Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2017 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
decarabas napsal:
dorovnal som PR na benchi, ale škoda, že som si nepamätal, že sedem som už dal

to já si pamätám... protože máš +1 navíc a jak tak čtu, bude to brzo ještě více

To si mi mal povedať včera pred tréningom A dúfam, že bude viac, potešilo by ma
A hlavne som asi ťažší než ty Nalačno ráno 94kg. Drepy v poslednom čase spravili svoje.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2017 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
A hlavne som asi ťažší než ty Nalačno ráno 94kg.

to je asi úplně jedno... toho půlkila aktuálně nehraje roli... na to už jsem přišel, že špekama ty vaše svaly nenaženu - Tvoje a hlavně Magumiho, který jich i ve váhovce -83 kg má podstatně více než já, když jsem atakoval -105 kg :D ale nevadí, rozjíždíme další sezonu a mám v úmyslu zase nějaké to kilo svalů nabalit, ať mě tak nedrtíš :)

EDIT 14:30: a taky máš 12x 110 kg, což si taky pamätám, protože historicky mám zapsáno 10x a aktuálně se nemůžu dostat přes 8x... dost Tvých max-reps osobáků mám na seznamu pro blíže neurčenou budoucnost :D krom asi dřepů, kde jsi tomu teď naložil brutálně a na desítky se 160 nebo 7+ reps se 170 to teda nevidím ani hodně daleko :/ na mrtvole by to mělo být 7x 200, pokud se nepletu, s pokládáním, of course, vyšší váhy si tak nepamatuju, maxko pořád 235 nebo už více? (dřep 205, benč 147.5?)
spekounP

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2017 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkně to tam sázíš Carabasi
decarabas

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2017 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
decarabas napsal:
A hlavne som asi ťažší než ty Nalačno ráno 94kg.

to je asi úplně jedno... toho půlkila aktuálně nehraje roli... na to už jsem přišel, že špekama ty vaše svaly nenaženu - Tvoje a hlavně Magumiho, který jich i ve váhovce -83 kg má podstatně více než já, když jsem atakoval -105 kg :D ale nevadí, rozjíždíme další sezonu a mám v úmyslu zase nějaké to kilo svalů nabalit, ať mě tak nedrtíš :)

EDIT 14:30: a taky máš 12x 110 kg, což si taky pamätám, protože historicky mám zapsáno 10x a aktuálně se nemůžu dostat přes 8x... dost Tvých max-reps osobáků mám na seznamu pro blíže neurčenou budoucnost :D krom asi dřepů, kde jsi tomu teď naložil brutálně a na desítky se 160 nebo 7+ reps se 170 to teda nevidím ani hodně daleko :/ na mrtvole by to mělo být 7x 200, pokud se nepletu, s pokládáním, of course, vyšší váhy si tak nepamatuju, maxko pořád 235 nebo už více? (dřep 205, benč 147.5?)

Ty jo, pamätáš si moje osobáky lepšie ako ja
Ja mám prehľad len o maximálnych váhach a to je teda: 205, 147,5 a 235 kilo.
Vzhľadom na to, že má na teba MadMag dobrý vplyv, očakávam, že v tomto cykle ma dobehneš a prípadne preskočíš.

Teraz v sobotu, ak sa nič moc nepokurví, by som rád sumo 10x180 s položením. Ale uvidíme, ako sa vyspím, ako sa budem cítiť a tak.

spekounP napsal:
pěkně to tam sázíš Carabasi

Dík Pajas, mám nejaké lepšie obdobie na všetko okrem mŕtvoly. Asi fakt zabral kreatín a zmena tréningu tiež niečo priniesla. Ešte zo dva týždne a idem zas na silovku, tak uvidíme. Dúfam, že tebe viróza zmizne čím skôr a rozbehneš to. Pozeral som, že bench už tamnejaký bol - ako rameno, drží?

decarabas

PříspěvekZaslal: so únor 11, 2017 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbát a trošku nohy a ramená

Mŕtvola:
1x10x60kg
1x6x110kg
1x3x150kg belt ON
1x1x180kg desať v živote nedám!
1x10x180kg hm...
https://www.instagram.com/p/BQYWB9fAsbz/?taken-by=pete_mad_lennack
3x5x180kg

Drepy:
1x6x60kg
4x10x100kg

Superset
Zhyby:

4x6xCarabas
+
Pazhyby:

4x6xCarabas

Superset
Veslo-kladka:

4x12x60kg
+
Príťahy kladky zhora k brade:

4x12x60kg

Tlaky za hlavou v MP:
4x10x60kg

Upažovanie s JČ:
4x10x14kg

Hodnotenie tréningu: Naplánované, zapísané, splnené.
Takže teda dnes bolo naplánovaných 10 opakovaní so 180 kilami s položením. Osobák mám s touto váhou síce 12, ale touch&go a ako vieme, to nie je skutočné ťahanie a ani trochu sa to neráta
Tak teda, ako vidieť na videu, napálil som to tam, koľko šlo. Ale natrápil som sa neskutočne, ako vidieť na mojej paradajkovej nažilovanej hlave, našťastie na videu nevidieť krvácanie očí a hnedú mláčku, ktorá sa rozširovala vzadu na boxerkách. Technika šla do hajzlu, hoci by som rád upozornil, že naozaj nemám guľatý chrbát. Ten oblúk navrchu môjho chrbta sú moje vzpriamovače aka druhá prdel. Takto mi proste trčia z chrbta Zvyšok je ale pravda - kolená padajúce dovnútra, zaklonená hlava... Bieda. Zvyšok ťahov už len 5ky, ale aj tie už mi prišli ako dvíhať bager.
Drepy sa mi vôbec nechcelo ísť - aké prekvapenie, po tých ťahoch, že Ale nakoniec som sa rozhýbal a zbúchal to rýchlo, aby som to mal za sebou.
Zvyšok tréningu len také šašky pumpovacie, zhyby a pumpičky. Na military press som dnes už po tom všetkom nemal vôbec gule, tak som sa posadil do multipressu a ten cvičil za mňa, takže bomba.

Fitko pri mojom príchode úplne prázdne, na strojoch sedel prach, Rasputinova kočka za pultom podriemkávala a už bola pokrytá jemnou pavučinou. Akonáhle som sa rocvičil, nabehlo pár známych tvárí a jeden známy žulový zadok, takže aspoň som sa mohol trochu hecnúť.

Som rád, že som šiel cvičiť až takto k večeru, keď v kvetinárstve pod gymom už nikto nie je, včera vraj ťahal Vadik a on činku vždy položí nežne a láskavo ako keď spadli v New Yorku dvojičky. To nasralo pána Miagiho zdola, tak prišiel do fitka a robil tam bordel. Našťastie neukázal svoje karate umenie a tak ho Vadik nemusel zjesť.

A jedna rozmaznutá minifotka minoformy:

Asi by som mal začať jesť alebo čo.

vlk#

PříspěvekZaslal: po únor 13, 2017 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak se Ti povedlo zapsat... nepochyboval jsem... píšu si na seznam TODO, i když tedy bez trhaček to sumem nedám, sorryjako, v tomhle seš king ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: po únor 13, 2017 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy a hrudník

Drepy:

1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x100kg
1x1x140kg belt ON
1x1x150kg
1x1x160kg
1x1x170kg
1x1x180kg
1x1x190kg
1x1x200kg trošku ma Erik usmernil, chrbát povoľoval
1x1x190kg
1x2x180kg
1x3x170kg
1x4x160kg
1x5x150kg
1x6x140kg
1x7x130kg
1x8x120kg
1x9x110kg
1x10x100kg

Superset
Predkopávanie:

4x15x40kg
+
GHR:

4x15

Tlaky na rovnej s JČ:
1x10x17,5kg
1x10x22,5kg
4x10x35kg

Hodnotenie tréningu: Spodné chrbty mali dosť po rekordných mŕtvolách zo soboty, tak som to poňal v takom skromnejšom duchu a zaradil som pomenej opakovaní, aby som sa šetril. Zvoľna som vyšiel po 200kilo, kde na mňa musel Erik trochu šahnuť, lebo sa mi bortil chrbát (hoci verím, že by som to nejak vyrval chrbtami)a padal som trochu dopredu a potom som sa zvoľna spustil dole obrátenou pyramídou. Nebudem klamať. Trochu som si spotil tričko.
Potom som si dal pumpovací superset na prekrvenie nôh a mohol som zaradiť zľahka jednoručky.

Celkom to šlo. Asi ma budú trochu bolieť nôžky.

Sparťan dnes vo svojej najlepšej forme, elastický a značkový od hlavy po päty. Keď tam nemá Žulu, ktorú môže skúšat penetrovať cez legíny (jej a svoje), dáva si do tela. Tak dnes napríklad behal na páse ovešaný kettlebellmi, aby simuloval nosenie záťaže počas drsných sparťano-gladiátoro-tvrďáko-military-doplň-akúkoľvek-populárnu-filmovú-referenciu behov. Potom si ešte nasadil masku a chrčal tam ako Darth Vader pri zbesilej onanii na úpätí Mount Everestu. Neskôr pridal ďalšie závažia a ventilátor s pomrvenými pilinami, aby simuloval protivietor so snehom. Potom sa nechal šľahať horiacimi konármi po tvári, aby napodobnil letné páliace slnko, potom behal bosý po sklenených črepoch, simulujúc tŕne a ostne a na záver si podpálil topánky a striedal rýchly beh s angličákmi. Vyzeralo to epicky funkčne a hlavne veľmi mužne a raz by som chcel byť ako on, ale nemám proste odvahu. Byť natoľko pošahaný.
Načisto nechápem, prečo si nešiel zabehať do lesoparku, ktorý máme o 300 metrov ďalej...

Inak legíny nula nula nič, na začiatku rozcvičky po mne poškuľovala nejaká čudná dievčina, tak som v rozpakoch odvrátil zrak, ale neskôr som zistil, že jej proste zabieha jedno oko blbým smerom a tak sa asi vôbec nedívala na mňa.

Po sprche chtiac nechtiac ľadovanie, lebo teplá voda proste nebola a bojler mal v piči nejakú vyrobiť. Takže som na seba musel fŕkať vodu, na ktorú by aj ľadový medveď povedal "Čo ti jebe...!" Veľmi vysokým hlasom som si hovoril, že to musím vydržať, ale keď som bol v stave, že by som mohol svoje nohy nadrviť a strkať ich ľuďom do miešaných drinkov, ukončil som to.

Turakam

PříspěvekZaslal: po únor 13, 2017 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...ale veď to bol Ustinov
Dave1913

PříspěvekZaslal: út únor 14, 2017 7:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

článek na konci zase pobavil
ps. ty GHR dáváš bez pomocí rukou v superserii?
decarabas

PříspěvekZaslal: út únor 14, 2017 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
...ale veď to bol Ustinov

Vidíš a to mi nenapadlo Nespoznal som ho cez masku.

Dave1913 napsal:
článek na konci zase pobavil
ps. ty GHR dáváš bez pomocí rukou v superserii?

Áno, ale my máme polohovateľnú lavičku, takže sklon nie je až taký brutálny. V dolnej polohe nie som vodorovne so zemou, čiže si to trochu uľahčujem, ale ono to beztak stojí za to Úprimne, vo včerajšom tréningu ten superset bol najväčší hnus.

decarabas

PříspěvekZaslal: út únor 14, 2017 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

https://www.instagram.com/p/BQfFON0guUW/?taken-by=pete_mad_lennack

decarabas

PříspěvekZaslal: st únor 15, 2017 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudník a chrbát a bicáky

Bench press:
1x10x60kg
1x3x70kg
1x3x90kg
1x3x100kg
1x3x110kg
1x1x120kg
1x7x120kg
3x6x120kg
1x11x100kg

Incline tlaky v MP:
3x10x90kg
1x8x90kg

Superset
Chest press:

4x10x90kg
+
Zhyby:

4x8xCarabas

Superset
Protismerky - lano:

4x10x20kg
+
Predpažovanie krížom s JČ:

4x10x14kg

Biceps s VČ:
4x6x40kg

Biceps kotúč:
4x???x25kg

Kliky na bradlách:
4x10xCarabas

Hodnotenie tréningu: Tak zas silnejší, šikovnejší a viac sexi, než minulý týždeň
Rád by som prekonal svoj max reps osobák so 120 kilami, ale asi je to zakliate (už vidím usmiateho Vlka s woodoo bábkou s mojou podobou). Už som to skoro mal, keď tu zrazu kurv...A nešlo to Ale nič to, pretože minulý týždeň som dával len 5ky v ďalších sériách, dnes 6ky. A pri vypaľovačke so 100kou mi museli minule šáhnuť na činku a dnes nie. Asi kreatín. Alebo možno som naozaj silnejší?

Asi ten kreatín.

No a sila pokračovala aj v multipresse. Minule osmičky s 90, dnes desiatky. Našťastie potom už došla šťava, inak by som takú radosť ani nevydržal. Nasledovali nejaké vytrápené zhyby a tak. Viacmenej pumpa. A dnes ja som bol ten kokot, čo cvičí bicák v stojane a bolo mi to jedno

Zatiaľčo sme makali, nabehli dvaja borci s foťákmi a nejaká buchta. Postavili ju k nejakému stroju s veľkým nápisom "Cvičte zdravo!" a blesk blesk blesk, buchta šla domov. Pýtal som sa majiteľovho syna, kedy odfotí aj nás, na to sa ozval 48kilový trpasličí fotograf, že "Na to by si musel mať iné svaly a poriadny hrudník!", povedal som "Ha ha" a zjedol mu hlavu, zvyšok jeho 142cm vysokého tela som zahodil medzi kettlebelly a cvičil ďalej.

Keď som robil bicáky, zjavila sa Žula, avšak priniesla so sebou nejaký otrasný krivonosý prívesok, ktorý bol asi jej frajer a väčšinu tréningu sa snažil jej zlízať z hlavy tvár. Šokovaný takýmto ohavným zvratom v našom vzťahu som sa takmer zosypal a Žula pre mňa proste zomrela. Už jej viac niet. Je po nej. Má to za sebou. No more Žula. A ten jej borec navyše nie je ani žiadny badass drsňák ako ja, Magumi alebo Olejnas, dokonca ani ako Moocha, proste úplne smutný frajer.
Ale nebudem klamať, vzalo ma to a hneď ako dopíšem log, budem sa v rohu spálne kývať, objímať si kolená a v slzách spomínať na všetky erotické fantázie, čo som s ňou mal. Nebyť Štúra, ktorý ma v sprche objímal a hladkal po chrbte, nezvládol by som to!

Našťastie sa zjavila Maskáčová legína, už som ju párkrát spomínal, že takú figúru by mala Soraya, keby miesto jedenia chrumiek cvičila. Tak tá mi trochu napravila (tá legína, nie Soraya, tá ma ešte len zabije, keď si toto prečíta, hlavne po včerajšom Valentíne v podobe Barcelona vs Paris Sain Germain) náladu precíteným drepovaním, ale určite má, mrcha, tiež niekde doma schovaného neboráckeho frajera s teniskami dražšími ako moje auto.

Kam sme to dospeli, keď upotení obstarožní chlpatí chlapi s mizernými účesmi alebo celkom bez vlasov, dávajúci polovicu výplaty za suplementy a permanentky do fitka, bez sociálneho života a záľub, do seba zahľadení, sebeckí a hulvátski, nemajú doma takéto ženské???

decarabas

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2017 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbát a nohy a ramená

Sumo mŕtvola:
1x10x60kg
1x3x100kg
1x1x140kg
1x1x170kg belt on
1x1x200kg
1x6x200kg PR s položením
https://www.instagram.com/p/BQqkUnAjhet/?taken-by=pete_mad_lennack
1x2x210kg hneď ako prídem na to, ako stiahnuť video z Dominikovho telefónu, dám to sem
1x1x220kg
1x6x170kg

Drepy:
1x10x60kg
1x10x80kg
1x10x90kg
1x10x100kg
1x10x110kg
1x10x120kg

Pendlay rows:
4x6x80kg

Superset
Sťahovanie kladky:

4x8x80kg
+
Príťahy kladky zhora k brade:

4x15x50kg

Military press:
1x8x40kg
1x3x60kg
1x3x70kg
1x3x80kg
1x1x90kg
1x3x80kg
1x3x70kg
1x10x60kg

Upažovanie s JČ:
4x12x14kg

Upažovanie v predklone:
4x10x14kg

Hodnotenie tréningu: Tak som si chcel potiahnuť 200ku párkrát, čo to spraví. Síce ma o týždeň dva Moocha roz*be s chillout výrazom v tvári a Balbi hneď po ňom, obaja bez opasku, nadhmatom a vo váhovke o 40 kilo nižšej, ale ja aspoň poriadne chlapsky zarastám! A to VŠADE! A to je asi tak jediná útecha, čo mám...
No, potiahol som teda 6x200, tvárim sa pri tom, ako keby som mal v zadku zarazený otvárajúci sa dáždnik, hnusne som sa potil, bolo mi zle, predtréningový puding sa dral von, fakt to bolo ťažké jak prase, Dominikovi sa to málilo a tvrdil, že som mal dať 10, tuším počuť aj na video, ako mi nakladá, že som pussy Tak možno o týždeň. Alebo o dvanásť rokov, uvidím ešte Alebo aj vôbec, debilná mŕtvola.
Viac ma potešilo, že aj po tomto masakri som bezpečne potiahol dvojku s 210 a single s 220kg a že to nebol nijaký motokros.
Drepy som šiel s kamošom, preto tak divne, ale všetko no belt a pohoda v rýchlom tempe.

Potom military, to dnes šlo parádne, pri tej prvej trojke s 80kou som škrtol kotúčom o stojan, takže sa mi činka nad hlavou začala vytáčať do jednej strany, tak som to zastabilizoval za cenu popraskaných stavcov a s vyplašeným výrazom v tvári a mohutným "Pojebalo by to!" som dorobil zvyšné dve opakovania, ale fakt ma to riadne vyšťavilo. Hneď na to som si to, samozrejme, zopakoval pri 90ke Potom som sa už naučil, že treba ísť ďalej od stojanu.

Pozerám teraz na to video ťahov a som smutná slabá princezná fakt A hlavne už od prvého opakovania vidieť, že som totálne v prdeli. Pamätám si, že som to dvihol prvýkrát a moja myšlienka bola: Tak to je v piči, toto viac ako dvakrát nedám! Tak ako zabojoval som a dorovnal som predošlé PR, ktoré ale bolo touch&go. Ale škoda, že to nepadlo aspoň sedem osemkrát.

Dnes som si mohol s činkou trošku aj drcnúť o zem, Pan Miyagi mal kvetinárstvo pod fitkom zatvorené a tak som sa nemusel báť, že ma karatovým úderom z otočky do ohryzku znesie zo sveta

vlk#

PříspěvekZaslal: po únor 20, 2017 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

super... pořád to krásně valíš dál :)

na tom benči neva, že ses zašprcnul na 7x 120 kg, mám aspoň další týden, abych tam dal aspoň šestku :)

a ty tahy byly fakt maso... já už bych toho nechal po třetím opáčku, ale vydřít z toho další tři... seš železný muž :D
ripperr

PříspěvekZaslal: po únor 20, 2017 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tak...dokonca si nekrcil ani ruky. Takze technicka sa zlepsuje a celkovo vykony . Len tak dalej😊

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: