... je mi to poněkud trapné, ale já su jak rybička
Eh, to je mrzuté...
Mám to chápať tak, že sa plánuješ pridať? To aby som si vyžehlil ponožky!
no, to bych ráda, ale nepůjde to ... chtěla jsem se čistě jen pochlubit uspokojivým zdravotním stavem ... abych si hned nato narazila kostrč při přecházení vozovky (dík ATG na té bílé dělící namoklé kluzké svini)
... každopádně akci zdar :)
Tak já tam zítra před jedenáctou budu a jelikož vás nepoznám, tak doufám, že se mě tam ujmete. A co se týče bebíček, tak mě ze sobotního stěhování nábytku bolí všechno a tudíž mám naprosto seriózní výmluvu proč nebudu zvedat žádný váhy.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Hlavně, že tak, trochu jsme si pak o tebe dělali starost; přece jenom jsi ještě mladý a nezkušený a se ženami to neumíš. Pozdravuj Soraayu a užijte si pěkně dovolenou. :)
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Tak ešte raz. Díky všetkým za skvelú atmosféru na tréningu, páči sa mi ten prirodzený odhad povzbudzovania pri každom pokuse - niekoho sme hecovali celý čas, niekoho ( áno, Magumi, hovorím o tebe ) sme len ticho sledovali, lebo shaolinské prípravy a meditácie a sústredenie... Celkovo naozaj skvelá motivácia a niet divu, že vlk a Magumi sa posunuli tak ďaleko, keď makali v tak psychicky povzbudzujúcej atmosfére.
Vlk síce vždy píše skromne a opatrne, ale drepal tam parádne a určite istejšie a hlbšie než v zime. Ťahy mal absolútne perfektné.
Magumi je mašina. To bez debaty, jeden missnutý drep s 230 a ním to ani nepohlo a dodrepol nakoniec až 245 kilo.
Pajas je stroj na... Všetko. Vyzerá, že s každým opakovaním končí a pritom tam narve dva tri ďalšie drepy, pri ktorých prdelou pusinkuje zem. A ťahá ako bager.
Cizo je veľký pohoďák a síce sa tváril, že nevládze, ale šiel s obrovskými rezervami. Snažil sa ma dobrosrdečne naučiť loglift, ale som poleno šmatlavé slabé A mám od Sorayi skoro takmer ako keby povolenie mať 105 kilo, lebo aj Cizo tak má a vyzerá to dobre
Ja som sa moc netrhol, všetko tak nejak štandard, trochu cítim rebro a na bruchu mám modrinu od príliš utiahnutého opasku. Inak nesom na tom dobre a šetril som sa.
Po tréningu pol kilamŕtvej kravy, ale hoooodne fajnej bol už len taký bonus a pridal sak nám aj Diamond, ktorý je zas o niečo väčší.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Drepy:
1x6x60kg no belt, of course
4x10x100kg v rýchlom kardio tempe
Benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
4x6x100kg
Hodnotenie tréningu: Rýchle regeneračné ponaťahovanie sa po Prahe. Včerajšok som sa nachodil ako na svätej púti do Santiago de Compostela, hoci v skutočnosti som sa len motal medzi pražským nádražím, Petřínom a Hradčanmi, takže som sa cítil ako hrdina tohto legendárneho filmu:
Dnes ráno som vypadol z vlaku polámaný a uťahaný, strava celý deň nič moc, takže som potrénoval len takto decentne.
Mŕtvoly lietali v pohodičke, ale váha tam bola vlastne žiadna. Síce z deficitu, ale veľká pohoda a nabudúce musím pridať váhu.
Po druhej sérii doťahov som zistil, že som si strhol parádny mozol a šlo to kuuurva do hĺbky, keď som sa pozorne zapozeral, videl som skrz tú dieru Sydney. Chvíľku som si myslel, že je doťahané, ale povedal som si "fuck it", okusal zubami, čo šlo (bola to koža hrubá ako môj lifterský opasok a rovnako tvrdá ) a ťahalo sa ďalej. Pod tým strhnutým mozolom som objavil bábätko mozola, ktoré raz vyrastie na nový poriadny mozol, súci na strhnutie a celý kolobeh začne znova. Ah tá magická príroda, mocná to čarodejka.
Drepy pimpam v rýchlom tempe, pekné kardio.
Benchpress s tým rozdrbaným mozolom šiel nevalne, mal som hrubú tyčku a nejakú divnú lavičku, lebo moja bežná lavička bola obsadená mladým mileneckým párikom, ktorý svorne - muž aj žena - benchoval rovnaké váhy. Nie, že by tá kočka bola taká mašina. Chlapík bol taký chudák
Moje slúchadlá sa našli. Poctivý nálezca ich statočne odložil na recepcii, neznámemu hrdinovi dodatočne virtuálne ďakujem.
Tréning dobrý, teším sa, až začne moja transformácia na 105kilového Ciza a Soraya s tým nebude nič môcť urobiť Trošku mi chýbali parťáci z Eagle, lebo dnes bol najväčším (po mne!) silákom Rasputin a to je čo povedať... Zas tam nejakej dievčine naordinoval vykrúcanie sa v páse na kladke v nádeji, že dotyčná si zoštíhli pás Tréner my ass.
Ja radšej toto:
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
To už ako sa to vezme. Kotúč má tak 3 cm + podpätky adidasov majú nejaký ten centík. Pokiaľ chcem udržať ešte rovný chrbát pri sume a nekurviť techniku, nemá zmysel dávať väčší deficit. Nemám bohužiaľ takú mobilitu a som pomerne vysoký
V neposlednom rade nemám, na čo iné by som sa postavil. Premýšľal som o viacerých kotúčoch na sebe, ale pri sume mi to príde nebezpečné, takže toto musí postačiť. Ide len o zlepšenie záberu zdola, tam by tých pár centi malo byť OK.
Dnes beh. Nekonečných 5km tempom slimáka, ktorému došiel sliz, potom sily a potom život.
Kým som sa rozhýbal na prvom kilometri s koncom v nedohľadne, moje telo už vŕzgalo vo všetkých možných kĺboch (hlavne pravý členok pri každom kroku urobil "puk"), keď sa zahriali kĺby, začali hvízdať pľúca. Keď som prekonal aj túto prekážku, vrhli sa na moje zmučené spotené chudé telíčko mraky ovadov a komárov. Keď som rezignoval a nechal ich, nech mi odčerpajú dobrý polliter krvi, chytil ma extrémny hlad. Ten som potom zahnal kyslým jabkom z neďalekej jablone. Ani jablko nepomohlo proti tuhnutiu častí stehien, na ktoré asi drepy nemajú dopad, takže väzy okolo kolena boli zrazu tvrdé ako diamant a šuchtal som sa ako keby mi niekto zasadroval nohy od členkov po pás.
Užil som si to na max.
Bol to riadne debilný náhly nápad, ale musím s tou biednou kondičkou niečo robiť, aby som bol cross fit.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru