Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 184, 185, 186 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: st duben 26, 2017 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudník a chrbát. Biceps

Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x80kg
1x3x100kg
1x1x110kg
1x1x120kg
1x1x130kg
1x1x135kg
1x1x140kg
1x1x145kg
2x0x150kg
1x10x100kg

Incline rozpažkotlaky:
3x10x30kg

Decline rozpažkotlaky:
3x8x35kg

Sťahovanie kladky vsede na zemi:
3x12x?kg

Pullover - kladka:
3x10x50kg

Biceps - Kladka:
3x10

Hodnotenie tréningu: Pretože som mal v poslednom čase dojem, že sila na benchi ide doprdele ako kultúra na Slovensku, rozhodol som sa priebežne overiť, ako na tom som. A som na tom lepšie, ako som čakal, hoci som sa nedostal k novému PR. Vysvetlím.
Ešte 145ka vyletela hore ako raketa a to bola váha, na ktorú som si po minulom týždni ozaj neveril. Jedno opakovanie v sérii má ale výhodu - dokážem podržať setup a riť na lavici, držím dobre dráhu a tak.
Takže na 150 som silovo podľa mňa - celkom objektívne - mal. Akurát v hlave som to prehral, dole som šiel hodne opatrne, takže som stratil dynamiku a zdochol som v mŕtvom bode. Druhý pokus bol paradoxne agresívnejší a lepší, ale došla sila, ale na sekundu to ozaj vyzeralo, že to pôjde, dostal soms a dokonca vyššie ako v predošlom pokuse. Nič to, budúci týždeň skúsim zas.
Každopádne som celkom milo prekvapený, že to so mnou nie je také zlé, ako som čakal.
Incline aj decline som robil s menšou váhou, ramená mali celkom dosť, tak som aspoň skombinoval s rozpažkami, zväčšil som tak rozsah pohybu a hore to poriadne stlačil. Na kozách by sa dali klepať rezne (v nedeľu o 05:58 a áno, ešte furt ma to serie!) a tak úplná spokojnosť. Chrbát som pumpol na kladkách, na zhyby som po tých benchoch už nemal morál Hanba mi, ale dokážem s tým žiť.

Dotrhaný a dolámaný mrzák Štúr došiel dnes len kvôli tomu, aby ma possuportoval. Fyzioterapeut a lekár mu zakázali na nejaký čas cvičiť - prepálil to a tak má dofakované kolená a ramená a ja som ho varoval, ale dovtedy sa chodí so Štúrom na tréning, až sa Štúr natrhne. Ale je to parťák a oceňujem jeho pomoc dnes.

Tragédia smútok bieda - došli mi BCAA a zabudol som si ich včera a dnes kúpiť, cítim sa ako beznohý, počas tréningu som musel piť VODU!!! a to je teda masaker. Voda je blé, serú do nej ryby

Inak ale žiadna zábava, vo fitku nezaujímaví ľudia, navyše som popri benchi krvou podliatymi očami kvôli natlakovanej hlave nevidel ďalej ako dva metre, takže aj keby sa tam nahá Žulatína a Legínonania navzájom v svetle sviec natierali kokosovým olejom, prepásol by som to. Shit... Dúfam, že sa to naozaj nestalo, to by ma mrzelo

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: st duben 26, 2017 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ufff, možno ťa ešte dobehnem....ehm...asi nie...ale skúsim
decarabas

PříspěvekZaslal: st duben 26, 2017 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Ufff, možno ťa ešte dobehnem....ehm...asi nie...ale skúsim

V drepoch?

decarabas

PříspěvekZaslal: so duben 29, 2017 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbty a nohy a ramienka

Mŕtvoly:
1x6x60kg
1x6x100kg
1x1x140kg
1x1x160kg
1x1x180kg belt on
1x1x200kg
1x1x210kg
1x1x220kg
1x1x230kg
1x2x200kg
1x4x180kg

Drepy:
1x3x60kg
1x3x100kg
1x3x120kg
3x6x140kg belt on

Príťahy v predklone (vrch chrbta):
3x10x80kg

Príťahy - kladka:
3x10x50kg

Trapézy s kotúčmi:
3x10x20kg

Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
3x6x60kg

Upažovanie s JČ:
3x12x10kg

Príťahy JČ k brade:
3x10x10kg

Hodnotenie tréningu: Álé jó, dobré to bolo.
Na jednu stranu fajn, že 230 je pre mňa už bežná váha, ale proste nie je to 240 a už vôbec nie 250 Nevadí, to da poddá, zatiaľ to stále tak bolo, len by to mohlo byť rýchlejšie
Inak zapísané mám dnes 230, ale mám dôvodné podozrenie, že tam bolo 240... ale ako naschvál som to netočil, povedal som si, že to som mal natočené už minulý týždeň a že nemusím mať dve videá s 230kou... Lenže keď som skladal kotúče na zhadzované série, bolo ich tam presne 240 kilo, ale nebol som si istý, či všetky boli naložené, tak v rámci fair play a čestnosti si zapisujem len 230, lebo som bol presvedčený, že toľko dvíham a pre 240 nemám jediný dôkaz, hoci Štúr tvrdí, že na činke bolo naložené všetko. Čo by bolo práve tých 240... Ale keď ja si to prd pamätám Tak zas nabudúce.
Drepy zľahka, ale opasok už musel po tých mŕtvolách byť, nech nepreťažujem spodok, potrebujem sa pošetriť. Rád by som šiel všetko beltless, ale už sú to na moje pomery riadne balíky a byť ultraraw pre mňa nie je priorita.
Ramená už len zľahka, ale celé som to mal hotové za desať minút, ukrutné tempo a tak mi to celkom aj stačilo.

A forma:
https://www.instagram.com/p/BTellQNj3Jn/?taken-by=pete_mad_lennack

Žulatína dnes naplno aj s Facehuggerom a MILFkou. Facehugger podnikol niekoľko zákerných útokov na Žulatíninu hlavu, ktorým sa ona nemohla a ani nechcela brániť. Keď robila hyperxtenzie, Štúr jej tak silno hypnotizoval kozy, až si dala mikinu A Facehugger si doniesol vlastné magnézko, tak sa tešil, že keď tlieskal, prášilo sa... Niektorým ľuďom stačí málo ku šťastiu.

Holka z recepcie šípila, že dnes prídem robiť mŕtvoly a tak prezieravo posunula všetky shakery a karnitíny až k stene, aby jej to zas nepopadalo z políc, keď mrdnem činku o zem. Mám rád proaktivitu.

Macík zas poslušne počúval svojho chytrého Dedka trénera a tak mal "odcvičené" za 40 minút, stihol si pooblápať všetky kladky, úzkostlivo sa vyhýbajúc voľným váham a bez jedinej kvapôčky potu na čele opustil bojisko s pocitom dobre odvedenej práce a nulového progresu. A hlavne rukavice. Rukavice musí mať.

Skoro som zabudol, ale ako som sa rozpisoval o rukaviciach Macíka, spomenul som si na tlupu neduživcov, ktorých tam trénoval miestny tréner boxu. Občas trénuje aj bežných kondičákov, ale keď som videl, že dával neduživcom robiť výpady s 10 kg činkou, na ktorú dal to polstrovanie, aby im to neotlačilo trapézy... To už som krútil hlavou.
Potom to zopakoval aj v multipresse, keď šli hackeny s nejakými 30timi kilkami. Som si kurva istý, že tí ľudia vo svojom živote už nosili ťažší batoh, než bola tá činka a žiadne polstrovanie nepotrebovali

decarabas

PříspěvekZaslal: po květen 01, 2017 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy, hrudník a lýtka

Drepy:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x100kg
1x3x130kg
1x1x150kg belt on
1x1x160kg
1x1x170kg
1x1x180kg
1x1x190kg
2x3x190kg PR!!! keď sa mi podarí nahodiť video na ten skurvený instagram, tak pridám
3x2x190kg to som tiež nikdy predtým nedal
1x1x200kg

Dosedy na lavičku:
3x6x170kg

GHR:
3x10 a zadok a hamy totálne mŕtve

Benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
1x1x100kg
1x1x110kg
1x1x120kg
1x1x130kg jo, fajn po drepoch

Lýtka:
4x10

Hodnotenie tréningu: Pararam... Rozhodol som sa preskočiť 187,5 a dal som rovno 190. A dobré rozhodnutie
Už sa mi s tou silovkou nechce toľko srať, trvá to dlho. Takže skok a rovno osobák. Jakživ som nedal viac ako dve dvojky so 190... A dnes... Ou jea. Asi za to môže vytrvalé prežieranie a moooožno som trochu aj zosilnel, ktovie
Na záver 200ka, musel na mňa Štúr položiť ruky, ale vraj nepomáhal, každopádne už to odo mňa bola drzosť skúšať 200 po tom predošlom náklade. Aaaaale čo... Žijeme len raz... tak prečo si neodjebať kolená a chrbticu.
Dosedy peklo, síce o 20 kilo menej ako predtým, ale opakovaní viac a nohy to chytá desne, hlavne kvadráky. Na zadky nôh potom tradične GHR.
Benč len po jednotkách, v stredu by som chcel skúsiť ešte raz (a naposledy) tú 150ku, tak som to len tak zľahka skúšal, triafal som dráhu a tak.

Štúr si miesto kolenných väzov natiahol pre zmenu hamstring Darí sa mu, ešte pár tréningov a bude potrebovať bezbariérový vstup.

Facehugger zas celý omagnéziovaný, motkal sa okolo mňa keď som drepoval, on robil pushpressy. Oceňujem, že sa nesral predo mňa počas sérií a že pochopil, že pri príchode/odchode sa zdravíme Žulatína je z neho celá happy, nadšene sa pri ňom natriasala (samozrejme vieme, ktorá časť sa natriasala najviac...).

A Amazonka si zavarila, lebo neodložila činku a recepčná si na ňu chystala desivú pomstu Dúfam, že to bude zahŕňať hodne oleja, bičík, štipce, putá a kameru Nie že by Amazonka alebo recepčná boli nejaké mega kočky, ale v Nemecku by sa to predávalo ako výberové CD Karla Gotta s nemeckou verziou Včielky Máji.

Rasputin veľmi nežne a ohľaduplne trénoval malú peknú bloncku, hodne jej dohováral a vysvetľoval, bol chápavý a empatický a snažil sa byť milý.
Keď po nej neskôr trénoval tučnú dievčinu, reval po nej "Makaj! Nevyhováraj sa!" a ťukal do telefónu Profesionál.

Nohy už tuhnú, teším sa, ako ráno pôjdem s Leelou

A aspoň fotka so Šádkom, keď môjmu instagramu ešte nejebalo:
https://www.instagram.com/p/BTgsPGfDcj0/?taken-by=pete_mad_lennack

vlk#

PříspěvekZaslal: po květen 01, 2017 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trojky na 190, to už je jiný level... to si opravdu zosilnel

congratzzz, ale to už jsi nabral druhou kosmickou
decarabas

PříspěvekZaslal: út květen 02, 2017 6:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík Vlku.
No, je to 92,6 percent môjho maxka a o pár desatiniek viac ako dvojnásobok mojej váhy, takže nie som nespokojný Či sa to prejaví na novom maxku vie len pánboh.

Pánboh tiež vie, prečo mi posraný instagram ustrihol hlavu a jeden drep:
https://www.instagram.com/p/BTk4rB7jxrY/?taken-by=pete_mad_lennack

Magumi

PříspěvekZaslal: út květen 02, 2017 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Paráda :). Ještě chvíli a budeš dělat trojky s dvoustovkou.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
decarabas

PříspěvekZaslal: út květen 02, 2017 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Paráda :). Ještě chvíli a budeš dělat trojky s dvoustovkou.

Si milý, ale to ešte nejaký ten čas potrvá

decarabas

PříspěvekZaslal: st květen 03, 2017 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudník, chrbát, bicák a tricák

Bench press:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x3x100kg
1x2x110kg
1x1x120kg
1x1x130kg
1x0x140kg no kurva...
1x1x150kg HA! HAAA! HAAAAAA!!!!
1x10x100kg

Incline rozpažkotlaky:
1x5x30kg
3x8x35kg

Decline rozpažkotlaky:
3x6x40kg

Protismerky:
3x12x20kg

Superset
Sťahovanie kladky:

3x10x60kg
+
Pullover - kadka lano:

3x10x50kg

Superset
Biceps - kladka:

3x10x60kg
+
Triceps - kladka:

3x10x50kg

Hodnotenie tréningu: Vlk sa modlil dobre!
Dnes som tomu dal poslednú šancu a ono to... Vyšlo Keď ma zradilo rameno pri 140ke, bol som malinko skeptický (čítaj nasraný jak Perun a skoro som prekotil rotoped aj s tučnou ženskou na ňom) a hlavne som neveril, že s tou 150kou vôbec pohnem a ešte som aj zabudol nastaviť kameru, takže z môjho epického výkonu ani nemám záznam
A ako vieme, čo nie je na videu, to sa nestalo, ale kto mi to povie, tomu odhryznem hlavu
Zmeditoval som, hecol som sa a vletel na to pekne agresívne, zadok ostal našťastie prilepený a za môj most by sa nehanbili ani v San Franciscu. V jeden moment to celé zastalo a Štúrovi vyleteli ruky, ale hneď ich stiahol a vyrazil nadšené "Ide! Ide to!" a potom zrazu bola činka hore Keby som bol hoooodne optimistický, možno 152,5kg by sa tam vošlo, ale 155 by mi rozdrbalo hlavu a zlámalo ruky, až by mi z lakťov trčali kusy kostí
Zvyšok hrudníka som napumpoval tak mocno, že som si pri čúraní nedovidel cez vlastné cicky na pindíka a musel som cikať len tak navoľno, popamäti a všade.
Na zhyby som sa zas vykládol, lebo som lenivý a dnes mám za sebou maximálku a zaslúžim si nemať zhyby a dať si zmrzlinku, ktorá na mňa verne čaká v mrazáku.

Banda troch smutných cigánčekov dorazila na svoj pravidelný cigánsky split - cicky a ramená. Tradičný vzhľad vrabčákov - tielka na 60 kilových telách, dlhé tepláky, začali bicepsom, ale v zrkadle (ne)nápadne očumovali, kedy už vypadneme z benchu. To sa samozrejme nekonalo, lebo sme so Štúrom k lavici prirástli a nejakí malí pajáci nám boli u prdele, navyše som sa tváril odhodlane a nasrane - na činku, ale to oni nevedeli.
Tak si dali jednoručky a pri tých strááášne kričali a každú sériu ukončili mohutným zahodením 20kg činiek na zem, až sa podlaha otriasala a hneď vzbudili u všetkých ohromný rešpekt a obdiv. Keď skončili 14ty cvik na hrudník, lebo, čo si budeme hovoriť, je to dôležitá partia, pokračovali zasa bicepsami. Ja som bol vo fitku 2 hodiny, odmakal som dve veľké a dve malé partie, keď som šiel do sprchy, ešte stále cvičili bicáky Je dobré mať nastavené priority! Som si istý, že zajtra každý z nich bude mať cez bicák 46cm.

Warrior si zohnal rukavice na box Tentokrát boxoval aj proti zrkadlu s jednoručkami v rukách, potom poklusom preletel do fighterskej miestnosti, dal si rukavice a plácal do mechu divokou animálnou silou pacienta z geriatrie. Potom sa zas prechádzal po fitku, občas skackal na špičkách, aby bol pružný a mrštný v dramatickom boji na život a na smrť proti vrecu a krúžil rukami, aby uvoľnil ramená a bol pripravený na ďalšie kolo.

Facehugger cvičil nohy... S hlboko zarezanými elasťákmi robil výpady krížom po gyme, takže sa Žulatína zamilovane pozerala na jeho veľmi zreteľne obtiahnutý genitál. Mne sa to zas tak moc nepáčilo, tak som radšej upriamil pozornosť na malú blondínku, ktorú trénoval zas Rasputin a ten s ňou už pokročil tak, že bola len v športovej podprsenke. Keď Rasputinova kočka došla za ním, že docvičila (na to sa tiež pozeralo veľmi príjemne) a ide domov, ani si ju nevšímal, chrbtom k nej naslepo mávol rukou a ďalej hypnotizoval blonďavé bradavky, ktoré naňho žmurkali.

150 kilo!!!!!

A nadšená fotka - už sa teším na diskusiu, že moja forma je shit a nedokážem pózovať - o čom samozrejme viem, ale vždy poteší, keď mi to niekto pripomenie
https://www.instagram.com/p/BTo_RMQj_to/?taken-by=pete_mad_lennack

seeya

PříspěvekZaslal: st květen 03, 2017 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Good job, zasluzis si to :)
Dave1913

PříspěvekZaslal: čt květen 04, 2017 5:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulace, konečně ti to tam padlo! :) Forma super!
vlk#

PříspěvekZaslal: čt květen 04, 2017 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rozchodit fail na 140 a dát tam 150... to je velká frajeřina, gratulace, zvládnul jsi to, tohle kulaté - v naší metrické soustavě - číslo už Ti nikdo neodpáře, seš winner
decarabas

PříspěvekZaslal: čt květen 04, 2017 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A formu nikto nenapadne?

visual

PříspěvekZaslal: čt květen 04, 2017 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takovy chudy a zatlaci 150, takove veci se tady v Praze nestanou.
Formu ti nikdo kritizovat nebude, protoze je rozmazana a ma blby svetlo!

Kazdopadne si me rozesmutnil, ze i takovy traged jako ty je schopny dat takovehle vykony...o drepu vubec nemluvim.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 184, 185, 186 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: