Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 203, 204, 205 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: po říjen 02, 2017 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ripperr

PříspěvekZaslal: po říjen 02, 2017 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Decarabas tak trocha prehana☺. Ja dakujem za spolocny trening a bolo mi potesenim. Dnes to silovo nebola ziadna hitparada z mojej strany. Kazdopadne decarabas odmakal statocne a aj techniku mal velmi peknu. Neskor nahrajem video ako tahal klasikou👍
Urcite ak bude moznost si trening rad zopakujem😊
ripperr

PříspěvekZaslal: po říjen 02, 2017 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

☺decarabas v akcii.
decarabas

PříspěvekZaslal: út říjen 03, 2017 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, dúfam, že sa to ešte zlepší

A hlavne tie posrané doťahy bicákmi musím eliminovať

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Dave1913

PříspěvekZaslal: út říjen 03, 2017 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Měli ste kluci ohromnou čest si s ripperrem zacvičit já když jsem jel za klukama do Blavy, Noro byl zrovna na své prvním strength wars proti Folhovi, zacvičil jsem si a pojedl alespoň s maciakom, Dankou, Juriusem, Igorem, Romem... taky super

Jinak technika klasiky je skvělá, ale jak jinak, pod dohledem Nora!

Naposledy upravil Dave1913 dne út říjen 03, 2017 1:30 pm, celkově upraveno 1 krát
decarabas

PříspěvekZaslal: út říjen 03, 2017 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:
Měli ste kluci ohromnou čest si s ripperrem zacvičit

Je to tak, celkom som bol aj nervózny, vrátili sa mi tie pocity z prvej Prahy Ale mal som (zas) šťastie a Noro je veľmi príjemný a cvičilo sa s ním výborne (aj keď by asi prijal niekoho, kto aj niečo zdvihne ).

Celkom by ma zaujímalo - Ripper, okrem nás spoznal ťa tam ešte niekto? Pár ľudí okolo teba chodilo akoby si im bol nejaký povedomý

ripperr

PříspěvekZaslal: út říjen 03, 2017 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Decarabas mne sa tiez dobre cvicilo s vami😊💪. Rad pomozem ak viem👍. Myslim si, ze to bude len lepsie ak vsetko dodrzis. Potencial aj rezervy kam sa posunut su velke.
Akurat jeden borec sa ma spytal ci som to ja a chcel fotku co ma prekvapilo aj potesilo. Inak nikto sa moc extra nepozeral (alebo som si to nevsimol).
decarabas

PříspěvekZaslal: út říjen 03, 2017 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ripperr napsal:
Inak nikto sa moc extra nepozeral (alebo som si to nevsimol).

Tak sa pozri na Riša v pozadí, keď Štúr drepoval
Ver mi, normálne tak nesedáva.
https://www.instagram.com/p/BZxtV6wlP61/?taken-by=jankoloksa

Darmo, si celebrita, mal som pýtať podpis

vlk#

PříspěvekZaslal: st říjen 04, 2017 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkně ses na tom dřepu hecnul ;) to musel být fajn trénink s Norem.
decarabas

PříspěvekZaslal: st říjen 04, 2017 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
pěkně ses na tom dřepu hecnul ;) to musel být fajn trénink s Norem.

On má Noro takú zvláštnu schopnosť fungovať lepšie ako akýkoľvek nakopávač alebo predtréningovka
Ešte som len došiel a už som chcel drepovať, síce sa ma pýtal, či si nechcem dať najprv rozcvičku a mobilitu, ale ani nebolo treba, bol som taký natešený, že mi endorfíny tiekli aj z nosa

decarabas

PříspěvekZaslal: st říjen 04, 2017 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench press ľahký:
1x15x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
1x5x100kg
4x3x105kg pekné trojsekundové stopky

Drepy ľahké:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x100kg
4x5x130kg všetko stopky, ale ťažšie, než by 130 kilo malo byť

Sumo mŕtvola:
1x6x60kg
1x3x100kg
1x1x150kg
3x3x170kg belt ON a pauzované
https://www.instagram.com/p/BZ1boVWHk1p/?taken-by=pete_mad_lennack

Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x6x50kg
1x3x60kg
4x3x70kg

Biceps s VČ:
4x6x42,5kg

Hodnotenie tréningu: Prišli nové hračky! Z Číny expresne dorazili zápasnícke boty na deadlift aj lakťové neoprény - tie mi síce ešte netreba, ale aspoň som ich vyskúšal. Pomoc žiadna, ale lakte pekne v teple, čo s nadchádzajúcou kosou v gyme nebude na škodu, keďže som obstarožný bradatý reumatik
Dnes som si doprial poriadne rozhýbanie, nie ako naposledy, samozrejme, že Rišo prišiel s tým, že "To bol riadny bombardér, čo tu bol naposledy!", tak som mu vysvetlil, kto je Ripper a potom si spomenul, kde ho už videl
Bench press bol ozaj ľahký, ako sa váhy motajú okolo stovky, nie je čo váhať. Trojsekundové stopky a stále som mal dosť pary vytlačiť to bez nejakých známok ťažkostí. Škoda, že mi tak nejdú 130ky Možno raz, až budem silný a veľký.

Apropos, veľký. Moje ramená si po piatich rokoch povedali, že začnú ako keby trochu rásť Asi trikrát do týždňa bench a dvakrát overhead press majú nejaký účinok na deltoidy, alebo čo... Keď si spomeniem na tie nekonečné hodiny, premárnené upažovaním a podobnými srágorami Dokonca mi kolegyňa povedala, že na fotke som ozruta. Ah, stará dobrá ilúzia dobrého pózingu, svetla a instagramových filtrov!

Drepy, ako som spomínal, príšerne ťažké. Dal by som sem video, ale tvárim sa pri tom ako pri obriezke kusom tehly pri plnom vedomí, takže radšej nie Ono nie že by som nevládal, len sa mi strašne nechcelo, tie stopky to hrozne naťahujú a demotivuje to.

No a deadlift presne ako na videu. Nečakane, keďže to je z dneška. Vidím tam stále chyby, ale hádam sa to zlepší. Pozitívne je, že v mojich nových made in China smradľavých (fakt to páchne ako chemický záchod, už použitý. A nie jedným človekom.) teniskách sa ťahá perfektne. Nizučká podrážka, surová guma, pekne zahryzne do zeme, ozaj paráda. Nie zlá vykrádačka adidasu za 26 euro Ďakujem ti, ó všemocná Čína!

Po stotisíc rokoch prišla aj MBčka! Forma trochu padla, ale usmievala sa na všetky strany a keď sme odchádzali z gymu, dokonca nám zamávala Ale za to môže Štúr, lebo k nej bol prehnane milý, ba až dôverný a keď trošku preženiem, tak až familiárny! Keď trochu zlepší zadok, zas si ju obľúbime.

Rasputin dnes cvičil nohy. Superséria predkopávania s obchádzaním drepovacieho stojana. Už sa teším na tie mohutné stehná...

A Tabymu sme pomohli s technikou mŕtveho ťahu, čo okomentoval: "Ale sranda, predtým ma po mŕtvole bolel chrbát a dnes vôbec!" No shit Sherlock

Dobrý tréning, radosť z nových hračiek a svalov, motivácia na max!

ripperr

PříspěvekZaslal: st říjen 04, 2017 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrtvolku musim pochvalit. Dbal si nato aby si pracoval a tahal hrudnikom hore co som aj minule spominal. No a opat tie ruky a bicaky😆. Bude zamok?!😄 este doladit startovaciu poziciu pre rit a bude to tip top.
Dave1913

PříspěvekZaslal: čt říjen 05, 2017 5:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Dokonca mi kolegyňa povedala, že na fotke som ozruta.

Co znamená ozruta?

Btw. mrtvolka vypadá fakt suprově.

Pošleš mi prosím do PM odkaz na ty fajnově voňavý botky? Přítelkyně pro mě pořád nemá dárek k vánocům a už je solidně nervózní. Jelikož se mě ptala koncem srpna (ještě před letní dovolenou), co chci k vánocům, nějak slušně jsem jí odpověděl, že nad vánocema nepřemýšlím, když jsem ještě nebyl na dovolené
Včera mi došel z Číny plyšák, co budu darovat k Vánocům a smrad chápu... nebyl to záchod, ale týden používáný nepraný ponožky handlovských baníků
decarabas

PříspěvekZaslal: čt říjen 05, 2017 6:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ripperr napsal:
Mrtvolku musim pochvalit. Dbal si nato aby si pracoval a tahal hrudnikom hore co som aj minule spominal. No a opat tie ruky a bicaky😆. Bude zamok?!😄 este doladit startovaciu poziciu pre rit a bude to tip top.

Mne to príde ani nie ako pri doťahu, ale keď sa snažím locknúť chrbát, tak tie lakte idú dozadu. Nerobím si ilúzie, že by som bol schopy 170 kilo potiahnuť bicákmi Poskúmame, uvidíme!

Dave1913 napsal:
decarabas napsal:
Dokonca mi kolegyňa povedala, že na fotke som ozruta.

Co znamená ozruta?

Pacho ist ozruta - Pacho ist Herkules

Boty poslané v PM.

decarabas

PříspěvekZaslal: pá říjen 06, 2017 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrtvola - ťažká intenzita:
1x6x60kg
1x3x100kg
1x1x145kg
1x1x175kg belt on
3x3x195kg
https://www.instagram.com/p/BZ6fwPgD2iY/?taken-by=pete_mad_lennack strašne debilná os. Tvrdá, pretáčavá, šmykľavá, nervy milión, ale nakoniec som to nejak dobojoval

Drepy:
1x3x60kg
1x3x80kg
1x3x110kg
3x5x130kg

Bench press:
1x6x60kg
1x6x80kg
5x6x105kg

Zhyby:
4x5xCarabas + 12,5kg

Klokov press:
4x6x45kg

Hodnotenie tréningu: Intenzita mŕtvolky je lepšia ako objem mŕtvolky Koho by tešilo dvíhať toľko železa šesťkrát. Bohužiaľ sme mali voľnú asi tú najdebilnejšiu os v celom gyme, taký shit som už dlho v ruke nedržal - rovná a neohybná ako charakter Mirka Dušína a šmykľavá ako dobre namazaný rektoskop.
No, ale nejak sme to dobojovali - sústredil som sa na odporúčanú techniku, ale tá os ma strašne rozlaďovala. Nabudúce si musíme určite vziať nás pokrútený bumerang, ktorý tak dobre sedí v ruke.
Drepy stále OK, ale tentoraz bez stopiek Nemal som dnes na to náladu, takže len obyčajné bežné trápne drepy - o to viac musím oceniť Pajasa, ktorý dokáže odpauzovať také balíky.
No a bench tiež bez stopiek, ale dynamický a rýchly, darilo sa dobré mostovanie, takže to šlo ľahúčko.

MB dnes robila radosť, mala oblečené len úplné najnutnejšie minimum a jej dnešný tréning bol zložený z vyzývavých póz v supersériách do zlyhania Pri niektorých špeciálne prešpekulovaných predklonoch si Štúr aj sťažka vzdychol, ale držal sa statočne

Ráno som vychádzal z bytu a cítil som intenzívny smrad. Napadlo mi, či nejaká suseda nevyhodila na chodbu kvalitne šťavnatú plienku, ale žiadnu som nevidel. Ako som sa tak motal po chodbe a hľadal čokoládou zahádzanú pampersku, zbadal som šťastne chrniaceho bezdomovca, ležiaceho na kôpke polámaného polystyrénu, veselo smrdiaceho do okolia Nemal som to srdce ho budiť - hlavne som nemal čas, musel som ísť byť otrok systému a zarábať Ale asi sa tiež ponáhľal do práce, Soraya ho tam potom už nenašla. Nabudúce poletí hlavou napred.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 203, 204, 205 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: