|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: po duben 10, 2017 11:06 am Předmět: |
|
|
Dojedu ja se svym pupkem, a hned se bude videt v lepsim svetle )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
maciak
|
Zaslal: po duben 10, 2017 11:15 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: |
Dúfam, že dôjdeš a že keď ti nepozorovane odstrihnem prameň vlasov, ktorý si potom vyluhujem vo vode a tú vodu vypijem, prejde na mňa časť tvojej sily. |
nezabera, uz som to skusal
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po duben 10, 2017 8:34 pm Předmět: |
|
|
| maciak napsal: | | decarabas napsal: |
Dúfam, že dôjdeš a že keď ti nepozorovane odstrihnem prameň vlasov, ktorý si potom vyluhujem vo vode a tú vodu vypijem, prejde na mňa časť tvojej sily. |
nezabera, uz som to skusal |
Možno podpazušné chlpy..?
Nohy, hrudník, lýtka
Drepy:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x100kg
1x1x140kg
1x1x160kg belt ON
1x1x170kg
1x1x182.5kg
3x4x182.5kg PR!
https://www.instagram.com/p/BStpvqDD9QJ/?taken-by=pete_mad_lennack hoci tam dával chlapec ruky, nebol tam dotyk
2x3x182.5kg fuck, už som bol hotový
1x1x190kg trestná
Legpress:
3x10x210kg
Zakopávanie:
3x8x112kg
Lýtka v MP:
1x8x60kg
1x8x140kg
3x8x190kg
Tlaky s JČ:
1x10x22,5kg
1x10x32,5kg
1x10x40kg
2x5x50kg
Hodnotenie tréningu: Ták a už aj drepy nesplnené, hneď po deloade, jak fajne
Som chudák a pussy a princezná, ale proste to už nešlo naozaj. Navyše mám dojem, že po deloade som viac rozbitý ako pred ním. Ale i tak osobák, štvorky som s tým jakživ nedal.
Na videu ma istí G.I.Joe aka Páv aka Cassanova, zlatý chlapík, kým nie je poblíž nejaká ženská, ale paranoik, človek trošku zaškobrtne a už by pomáhal Našťastie sa ovládol a nedotkol sa ma, to by ma mrzelo.
Legpress - upravil som sklon, takže som mal väčší rozsah, spomalil som pohyb, nohy dal k sebe a rozmrdal som si kvadráky po tých drepoch viac než dosť. Na zakopávaní zas hamy a sotva som lozil po fitku s utrápeným výrazom môjho otca, keď vypadne internet a nemôže pozerať futbal.
Čo šlo dnes na bomby boli zas jednoručky. 50ky úplná pohoda, na to, že po drepoch a len v rámci ľahkého hrudníka, beriem to ako progres
Sebedeštruktor zas narástol do šírky a škaredosti a po tele má guče svalov, aké bežne na detskom tele nenájdete, kým to nie je dieťa, čo vyrastalo v Černobyle. Rišo predpokladá, že tam už poslal nejaký "vitamín", lebo má zrazu chrbát ako Drážďany po nálete spojencov.
Rasputin zas dopomáhal atraktívnej slečne, ale nohavice mal na prekvapenie zapnuté.
Facehugger sa konečne zjavil aj s Žulatínou, navlečený v červených elastických slipoch. So Žulatínou sa rozpačito obchádzali a z tieňov kladiek po sebe nenápadne pokukovali. Potom, keď som tlakoval, prišiel za mnou a šeptom sa ma tam potajomky čosi pýtal. Najprv som myslel, že nutne potrebuje kondóm kvôli udobrovaniu, ale ten som pri sebe aj tak nemal, lebo na kraťasoch nemám vrecká, no nakoniec mu stačilo magnézium na nejaké mŕtve ťahy. Tak som mu ho blahosklonne požičal, nejsem nelida. Beztak si z neho robím srandu, tak je to najmenej, čo preňho môžem urobiť.
A dve tlupy pubertálnych tielkových teplákových cigánčekov s tréningom Hrudník - biceps na seba zazerali a navzájom si zo seba robili prdel, že tá druhá tlupa je trápna a slabá a nemá hrudník a nevládze tlakovať a... potom som tlakoval tie jednoručky a zrazu bolo ticho...
*A Štúr si dal mocný osobák na čelné drepy. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út duben 11, 2017 12:08 pm Předmět: |
|
|
zase jsi ta čtyři opáčka potáhnul výše, paráda a ještě ve třech sériích, síla roste ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út duben 11, 2017 12:52 pm Předmět: |
|
|
Ach jo. : ( Budu moc držet palce, aby všechno dobře dopadlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út duben 11, 2017 1:09 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: |
Update: No, po dramatickom rannom zbere otrasenej mamky (spomenuté u evič v logu) ju čaká o tretej poobede operácia - zlomená bedrová kosť. Začína byť ako Cohen. |
Bedrovu kost som sice priamo zlomenu nemal, ale ischias ano, takze povedzme, ze este ma co dobiehat.
Rozmyslam, ze som mal vlastne stastie, ked som si zo svojho lezeckeho obdobia odniesol iba rozdrbkane rameno. Mohol som aj padnut na spicatu skalu. V zasade to hodnotim pozitivne - nie som smoliar. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st duben 12, 2017 9:31 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Ach jo. : ( Budu moc držet palce, aby všechno dobře dopadlo. |
Vďaka, je po operácii, relatívne dobre naladená a optimistická (asi ešte zaberajú oblbováky). Má v sebe skrutiek ako lešenie, ale hlavne, že sa cíti vcelku dobre. Ale je to válečníčka, vraj po tom páde ešte vstala a ušla cca 100m!!!! so zlomenou bedrovou kosťou, než pochopila, že to nepôjde, tak volala otcovi, aby jej pomohol nastúpiť do autobusu!!!!, nech sa dostane do práce, čo otec samozrejme zatrhol, lebo ona bola v šoku a on nie
Ale aj tak klobúk dole, aspoň viem, po kom som taký jebnutý _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st duben 12, 2017 9:39 am Předmět: |
|
|
to vůbec nevím, jak se dá zlomit a jak se to hojí... tak hlavně, ať jí to sroste dobře, skrutky nevadí, ty už tam můžou zůstat.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st duben 12, 2017 8:37 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | to vůbec nevím, jak se dá zlomit |
To by ma tiež zaujímalo, ako sa to dá na rovnej ceste...
Hrudník, chrbát, biceps
Bench press:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x4x100kg
1x3x110kg
1x1x120kg
2x3x132,5kg PR
1x2x132,5kg wtf?
1x2x132,5kg ale KURVA!
...
...
...
demotivácia
...
...
...
1x6x120kg
1x4x120kg ale myslel som, že je tam stovka a skoro ma zabilo, ako som to nečakal
2x10x100kg
1x2x120kg
1x3x120kg
1x6x100kg
Zhyby:
3x10xCarabas
Biceps s EZ:
3x6x50kg
Biceps s JČ:
3x16x10kg preciťovačky tisíc
Hodnotenie tréningu: Najebanček. Upozornenie: Celý príspevok bude fňukanie a ješitná otravná sebaľútosť.
Dnes nešlo ani hovno. Ja neviem, či je to tým, že som slabý, nesadol mi deload, tým, že už sa hýbem v 90% maxima (nejaké desatinky cez 90) alebo proste len bol zlý deň a mizerná strava..., ale po prvých dvoch dobrých sériách zrazu koniec. Nechápem, že so 130 robím štvorky, prihodím posraného dva a pol kila a nedokážem s tým potlačiť zopár troják???
Vytočilo ma to preukrutne a fakt som bol zo seba sklamaný natoľko, že som zhodil váhu a proste som nejak benčoval len aby bolo. Bieda nad biedy a hanba.
Už dlho sa mi nestalo, aby som bol po osobáku nasraný, že som slabý.
Celý tento týždeň si zopakujem budúci týždeň a uvidíme, čo to spraví a či sa niečo zlepší.
Inak ma dnes sralo všetko už od rána, v práci som skoro vraždil, po ceste domov ma nasrali nejakí 11 roční drsní fajčiari na zastávke, keď som sa prezliekal v šatni, nejaký dement otvoril dvere a stál v nich ako socha slobody, takže som zamával holým vtákom všetkým, čo šli okolo, vo fitku ma sral tučný Komiksák zo Simpsonovcov len tým, že tam bol, ale Štúr povedal, že je to jeho brat, tak som po ňom nehodil kotúč...
Aspoň ten Štúr si dal veľký osobák a pekne tlakoval stovku a potom sa úprimne radoval, čím ma len viac zdepresívnil.
Ale potom si so mnou dal retardovanú fotku - tak vyzerám pri niekom, kto má 70 kilo a tak vyzerá Štúr:
https://www.instagram.com/p/BSy5F4zDvZC/?taken-by=pete_mad_lennack
Idem sa najesť, pri tom, ako ide dnešok sa zadusím alebo si zlomím zub...
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt duben 13, 2017 7:09 am Předmět: |
|
|
Vidis, aspon vies, ako sa citim po kazdom treningu. 😂
PS: co zuby a dychacia trubica? _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt duben 13, 2017 9:10 am Předmět: |
|
|
Nevím, jestli tě nerozhodil ten deload. Místo, abys tam držel intenzitu a shodil objem na minimum, sis dával série po desíti s malou vahou, což je přesný opak toho, co bych měl dělat uprostřed silovky.
P.s. Super fotka. :) Vypadáš tam jak Hafthor Julius Bjornsson.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 13, 2017 9:16 am Předmět: |
|
|
cohen: Zuby aj dýchacia trubica OK, ale to len preto, že som z prevelikej opatrnosti zaradil na večeru len drveného tuniaka. Nechcel som pokúšať osud.
magumi: Máš pravdu, presne takto som to urobil naposledy, neviem, čo mi teraz napadlo, že som to spravil inak. Nuž, chybami sa človek učí a snáď na budúci týždeň to pôjde lepšie. Nemám sa kam ponáhľať, žiadna súťaž nehrozí, ale zamrzelo ma to. Taký úpadok som nečakal a vieš sám, ako človeka rozladí, keď "nesplní".
Inak prípadný brnenský tréning - zatiaľ to pre mňa vyzerá dobre, mohol by som niektorý z prvých dvoch júlových víkendov. Vyhovoval by dátum? A keď áno, došiel by aj niekto z pražských parťákov (Olejnas, Magumi, Vlk, Pajas, možno Visual)?
EDIT: vyzerám ako bonsai Thor Bjornson _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|