|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
Zaslal: čt červenec 20, 2017 7:02 pm Předmět: |
|
|
Idete s Nabukom trenovat na polmaraton spolu? :) _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po červenec 24, 2017 9:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po červenec 24, 2017 11:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po červenec 24, 2017 8:41 pm Předmět: |
|
|
Nohy, hrudník
Drepy lowbar:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x100kg
1x1x150kg
1x1x170kg opasok ON
1x1x180kg
1x1x190kg
1x1x200kg
1x1x212,5kg PR!
https://www.instagram.com/p/BW8JJXUHfMQ/?taken-by=pete_mad_lennack
2x1x200kg
1x3x180kg
Čelné drepy:
4x4x120kg
Hackeny v MP:
4x10x60kg
Tlaky JČ:
1x10x20kg
1x6x30kg
2x10x40kg
1x9x40kg už zasa
Lýtka vsede:
3x20x60kg
Hodnotenie tréningu: Dnes si Petríček urobil radosť, pretože, citujem Sorayu "Kúp si, kým ešte môžeš!"
Takže som si kúpil, kým môžem:
https://www.instagram.com/p/BW8CU1yH2vn/?taken-by=pete_mad_lennack
A aby toho nebolo málo, rozhodol som sa, že ich hneď otestujem. Pôvodne som chcel dať len 210 kilo, ale Vadik nepripustil, aby mi unikla takáto šanca na osobák a prinútil ma prihodiť aspoň 2,5 kila. Síce tvrdohlavo tvrdil, že sme mali dať 215 a "ako ťa poznám, aj to by si dvihol!", ale nechcel som riskovať a radšej postupujem pomalšie, ale s istotou.
Takže sa teším mega, o to viac, že cez víkend som spal v blatistej kaluži, špinavý a o hlade, priebežne budený chrápaním a prdením ostatných v stane, cez deň som v príšernej horúčave mašíroval po poli s hromadou čaptavých sebevražedných Poliakov, ktorí netušia, ako fungovať v tvare a ohrozovali mňa, seba aj okolostojacich a ešte aj divákov  Jooo, ťažký život vojaka tridsaťročnej vojny!
Potom som si dal ešte zopár pohodových čelňákov, nech mám pocit, že som niečo oddrepoval a prekrvil som to ešte teplými hackenmi.
Celkom dopohody ľahký tréning.
Tlaky s jednoručkami sú zakliate  Asi nikdy nedám tri desiatky po sebe so 40kg jednoručkami.
Žulatína dnes s prečudesným účesom. Dva guľaté copíky po stranách hlavy môžu byť praktické pri... hm... "kardiu" zozadu, ale nevyzerá to bohvieako. Našťastie nám to vynahradila výstrihom tak diabolsky hlbokým, že zručný archeológ by v ňom vykopal dôkazy o osídlení z doby železnej.
Sebedeštruktor sa zjavne zozadu nevidí a tak vytrvalo nosí tielka s holým chrbtom, čím znechucuje všetkých okolo a kto môže, cvičí na iných strojoch a lavičkách, ako on, pretože vyzerá ako keby si z neho niekto urobil malorážkový terč a ľudia sa asi boja, že to od neho chytia a ráno sa zobudia s mesačnou pustatinou na chrbte  Ale zas narástol, nohy má ako dobre stavaný samec hrocha, bohužiaľ aj IQ - všade po ňom ostávajú kotúče a lavičky a rozprášených dvanásť kilo magnézka.
Vadik sa hecol a hoci ma to stálo hromadu fandenia a hecovania a kraťasov (musel som mu požičať kraťasy, do ktorých sa, zázrak nad zázraky!!!! vliezol), dal pekné dvadsiatkové série so 100 kilami.
Štúr zas požral veľa cukru, pervitínu alebo čo, ale z nudy tam nasekal sedem cvikov na nohy, väčšinu z nich v supersériách, ale tváril sa šťastne ako pedofil v detskom kútiku, tak sa naňho človek nemohol ani hnevať.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út červenec 25, 2017 9:07 am Předmět: |
|
|
Blahopřeju. :)
Mmch, jaká jsou ta SBDčka ve srovnání s těmi tenkými Rehbandy?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út červenec 25, 2017 9:27 am Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | | decarabas napsal: | Horšie je, že cez víkend bola mizerná strava aj spánok, obávam sa, že dnešné drepy nebudú žiadne terno |
| decarabas napsal: | Nohy, hrudník
1x1x212,5kg PR!
|
Klasika gratulace![/b] |
Mrzí ma to Naozaj som veril tomu, že to nepôjde!!
Magumi: Nooo, ja som používal pod Rehband ešte tenkú ponožkovú bandáž, pretože som to potreboval vytesniť, navyše mám fakt tenké nohy, z ktorých trčí koleno veľké ako pomaranč, takže to možno bude malinko skreslené info
SBD som kúpil Lko a asi som urobil dobre, Mko by som cez lýtko asi nenarval (a to mám, ako všetci vieme z môjho častého fňukania a sebaľútosti, malé lýtka), hoci na kolene by to možno fungovalo lepšie. Popravde kombinácia tenkých bandáží mi obopla koleno bezpečnejšie, bolo to celé mäkšie a teda sa bandáže prispôsobili telu a stlačili aj nad aj pod kolenom samotným.
SBD na druhú stranu koleno drží čiste a len v mieste kĺbu, žiadna podpora nad či pod. Ale vôbec nepadajú, sú fakt tuhé, takže som sa s nimi nebál drepovať - ale väzy nad kolenami cítim viac, než inokedy - ovšem za to možno môže aj osobák. Čo ma prekvapilo je, že SBD nepomôžu ani hovno 7mm neoprén na nohe a absolútne nepridajú naviac nič, dole nezapružia, to už skôr tie Rehbandy s ponožkou vespod. Možno ak by som vzal Mko, ale to by nebolo ani náhodou pohodlné a už tak som mal slušné stopy po bandážach.
Ale ani náhodou neľutujem, sú solídne, tuhé, už teraz vidím, že vydržia aj strelu z brokovnice, dobre sa v nich hýbe a podporia akurát dostatočne. Určite by som odporučil, rozhodne sú lepšie ako tenké rehbandy. Len treba dávať bacha, ja som sa pokúšal včera natiahnuť pravú bandáž na ľavú nohu a moc to nešlo, chvíľku mi trvalo, než som zistil, že som postih _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út červenec 25, 2017 9:39 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: |
Magumi: Nooo, ja som používal pod Rehband ešte tenkú ponožkovú bandáž, pretože som to potreboval vytesniť, navyše mám fakt tenké nohy, z ktorých trčí koleno veľké ako pomaranč, takže to možno bude malinko skreslené info
SBD som kúpil Lko a asi som urobil dobre, Mko by som cez lýtko asi nenarval (a to mám, ako všetci vieme z môjho častého fňukania a sebaľútosti, malé lýtka), hoci na kolene by to možno fungovalo lepšie. Popravde kombinácia tenkých bandáží mi obopla koleno bezpečnejšie, bolo to celé mäkšie a teda sa bandáže prispôsobili telu a stlačili aj nad aj pod kolenom samotným.
SBD na druhú stranu koleno drží čiste a len v mieste kĺbu, žiadna podpora nad či pod. Ale vôbec nepadajú, sú fakt tuhé, takže som sa s nimi nebál drepovať - ale väzy nad kolenami cítim viac, než inokedy - ovšem za to možno môže aj osobák. Čo ma prekvapilo je, že SBD nepomôžu ani hovno 7mm neoprén na nohe a absolútne nepridajú naviac nič, dole nezapružia, to už skôr tie Rehbandy s ponožkou vespod. Možno ak by som vzal Mko, ale to by nebolo ani náhodou pohodlné a už tak som mal slušné stopy po bandážach.
Ale ani náhodou neľutujem, sú solídne, tuhé, už teraz vidím, že vydržia aj strelu z brokovnice, dobre sa v nich hýbe a podporia akurát dostatočne. Určite by som odporučil, rozhodne sú lepšie ako tenké rehbandy. Len treba dávať bacha, ja som sa pokúšal včera natiahnuť pravú bandáž na ľavú nohu a moc to nešlo, chvíľku mi trvalo, než som zistil, že som postih |
Mně se na rehbandech líbí, že se dají používat nejen na kolena, ale i jako ochrana holení při tazích a vzpírání; na druhou stranu, někdy mě trochu rozptyluje, že si je musím před dřepováním upravovat, jelikož nedrží, jak by měly. A jelikož je mám po těch letech už dost prodřené, uvažuju, jestli má cenu jít do nových, nebo ještě pár roků vydržet.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út červenec 25, 2017 9:43 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | decarabas napsal: |
Ale ani náhodou neľutujem, sú solídne, tuhé, už teraz vidím, že vydržia aj strelu z brokovnice, dobre sa v nich hýbe a podporia akurát dostatočne. Určite by som odporučil, rozhodne sú lepšie ako tenké rehbandy. Len treba dávať bacha, ja som sa pokúšal včera natiahnuť pravú bandáž na ľavú nohu a moc to nešlo, chvíľku mi trvalo, než som zistil, že som postih |
Mně se na rehbandech líbí, že se dají používat nejen na kolena, ale i jako ochrana holení při tazích a vzpírání; na druhou stranu, někdy mě trochu rozptyluje, že si je musím před dřepováním upravovat, jelikož nedrží, jak by měly. A jelikož je mám po těch letech už dost prodřené, uvažuju, jestli má cenu jít do nových, nebo ještě pár roků vydržet. |
Aj SBD ti ochráni holene pri ťahoch A lepšie, lebo sú dlhé až 30 centimetrov. Tým, že sú párové - pravá a ľavá sedia lepšie a upravovať ich tak netreba. Ak máš v rozpočte nejakú rezervu, myslím, že by si si mohol urobiť radosť Napokon, keď sú dobré pre Rippera, my smrteľníci sa nemáme čo sťažovať _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út červenec 25, 2017 10:15 am Předmět: |
|
|
Imho me se v Rehbandech drepuje pocitove mnohem hur, nez bez nich. netusim, cim to je. Ale uz jsem je parkrat vypral, takze se zrejme trosku srazily a drzi na nohou mnohem lepe (ze bych na nohou nabral neni prilis pravdepodobne). V cem vidim ale maximalni uzitek je, ze po celou dobu jsou obe kolena krasne v teple a od doby co je mam jsem nezaznamenal byt jen jediny problem s upony v oblasti kolene (tuk tuk).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|