seeya: je to frajer :) mně říkal, že cokoliv jiného mu zhoršuje techniku a výkony, ale třeba se to časem vyvine a bude tam padat hodně 200+ ;)
carabas: dopomoc ve druhé dvojce se 190 byla minimální, spíše jsem tě jenom zlomek sekundy podržel a hned ses chytnul a rozjel to nahoru už sám, což je vidět. a i zpětně podle videa mi připadá, že v mrtvém bodě šel zadek o cenťák níž, takže bylo lepší sáhnout a stabilizovat, než abys to lovil z předklonu nebo šla činka přes hlavu.
seeya: je to frajer :) mně říkal, že cokoliv jiného mu zhoršuje techniku a výkony, ale třeba se to časem vyvine a bude tam padat hodně 200+ ;)
carabas: dopomoc ve druhé dvojce se 190 byla minimální, spíše jsem tě jenom zlomek sekundy podržel a hned ses chytnul a rozjel to nahoru už sám, což je vidět. a i zpětně podle videa mi připadá, že v mrtvém bodě šel zadek o cenťák níž, takže bylo lepší sáhnout a stabilizovat, než abys to lovil z předklonu nebo šla činka přes hlavu.
Tak ako píšeš, už som si našiel svoj setup a takto mi to zatiaľ vyhovuje. Aj keď, samozrejme, technika sa vždy dá zmeniť, ako som to už urobil s mŕtvolou aj benchom.
Za dopomoc dík, ešte by ma Boris videl, ako hádžem šipku do stojanu a to by som neprežil
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Tak ako píšeš, už som si našiel svoj setup a takto mi to zatiaľ vyhovuje. Aj keď, samozrejme, technika sa vždy dá zmeniť, ako som to už urobil s mŕtvolou aj benchom.
Za dopomoc dík, ešte by ma Boris videl, ako hádžem šipku do stojanu a to by som neprežil
Boris měl co dělat se sebou, nadával u toho svého benče jak špaček. :) Určitě ti ty dřepy půjdou ještě hodně nahoru, máš krásnou techniku a jedeš to parádně dynamicky. Těch pět dvacítek na každé straně stopro dřív nebo později padne.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Určitě ti ty dřepy půjdou ještě hodně nahoru, máš krásnou techniku a jedeš to parádně dynamicky. Těch pět dvacítek na každé straně stopro dřív nebo později padne.
Sľubuješ?
Taký lenivý deloadový pumpička fullbody tréning, ale stráááášne dlhý, lebo som lejzy bastard
Drepy:
1x10x20kg
1x10x60kg
4x15x100kg
Horizontal legpress:
4x30x50kg hooodne pomaly
Bench press:
1x10x20kg
1x10x60kg
4x15x80kg
Peck deck:
4x30x20kg
Sťahovanie kladky široký úchop:
4x15x40kg
Veslovanie - kladka:
4x30x40kg
Military press:
1x10x20kg
4x15x40kg
Upažovanie - kladka:
4x30x5kg
Klokov press - čiastočný rozsah:
4x15x20kg
Hodnotenie tréningu: Nasnežilo, celý deň tma, depka a samovražedné nálady, našťastie som zapotrošil žiletku a okno primrzlo, tak som sa nemohol vrhnúť dole. Pes spal v kresle, Soraya v práci (akože bola, nie že tam spala. Asi), ja som zmákol polovicu Cimrmanových hier, navaril som megalahodný maďarský guláš a kúpil si konečne pressovar a samozrejme ceremoniálne uvaril prvé presso, ktoré mi vykypelo a zajebalo sporák.
Keď už som nevedel, čo so sebou, šiel som do fitka. Ako som v Prahe zistil, už cca dva mesiace som nemal niečo ako deload, tak som sa rozhodol, že bude tento týždeň Nie, že by som ho vyslovene potreboval, po takom srandovnom ľahkom fitness tréningu ako sme mali v Prahe môže byť unavený len Olejnas , ale ako prevencia a malá zmena - prečo nie.
A tak som proste len pumpoval a pumpoval. Kvázi hlavný cvik na partiu po 15 opakovaní a potom doplnok po 30.
Padlo to dobre, čo si budeme klamať, prekrvil som svaly a kĺby, nezaťažil som CNS, počítam, že na ďalší týždeň sa do toho budem môcť zas pustiť naplno. V prvom rade by som si mal splniť plán 4x2x190 na drepy, ktoré som odflákol v Prahe, aby som urobil dojem na Borisa OK, klamem, robil som dojem na Zlatku, ale tá si to vôbec nevšimla. Vlastne ani Boris. Vlastne vôbec neviem, načo som sa snažil
V jeden moment som bol vo fitku sám len s Žulovou legínou, vtedy aj tá CNS dostala zabrať Hoooodne sa rozcvičovala a strečovala a tak a zásadne prdelou ku mne, aj keď, samozrejme, ani na mňa nepozrela Čo je, keď nad tým premýšľam, logické, keď mi bola chrbtom. Potom sa ale zas zjavil funkčný Sparťan v tričku Finisher a spravil mi cockblock S tým sa proste nedá súperiť, tak som teda zaťal zuby, silou vôle zastavil nastupujúcu erekciu a pokračoval v tréningu.
Konečne po dlhom čase nejaký poriadny exot Chlapec tam robil drepy so stovkou. Paradoxne borec nemal vôbec zlú formu, ale keď som videl tie štvrťdrepy, ani som sa nesnažil zakryť znechutenie a gúľal som očami, že som si miestami pozeral zvnútra do lebky Asi si to všimol v zrkadle, ale nejak som to neriešil - ešte aj čaja za barom sa z neho smiala a pozerala na mňa, pretože polhodinku predtým videla drepovať mňa a ja som tam leštil mojou chlpatou prdelou podlahu. Keby chcel robiť drepy s dosedom, bola to akurát výška na barovú stoličku Fakt des, to už radšej legpress, než taký paškvil.
No... Teraz to vidím, že zožeriem zvyšok maďarského gulášu, vykypím ďalšie presso a zmáknem zvyšok Cimrmana
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Aby si zo seba nemal smutny pocit, mne raz kotogo/pressostroj doslova vybuchlo v svokrinej kuchyni, kava vsade, doslova. Bola si na vine sama, lebo ho rozobrala, co ja nezvyknem, takze niektore podstatne sucasti zostali mimo neho. Ale historka dobra.
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Údajne až do roku 2000 slovo čaja nepoznali nikde inde, iba v Košiciach (a možno aj v Čani). V roku 2000 vraj však prepustili z Košických železiarní (počuj VSŽ, respektíve US Steel) Prešovčana, ktorý si následne našiel prácu v Bratislave a tak sa tento výraz dostal aj za hranice Košíc. Tam sa tento výraz uchytil a stal sa veľmi obľúbeným
Pretože som viackrát spomínal, že som teraz trochu viac makal ruky a ramená kvôli firemnej párty, je čas priniesť krátky report Máme to konečne za sebou a ja môžem prezradiť, o čo šlo. A flákať ruky ako doteraz.
Téma 2016 - White glamour
Nebudeme si klamať, dosť nás to sklamalo. Kto ma zažil, vie, že nie som práve glamúrovaný typ, mám hrubší slovník primitíva, ba i tvár nosím zarastenú ako ruský mužik Veľmi veľmi dlho sme dumali, aké kostýmy si teda vyberieme. Nakoniec Nabukova frajerka Denisa prišla s... s...
No skrátka sme sa rozhodli, že pôjdeme za striptérov
Zľava doprava: Ja, Nabuko, môj bratranec Kubo, Dominik a Peťo.
Pôvodná verzia kostýmu bola iná, odvážnejšia, ale nestihli nám dôjsť fejkové tetovania (Dominik nejaké má, ale dozvedel som sa, že to sú ozaj jeho) ani biele vesty. Aj tak sme boli nervózni, či sme to tentokrát trochu neprepískli, ale verili sme, že kolegovia sú zvyknutí, že sme jeblí a že nám nielen odpustia, ale to aj ocenia.
Tradične pred samotným eventom sa stretávame u Dominika, aby sme sa... ehm... predpripravili. Ja som sa pripravoval ginom, napríklad V rámci prípravy sa Nabuko rozhodol, že ho Dominik musí ostrihať a tak sa aj stalo. Potom sme zistili, že musíme ostrihať Peťa. Začali sme na chrbte. Fakt, ten chlapec má po tele huňu, že v 19tom storočí by sa celkom iste stal obeťou lovcov kožušín. Keby yetti znásilnil tú chlpatú ženu, čo nám predala biele nohavice, mohol by sa narodiť Peťo Z oholeného ochlpenia si Dominik tká deku, lebo má zimu v byte. Holili sme mu aj prsty na rukách, ostalo mu po celom tele rozkošné strnisko, ktorým zatrhával pri tanci dámam sieťované šaty.
Potom sme už boli pripravení vyraziť.
Musím povedať, že reakcie na nás boli vlastne len dve - prevracanie očami a veselé úsmevy. Prvá reakcia patrila mužom, druhá ženám Celkovo som nezažil toľko fotenia s cudzími ženami, ktoré, pripitučké a prítulné, tešili sa z nás, ako keby sme boli skutoční striptéri, Nabuko dokonca dohadoval pár večerných vystúpení
Sem tam sa mi stalo, že okoloidúca slečna/pani ma capla po riti, alebo ma ťahala za traky, ba aj tvrdšie náznaky padli, niekoré som ani nepochopil Ostatní chlapci to mali podobne, asi dvakrát sme museli ukazovať, že máme všetci aj rovnaké slipy Jooo párty bola divočina a som len rád, že sme neskončili hromadne znásilnení rozvášnenými kolegyňami na zemi na záchode. Mimochodom, na záchode sa ma pýtal nejaký chlapec, či cvičím, tak som radšej povedal, že nie. Mal presne taký pohľad ako tie ženy na parkete a pri bare, tak som nechcel riskovať.
Potom, ako noc pokročila, začali sa prejavovať neblahé účinky alkoholu na ľudský organizmus. Nie na náš, my sme boli OK, ale napríklad celoročne veledôležití manageri sa motkali ako bez duše, s prázdnymi pohľadmi sa opierali a šúchali o steny a len vďaka nabielo glamúrovanej téme nebolo vidieť, že sú celí od bielej omietky, alebo z nejakého dôvodu boli agresívni, prípadne sa nechali ťahať svojimi kolegami do bezpečia, takže to chvíľku vyzeralo ako po bombardovaní Londýna počas druhej svetovej - pár ľudí bez pohybu sedelo/ležalo na stoličkách, iných odťahovali bokom, ďalší sa zmätene tackali hore dole, do toho hluk a vrava... SBSkári nás, ako každý rok, vyhodili z pódia, keď sme roztancovávali dav pod nami, asi to bolo, ak každý rok, zakázané.
Tesne pred odchodom sa párty zmenila na samaritánsku akciu - každý zachraňoval, koho poznal Kubo svoju šéfku (veselá dievčinka, pochybujem, že si pamätá, že bola na nejakej párty), ja inú kolegyňu, ktorú sme s Erikom zaviezli domov (a fakt sme ju len zaviezli domov, hoci bola v stave, kedy by jej jeden striptér a jeden šofér rozhodne nevadili ) a potom už som šiel domov a spal, až kým ma Leela o dve hodiny nezobudila vytrvalým kňučaním, až som ju skoro zabil, ale miesto toho som jej len nasypal žrádlo.
Takže fajn, z témy sme vyťažili, čo sa dalo, zabavili sme sa na max a aj bolo na čo pozerať, niektoré slečny majú skvelú schopnosť obliecť sa veľmi... pútavo A samozrejme sme si o niečo viac zruinovali povesť medzi kolegami [/img]
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru