|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: st duben 06, 2016 8:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st duben 06, 2016 9:06 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | jj, běž dělat lehkou atletiku, ten tvůj progress v těžké je deprimující |
Pravdu díš, náčelníku.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st duben 06, 2016 2:21 pm Předmět: |
|
|
Ešte k tomu, že mám energiu na také tréningy - Trpím tzv. "draperovským syndrómom", ktorý je na Wiki popísaný ako: nepotlačiteľné nutkanie rozje*ať sval z každého uhla rozmanitou záťažou natoľko, aby bezprostredne po tréningu a niekoľko nasledujúcich dní nebol schopný normálnej funkcie.
A pretože moje svaly sa rozje*ávajú ťažko, musím sa im proste viac venovať. Btw info pre zaujímavosť, ani necítim, že som včera robil hrudník. Z toho mi vyplýva, že nabudúce musím pridať _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st duben 06, 2016 2:57 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | DiamonD123 napsal: | Tu tvojí regeneraci ti fakt závidím. I sílu máš parádní (to už ti tak moc nezávidím, protože mi o ní nejde, ale bral bych to). Už mě může jenom uspokojovat, že mám zatím ještě pořád větší svaly |
Utešuj sa. Každý ma väčšie svaly ako ja |
Nevím, nevím, když jsem vás viděl naživo, Carabas se mi zdal osvalenější. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st duben 06, 2016 5:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st duben 06, 2016 5:11 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Magumi napsal: | | decarabas napsal: | | DiamonD123 napsal: | Tu tvojí regeneraci ti fakt závidím. I sílu máš parádní (to už ti tak moc nezávidím, protože mi o ní nejde, ale bral bych to). Už mě může jenom uspokojovat, že mám zatím ještě pořád větší svaly |
Utešuj sa. Každý ma väčšie svaly ako ja |
Nevím, nevím, když jsem vás viděl naživo, Carabas se mi zdal osvalenější. :) |
Tak toto je krutá provokácia |
Já mlčím
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 9:01 pm Předmět: |
|
|
Chrbát ťažko / Nohy ľahko / Ramená ľahko / Brucho
Mŕtvy sumec:
1x10x20kg
1x6x100kg
1x1x150kg
1x1x170kg
1x1x190kg belt ON
1x1x210kg
1x1x220kg
1x7x200kg PR! na počet reps
Drepy:
1x6x60kg
1x6x100kg
1x6x120kg
1x3x140kg
1x3x150kg
1x3x160kg belt ON
1x3x170kg
Príťahy v predklone:
5x5x100kg
Zhyby:
5x6xCarabas
Tlaky pred hlavu v MP:
1x6x60kg
5x6x80kg + 1x6x60kg
Príťahy s oporou hrudníka:
5x20x60kg
Sklápačky:
5x15
Hodnotenie tréningu: Po týždni zas malé Vianoce, totiž deadlift day. Dnes som to, ako vidieť, nijak zvlášť nehrotil. Ale bolo to drsnejšie, než to vyzerá, pauzy som mal minimálne a keď som skončil deadlift, bol som prekvapený, ako málo času prešlo. 220ka bola ťažšia než minulý týždeň, tak som to neznásilňoval, zhodil na 200 a spravil si osobák
 Až teraz obdivujem Magumiho, keď on takýchto sérií urobil 6, myslím. Ohavnosť  Ku koncu už odchádzala technika, hlavne povoľoval vrch chrbta, ale stále sa to ešte dalo, pri klasike už by som bol pokrútený ako charakter politika, ale sumo je dobrý odrb a dá sa to vydržať dlhšie.
Btw bol som upozornený synom majiteľa, aby som tak nebúchal činkou, chodia sa im sťažovať ľudia z banky pod nami  Asi im padá stropná omietka do hypoték. Ale aby som mu nekrivdil, povedal toto: Ja keď som videl tú činku, tak mi bolo jasné, že sa to nedá ticho položiť. Takže búchaj ďalej, ale nikto nemôže povedať, že by som ti nič neodkázal!  A hádajte čo. 210ku a 220ku som položil tak jemne, že hodiť vankúš na gauč oproti tomu je ako trieskať oceľovou tyčou po súprave hrncov. Ale také opatrné skladanie činky je kurevsky namáhavé, takže nabudúce sorry, bankárska banda.
Drepy som začal po šiestich, ale rýchlo som zlenivel, tak som zhodil opakovania a pridal váhu  Posledná trojka so 170kou už bola celkom krutá po tej mŕtvole, ale poho.
Príťahy boli fajn, čakal som väčšiu prasárnu  Zhyby super, technické, čisté, dole pomaličky, super chytalo, striedal som to s multipresovými tlakmi, nech pošetrím stred a prepumpujem ramená. Dobré to bolo, páči sa mi to. Jasné, military to nie je, ale odpadne starosť o rozsekaný stred a odizolujem lepšie ramená.
Ako som sa obzeral v zrkadle, došlo mi, že s mojím ksichtom a Diamantovým telom by sme boli parádny physique závodník, len by som si musel viac gelovať vlasy a Diamantove telo by sa muselo naučiť tak čudne sa vlniť a vrtieť pred rozhodcami.
Čo ďalej...
Aha, už len pumpička po 20 opakovaní v sérii a pupek.
Dnes Rasputin trénoval nejakých dvoch dorastencov, celé zle. Kým som sa rozcvičoval, preberali, ako veľmi sa im nechce cvičiť, ako dúfajú, že im nedá nohy a že ich to ani nebaví a že by najradšej šli domov. No kurva, ja byť Rasputin, tak ich urieknem, alebo čo robí taký týpek temný bradatý nebezpečný. Keď tam nechcú makať, nech idú do riti, lebo potom len zaberajú miesto. Potom je aj on len zbytočne zaneprázdnený a nemôže po mne zazerať, keď sa pozdravím jeho frajerke na recepcii, ktorá mi aj tak celý čas pozerá na prdel.
Sebedeštruktor prišiel, telefonoval a odišiel. Neviem, čo s ním bolo, ale je nejaký pochudnutý, asi má zlé známky z fyziky, tak mu otec zatrhol gainer. Alebo robí formu do plaviek na leto, ťažko povedať.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá duben 08, 2016 9:52 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: |
Mŕtvy sumec:
... 1x7x200kg PR! na počet reps |
sakra... nějak ses utrh z řetězu... pěkná práce... nasypanče ještě před pár dny překvapený, že dvoukilo se dá zvednout více než jednou a teď... zvíře
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá duben 08, 2016 11:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá duben 08, 2016 12:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|