Hodnotenie tréningu: Aaaach, tak najnáročnejší tréning z celého týždňa je za mnou. Budúci týždeň 220 a to už bude asi hranica, kde z dvoják pružne prejdem na jednotky
Pod činku už som šiel s ozaj veľkým rešpektom, na chrbte sa ani nezdala taká ťažká, ale potom som sa snažil trochu rozšíriť postoj a nejak to nešlo, než mi bliklo, že som príliš zaklincovaný váhou do podlahy, než aby som len tak tancoval a hľadal dobrú šírku A keď som začal schádzať do drepu, bolo jasné, že to nie je žiadna easy váha Nič to, nespanikáril som ako minulý týždeň a podržal som rozumnú hĺbku, minule som do toho zbytočne spadol a horko-ťažko som sa vyhrabal z tej hĺbky. Včera hĺbka dobrá, ale horko-ťažko som sa hrabal hore už len kvôli váhe
Natočená je druhá séria, keď už CNS a celé telo vedelo, čo sa od neho požaduje a tak mi to prišlo trošku hladšie, aj keď už bola aj nejaká únava.
Nič, čo by pol kila šňupacieho tabaku nezvládlo
Speed reps ľahké ako nič a dosedy fajn, až kým ma Štúr nechcel natočiť spredu, čiže stál medzi mnou a zrkadlom a potom sa sťažoval, že padám na jednu stranu Podľa videa mal pravdu, ale rýchlo sme našli príčinu: Jak som sa nevidel v zrkadle, riťou som hľadal box a to malo za následok, že som sa všakovako krútil jak dážďovka na slnku. Ale ako vidieť na videu hore, keď som sa videl v zrkadle, už to šlo OK. Lebo som videl, aký som krásny a to lahodilo mojej duši.
Benche pimpam, presvišťali sme a narobili sme si pumpy ceckov. Kladka to isté, len pumpa bola pre zmenu na chrbte.
Chcel som ešte brucho, ale chytilo ma také hrozné sranie, že by to nebol najrozumnejší krok. Tak som vnútrobrušné napätie trénoval na hajzli a keď som spláchol, narobil som šarapatu s bojlerom a sprchujúceho sa Štúra som obaril do ružova
Dumem, čo veselé sa ešte udialo, ale okrem niekoľkých benchujúcich vrabčákov som nevidel nič smiešne.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
já se poslední dobou zase peru s technikou.. musím větší objemy a zase to tam trochu vrátit.. naštěstí na to mám Magumiho, ten mi ty objemy pomalu zdvojnásobí, když přijde
já se poslední dobou zase peru s technikou.. musím větší objemy a zase to tam trochu vrátit.. naštěstí na to mám Magumiho, ten mi ty objemy pomalu zdvojnásobí, když přijde
Magumi je podobny motivator ako Ripper. Buď urobíš všetko, čo povie, alebo sa ráno neodvážiš pozrieť na seba v zrkadle
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Pendlay rows s cheatingom jak sviňa:
5x5x115kg belt on
Brucho
Hodnotenie tréningu: Pfjuuu, tak som asi narazil na strop, čo sa týka pauzovaného benchu. Už sa to ani zďaleka nehýbe tak svižne, aj keď rátam, že aj únava pomaly narastá. Okrem toho som zistil, že mi začína utekať zadok, paradoxne pri ťažkej sérii to ešte celkom držalo, ale pri speed reps som tak nadšene vletel do série, že som si našiel zadok až na strope. To som si všimol až keď som uploadol video na instagram, takže aha, nie je to narcizmus, je to kontrola techniky!
Fóry stranou, budem musieť dať pozor, takže zas elasťáky na benche, nie trenky, ktoré to skresľujú.
Inak ako som písal vyššie, pauzované dvojky asi od budúceho týždňa končia, možno jedna stopka a jeden touch&go ešte zmáknem, než prejdem úplne na jednotky.
Slingshot je stále fun, ten nápor v hornej fáze je potom značný a dotlaky po dopružení slingshotu sú brutal. Páči sa mi to a po silovke v nejakom novom programe by som jeden "benchovací" deň mal čisto len dotlaky z prkýnka a slingshoty.
Drepy mali ísť posledné, ale vedel som, že by nebol morál, tak som to dal hneď po benchi. Aj tak nebol morál V pondelok drepujem cez dvesto kilo a v stredu ma vypína debilných 150 kilo Telo je hlúpe. A to som ešte znížil 5x5 na 4x4, lebo by mi pozabíjalo regeneráciu.
Keď som robil drepy, nejakí vrabčáci sa zdvorilo pýtali, či za nami môžu robiť mŕtvolu. My že hej, tak si začali brať tú najblbšiu pretáčavú tyč v celom gyme. S činkou na chrbte som na nich zavrčal, nech si vezmú druhú tyč, čo poslušne urobili, ale stavím sa, že doteraz premýšľajú, prečo to museli urobiť Potom ich ešte Štúr vyškolil, keď dávali kotúče na stojan úplne nezmyselne (15ky na miesto 5iek, takže by sa žiaden kotúč nedal normálne zobrať bez rozsypania závaží po polke fitka), takže rátam, že sme ich videli naposledy
No a potom príťahy, to už bol značný cheating, aj opasok sa hodil, hnus velebnosti. Ale chrbát z toho mám rozsekaný ešte teraz.
Joj a bruško, ktoré keď sa pocvičilo, hneď uvoľnilo napätie v spodnom chrbte, čo je super.
Bez Rasputinky, čo znamenalo disko pičoviny, a bez Riša, čo znamenalo menej kecov a viac cvičenia.
Hodnotenie tréningu: Išiel som správne naladený na tréning, lebo sme sa posekali so Sorayou, pretože som v kuchyni zavesil pompéznu policu na jej kvety a fotky a také kadejaké ženské ozdobné serepetičky a pičovinky, ale ona aj tak stále dávala kvety na nejakú hnusnú obitú dosku, položenú na radiátore, lebo fuck logic Nakoniec sme došli ku kompromisu, dosku som vy*ebal a ona nenávidí policu, kuchyňu, aj mňa. Ale doska je preč.
Ale než k tomu došlo, nasraný som šiel ťahať 200 s opaskom šlo fajn, ako tak pozerám video. Nie, že by mi snáď trochu neutekal zadok, alebo ma málinko neohlo v chrbte, ale odhliadnuc od týchto technických failov toho to bolo celkom fajn. Aby som si overil moju teóriu, že mi opasok nič nepridáva, na druhú sérku som zhodil opasok. No a overil som si, že pri vyšších váhach ten opasok predsa trochu pomáha, takže ho radšej nechám
Na speed reps mám na videu riadne ohavnú činku, lebo sme sa striedali s Rišom a Štúrom a nechcelo sa nám stále prehadzovať kotúče hore a dole. Na hyperextenzie sme si vzali tuhšiu gumu a zomreli mi spodné chrbty, rite aj hamstringy.
Dotlaky fajnotka, chlapci sa nejak trápili, ja som to dával úplne easy, tak neviem, či mám takú tlakovú formu alebo sú oni takí slabí alebo som ja nejak výraznejšie podsekol
Cez víkend sme zažehlili doskové trable (nenávisť k polici pretrváva), malému som odsával vysávačom sople, ale spanikáril pri tom a začal si zelenozasoplenú tvár obtierať o moje tričko, čím mi ho zruinoval a rovno šlo do práčky. Potom sme sa mu pokúšali dať sirup proti kasľu, ktorý vypľul na moje druhé tričko, čím mi ho zruinoval a rovno šlo do práčky. Keď sme toto vŠetko absolvovali, kŕmil som ho polievkou, ale nedopatrením zahryzol do čierneho korenia, naplo ho a oprskal ma hustými predzvratkovými slinami, cestovinou, zeleninou a mastnotou, slzami a ďalšími sopľami, čím mi ho zruinoval a rovno šlo do práčky. Byť rodič je super!
Aby som si to vynahradil, dal som si u našich plnenú papriku, o ktorej ma otec varoval, že "môže trochu štípať" Štípalo to skurvene brutálne, lebo kúpil nejaké prekliate maďarské papriky a nechýbalo veľa, aby som mu zruinoval tričko podobne, ako keď malý Judy zahryzol do korenia. Ovládol som sa, mužne a bez fňukania to dojedol a počas noci sa trikrát posral
@carabas - pozeram, ze v porovnani s Judasikom je Cohen Jr. distingvovany gentleman! Teda nie, ze by pri odsavani soplov nepanikaril, ale vzdy ho jeden drzi a druhy odsava, takze pohoda. Zena tvrdi (a ja jej neverim), ze to zvladla aj sama a ze ho dokonca presvedcila, aby si sople odsal sam (!)... #legendy
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
@carabas - pozeram, ze v porovnani s Judasikom je Cohen Jr. distingvovany gentleman! Teda nie, ze by pri odsavani soplov nepanikaril, ale vzdy ho jeden drzi a druhy odsava, takze pohoda. Zena tvrdi (a ja jej neverim), ze to zvladla aj sama a ze ho dokonca presvedcila, aby si sople odsal sam (!)... #legendy
Lži a fabulácie! Nikto nedokáže dieťaťu odsať sople sám. Okrem mojej sestry, to som videl na vlastné oči, ako moju neter zakľakla na posteli, svojím telom ju znehybnila a neľútostne, ako všetko, čo robí moja sestra, jej odsala sople aj polku mozgu. To dieťa má doteraz tiky, keď počuje odsávačku
"vysávač" je pro začátečníky časem člověk zjistí... když to má dělat v noci, několikrát, že je jednodušší, rychlejší a zcela jistě méně hlučnější a pro dítě stresující to vycucnout manuálně, ústně... sopľe se zachytí v té nádržce. většinou. a však je to tvoje miminko
Brucho
Hodnotenie tréningu: Juuuu, dobré! Na tréning som sa chystal fyzicky aj psychicky, lebo drepy sú proste drepy a už prihára. Už pred tréningom som mal zožraných 3600kcal, po troch týždňoch bez sladkostí som tam poslal aj colu, takže som bol nachystaný až až.
Rasputinka navyše dostala už v piatok varovanie, že budeme potrebovať muziku, hneď po príchode sa ozvalo TNT od ACDC a takto to šlo už celý tréning.
Všade bol rev a mentolový tabak a hecovačky a tak sa šlo na vec.
Pred prvou sériou som mal celkom bobky, 220 je len 10 klilo pod mojím raw maxkom a tým pádom už sa hýbem na hrane. Nakoniec hecovanie a odhodlanie pomohli, aj keď po prvom drepe som si srandovne hvízdavo prdkol a vnútri som sa rozosmial, takže som trochu stratil focus Ale ostal som spevnený a šiel do druhého opakovania - ale po sérii som sa zložil v záchvate smiechu.
Pred druhou sérkou to chcelo ešte viac hecovania, lebo síce som vedel, že to viem drepnúť, ale už išlo o osobák, lebo dve dvojky som ešte nikdy nedal. V tom čase už na nás pozeralo pár vrabčákov aj starých dedkov s uterákom okolo krku, aj Rasputinka, adrenalín ma nahajpoval a druhá séria bola ešte ľahšia, ako prvá. CNS na sračku, Rišo niečo hovoril, ale netuším, čo sa snažil povedať a bolo mi to srdečne jedno
Po tomto masakre ešte speed reps a tam som už celkom trpel, už som chcel mať drepy za sebou, ale nebolo to ťažké, len nepohodlné.
Benche easy, aj chrbát. Na záver bruško, nech odľahčíme spodným chrbtom.
Na recepcii nová borka, rovno dostala krst ohňom, lebo požiadavky na muziku, rev, hluk, plieskanie po chrbte pred sériami, do toho bohovanie a pičovanie... Ale zvládla to dobre a v piatok vraj už bude sama bez dozoru a sľúbila, že nám tiež bude púšťať hudbu na želanie Okrem toho je pekná do fejsu a keď sa postavila, tak to vyzeralo, že je pohľadná aj po tele Dúfam, že sa zdrží dlhšie, než jej predchodkyne.
Asi trojmetrový vrabčák docvičil a vydal sa kopať do mechu ako capoirista, takže tam tancoval a hopsal a potom dllllhýýým pomalýýým oblúkom rozhýbal svoju nohu, dlhú ako Níl a čaptavo pľasol do mechu bez toho, aby ním aspoň trochu pohol a rozkýval ho. Bola to sranda sledovať
Sling shot bench press:
up to 1x1x170kg, je na videu
Speed reps:
3x3x110kg
Drepy:
1x6x20kg
1x4x60kg
1x4x110kg belt on
4x4x155kg
Príťahy v predklone:
5x5x100kg
Hodnotenie tréningu: Ďalší masaker za mnou. Bál som sa, že 145 už nesplním, ale nejak sa to hýbalo, aj keď to malo ďaleko k ladnej svižnosti benchov spred mesiaca. Asi by som sa nemal diviť, je to len 10 kilo pod pauzovaným maxkom... Ale budúci týždeň už to ozaj nevidím reálne na dvojky, už teraz, ako vidieť na videu, tie stopky neboli veľmi stopkovité Prial som si ich tam, ale veľmi výrazné teda nie sú a uzná mi ich len veľmi blahosklonný pozorovateľ, holt, chýbala už sila. Pozitívne je, ze prdel držala na lavičke jak prilepená, čiže tie minulotýždňové úlety boli spôsobené tými divnými kraťáskami. Takže aspoň technicky to je stále relatívne dobré, keď už sila je v hajzli.
Slingshot som si vyskúšal po 170 kilo. Keby sa mi chcelo, verím, že 180 by som vycukal, ale už tak to bol hrozný záhul na šľachy okolo lakťov a zápästia, takže dobre takto. Ale o to ide, poťažkať si aj niečo nad maxkom, nech telo potom nie je v šoku. A okrem toho je sling shot zábava, odporúčam. Okrem toho to šetrí ramená v spodnej fáze, takže sa oplatí to skúsiť.
Radosť z úspešných benchov netrvala dlho, lebo nám všetkým došlo, že je drepovací čas Prisahám, že stredajšie drepy sú proste to najhoršie z celého týždňa. Nakoniec sa to rozhýbalo a celkom svižne odsýpalo, ale donútiť hlavu do toho je skoro nadľudský výkon. Na drepy sa na nás chodil pozerať tučny pán, ktorému spod vyťahaného tielka vypadával bohato zaoblený pupek, na hlave mal niečo medzi mohawkom a muletom a na ramene vytetovaného delfína, ktorého originálny návrh si načrtol pred 40timi rokmi cez veľkú prestávku na toaletný papier fixkou. Sexsymbol. V šatni pri prezliekaní sme zistili, že má ešte aj piercing v bradavke, estetický vizuálny zážitok, len čo je pravda Ale drepy sa mu asi páčili, lebo sa stále chodil dívať. Možno to tiež považoval za estetický vizuálny zážitok, ktovie.
No a príťahy na záver, kde som zhodil váhu na blbých sto kilo, ale aspoň ma to tak neznivočilo ako naposledy
Nová borka na recepcii sa nakoniec (zas) nekoná. To fitko je zakliate, nikto tam nechce pracovať. Buď sme ju vydesili my, ale skôr si myslím, že to bude tamojším šéfstvom, ktoré je divné a možno až prijebané. Vydrží to s nimi len Rasputinka, ale aj to len do času a čo budeme robiť potom, to ozaj netuším Bohužiaľ v piatok má voľno a tak nám na mŕtvoly bude zas hrať východoeurópske remixy z konca 90tych rokov.
Hodnotenie tréningu: Vedel som, že bude zle, keď som sa blížil ku gymu a z okien sa ozývalo rytmické "TUC TUC TUC" remixovaných chujovín. Moja obava sa potvrdila, keď som videl na recepcii pani tetu majiteľku, ktorá nepozná inú hudbu, iba kolotočovú a melódia, či nedajbože hudobná myšlienka je jej blízka ako mne ružové polokošele. Ale že ešte aj v tejto "hudbe" dokáže naraziť na úplné dno ma zaskočilo.
Už pri rozcvičke som sa nasrato obzeral po repráku a nie len ja, celé osadenstvo gymu sa ošívalo, keď z repráku zazneli nejaké cigánske české texty ako "celý život jsem tě hledaaaal" a podmaz mi silno pripomínal dávno pochované spomienky na chvalabohu už mŕtve časy Luneticu, biele svetre a melírované vlasy. V podobnom trende to pokračovalo, až som z refrénu pochopil, že to je dopičebohnámpomáhaj Dara Kurva Rolins s nejakou jej strašnou sladkou hitovkou. To už som bol ozaj najebaný (jazykové okienko: východniarska najebanosť je ultimátna nasranosť, západné Slovensko keď sa najebe, znamená to, že sa strašne opili!) a fakt pri tom nešlo ťahať.
Niekto (a nebol som to naprekvapenie ja) sa nakoniec išiel sťažovať, že tá hudba je mizéria, tak sa zas ozvalo rytmické "TUC TUC TUC" a do toho remixy ACDC, Aerosmith a dokonca bol "umelec" taký odvážny, že znásilnil aj Queen. Fakt som mal dosť, nasadenie kvôli tomu nebolo nič moc, takéto veci mi žiaľ vedia pokaziť tréning. Napriek tomu som potiahol dve série 210ky, ale nebolo to asi veľmi pekné. Už ma to ohlo, ale podľa mňa stále v norme. Veď posúdite sami z videa.
Aspoň neboli na programe nijaké drepy, takže po mŕtvole už to bolo relatívne OK. Benche boli ľahké, ale tie dotlaky sú hodne zaujímavé, stále mám po nich svalovku Celkovo sa hrudník aj opticky nejak nafúkol, zjavne mu slingshoty, dotlaky a podobné srandy zaberajú.
Dnes ma čakajú drepy s 225, ako vždy som nervózny a obávam sa, že s dvojkami je už koniec
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru