  Žeriem bordel a pod tým upoteným trikom sa to hneď ukáže.
EDIT: na fotkách som pootočený a nie je to fotené priamo zozadu, nie som až taký Quasimodo _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá březen 18, 2016 11:52 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Včera to vyšlo na ľahký deadlift. Akurát, že ako som potiahol prvú 5ku so 160 kilami, došlo mi, že to až taký ľahký deadlift nebude |
že lehký... já při tom dnes umřel! nemám rád sumo
osvalený seš na zádech pěkně... je vidět, že Ti ty cviky správně berou. to bude plážovka ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: pá březen 18, 2016 11:58 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: |
Hádam sa mi to len nezdá a na tom chrbte sa začína niečo ukazovať - okrem jebákov, samozrejme Žeriem bordel a pod tým upoteným trikom sa to hneď ukáže.
|
A je to jasný ten nikdy nekončící progres, pánko je nasypanej jak hovado a že prej ty jebáky má z upocenýho trička.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá březen 18, 2016 12:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so březen 19, 2016 9:52 pm Předmět: |
|
|
Ramená ťažko / Biceps a triceps poloťažko
Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x6x50kg
1x5x60kg
1x3x70kg
1x3x75kg
1x1x80kg
1x1x82,5kg
5x3x70kg
5x5x60kg
Tlaky v MP za hlavou:
2x15x50kg
1x20x50kg
2x15x50kg
Upažovanie - kladka:
5x15x9kg
Zadné ramená - kladka:
5x15x9kg
Triceps - kladka zhadzované:
5x10x50kg + 5x15x30kg
Biceps - kladka zhadzované:
5x10x50kg + 5x15x30kg
Hodnotenie tréningu: Oj, ale sa mi ten tréning natiahol.
Military príšerne ťažké, ramená by aj vládali, ale ten uťahaný stred ma moc nepodržal  Knísal som sa tam jak breza vo vetre. Stále no belt, snaha o techniku bez záklonu a väčšinu času sa mi to aj darilo. Záverečná 5x5 so 60kou už bola povážlivo namáhavá. Ale aspoň tá 82,5ka šla dobre. Myslím, že by sa dalo ešte prihodiť, ale to už by bol záklon, takže radšej takto, zvoľna a pomaly. Navyše som mal zas tú chujovú osu. Celá voľajaká hrubá a pretáča sa v dlaniach, boleli ma z toho zápästia aj srdce, koľko sa pri tom natrápim.
Tlaky v multipresse fajn, malá váha, ale napálil som tam veľa opakovaní, ramená horeli a potom Vadik spravil miesto 15tich 18 a tak som musel zabrať a nasekal som tam 20. Vadik tam potom nadrbal vytrápených 26, ale je to nefér, páč má 116 kilo, ramená od Košíc až po Prešov a nerobil predtým 400 sérií military pressu  Hneď som mu to aj povedal, aby som si zachránil ego, ale len sa smial. Hajzel ušatý.
Upažovanie čistý vypaľovák.
Ruky sa mi nechcelo nejak dramatizovať (aké prekvapenie, že...), nakoniec som dal zhadzovačky a pumpa bola prekvapivo výrazná. Ruky naliate krvou brutálne a celkovo s tréningom spokojnosť. Potom som si dal nový proťák, lieskový orech a mňam mňam, dobrota preveľká a kľudne by som toho vychlemtal dva litre.
Dnes som šiel skúšať oblek na svadbu Sorayinej čudnej sestry a jej opičieho priateľa, kam musím ísť. Všetky saká som trhal v ramenách a chrbte, pritom v páse by sa ku mne vošiel ešte jeden Carabas. A to som sa nepokúšal narvať svoju konskú prdel do nohavíc, pretože ľudia, čo šijú obleky nechápu, že niekto môže mať úzky pás a zároveň prdel jak trabant. Tetušky, čo predávajú obleky sa veľmi podivili mojim zvláštnym proporciám a obávam sa, že moja odysea za oblekom ešte len začína...
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: so březen 19, 2016 11:25 pm Předmět: |
|
|
Pokud nechceš vypadat jako klaun, tak ti nezbude nic jinýho, než si ho nechat ušít, nebo minimálně nechat upravit u krejčího _________________ "Každá válka je válkou občanskou, neboť všichni muži jsou si bratry."
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: ne březen 20, 2016 12:14 am Předmět: |
|
|
Jsou to tři týdny, co jsem řešil ten samý problém. Do starého obleku jsem se nasoukal, ale už jsem si nemohl sednout, neboť by mi ihned vyhřezly stehna a zadek (což je na svatbu mírně nepraktické). Navštívil jsem asi dvanáct obchodů, než jsem narazil na jeden, ve kterém obleky na míru upravovaly. Několik následujících let si tím nechci projít..
Takže hodně štěstí _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne březen 20, 2016 12:25 am Předmět: |
|
|
Taky jsem to řešil. Jak už psali kluci, musíš si koupit trochu větší a nechat si ho upravit na míru, nebo si nechat ušít. V lepších obchodech aspoň prodávají různou velikost saka a kalhot, to trochu pomůže.
Problém je, že když výrazněji přibereš nebo zhubneš, nebude ti na míru ušitý oblek sedět, což vzhledem k ceně naštve. :) Mně momentálně sedí jen jeden oblek z mých sedmi, a snad jen tři nebo čtyři košile. :) Výkyvy váhy jsou v tomhle dost nahouby.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: ne březen 20, 2016 8:02 am Předmět: |
|
|
Je to tak, ona ti i ta paní v obchodě většinou řekne, že jestli chceš nosit obleky, tak nemáš cvičit...
Jinak já si kupoval oblek v T. M. Lewinu, upraví ti ho zadarmo, ženská ti se vším pomůže, ale připrav si 10 000 (košile pak můžeš koupit někdě, kde je maj levnější a nechat si ji vybrat v pase u krejčího). Mívaj tam sice poměrně často různý výprodeje, ale ty obleky na to potom taky vypadaj.
Pokud budeš kupovat někde v HMku za 4000, tak se prostě v tomhle případě nevyhneš klasickému russian village looku
_________________ "Každá válka je válkou občanskou, neboť všichni muži jsou si bratry."
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 20, 2016 8:15 am Předmět: |
|
|
Kdybych si kupoval oblek, půjdu do made-to-measure výroby. Není to upravení hotového obleku, je to "šití na míru" s jednou zkouškou.
https://www.lepremier.cz/content/11-obleky-na-miru
Zkus pohledat. Myslím, že v BA a možná i v KE něco takového může být. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne březen 20, 2016 9:15 am Předmět: |
|
|
Díky chlapi, nečakal som toľko reakcií, ale som rád, že nie som jediný, kto rieši tento problém. Mamke som minule vysvetľoval, že nezvyklé parametre tela sú dôvodom, prečo kulturisti nosia tak často tepláky  Vraj sa nad tým nikdy takto nezamyslela.
Keď už hovorím o mame - je krajčírka, čiže úprava obleku padne asi na jej hlavu. Ešte sako ako tak doladím, ale narvať prdel do nohavíc bude veselé  Skúsil som na seba narvať staré oblekové gate a vyzerám v tom ako v bežeckých legínach  To je mimochodom dôvod, prečo nosím trekové a kapsáčové nohavice. Bežné rifle ma v priebehu dňa kastrujú drvením.
Dnes idem ešte pozrieť pár oblekových obchodov, držte palce, keď tak potom poprosím Sorayu o urobenie nejakých pozérskych fotiek a môžte ma vysmiať _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne březen 20, 2016 2:45 pm Předmět: |
|
|
Tak nakoniec Paco Romano, neviem, či je to nejaká zázračná značka, ale postačí.
Bude to chcieť zúžiť gate v páse, samozrejme. Inak vošli sme s kamošom dnu a hovorím predavačovi, že chcem oblek, ale že mám širšie ramená a úzky pás. A on na to "Vidím, vidím, že cvičíte. To bude problém!", ale nakoniec sme to plusmínus doladili  Potom povedal, že vidieť, že drepujem, lebo mám veľký zadok a stehná k pásu  Je to milý predavač, mohol by mi také hovoriť denne! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne březen 20, 2016 3:06 pm Předmět: |
|
|
Nefušuješ tak trochu do steampunku? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|