Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 153, 154, 155 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: po září 19, 2016 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
to sumo se mi vůbec nelíbí nějak hodně Ti drží síla

Posledné sumo sa "nelíbilo" ani mne, des bes

NOHY a cicky

Drepsony:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x90kg
1x3x105kg alebo tak, Nabuko si to tam nahadzoval
1x3x145kg belt ON
3x3x160kg
1x5x160kg venované Vadikovi z lásky

Drepy na box:
4x6x140kg skoro do takej hĺbky ako normálne drepujem

Glute ham raises v supersérii s drepmi:
4x10 + 4x10x50kg

Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
1x6x100kg
4x6x110kg

Trochu veslo a ľahký strečing (snáď to Makuška neuvidí )

Hodnotenie tréningu:
No KO-NEČ-NE s nejakými ľuďmi! A hneď to bolo o inom. Keď ma niekto hecne, pred sériou mi plesne po chrbte a počas drepov stojí za mnou a huláka, hneď sa maká lepšie, navyše nálada ostáva stále dobrá a motivácia ísť do ďalšej série stúpa.
Vadika som vytiahol až po 160ky, aj keď mal dnes v pláne cicky a bicáky (vysvetlil som mu, že to je pre buzerantov ). Po asi druhej sérii sa ma pýta: "Prečo ja robím po dve opakovania a ty tri?", tak som mu povedal: "Lebo si pojebaná princezná a ja mašina!", čo ho vyhecovalo a v ďalšej sérii dal tri a v nasledujúcej dokonca štyri. A tak som sa hecol zasa ja a poslednú som mu venoval a dal som tam 5 pekných opakovaní s rezervou, takže mi vynadal a odmotal si wrapy zo svojich dofuckovaných zoperovaných kolien
Potom som šiel na drepy na box, našťastie mi Nabuko poradil, nech si na ten nízky box skúsim sadnúť najprv s menšou váhou. Tak 140 kilo na chrbte, len tak tak som tam trafil a hlavne to bolo oveľa nižšie, než som čakal Tak som tam radšej nechal 140 kilo a vybláznil som sa s tým, kvadráky to bralo suprovo.
Pokračoval som glute ham raises v supersete s drepmi. Tie som nešiel do vystretých nôh a držal som ich vkuse aktivované. Celkom mi aj nebolo do smiechu ku koncu, ale parádne odcvičené v rýchlom tempe a konečne som mal dojem, že poriadne drtím nohy
A na záver bench a ten šiel úplne že mega, až som nečakal a musel som prerátať kotúče.

Na piatok som zas dohodnutý s Vadikom. Pýtam sa ho: "Čo máš v piatok?" a on na to, že cicky. A ja že nie, že má určite so mnou chrbát a Vadik sa zaškeril a povedal "OK, tak mŕtvoly". Radosť s ním makať.
Nabuko medzitým šiel svoje, celkom pekne si to tam dával na drepoch, aj keď sa mi marí, že celkom preťažuje spodok chrbta vďaka zloženiu tréningu. Ale na to príde časom sám Inak to pekne oddrepoval bez opasku, tiež mu zjavne pomáha, keď sa má s kým hecnúť.

Som pomerne zvyknutý, že za mnou niekto chodí, koľko ešte mám sérií a podobne trebárs na benchi. Ale dnes sa mi prvýkrát stalo, že za mnou nejaký týpek došiel, keď som sa 3 minúty rozcvičoval na rotopede s tým, že koľko ešte mám To som sa fakt rozosmial, čo ho nahnevalo a potom na mňa zazeral celý tréning Exoti u nás, fakt exoti.

Spolužiak sa dnes zase neukázal, možno už je zase v base.

Ako spomínal Nabuko, cez víkend kardio v podobe steampunkového šaškovania v Dinoparku v našej ZOO. Taká malá ochutnávka, príbeh ešte musím spísať, každopádne to bude dráma plná vášne, zrady, lásky a odvahy, proste totálna recesistická chujovina nezmyselná

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JPS1

PříspěvekZaslal: út září 20, 2016 6:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Heej, máte to tam moc pěkný, to by se líbili špuntům
decarabas

PříspěvekZaslal: st září 21, 2016 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cecky, chrbty a paprčky

Bench press:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x3x100kg
1x3x112,5kg už Nabuko nahadzoval kadejaké kotúče
4x3x122,5kg
https://www.instagram.com/p/BKoAE0Th3MV/?taken-by=pete_mad_lennack
1x10x100kg

Incline tlaky v MP:

4x4x100kg
1x10x80kg

Rozpažky s kladkami vsede:
1x10x22,5kg
3x10x27,5kg + 1x10x13,5kg

Príťahy v stroji s oporou hrudníka:
4x10x102kg

Biceps - kladka v supersete s triceps - kladka:
4x10x54kg + 4x10x54kg

Hodnotenie tréningu: Pim paaam, zatiaľ ľahúčko, pumpičky a videjká, o dva týždne už tu budem bedákať, že neplním plány a v depresiách sa uchýlim k sladkostiam a milkshakom
Zatiaľ ale pohodička, dnes som to dobre triafal, dráha fajn, leg drive šiel perfektne, asi za to môže nekonečná rozcvička, keďže bench nám zabral nejaký moula a s Nabukom sme sa rozcvičovali tak dlho, až Rasputinovu frajerku skoro prestávalo baviť žmurkať po mne
Nabuko nažhavený ako dôchodca na predražené hrnce, šiel parádne, vidieť, že tento program mu sedí. Mne môj program nesedí, ale to žiadny program, lebo musím robiť, čo je napísané a nie to, čo sa mi chce Ale nič to. Hádam z toho zosilniem a zlepším sa a Vlk sa mi už nebude hanebne posmievať krížom z logu do logu
Potešila záverečná vypaľovačka tlakov, kde som hodil 10 opakovaní so stovkou len tak nejako mimochodom Pecka.
Incline tlaky cool, ale bol to len multipress, niet sa čím chváliť, stále je to len ojeb. Ale vrchnú časť hrudníka z toho cítim perfektne. Tak isto protismerky vsede, to je šialená pumpa, keď sa to robí technicky správne a podrží sa to v správny moment.
Na záver trošku chrbtov, len na prepumpovanie vršku medzi lopatkami a trapézov a samozrejme ruky, lebo ruky sú základ a na to sa balia puberťáčky.

Inak včera som donútil Sorayu, nech mi odmeria... biceps, čuňata... a nepumpnutý mal 41 čísel Nič moc, ale Rando by ma už obvinil zo sypačky, lebo to sa už nedá naturálne dosiahnuť

Bacuľatý chlapec, ktorý už nie je bacuľatý, robil drepy. Celkom pekné, má aj viditeľné zlepšenie, ale potom v jeden moment neisto stál pred naloženou 90kou a nič nerobil, len sa obzeral a vyzeral ako Leelka, keď chce skočiť na gauč a púšťať tam nepovysávateľné chlpy, ale zakazujem jej to. Tak som sa ho rovno spýtal, či mu treba pomôcť, takže som zjavne pochopil jeho bezradnosť, lebo hneď sa vďačne chytil, že radšej hej. Asi sa, zlatík, ostýchal spýtať. Tak, žiaľ, nedal to, ale nechal som ho vytrápiť, keď už to vzdával, pridržal som ho a vravím "No dotlač si tooo", tak chudák sa vytrápil, kým to odložil Ale raz sa mi poďakuje za progres

Keď som odchádzal, dovalil sa nie-práve-najvýznamnejší-mysliteľ, totiž môj Spolužiak. Dúfam, že sa na Bacuľatého chlapca, ktorý už nie je bacuľatý, nevrhne so svojimi radami a odporúčaniami a jedálničkami. Ale tak boli tam nejaké ženské, tak asi bude skúšať skôr tie

vlk#

PříspěvekZaslal: čt září 22, 2016 12:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Nabuko nažhavený ako dôchodca na predražené hrnce, šiel parádne, vidieť, že tento program mu sedí. Mne môj program nesedí, ale to žiadny program, lebo musím robiť, čo je napísané a nie to, čo sa mi chce Ale nič to. Hádam z toho zosilniem a zlepším sa a Vlk sa mi už nebude hanebne posmievať krížom z logu do logu

ve Tvém logu bych si to přece nedovolil krom toho 4x3 122,5 kg na benči bych teď nedal a psal jsi, že ještě pár týdnů budeš přihazovat... což se Ti v posledním cyklu dařilo a pokud - až - se dostaneš na 130+, tak budu jenom smutně koukat a víš, že bandáže na zápěstí se v IPF můžou? plánuji použít všechny zbraně

ps: bolí mě kolena, měl jsi pravdu, ale na to člověk nemyslí, když chce "splnit" :/
Makuška

PříspěvekZaslal: čt září 22, 2016 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Trochu veslo a ľahký strečing (snáď to Makuška neuvidí )

Makuška vidí, ale líbí se mi, jak už před to píšeš preventivně že "LEHKÝ" strečing.

Jinak pěkně tam blbnete s těmi ještěrkami.....
speedy

PříspěvekZaslal: čt září 22, 2016 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
..steampunk... Taká malá ochutnávka..

Konecne vypadas dobre na fotke.
decarabas

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2016 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbát, nohy a ramená

Mŕtvola sumo z deficitu:
1x6x60kg
1x6x100kg
1x3x140kg
1x1x170kg
4x3x185kg
https://www.instagram.com/p/BKtJLNFhSOY/

Drepy:
1x10x60kg
1x10x100kg
1x12x140kg belt ON
3x10x140kg a zdravím Vlka

Skoro blití

Príťahy v stroji s oporou:
4x10x102kg

Krčenie ramien s Vč v miernom predklone:
4x10x100kg

Sťahovanie kladky za hlavu:
4x15x40kg

Military press:
1x6x20kg
1x3x50kg
1x3x60kg
1x3x70kg
1x2x80kg
1x1x85kg
1x8x60kg

Hodnotenie tréningu: CNS znásilnená do riti baseballovou pálkou, omotanou žiletkovým drôtom, pochcaná, podpálená a nakoniec zahrabaná do hnoja. Potom vyhrabaná a celý postup sa opakoval. Sedemkrát.
Mŕtvola totál dopohody, veľmi dobrá nálada, motivácia, sily bolo toľko, že by som vytiahol zo dna Titanic aj s utopeným diCapriom, keby sa mi chcelo.
Takže mŕtvola, ako vidieť na videu, lietala bez problémov.
No len potom prišli drepy Ah Vlku Vlku, ale si mi dal. Prvú sériu som najebal v takom tempe, že som na seba bol aj pyšný, zároveň som nemal šajnu, ako dorazím zvyšné a ako dôjdem domov a stále mám obavu, či sa ráno zobudím, lebo hlava brutál motavica, nohy kričali, že toto je podraz a zrada, v pľúcach mi hvízdalo ako v deravých škótskych gajdách (to sú dudy, bratia česi ) a v očiach ma pálil pot alebo slzy alebo neviem čo to bolo. Po prvej 12ke som mal tep ako keď sa predo mnou v mojich 17tich prvýkrát vyzliekla frajerka. Na kyslík som bol nadržaný ako Rando na dvojdecku chcaniek a tak som lapal po vzduchu, kým som sa nejak spamätal. V ďalšej sérii som si povedal, že 10 opakovaní bude stačiť. Nabuko vyhlásil, že ma v živote nevidel takého dojebaného a ja som cítil BCAAčka v krku. Bolo by ich škoda vybľuť a tak som to proste celé zhltol A šlo sa ďalej.

Po tomto veselom drepovacom zážitku som si už doprial iba takú rekreáciu na strojčekoch a kladkách a potom som nad hlavu pučil veľkú ťažkú činku Aspoň tam to pekne šlo.

Inak tréning bezva, keby som bol sám, v živote tam tie drepy takto nenasekám, Vadik s Nabukom poctivo stáli okolo, hecovali, pripravení pomôcť, fakt to je úplne iné kafe a prejaví sa to okamžite na výkonoch. Vadik sa ma spýtal, čo ideme v pondelok, povedal som nohy, tak si len vzdychol, chudák Už je zmierený s osudom.

Inak osadenstvo klasika:
- pretože som bol dnes za elastic mana a v obtiahnutých elasťáčkoch som bol rovnako sexi spredu aj zozadu, Rasputinova kočka zo mňa mala vlhké kalhotky a zabúdala podávať kľúče od skriniek
- Rasputin zazeral, lebo som kričal pri drepoch ako nahluchlý mongolský nájazdník a on nechápal prečo, lebo nohy jakživ necvičil
- trénerka uznanlivo pozerala, keď som drepoval, zatiaľčo Užvanená ženská bľabotala dačo o nepodarených deťoch (s takým genetickým odkazom, čo im dala sa nemôže diviť, že sú jebnuté)
- Nabuko sa potil ako dve prasatá na Sahare, potreté chilli pastou, ale makal o dušu
- Spolužiak tam zas robil mentora nejakému typanovi a vystríhal ho, aby lýtka nikdy necvičil na začiatku tréningu, inak ho pohltí peklo predvyčerpania a nikdy nenarastie. Potom sa okolo mňa motal a divne zazeral a mal tik v oku a trochu mu ako keby mykalo plecom

ryvaru

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2016 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Skoro blití

to zní jako fajn cvik, asi ho taky zařadím do tréninku

(jinak hezký tahy i dřepy)
vlk#

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2016 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RESPECT!

že to zvládneš, jsem nepochyboval... ale že do toho půjdeš případně pak napiš, co kolena

a to sumo fakt pěkný... tiše závidím

decarabas

PříspěvekZaslal: so září 24, 2016 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
případně pak napiš, co kolena

a to sumo fakt pěkný... tiše závidím

Hlavne som súťaživý čurák, čo nedokáže ísť podľa tréningového plánu
Vieš čo, kolená fajn, ja si pred drepmi stále máznem na kolená švajčiarsku hrejivku a veľmi mi to pomáha. Skôr, čo dnes cítim (okrem vytuhnutých stehien) sú väzy okolo kolena, tam tie tkanivá schytávajú, ale zajtra bude OK, to mám skoro po každej väčšej drepovačke.

Sumo je sumo, no, cheatujem, ako sa dá

Dave1913

PříspěvekZaslal: po září 26, 2016 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Po prvej 12ke som mal tep ako keď sa predo mnou v mojich 17tich prvýkrát vyzliekla frajerka. Na kyslík som bol nadržaný ako Rando na dvojdecku chcaniek

jinak k výkonům - seš dobrej!
decarabas

PříspěvekZaslal: po září 26, 2016 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave: Aaale prd, slabá baletka a primadona som Vlk ma rozdupal a totálne zosmiešnil.

Nohy a cicky a trošku lýtka

Drepy:
1x10x20kg
1x3x60kg
1x3x100kg
1x3x140kg
3x3x162,5kg belt on
1x5x162,5kg
https://www.instagram.com/p/BK04GiWBtjF/ vidieť, ako mám odídený chrbát po mŕtvom ťahu a súťažení s Vlkom. Spodok chrbta totálne odchádzal, v ďalších sériách to už bolo lepšie, ako som sa na to sústredil. Ale aj tak ma to celkom nasralo, keď som na videu videl, ako to vyzeralo kktsky

Drepy s dosedom:
4x5x162,5kg

Superset Glute ham raised + drepy:
4x10 + 4x6x100kg posledná vždy stopka

Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
1x6x100kg
2x7x110kg
2x6x110kg + 1x6x80kg

Lýtka:
1x10x100kg + 1x10x70kg + 1x10x50kg + 1x10x30kg

Hodnotenie tréningu: No až na ten odídený chrbát celkom dobre Plusmínus som čakal, že vzpriamovače budú v prdeli, cítim ich aj keď si viažem šnúrky (poznámka: Kúp si mokasíny), proste po mŕtvole sa nechať hecnúť Vlkovým pompéznym výkonom bol debilný nápad
Nohy ale inak vládali. Včera som to strečoval asi hodinu, takže pekne sa to hýbalo, dynamika bola, záverečná séria pekných 5 opakovaní, aj keď predpísané boli tri.
Dosedy na box super, bolo to tesne nad paralel, asi ako keď Ryvaru robí súťažné drepy (poznámka: Poslať Ryvaru-ovi bonboniéru ako ospravedlnenie za nemiestne žarty), parádne z toho brali kvadráky a na záver epické kombo drepu a GHR. Nohy v troskách ako Nabukova diéta, keď ide okolo cukrárne.
Čo šlo mega bol benchpress. Minulý týždeň šestky, dnes už dve série po sedem a stále to nebolo na krv.
Na záver jedna ultraséria lýtok, nech vyzerám pekne v opätkoch, keď sa rozhodnem zo steampunk cosplay prejsť na obyčajnú travesty úchylku.

Nabuka som dnes moc nestíhal, jeho polovička má dnes životné jubileum, tak musel klusať rýchlo jesť torty, Vadik cvičil bench press s nejakým kamarátom... Našťastie Erik mi helfol (ako vidieť na videu). Skúšal som zlomiť Maroša, aby so mnou šiel zas nohy, ale povedal, že už "Nikdy!!!", a čakal som, že ma napadne ezetou, keď si spomenul na peklo spred dvoch týždňov, po ktorom sa nevedel postaviť z hajzlu

Sebedeštruktor a jeho malý kamarát dnes zabrali stojan a obaja tam zúrivo pumpovali bicepsy. Každý na svojej olympijskej tyčke, nemali v sebe ani toľko sebareflexie, aby sa nejak striedali s jednou. Akurát som začínal pičovať a naberať obrátky, lebo som práve skončil rozcvičku a pobral som sa smerom k nim, aby som ich vyrazil, keď skončili. Asi ma počuli, ako vrčím, keď som sa o tom bavil s Erikom (poznámka: Začni hovoriť tak, aby ťa nebolo počuť až na parkovisku pred gymom).

vlk#

PříspěvekZaslal: út září 27, 2016 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

https://www.instagram.com/p/BK04GiWBtjF/ vidieť, ako mám odídený chrbát po mŕtvom ťahu a súťažení s Vlkom.

ta první dvě opáčka jsou pěkná, hloubka, dynamika, to třetí asi jak bylo zabráno z jinýho úhlu... nechtělo by se mi takhle unavený zvedat ;) dobrý plán, drž se ho, za chvíli tam budou trojky se 180 :)
seeya

PříspěvekZaslal: út září 27, 2016 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To tretie ta ohlo ale v tych nohach je dynamit a vidno ze by zvladli viac.
decarabas

PříspěvekZaslal: út září 27, 2016 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
To tretie ta ohlo ale v tych nohach je dynamit a vidno ze by zvladli viac.

Je to pravda (a hanba), tie vzpriamovače proste neudržali, presilené jaxviňa. Ale už mám za sebou nejaké relaxy v teple a soli (dumem, že by som si ich ešte pochcal, na tých Randových fórach tým riešia všetko), dneska ukecám Sorayu na masáž lávovými kameňmi (a uvidíme, čo potom ) a ono sa to poddá. V piatok na mŕtvole budem zas ako nový.

S nohami máš pravdu, ale tak je to s každým programom, prvé týždne ideš jak stroj a posledné sa vlečieš ako slina, pľuvnutá v decembri na omrznutý plot (vyskúšané, na základke sme robili súťaže, čia slina skôr zmrzne. To ešte boli, panečku, zimy ).

Dnes mi prišla od Vadika sms: Človek si tu kľudne robí mŕtvoly... a príde číňan z kvetinárstva sa tu rozkrikovať, že mu jebla omietka na hlavu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 153, 154, 155 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: