Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 164, 165, 166 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2016 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:
decarabas napsal:
vlk: Veru, škoda, že na súťaže nemám výkony ani gule

Řekl bych spíš že jen gule :) výkony máš super

Ani nie, viď nižšie

Chrbát a nohy a ramená

Mŕtvola sumo:
1x6x70kg
1x3x100kg
1x1x130kg
1x1x150kg
1x1x170kg belt on
1x1x190kg
1x1x210kg
1x1x220kg
1x1x230kg
2x0x240kg

Drepy:
1x3x70kg
1x3x100kg
1x3x120kg
4x6x140kg belt on

Zhyby:
4x6xCarabas + 20kg

Krčenie ramien s VČ:
4x10x130kg trhačky

Tlaky za hlavou v MP:
1x15x60kg
3x8x80kg čiastočný rozsah
+ 1x10x40kg úplný rozsah

Veslo - kladka:
4x6xvšetko

Hodnotenie tréningu: Nechal som sa dnes trochu uniesť a miesto nejakého systému som vybehol po jednotkách po 230kilo (čiže 5 kg pod moje posledné maxko a podľa Nabuka to šlo naozaj ľahko) a potom už mi nedalo, aby som neskúsil potiahnuť 240 Ale dnes proste nebol ten deň. Sú dni a dni, občas to ide prekvapivo dobre, občas to nejde, tak dnes bol ten smutnejší prípad. Nejak nešiel rozjazd zdola, dostal som to niekde po kolená a potom už ani prd, tak som to so smiechom zahodil. Nevadí, raz to príde, zatiaľ som cukrová balerína
Potom drepy, len tak zľahka, aby som to bezpečne zregeneroval do pondelka, kedy ma čakajú ťažké drepy so 185 kilami.
Zhyby pohoda, 6ky s 20kou na opasku, dobre to padlo, len sa mi ozvali zas predlaktia s veľmi podobnou bolesťou, ako keď som mal zapálené šľachy, takže to idem rovno namazať, aby sa mi to nevrátilo naplno Vtedy to bol masaker a obmedzovalo ma to nielen v športe, ale celkovo v živote. Keď človek nevie zodvihnúť ani pohár s vodou, to celkom zamrzí. Onania tiež nebola žiaden med, hoci som bojovník a šiel som cez bolesť
Maťo tam mal trhačky, tak som to využil, naložil si na činku a trochu som potrápil trapézy. Potom nejaké ramená v multipresse a na záver trochu kladka, aby som pumpol chrbátik, keď som ho už cvičil

Hneď ako som dnes vošiel, všimol som si týpka s matohami na nohách, tak som vedel, že to nebude len tak nejaký lempl a pumpička, svedčilo o tom aj otrhané tričko Motörhead. A mal som pravdu, ťahal tam pekné bezopaskové mŕtvoly po 5 opakovaniach so 170 kilami, kvôli nemu som musel vyskladať činku veľmi núdzovo a tak sa mojich 200+ kilo skladalo z rôznych 15kg kotúčov a podobných nezmyslov. Potom na pokus o maxko už som si od neho vzal kotúče, ale... nepomohlo Chvíľku ma tam obzeral, aj mi vysvetlil, že sa mu zle ťahalo, lebo v gyme nie je magnézko a musel mať trhačky, tak som mu požičal svoje tekuté magnézium, keď robil trh nad hlavu. Keď som robil drepy, tak si prišiel poťažkať činku, neviem prečo Ale celkovo bol taký priateľský a povedal by som, že ho milo prekvapilo, že stretol niekoho, kto trénuje cca ako on. Ale neviem, či sa tam ukáže častejšie, podľa prízvuku nebol z Košíc a asi sa tam len tak nejako vyskytol.

Maťo chcel ísť dnes drepy so 120, trochu som ho hecol a skončil na dvojke so 160kg a ešte som ho donútil ísť do zhadzovanej série, po ktorej sa už len motal

Nabuko dnes preciťovací tréning, nech má zmenu, len na doplnenie vzpieračských tréningov. Vraj sa mu to nepáčilo, ale on si zvykne, až bude zrazu vyzerať ako idol ženských sŕdc a svalov bude mať plné tričko.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2016 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy a hrudník

Drepy:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x100kg belt on
1x1x140kg
1x1x160kg
1x1x170kg
1x1x185kg (2xBW)
1x3x185kg PR!
3x2x185kg PR na objem, ale sklamanie

1x1x185kg trestná

Výskoky z drepu s VČ:
4x10x60kg

Glute ham raises:
4x10

Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
4x5x110kg

Lýtka:
4x10

Hodnotenie tréningu: Zmiešané pocity. Mám dojem, že bez Nabukovej podpory som polovičný Soraya ma vie vyhecovat asi ako teplé mliečko s medíkom pred spaním Takže som mal čo robiť, aby som si udržal bojového ducha. Ale spanilá jazda nakoniec skončila - s trojkami je koniec. Potešilo, že som drepol tri opakovania s 2xBW, čo je super. Ale potom to už nešlo, takže len dvojky. Ale aj tie ma potrápili riadne, nie že nie Aj som si zajódloval miestami.
Výskoky z drepu len z čírej masochistickej radosti Som proste pošahaný úchyl, tak som si tam zvesela hopsal a pekne ATG, dole stopka a hore výskok tak, že špičky cca 10cm nad zemou. V poslednej sérii som si uvedomil, že v zrkadle to už nie je úsmev, ale utrápený kŕč v tvári Ale pumpa dobrá a nôžky dostali svoje.
Bench press zľahka, pohoda veget tabáček, lýtka tiež len pumpička, aby som bol fešák v prípade, že si náhle budem musieť obliecť minisukňu.

Jedno šťastie, že Sebedeštruktor so svojím malým intímnym kamarátom už končili a akurát sa v šatni chichotali z príchute nejakého proteínu a čítali si jeho zloženie a hrozne sa na tom bavili. No, každý máme svoje, ale mám podozrenie, že dlhší text ako zloženie proteínu by proste nezvládli

Neskôr sa objavili dvaja fakt nešťastní honiči hrudníku a bicepsov. Mladí chlapci, ale bystrí, poznajú oveľa viac cvikov na biceps, než ja a že ho tam aj poctivo drvili! Keď im konečne navrela žila, utekali do šatne pred zrkadlo a tam sa chválili, kto je väčší kokot voči svojej frajerke, zatiaľčo si ťapkali po zdurenom svale dvojhlavom
Než by som to počúval, dal som si ľadovú sprchu na nohy a poctivo som tam dve minúty trpel. Ale ten pocit potom je na nezaplatenie.

Magumi

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2016 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Blahopřeju, moc pěkný výkon.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
maciak

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2016 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kokos pekne ten bench, musim povedat ze ked som ta pred par rokmi zacal sledovat nepovedal by som ze sa dostanes tak vysoko, klobuk dole.
Drepy klasika tam som si isty ze ze pojdes nad 200+
Nabuko

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2016 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Heeeej to je moja drepovacia pesniska ... v originaly samozrejme
decarabas

PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2016 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Blahopřeju, moc pěkný výkon.

Vďaka, škoda, že nešlo viac, ale asi som už dosiahol ten svoj limit.

maciak napsal:
Kokos pekne ten bench, musim povedat ze ked som ta pred par rokmi zacal sledovat nepovedal by som ze sa dostanes tak vysoko, klobuk dole.
Drepy klasika tam som si isty ze ze pojdes nad 200+

Pred pár rokmi by som to tiež o sebe nepovedal Ale pravidelné sebakaličenie prináša svoje ovocie a ja už skoro maximálne benchujem toľko, čo ty na rozcvičke!
Drepy neviem neviem. To je hodne klamlivé. Mŕtvolu dvihnem alebo pustím. Bench vytlačím alebo ho zo mňa zdvihnú. Ale pred drepmi mám rešpekt, to je proste ohromná váha na moje malé telíčko a teraz krč sa s tým Teoreticky tých 200 by tam mohlo byť, ale viac, nuž, neviem.

Nabuko napsal:
Heeeej to je moja drepovacia pesniska ... v originaly samozrejme

A mne sa to zdalo povedomé

vlk#

PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2016 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dodatečná gratulace... 3x 185 na dřep a pak ještě v sériích dvojky... Tvé tělo sílí každým tréninkem :)
spekounP

PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2016 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc pěkný Carabasi, systematický trénink se vyplácí.
Parádní výkony.
decarabas

PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2016 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík chlapi, popravde už som so silami v koncoch

Hrudník a chrbát a bicáky

Bench press:
2x10x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x5x100kg
1x3x110kg
1x7x120kg PR!
3x5x120kg
1x1x130kg aby som si ju ešte ošahal
1x6x100kg

Incline s VČ:
4x6x90kg sem tam dopomoc na poslednej

Tlaky v stroji pomalé:
4x8x70???kg

Protismerky vsede:
4x12x18kg

Sťahovanie kladky:
4x10xneviem

Biceps na milión spôsobov, totálne na sračky

Hodnotenie tréningu: Tak začíname nový cickocyklus. V poslednom som začínal s 3 opakovaniami so 120kou (samozrejme, bola nejaká rezerva), dnes s 5 opakovaniami a samozrejme, že bola nejaká rezerva V prvej sérii dokonca bolo dosť sily na nový osobák. Doteraz som sa vždy dostal len po 6 opakovaní Tak som to už zlomil a ešte jedno by som možno nejak vypučil.
Kvôli tomu, ako som sa rozšupol na benchi, incline šli hooodne ztuha, lebo som bol unavený ako kurtizána na konci smeny a už mi bolo treba občas do toho zospodu drcnúť, ale pumpa dobrá. To som ešte vytunil v stroji a protismerkami Fajnotka a mnohá lepá deva by mi môj dekolt závidela.
Biceps som neplánoval, ale Vadik ma vyprovokoval, tak som skončil so spuchnutými rukami, že som nevedel držať telefón (volala mama, domáca slanina a prosciutto už je na ceste ku mne) a zavŕšil som tak svoj smutnochlapčenský cicko-bicepsový split

Ľudovít Štúr dnes zas skúšal nejaké funkčnosti, skákal tam na jednej nohe z drepu alebo čo, vyzeralo to divne, ako jednonohé kurča, ale bol so sebou spokojný, tak mu do toho nebudem kecať. Ale notne sme sa s Otom a Vadikom podivili.
Bájdvej, Otovi a Vadikovi som konečne doniesol tekuté magnézko, tak sa tešili, Vadik sa ním hneď pomazal a Oto sa zaprisahal, že odteraz už ja nemusím nosiť, lebo ja som mu stále dával svoje, tak je na rade on

Dnešná motivajka z iného súdka:

decarabas

PříspěvekZaslal: pá listopad 25, 2016 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbát a nohy a ramená

Sumo mŕtvy ťah:
2x10x60kg
1x3x100kg
1x3x140kg
1x1x160kg
1x1x170kg belt on
1x1x180kg
4x3x200kg položené

Zhyby:
4x6xCarabas + 20kg

Krčenie ramien s VČ v miernom predklone:
4x10x150kg
1x20x100kg

Veslovanie - kladka:
4x20x50kg

Výskoky z drepu:
1x6x60kg
1x6x80kg
4x6x100kg
https://www.instagram.com/p/BNPkZFwhPJE/?taken-by=pete_mad_lennack
už to teda nebolo moc do výšky

Military press:
3x8x60kg
1x7x60kg + 1x1x60kg

Upažovanie s JČ vsede:
4x15x6kg

Klokov press polovičný rozsah:
4x10x15kg

Hodnotenie tréningu: Ako tak pozerám, prd som nadvíhal a zlámalo ma to ako Deň svätého Valentína v černošskej base, v ktorej by som bol jediný biely a mal na sebe ružovú baletnú sukničku.
Tie dvestovky boli nejak podozrivo ťažké, oddvíhal som si svoje, ale teda do skoku mi nebolo, nejaký som bol stuhnutý, kĺby tvrdé ako bratislavský prízvuk, nálada skôr na vírivku, než dvíhanie železa. Nakoniec som to nejak zvládol a už som tam mal len pumpičky ako zhyby a nejaké kladky.
Nohy som sa rozhodol pošetriť na pondelok, tak som si dal len nejaké srandovné výskoky, ako vidieť na videu. Pre istotu s opaskom, chrbát už mal svoje, tak som zbytočne neriskoval. Ktovie, či to bude mať na moje nohy aj iný efekt ako odkurvené kolená
Military všetko super a potom zrazu v poslednej sérii panel (ako hovorieva Turakam). Tak som položil do stojanu, vytriasol ruky a vyrazil to nad hlavu Ale nedovolím si to zapísať ako jednu sériu, to by mi lifterské svedomie nedovolilo.

Dnes tréning s Vadikom, celkom som mu dal zabrať, ale on sa z toho stále teší Ako keď sa šalíte so šteniatkom, čím viac ho uťaháte, tým väčšiu radosť má. A potom sa pociká.

Dnes v gyme nebol Sebedeštruktor Asi nemal čas, musel pridávať na ronnie videá a čakať, kto čo na to povie Áno áno, tí chápavejší už to majú, ostatným to dôjde, keď trošku prelezú dnešné témy
Ale aby som bol fér, videá sú to pekné, chlapec má na svoj vek dobrú formu a ako som už párkrát spomínal, je silný ako dve hovädá, hoci s tými maximálkami, ktoré spomínal by som bol opatrný Ovšem ak to tu číta, začínam chápať, že sa mi nezdraví

A ja po celom týždni idem zložiť svoje chabé telíčko do polohy horizontálnej

decarabas

PříspěvekZaslal: po listopad 28, 2016 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy a hrudník

Drepung:
1x10x20kg
1x3x70kg
1x3x110kg
1x3x140kg belt ON
1x1x160kg
1x1x170kg
1x1x180kg
1x3x187,5kg PR!!!
3x2x187,5kg PR na objem

1x1x187,5kg trestný, lebo som slabá pussynka

Výskoky z drepu:
4x6x110kg uf uf

Výpady s VČ:
4x12x110kg

Tlaky v stroji:
4x10x90kg pumpička v stroji

Nejaký bicák a tak

Hodnotenie tréningu: Tak ďalšia méta za mnou. Myslel som, že už to budú len dvojky, ale keď mi Vadik prijebal po chrbte rukou o veľkosti kapoty auta, zaprášilo sa zo mňa a vletel som na prvú sériu ani neviem ako. A bum, trojka. Potom samozrejme už klasika a šli len dvojky. A tá posledná dvojka trvala ako stavba diaľnice Košice-Bratislava, už som myslel, že gym bude o chvíľu zatvárať, vonku už chodil borec so zvoncom a kričal "Odbila dvanásta hoooodina!", ale nakoniec som to tam vypučil a potom si dal ešte jednu trestnú. Aby sa nepovedalo.
Ďalším úžasným nápadom bolo prihodiť si desať kilo na výskokoch Ah, nádhera, keď človek počuje sám seba ako chrčí a lapá po dychu, kvapkanie potu na podlahu, cinkanie kotúčov na činke, praskanie chrbtice a vzrušený šepot prizerajúcich (myslel som, že je to obdivný šepot, ale skôr si všetci myslia, že som proste jeblý ). No a potom ešte výpady, pri ktorých ma brali kŕče do prdele, takže najbližšie dva dni bude sadanie na záchode Božím trestom za pochabosť a ľahkovážne vymýšľanie cvikov
Po tom celom sa mi načisto nechcelo ísť benchovať, navyše lavička bola obsadená, tak som sa pohodlne usadil na stroj. A hneď som sa dvíhal, keď ma omínala vyčerpaná riťka Tak som nakoniec v takom polostoji-polosede odtlakoval A nejaký bicák narýchlo, firemná párty sa blíži a môj kostým si bicáky vyžaduje... Takisto ako depiláciu, falošnú kérku na rameno, solárko a podobné chuťovky

Inak sa dnes asi nič také nedialo, respektíve som to nestíhal vnímať pomedzi čiastočné bezvedomie, záchvaty dusenia po výskokoch, utieranie ksichtu pri extrémnom potení a neustáleho odpovedania "áno" na opakujúcu sa otázku "robíš nohy?"

Ale syn majiteľov ma privítal slovami "hello sexy", tak som trochu ako keby nevedel, čo na to odpovedať Potom povedal, že sa na moje drepy dobre pozerá, tak na to som odvetil, že by som sa tiež na ne radšej len pozeral, ale žiaľ musím ich aj robiť

Magumi

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2016 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobré to máš. :) Na Mikuláše čekám 210. :)

decarabas

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2016 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:

Tak to ozaj neviem, či by som dal. Za 200 budem vďačný.
Navyše neviem, či už ísť do maximálky, či mi nebude lepšie potiahnuť ešte nejaké dvojky so 190.

A teraz mi napadlo, že v Eagle nie je zrkadlo, jaaaaj, to sa bude zas nevalne drepovať

Magumi

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2016 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Magumi napsal:

Tak to ozaj neviem, či by som dal. Za 200 budem vďačný.
Navyše neviem, či už ísť do maximálky, či mi nebude lepšie potiahnuť ešte nejaké dvojky so 190.

A teraz mi napadlo, že v Eagle nie je zrkadlo, jaaaaj, to sa bude zas nevalne drepovať

Uvidíš sám; taky se mi do maximálek moc nechce. :) Raději si počkám, až na to tělo bude připravené. Ale dvojky se 190 ti neprojdou, musíš dát aspoň tři opáčka. :)

Klidně přinesu svou pudřenku se zrcátkem, ať si ty dřepy užiješ.

vlk#

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2016 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hezky ty dřepy pořád hrneš, dobrá forma

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 164, 165, 166 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: