Hodnotenie tréningu: Najťažší tréning z celého týždňa je za mnou. V práci fofry, takže som sa tešil, že si doprajem trochu týrania tela a vypnem mozog A šlo to bezva, mozog skončil ako Shumacher, totálne na šrot.
Mŕtvoly dopohody, stále žiadna veľká váha, ale deficit je náročný v zmysle skladania sa k činke. Mám nohy jak žirafa, takže sa k tomu skladám ako bocian s nohami v sádre.
Doťahy takisto OK, tam je najväčším peklom strhaná koža dlaní. Hádam sa ruky časom prispôsobia. Alebo si zas urvem sedemkilový mozoľ, hrubý ako podrážka vojenskej boty
Drepy hnus. CNS už totálne vypnutá, nechcelo sa mi do váh, nechcelo sa mi do opakovaní, ale čo sa dá robiť. Ošulil som to aspoň nejakou minikvázipyramídou. Na videu je dvojka so 170, myslím, že ešte jedno opakovanie by vliezlo, ale už by to bolo na hrane a nechcel som riskovať zas nejaký prúser, ako s tým rebrom naposledy. Takže len takto, ale stačilo celkom.
Zvyšok tréningu pumpy, lebo na nič iné nebola sila ani energia, ale takto mi to celkom vyhovovalo.
Užvanená ženská zas bľabotala o psovi, ako ju niekde ťahal na vodítku, tiež by som ju najradšej ťahal na vodítku. Za autom. Cez kaktusové pole. Alebo mínové.
Zjavil sa aj nejaký stratenec, motal sa po gyme, evidentne netušil, kde je a čo tam má robiť, tak šiel všade, každému zavadzal, robil tam tlaky nad hlavu s 2,5kilovým kotúčom, potom pri mojich pendlay rows zrazu nakráčal a chcel s tou 60kg urobiť premiestnenie. Začal padať dozadu, tak pustil činku, potom ju zas chytal, potom ju po sebe nejak roloval hore so záklonom, že aj hadia žena z Cirque de Soleil by zvlhla vzrušním, nakoniec to vykokotil na hrudník, ale to som k nemu už prišiel, že ešte tam mám sériu. Tak mi v rozpakoch povedal, že "Jáj, som nevedel, ja ani necvičím, ja len tak" a zhodil činku na zem... Inak medzi cvikmi a sériami boxoval do vzduchu robil také to "fšú, fšú" ako boxeri pri každom údere, potom poskakoval z nohy na nohu a robil kliky na pästiach a potom si šiel holými rukami zaboxovať do vreca a robil pompézne epické štvrťdrepy, pri ktorých kričal ako lev pri orgazme.
Keď som odchádzal z fitka, ešte robil dojem na Rasputinovu kočku a vysvetľoval jej, aké si kúpil drahé tričko v Dolce Gabana a že by to mala oceniť a objať mu tvár stehnami, čo sa jej evidentne nechcelo
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Hodnotenie tréningu: Dnes sa na mňa vysrali všetci parťáci, kamoši, sparingovia, ba aj vlastná frajerka a tak som musel cvičiť ako taký samotár, sám, samotný, osamelý, na ceste samotou. Takže nemalo zmysel ísť v drepoch nad 185 kilo, pamätám si ešte veľmi čerstvo, ako som si skurvil rebro, keď som sa hral sám na kaskadéra
Takže po 185ke som zvolil takú primeranú váhu, kde som vedel, že zvládnem viacero jednotiek. Čiže desať jednotiek so 170 kilami. Žiaden zázrak, ale poctivo riť až na zem, krátke pauzy, dynamika hore, klamal by som, keby som tvrdil, že to bolo úplne ľahké. Na druhú stranu, zo tri štyri jednotky by tam ešte pokojne vliezli Na to som potom zaradil zhadzovačku s minimálnymi pauzami, to bolo slušné peklo a trochu som sa začal aj potiť. Aj som si zakričal na hory lesy občas a ešte o hromade pazvukov ani neviem, lebo som mal slúchadlá
Potom bench v takej divnej forme, lebo som ho šiel s kamošom, ktorý nakoniec prišiel po mojich drepoch. Takže som to šiel tak nejak podľa neho, ale aspoň som tam dával stopky a kratučké minipauzičky. Navyše po drepoch som bol totálne vyžmýkaný a tak som sa vytrápil aj s ľahkými váhami.
Na záver pumpa nôh, už som chytal aj kŕče, ale srať na to, makal som aj tak. To už sa zo mňa lial pot a keď som chodil, nôžky boli veľmi želatinózne.
Na záver som si musel pozrieť zblízka vzor koberca, zaujal ma, tak som si ľažkal a zblízka ho dlho pozoroval
Vadik sa v posilke len mihol, akurát odchádzal. Stihol ešte veľmi kladne ohodnotiť nejakú novú minikraťaskovú legínku (NEBBIA elasťáky na pol prdele), až som mu povedal, že by asi nemal až tak čumieť Na to pokrčil plecami, povedal, že mám pravdu, ale že má, citujem, v piči Dievčina inak pekne drtila, veľmi pekná športová postava so svalnatými nohami, tak by vyzerala Soraya, keby sa jej chcelo poriadne zamakať Ale asi som ju vystrašil pri drepoch, lebo som sa tam hecoval jak novozélandský rugbista a keď som vybehol k činke, triasla sa zem.
Maťova frajerka pri cvičení vydáva orgazmické vzlyky, čím rozptyľovala celý gym, Páv asi vysadil, lebo pochudol a Ujo v sandálkach si statočne kurvil kolená podrepmi v multipresse. Proste klasický tréningový deň v našom gyme
Napriek zľahka vytuhnutým nohám som neodolal a šiel si zabehať na asfaltku do lesa. Zátopek zo mňa nebude, ale 7km za 38 minút, pričom polovica trate bola do kopca nepovažujem za úplne zlé
Ale kým som tie stehná rozhýbal, jééžíši...
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
1x2x100kg
1x2x110kg
1x2x120kg
1x2x130kg
2x2x140kg ale furt to druhé s dopomocou, kurvafix
1x2x130kg druhé zas dopomoc, vyžmýkali ma tie 140ky
1x3x120kg
1x4x110kg
5x5x100kg
5x5x80kg nekonečné stopky na hrudi
Protismerné kladky:
4x20x18kg
Pendlay rows:
4x12x60kg
Bicák šmrdli šmrdli
Hodnotenie tréningu: Dnes tam proste mala padnúť dvojka so 140kou. Stojím si za tým A ono hovno...
Pri prvej dvojke som sa cítil super, prvá vyletela hore ako raketa, ale pri druhej som netrafil dráhu, pol hodiny som s tým bojoval, ale potreboval som jedným prštekom do toho drcnúť zdola. Druhá dvojka už bola horšia, dochádzali sily. Z toho dôvodu ma hanebne zadlávilo druhé opakovanie so 130kou Potom som už šiel zhadzovačky, tu a tam stopka, nakoniec som skončil 5x5x80 a všade brutálne dlhé stopky a dbal som na techniku, takže cecky nafučané ako Hindenburg.
Ešte viac som ich prifúkol pumpovačkou na protismerkách a potom už som sa dorazil s Pendlay rows a na záver nejaký odfláknutý bicák, aby som sa mohol považovať za kulturYstu alebo tak.
Trochu ma mrzí tá odsratá 140ka, ale sila ide hore, to absolútne bez debaty, takže ten môj hyperpsychopatický "program" (až mi je trápne to napísať, keď je to tu samé korte, bear a superextra vypočítané Magumiho tréningy z NASA) asi zaberá. Zrejme je dôležité, že sa tréningom bavím a že som psychicky v pohode (ako... nie, že som zdravý, ale v pohode) a potom aj telo poslúcha. Kým nejde o druhé opakovanie. Vtedy neposlúcha, vtedy ma akurát naserie. Blbé telo.
V gyme nebol nikto zaujímavý, len Užvanená ženská, ale odizoloval som sa slúchadlami, tak nech tam vykladá o svojich vaječníkoch a ovisnutej koži podbradku, je mi to fuck!
Dave: Nooo, ono toho bolo vždy viac, začínali sme ako klasická Šermiarska skupina, čiŽe boli zápletky len o tom, aby sme sa nejak pobili... Potom sa to trochu pod mojim vplyvom skĺzlo do skôr divadelnej komediálnej formy.
Ale veľa toho natoČeného nemáme, aj toto tu bolo nacvičené len počas dvoch troch týždňov pri príležitosti Cechovej hostiny našej vtedajšej skupiny. Čiže to bola premiéra a zároveň derniéra
A hej, pisal, režíroval aj hral som väčšinou, bolo nás málo, tak som musel
Akurát ako som sekol so šermom, aj to divadlo nejak zakapalo, hoci sa ma pár ľudí stále snaží zlomiť, aby som niečo spáchal Ale už asi kašlem na to, zakrnel mi mozog na úkor svalov
Tu máš ešte čistú improvizáciu, ktorú sme drzo predstavili ako časť programu počas Košického historického leta. Rok 2011, mali sme len zhruba dohodnuté, kto čo bude robiť, vŠetko ostatné sme vymýšľali za pochodu pred divákmi.
Military press:
1x6x40kg
1x3x50kg
1x3x60kg
1x3x70kg
1x3x75kg
1x3x80kg
1x1x85kg
1x15x50kg
Upažovanie - kladka:
4x10x18kg
Hodnotenie tréningu: Sodoma gomoraaaa
Pecka tréning a skvelá nálada. Na začiatku som sa pol hodiny prechádzal nasraný a jedovatý, lebo Sebedeštruktor a jeho kamoš zabrali stojan a drepovali. Na jednu stranu Ok, chalan má nohy naozaj ako bandasky, silu brutálnu a zlepšil dokonca aj techniku, na druhú stranu keby si naložil podľa reálnych možností, tak má za 10 minút dodrepované. Urobil dva drepy so 140 kilkami sám, pekný poctivý výkon, potom ale naložil na 145 a šiel jeden drep sám a štyri s dopomocou a to sériu za sériou... Tak si vravím, k čomu to je asi tak dobré... Akurát k tomu, aby ma nasral, že tam je tak dlho
Keď som sa konečne dostal k mŕtvolám, bol som vychladnutý, stuhnutý, takže som sa do toho pustil zostra, aby som sa rýchlo zahrial.
https://www.instagram.com/p/BJBGgdGBmYK/?taken-by=pete_mad_lennack
Normálne mi tie druhé opakovania šli lepšie, ale zem je vytlčená od činky a krivá a tak mi činka trochu ušla a musel som ju cuknúť nazad, čiže to tam vyzerá na videu ako ukrutné predýchavanie Prisahám na zdravie Sebedeštruktorových kolien, že zvyšné série lietali ako prd!
Na záver som si dal so 140kou krásnych 10 opakovaní s položením, kruté kardio veruže, chrbát naliaty a nacucaný krvou, že ak by mi do vzpriamovačov niekto ďobol špendlíkom, celé to buchne a vykrvácam k smrti.
Drepy bomba, dalo sa ísť viac, ale už trojka so 170 tak potešila, že som to ešte dotlačil na 180 a nechal tak. Po mŕtvole nemalo zmysel hrotiť, prekvapilo ma, koľko sily ostalo v rezerve.
Zvyšok pumpy pumpy pumpy, potešilo military, dnes tam bolo sily, že by som dvihol aj slovenský štátny rozpočet.
Zjavila sa zas tá pekná slečna, čo bola minule a tak sa Funkčný Sparťan elastický začal predvádzať. Najprv musel ukázať, že je teda jediný, kto dokáže másl aps v celom fitku. Tak ich tam pár dal, potom si šiel po bosu. Na chrbát naložil 60 kilo a robil podrepy s balancovaním na bosu, tak sme na to s Erikom pozerali, že fúha, fakt... Potom si k tomu nasadil tú dusiacu hypermasku. Potom s tým celým šiel na stroj, ktorý simuluje schody a šliapal tam s tým asi desať minút, ale občas sa obzrel, či sa slečna pozerá. Nepozerala.
Končil tak, že balancoval na horiacej kladine, v jednej ruke mal kettlebell, druhú mal omotanú TRXkom, na hlave masku, ktorá obmedzuje kyslík, ale aj slnečné žiarenie a zvnútra je pobitá ostrými klincami, stál na bosu, popod neho krúžili hladní žraloci a nad ním sa vznášali draci. Okolo neho svišťali oštepy, vrhané Peržanmi a miestnosťou sa nieslo hromadné hromové "ARU!" nadržaných Sparťanov v koženkových slipoch s namaľovaným sixpackami.
Celá jeho mega príprava na tie závody je sexy a fancy a hustá a štýlová, ale odkedy som čítal na mainwebe článok o jednonohom borcovi, čo to odbehol, tak sa akosi neviem prinútiť brať ho vážne, ako by si asi prial
Páv aka G.I.Joe aka Cassanova pochudol a vraj málo cvičí, nejaké trable so ženami, o ou Čudné, pretože keď som mal trable so ženami ja, začal som nasraný makať a pribral som
Magumi: Dík, no, neviem, nepripadá mi to ničím úchvatné, ani výkony, ani intenzita, nič Kondičák...
7km beh v ľahkom tempe, len aby som vybehal včerajší tréning. Behalo sa v pohode, ľahúčko a s rezervami, ale čas neviem, myslím, že o pár minút pomalší ako naposledy.
Cim lahsie, tym lepsie. A jeden vyklus si este pridaj cez tyzden, staci 20 minut. ;)
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Cim lahsie, tym lepsie. A jeden vyklus si este pridaj cez tyzden, staci 20 minut. ;)
Ja teda zo seba nechcem robiť martýra, alebo pretrénovaného chudáka, ale myslím, že k dvom pomerne ťažkým tréningom nôh do týždňa bohato postačí jeden výklus Fakt, ver mi.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru