Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 280, 281, 282 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2020 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mŕtvola:
1x5x60kg
1x2x100kg
1x1x140kg
1x1x170kg belt on
1x1x200kg
2x2x230kg
https://www.instagram.com/p/B8S_6DmhdVH/

Speed reps:
3x3x150kg

Veslo - kladka:
5x5x všetky tehličky

Glute bridges:
5x10x4expandery

Zakopávačky na predkope:
5x10

Slingshot press:
1x5x60kg
1x5x100kg
5x5x130kg

Hodnotenie tréningu: Malý Judy dostál svojmu menu a naprskal na mňa nejaký detský sajrajt. Výsledok spuchnuté hrdlo a zapchatý nos, plus samozrejme len pár hodín spánku, lebo buď plakal on, alebo som sa dusil ja. Ideál takto pred ťažkými mŕtvolami. Ale čo sa dá robiť, hecol som sa a nakoniec v rámci možností zabojoval.
Pretože mám slabú prdel a abduktory, už dva týždne poctivo cvičím v práci. Expander okolo kolien a rozťahujem nohy ako stará štetka. Pod stolom to nevidieť a aspoň využijem ten čas, čo musím sedieť na prdeli. Nedával som tomu veľké šance, ale ako vidieť na videu, podarilo sa mi kolená podržať von o niečo lepšie, čo pripisujem posilnenej riti. Ale aj tak to bolo ťažké jak sviňa.
Chvalabohu dve dvojky sa dajú zmáknuť pomerne rýchlo a potom už to bolo v pohodke a aj napriek tomu, ako mi bolo, som si to celkom užíval.
Na glute bridges som si vzal všetky pilates expandery, čo v gyme sú. Bolo ich hádam kľudne aj... štyri. Ale 5x10 s minimalnou pauzou mi pobilo zadok na cucky. Spokojnosť.
No a potom slingshot pressy, tam už som cítil, že telo trochu vynecháva, bolo to o dosť ťažšie ako minulý týždeň. Chvalabohu slingshot za temných desať eur z Číny, než objavili Coronu (a ktorú som na bomby chytil od Judyho) šlape parádne a podržal ma.

Zajtra pridávam váhy. Čo bude sranda, lebo sa síce necítim nejak zle, ale z nosa mi tečie jak mojej mame, keď fňuká pri 926tej repríze Hriešneho tanca. Takže až zaberem na drepoch, pod tým tlakom budem ejakulovať z nosa.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2020 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepy:
1x3x60kg
1x2x100kg
1x1x140kg belt on
1x1x180kg
1x1x200kg
2x2x235kg wraps on
https://www.instagram.com/p/B8ahyg3hBrB/ prvé nejaká shitná hĺbka

Speed reps:
3x3x155kg

Box squats:
3x3x155kg

Bench press:

1x5x60kg
5x5x107,5kg

Sumo mŕtvola:
1x5x60kg
1x5x100kg
3x5x155kg belt on

Hodnotenie tréningu: Sviatok, ako vždy keď sú drepy. Soplík už mizne, takže nálada a optimizmus sa navrátili do mojej čiernej duše a mohlo sa ísť na to. Keby som nemusel motať tie skurvené kolenačky, bolo by to lepšie, ale čo už.
Ako vidieť na videu, prvé opakovanie (paradoxne je to druhá séria a už som bol rozdrepovaný) som netrafil hĺbku, ale asi som si to aj uvedomil, lebo druhé som zliezol pekne hlboko Musím si to ustrážiť, nech sa na tom neojebem potom na súťaži. Pozrel som si obe videá zo včera a uletelo mi našťastie len toto jedno. Neviem, na čo som myslel. Inak drepy celkom ľahké, s tými wrapmi je to taký divný pocit, proste to furt ide, až kým to neprestane ísť.
Speed reps a box squats pohoda, síce už som toho začínal mať dosť, ale vládal som až až.
Benche ľahké pumpičky. A deadlift tiež ľahké pumpičky, ale po drepoch už som nemal taký drive a tie pumpičky oťaželi, aj keď bola snaha o speed reps
Celkovo veľmi dobrý tréning, hoci zas bez Riša, tentokrát musel doma prikrývať povalu kvôli vetru, či čo, tým sedliackym pojmom nerozumiem a potom brúsil hoblík. Keby brúsil tú svoju frajerku, pochopím, že nepríde cvičiť, ale kvôli hoblíku... Síce nie, videl som ju, ani keby brúsil ju, tak by som to nechápal. Radšej hoblík.
Našťastie Aďazonka ho parádne zastúpila a urobila viac a kvalitnejších zhybov, ako on Len sa pri tom kyvkala, tak ju musel Štúr stabilizovať svojimi rúčkami šmátralkami, ale asi to ani jednému z nich nevadilo.
Pýtala sa ma, či schválne stojím pri drepoch tak široko, lebo jej na crossfite povedali, že..., ale nemohla pokračovať ďalej, lebo sme ju hrozne vysmiali

decarabas

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2020 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rišo mi napísal správu :

Inak vcera ako som brusil noze hoblikov

Meega dobry pocit

Krasne struzliny to teraaz dava

Uz sa trsin na prvy prijekt kde ich vyuzijem

Chyby vo vetách nie sú preklepy, tak Rišo píše

vlk#

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2020 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hloubka na dřepech je v pohodě, to řešit nemusíš, navíc obdiv, že v takovém stavu můžeš trénovat!

koukal jsem na to sumo a fakt si říkám, jestli se nechceš pořádně rozkročit a něco z toho vytěžit... tohle je takovéto polo-sumo, jak tomu říká Kuba (Moocha, blahé paměti). výhledově, ne teď na soutěž, zkusit na tom popracovat s nějakým skutečným sumistou.
decarabas

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2020 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
tohle je takovéto polo-sumo, jak tomu říká Kuba (Moocha, blahé paměti). výhledově, ne teď na soutěž, zkusit na tom popracovat s nějakým skutečným sumistou.

Áno je. Ja som stával širšie, že som si skoro púšťal činku na nohy, ale holt, nie je každý Folha - nemám na to mobilitu. Paradoxne mi širší postoj nijak nepomohol dostať sa bližšie k činke, čo je vlastne účel celého suma a k tomu mi kolabovali kolená dovnútra. Toto polosumo síce nie je také frajersky široké (ale zas som už len polobuzerant, keďže sumom ťahajú buzeranti, že? ), ale lepšie zapájam zadok a prenos sily mi príde efektívnejší.

Okrem toho, napríklad taký Jamal tiež nestojí extra široko a ťahá balíky:
https://www.instagram.com/p/B8FKO_Cpw2u/

Ale fakt je, že pár tréningov so skúseným sumistom by mi nemalo ublížiť

vlk#

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2020 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to polosumo při tvé výšce je blíže klasice z pohledu zapojení svalů, což je ok... pokud ti klasika sedí. tady sumo ani pořádně nikdo netahá... občas vidím Maciaka. tak mě jenom napadlo, kdybys to poladil... dokud seš mladý a ohebný :) a Folha využívá max šířku i u deadliftky ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2020 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench press:
1x5x20kg
1x2x60kg
1x2x100kg
1x2x120kg
2x2x142,5kg
https://www.instagram.com/p/B8fsaphBhgt/

Speed reps:
3x3x107,5kg

Board press:
3x3x110kg

Drepy:
1x5x60kg
1x5x100kg
5x5x155kg belt on

Hodnotenie tréningu: Šlo sa neskôr, lebo Soraya išla na masáž (aspoň toto mne tvrdila doma a vrátila sa veľmi spokojná a usmievavá, hmm ) a musel som byť s malým prďolom doma. Tak mi bolo jasné, že asi nestíham celý tréning, ale bol som odhodlaný urobiť čo najviac.
Benche stále zvládnuteľné. Nebolo to ani nejake extra ľahké, ale ani ťažké. Napísal by som, koľko RPE, ale chuja viem, ako sa to určuje. Takže som asi spokojný. Nemal som ani veľké pauzy medzi sériami, fakt to celkom lietalo.
To isté speed reps a board press. Mám to síce zapísané ako 3x3, ale bolo to 1x3 a 1x6, nechcelo sa mi tam s tým srať Ale nepovedzte nikomu!
No a zhyby som okašľal a šiel si dať drepy. Tie už vyžadovali nejakú veselú muziku do slúchadiel, lebo odchádzal morál a prichádzal hlad. Aspoň som si vedel lepšie dotiahnuť opasok, keď som mal prázdny pupek. Drepy dobre, po pondelku samozrejme únavné a samozrejme +5 kilo. Ponáhľal som sa, takže tempo značné, ba i kvapka potu skĺzla po chrbte medzi polky.
Ušetrený čas sme strávili pokecom s Rasputinkou, ktorá nám vysvetlila, že Rasputin je chudučký smutný, lebo má skriplený chrbát a že ona by kľudne obetovala sex za progres v drepoch Čo bolo naozaj zaujímavé zistenie...
Skriplený chrbát..!

decarabas

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2020 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sumo mŕtvola:
1x3x60kg
1x3x100kg
1x1x140kg
1x1x180kg belt on
1x1x210kg
2x2x235kg
https://www.instagram.com/p/B8lFelxh-2d/

Speed reps:
3x3x160kg

Glute bridges s expandermi:
5x10

Zakopávačky na predkopávačke:

5x5

Kladka - veslo:
5x5x všetky tehličky

Slingshot bench press:

1x5x60kg
1x5x100kg
5x5x135kg

Hodnotenie tréningu: Pred mŕtvolou som furt nervózny, lebo ani pánboh nevie, ako mi to v ten deň pôjde. Fakt to je cvik, na ktorý vôbec nemám sebavedomie a dôveru vo vlastné schopnosti. Niečo mi vraví, že to asi nie je najlepšie, takto, pár týždňov pred súťažou Chvalabohu po včerajšom tréningu sa to trochu zlepšilo.
Ako vidieť na videu, zrazu viem udržať kolená relatívne pevne od štartu, nepadajú dovnútra, čo samozrejme je efektívnejšie pre samotný lift. Poslal som Maciakovi video po tréningu a on mi odpísal, že to je nejaký ojeb, lebo to je zrazu dobrá technika (akože, no, dobrá... na moje pomery teda ). Pravda je taká, že som si nakúpil expandery, mám ich v práci a furt keď si spomeniem, pomotám si nohy a pod stolom rozťahujem kolená. A ono sa to po pár týždňoch prejavilo silnejšou prdelou, čo funguje aj pri ťahoch. Heuréka, asi. Ešte bude hromada roboty, ale konečne ma to trochu naladilo. Rozhodne tieto ťahy boli ľahšie ako 230ky minulý týždeň, ale to som bol nachcípaný. No, takže sebadôvera trochu išla hore, hádam sa dostanem do mŕtvolnej pohody.
Speed reps som skúsil malinko širší postoj. Kolená držali, ale reálne mi širší postoj neumožnil dostať sa bližšie k činke, lebo mobilita debilita, tak som nevypozoroval žiadny skutočný benefit. Naviac mám pochybnosti, že by som to technicky čisté udržal pri nejakej skutočnej váhe.
Keď som ťahal ešte len rozcvičku, nejak divne na mňa pozeral nejaký postarší plešivec. Kukal a čumel, ako keby mi niečo chcel povedať, tak som dal dole slúchadlá a on mi hovorí: Mladý pán, búchaš činkou, prišiel sa sťažovať kvetinár zdola!
Je to tak, malý Coronavírus zdola vybehol hore a hulákal po mne, že mu padá luster, ale mal som slúchadlá a vôbec som o ňom nemal poňatia a šiel si svoje a celý gym sa rehotal On tam po mne reval, že búcham činkou a ja som na drzovku búchal činkou
Vraj už dával dokopy petíciu, aby sa fitko zakázalo A pritom to bolo po šiestej, akurát ten zmrd sa snažil vydojiť Valentína, tak nechal otvorené dlhšie. Neviem, či mu to stálo za tie nervy
Potom som pumpol prdel, hrozný hnus, divím sa všetým tým bikinám, že ich to baví furt dookola. Keby mi to nebolo treba k mŕtvole, zaradím to do tréningu bicepsov, lýtok a predlaktí, ktoré mám vždy raz za nikdyvživote.
Na benche som mal prihodiť dvaapol kila, ale nevedel som nájsť tie malé kotúčiky, tak som zaokrúhlil a pridal som na 135. Štúr sa ponáhľal, tak som osekal pauzy a teda uf uf Štvrtá séria bola celkom zaujímavá, potom som si už predĺžil pauzu a zrazu som bol schopný to dať bez obáv, že z malého Pepka bude polosirota a Soraya si nájde nejakého 70kilového šampóna s menom Damián, Sebastian alebo podobným buzerantským názvom.

Po roku sa objavila maskáčová legína, ktorá sa vrátila z Japonska, či z akej prdele, ale priniesla si v legínkach pjeknej zadek, takže spokojnosť. Nepjeknej zadek mal Štúr, zas ho trápili

Nemohol ťahať, keď sa zohol k činke, pootvorilo sa jeho tretie oko a asi to nebolo moc príjemné

decarabas

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2020 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepy:
1x3x60kg
1x2x100kg
1x1x140kg belt on
1x1x180kg
1x1x210kg
2x2x235kg wraps on
https://www.instagram.com/p/B8sjuVUhZ3-/

Speed reps:
3x3x155kg

Box squats:
3x3x155kg

Mŕtvola sumo:
1x5x60kg
1x5x100kg
3x5x155kg belt on

Hodnotenie tréningu: Vynechaný bench, lebo dnes idem ťažké tlaky (presunuli sme tréning, lebo Štúr cestuje do Bratislavy), tak by asi bolo kontraproduktívne tam dávať 5x5, keď sa potrebujem pošetriť na ťažké dvojky hneď deň na to.
Napriek tomu ale výživný tréning.
Nebol som veľmi vyspatý (boli sme sa prebehnúť po lese s Pepkom a v noci ma potom zobudili kŕče v lýtkach, tak som hanebne o štvrtej ráno zapol masážnu pištoľ a snažil sa to kus uvoľniť, nutno povedať, že úspešne), hlava bola všade možne a nesústredil som sa úplne na 100%. V princípe to nevadilo, lebo viem, že 2x235 dávam stále s istotou, takže telo pracovalo na autopilota. Nie je to síce ideálne, ale aj také dni sú. Už pri 210ke v rámci rozcvičky som sa prekvapil, aká mi prišla ťažká. Telo sa nastavilo na wrapy a s návlekmi už to nie je také ľahké. Kde sú časy, keď som s 210kou dal 5 opakovaní. Mrzí ma to, no, ale príprava je príprava. Po súťaži zas wrapy zmotám a zahodím, nech sa môžem sústrediť na poctivé raw drepy.
Na videu je vidieť, že pri druhom v opakovaní v jednej aj druhej sérii už chrbát nebol zrovna najpevnejší. Našťastie nič tragické, po mŕtvolách z piatku asi nestihol oddýchnuť, tak trochu povolil. Zato hĺbku som bez pochýb trafil, potvrdil som si teda, že minulý týždeň to bol len nejaký malý error.
Speed reps a box squats som prefičal, aj som sa dokonca spotil!
Mŕtvolky cool, páči sa mi teraz, ako sa tá technika zlepšuje, kolená sa darí držať, cítim, že zadok zaberá, tak už sa s tým len naplno zžiť a dúfať, že sa to prejaví aj na váhach.

Meškal som na tréning 5 minút a keď som sa objavil, Rišo rozhodil rukami, kde akože som. Celkom som vypenil, pako nepríde dva týždne na tréning a potom ešte machruje, že meškám. Ale namotal mi wrapy, tak som mu odpustil, že je debil. Zo srandy som si podpichol, kde bol posledný piatok, tak vraj nemohol prísť, lebo mali romantickú valentínsku večeru. Neveril som, že také sa ešte vo svete deje, ale evidentne ešte existujú ženy, pre ktoré valentín je naozaj akože... vec.

Keď som už končil drepy, prišiel skutočný kúlturista! Bol veľký ako Maciak plus ja mínus môj tuk, šnúrkovité tielko, všade samá vysolárkovaná oranžová, žily a strie a gél na vlasy. Znie to ako gýč a zatrpknutosť, ale takto by som ozaj nechcel vyzerať Jemu to asi srdce nezlomí, keby sa to dozvedel, takže dobre.

decarabas

PříspěvekZaslal: st únor 19, 2020 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ó aké prekvapenie, zas tréning.

Bench press:
1x5x60kg
1x2x100kg
1x2x120kg
1x1x130kg
2x2x142,5kg
https://www.instagram.com/p/B8vI8lZBmkF/

Speed reps:
3x3x107,5kg

Board press:
3x3x110kg

Zhyby:
4x5xCarabas + 15kg
1x5xCarabas + 20kg

Drepy:
1x5x60kg
1x5x100kg
5x5x155kg belt on

Hodnotenie tréningu: Staré dobré dva dni fullbody po sebe Začínam sa cítiť staro ako Cohen. Len sa nemusím namazať, ani zvonka, ani zvnútra Zatiaľ.
Benche išli veľmi dobre. Problémom bolo len to, že po drepoch z predošlého dňa som nemal legdrive a zatuhnutý spodný chrbát mostovaniu tiež nepomohol. Ale pozrel som si video a most vyzeral byť OK, aj zapojenie nôh, tak možno to bol len momentálny pocit stuhnutia. A tým nemyslím erekciu, samozrejme. To v gyme nemávam. Väčšinou. Chvalabohu, v tých elasťákoch by to bolo rozpačité. Späť k tréningu.
Tak teda benche stále ľahké a s rezervami, čo ma teší prevelice, jupí juchú šampáňo. Tých 160 by tam stále mohlo byť. Ideálne ešte niečo navyše, ale nebudem mať radšej veľké očakávania, lebo potom len fňukám, keď som sklamaný.
Potom zhyby. LOL, zhyby. Zavesil som sa na hrazdu, skoro mi to utrhalo ruky od ramien a vravím si kurva, aké je to dnes ťažké! Tak to šlo ešte jednu sériu a potom pozerám a ja debil postihnutý som si vzal miesto 10kg kotúča 15kg Už bola vec hrdosti to s tým dokončiť, lebo všetci sa dívali (ok, nikto sa nedíval a každému som bol totálne ukradnutý, ale hlava si išla svoje). Paradox je, že keď mi došlo, čo sa stalo, tak ma to nakoplo, že na poslednú sériu som si vzal dokonca 20ku a v pohode s tým dorobil ďalšiu 5ku.
No a na záver drepy, aaaach jaj. Keď som sa dostal na pracovnú, prekvapilo ma, že to vlastne ani nie je ťažké (ďakujem SBD za sedem kilo dinosaurej koze vo forme opasku okolo môjho tlstého pupku), len sa mi to fakt nechce robiť. Nakoniec sa podarilo a plán splnený. Ou jééé.

Márne sa snažím spomenúť si na nejakú veselú príhodu z gymu, mám pocit, že niečo sa aj udialo, ale hlava to vytesnila. Aďazonka stále rieši personálne drámy a nezúčastnila sa (to je tak, keď sme vymenili Riša za iného Riša, len s kozami...), ale prišla aspoň Poledancerka, ktorá sa vrátila zo Srí Lanky a priniesla mi čaj. Myslím sypaný, nie, že pribehla s hrnčekom

cohen999

PříspěvekZaslal: st únor 19, 2020 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Začínam sa cítiť staro ako Cohen. Len sa nemusím namazať, ani zvonka, ani zvnútra Zatiaľ.
Ja sa staro necitim, ja stary som! Mazanie je len automaticka obranna reakcia tela a mysle na pravidelne sebaposkodzovacie pokusy v borcovni. Don´t worry, you´ll get there.
decarabas

PříspěvekZaslal: po únor 24, 2020 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ah, ale som bol lenivý zapísať si piatkový tréning. Buď som sa hral s malým (rozumej synom ) alebo som šil nový kostým, lebo treba poriadnu vlnenú zateplenú parádu, keby nebolo sena dosť ( Danka s Maciakom vedia).

Ale som tu a napravím to, lebo keby som nezapisoval, to ani nemusím cvičiť.

Mŕtvola sumola:
1x5x60kg
1x3x100kg
1x1x140kg
1x1x180kg belt on
1x1x220kg
1x1x240kg
1x1x250kg
https://www.instagram.com/p/B83CKMoB3WO/
1x1x240kg
1x1x230kg
1x1x220kg

Speed reps:
3x3x150kg

Glute bridge alá rozťahovanie nôh jak stará kur*a:

5x10 x všetky expandery sveta

Zakopávačky na predkopávačke:
5x10

Veslo - kladka:
5x5x všetky tehly

Slingshot bench press:
1x5x60kg
1x5x100kg
5x5x140kg holy fuck au au

Hodnotenie tréningu: Posledný tréning pred deloadom, ktorý teda začínam dnes. Nechcelo sa mi do ťahania dvoják s 235, tak som si povedal, že overím, po akú váhu ešte udržím formu a kolená rozumne von.
No a čuduj sa svete, až po tých 250. Inak, nebudem klamať, skúsil som aj 260, ale už som s tým ani nepohol Buď psychika, alebo som slabé hovno, alebo psychika a ešte som aj slabé hovno. Ale nič to, aj tých 250 ma mega potešilo, lebo konečne to celkom vyzeralo a nerval som to všetko chrbtom jak kkt.
V strede silovky pred deloadom si celkom pekne potiahnuť 250 bol fajn feeling a trošku zdvihnutie sebavedomia, ktoré holt na mŕtvole postrádam, lebo som ťahací babrák. Ale to sa poddá, takže veľká spokojnosť. Okolo toho ešte 240ky, 230ky, celkom dobrá tonáž, čo som naťahal, ale tých 230 a 220 som šiel bez pauzy a boha, bolo to cítiť
Okrem mňa šlo aj Rišovi, ten parchant si po troch rokoch chorôb, páuz a ľahkých tréningoch po chorobách potiahol 190 s rezervou a len tesne missol 200:
https://www.instagram.com/p/B82DPSih-OJ/
Samozrejme sa to nezaobišlo bez revu a kriku gorilieho samca pri orgazme.

Štúr naopak si urobil osobák v horúčke a ležal doma v mrákotách a polobezvedomí. Tiež dobré.

Speed reps boli fajn, dynamické, ale už som mal dodrbané spodky úplne, tak som to už len dorazil expandermi a zakopávaním.

Na záver som si dal slingshot, mal som ísť 135 (ehm, vlastne 132,5 ale pol kila prihadzovať na slingshot je gay) , ale v počas tých deadliftových orgií mi preplo a dal som 140, čo by bolo PR, keby som na tomto cviku rátal PR. Bol som hecnutý a šlo to aj pomerne dobre, ale už som sa fakt hýbal na hrane a bol som rád, keď skončil tréning a mohol som utekať do šatne:

Na našom sídlisku sú inak tri fitká, ale jedno zhorelo, asi ako sa tam brutálne makalo, tak som zaznamenal slabý nárast návštevnosti u nás. Relatívne OK, chlapci celkom silní, drepovali nejakých 180, ale inak čisto "moje typy", holé hlavy, tielka, kérky a retiazky hrubé ako moje predlaktie. Tak uvidíme, ako nám pôjde spolužitie.

decarabas

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2020 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DELOAD

Drepy:
1x5x20kg
1x5x60kg
1x2x100kg
1x1x140kg belt on
1x1x180kg
2x2x210kg

Drepy so stopkou:
3x3x140kg

Box squats:
3x3x140kg

Veslo - kladka:
4x10

Sťahovanie kladky zhora:
4x20

Bench press:
1x5x60kg
5x5x100kg

Hodnotenie tréningu: Oddychovka č.1. Nakoniec som drepy dostal na 210 kilo, celkom to šlo, ale cítim, že odkedy som si zvykol na wraps, tak je to namáhavejšie. 240 z Prahy by som teraz asi nezopakoval Ale to sa zas spraví a bude dobre. Inak som mal celé drepy aj so speed reps aj dosedmi za nejakých 15 minút, šlo to dobre a zapotil som sa kvôli tempu.
Z vyhoreného fitka sa dovalili zástupy pumpičiek, tak som sa nedostal k benchu a šiel som trochu podráždiť kladky. Napumpoval som chrbát preukrutne, nevedel som si potom dať ani magnézko na trapézy, aby som sa na benchi nešmýkal Vidím to na peknú svalovku, ako som nezvyknutý na taký volume.
No a benche samozrejme ľahké, čo iné by bolo v deloade, to som fakt odtlakoval v priebehu pár minút

Okrem pumpičiek sa pridala aj Bubikova čaja. Kedysi v začiatkoch logu som spomínal aj Bubika (veľký bledý lesklý guľatý týpek zložený zo svalov, tukov, vyrážok, zlatých retiazok a plešatosti), ktorý si okrem injekcií s tesťákom nosil do gymu aj frajerku. Bubika potom vyrazili a zakázali, poňeváč bol agresívny, rozbíjal veci a trieskal činkami, tak som ho už nevidel (a nechýbal mi). Bohužiaľ so sebou vzal aj Bubikovu čaju. Ale pretože jej vyhorelo fitko, včera sa ukázala a dobre predobre Stála pri zrode všetkých legín a stále si to drží! Škoda, že je tam len dočasná, šírila dobrú náladu a tak, ehm.

Okrem nej prišiel aj Štúr, ale ten nešíril dobrú náladu, ale chorobu. Nič nevládal a bol komplet mimo (dokonca ani nijak výrazne neslizil po Bubikovej čaji!!!!), ale aspoň mi pomáhal vymýšľať sadistické cviky pre Poledancerku Toto mu ide, lebo môže prejaviť tú temnú časť svojho vnútra! Poledancerka makala ako sa len dalo, dole schodmi sa musela držať zábradlia, lebo mala nohy ako rôsol
Keď sme jej vysvetľovali v miestnosti na kolektívne športy nejaký cvik, akurát som hovoril "nerozťahuj nohy ako stará kurva" a pozrel sa na dvere, keď vošli nejaké dve mladé dievčatá. Pozerať do očí dievčaťu pod dvadsať a vysloviť "Stará kurva" nie je najlepší spôsob, ako sa skamrátiť.

decarabas

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2020 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DELOAD

Bench press:
1x4x60kg
1x2x100kg
2x2x130kg

Speed reps:
3x3x100kg

Board press:

3x3x100kg

Zhyby:
5x5xCarabas

Superset
Predkopávanie

4x30
+
Zakopávanie:

4x30

Hodnotenie tréningu: Deload je super pre telo, ale utrpenie pre ego Zrazu som úplne obyčajný gymbro na kladkách a pumpovačkách
Ani sa nemá zmysel rozpisovať, Bubikova čaja nebola, iba Poledancerka, tak sme ju zničili Vymysleli sme jej nejaké zákernosti, zakončené kruháčom, celkom sa tešila. Keď to skončilo.
Na recepcii majiteľka, to znamená hudobný výber alá stánok s Langošmi na Šírave 1997, chvalabohu nebolo treba robiť drepy, pri tomto pártymixe by som to nezvládal.
Prišla aj dievčina, s ktorou som mal ten neúmyselný incident "stará kurva", ale vyhýbala sa nám celkom očividne
Zato pri kruháči do kruháčovej miestnosti prišla trojmetrová pekná dievčina, po ktorej slizil Štúr, nedbajúc, že by ho mohla nosiť na pleci ako pirátsky kapitán papagája. Dali sme si pozor, aby sme k nej boli slušní a ona ešte niekedy v budúcnosti prišla. Ale keď tam videla rozjebanú zadýchanú upotenú Poledancerku a nás dvoch nad ňou stáť ako pri bukkake party, no, neviem neviem

decarabas

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2020 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Posledný deloadový tréning v piatok

Príťahy VČ vleže na lavici:
1x6x60kg
6x6x80kg

Veslo podhmat kladka:
5x5xvšetko

Glute bridges s expandermi:
5x10

JČ na rovnej:
1x5x35kg
5x5x45kg

A potom prišiel šialený nápad, za ktorý na mňa bude Cohen hrdý, Ustinov ma vysmeje a Maciak sa sklame:

Kruháč
5x burpees
5x premiestnenie a výraz nad hlavu so 40kg činkou
5x sklápačky
5x zhyby
Všetko bez páuz, 4 kolá.

Hodnotenie tréningu: Posledný tréning v týždni bol mega ľahký. Mŕtvoly som úplne vynechal, nech ešte nechám zregenerovať telo, tak som väčšinu vecí robil vleže, vsede, a keby sa dalo, tak v spánku. Jediné, čo ma trochu vytrápilo boli glute bridges, lebo to mi vždy rozseká riť hrozne, no a trochu tlaky, lebo som ich šiel skoro bez páuz.
A potom nám napadlo, že by sme si mali vyskúšať trošku kardia, lebo máme deload a milión energie, Rišov kardiológ mu povedal, že má zlepšené výsledky a mal by občas zaradiť kardio, no a Štúr je proste kokot a do všetkého skočí po hlave. Mimochodom Štúr v ten deň skočil po hlave do priekopy, sediac v aute. Našťastie sa nikomu nič nestalo, ale auto vyzeralo celkom pocuchane.
Skrotil som ich nadšenie, lebo sa im zdalo, že 5 opakovaní je málo, že 4 kolá sú málo, že cviky sú ľahké... Vedel som svoje, pamätajúc si kruháče, čo nám na nohejbale ordinoval môj otec Šiel som prvý.
Urobil som prvých 5 angličákov a vedel som, že bude zle Pojebané stokilové telo spaľuje kyslík, že Amazónia ho nestíha dorábať a Zem sa otepľuje a Greta musí nechodiť do školy. Po prvej sérii to ešte nebolo zďaleka také zlé, ale poznám svoje telo natoľko, aby som vedel, že sa to radikálne zhorší
Premiestnenia a výrazy OK. Silovo som na tom dobre a vedel som, že jediná šanca je moc sa s tým nejebať, takže som to trhal rovno nad hlavu. Ušetrilo mi to milión času a asi aj kyslíku. Energie som s tým vymrhal, že by aj Fukušima závidela.
Sklápačky OK, to bolo ľahké a aspoň niečo "oddychové". Lenže došlo na zhyby. Ako som sa zavesil na hrazdu, uvedomil som si, že chrbát už čo to v ten deň zažil. Ale chvalabohu zhyby nie sú pre mňa obvykle problém, tak som to dal.
Prvé kolo úspešne za mnou, s vervou poďme do ďalšieho.
Začalo dlhé, boľavé, pomalé umieranie
Angličáky sa s každou ďalšou sériou zhoršovali a vyberali si daň na mojich pľúcach. Tam, kde sa šťastne rozťahovali a prosperovali, zrazu som mal pocit, že majú veľkosť pingpongovej loptičky, v hrudi mi hvízdalo a už aj tie premiestnenia oťaželi. Brušáky netrvali dosť dlho, aby som si naozaj oddýchol a už som musel ísť zhyby.
Horko ťažko som to teda dorazil, lial sa zo mňa pot a chcel som ísť cvičiť do Kuvajtu, lebo tam je Oxygen gym a oxygenu sa mi práve silno nedostávalo.
Zvyšní dvaja parťáci pozerali vydesene a vyplašene, lebo nečakali, že to bude taká morda. Čas 5:08 a bol rad na nich (v priemere čas na kolo je 77sekúnd, akurát, že prvé kolo som mal za 50 sekúnd a potom už sa to len spomaľovalo ).
Šiel Štúr. Najľahší a najpohyblivejší, bývalý šprintér, nohy mrštné, silné jak zajac. Vletel na angličáky ako tajfún a jebol sa o zem s nasadením, aké by mu závideli aj vojaci pri Verdune, keď začala paľba. Prefičal cez burpees, vletel na premiestnenie a... začali trable Jo mrštnosť je fajn, ale keď chýba sila, tak sa môžeš aj pojebať. Nejak sa premotkal cez tento cvik a potom už zas kmital. Druhé kolo bolo veľmi podobné, ale už aj burpees značne spomalili, energie a vzduchu ubúdalo, premiestnenia boli ešte únavnejšie a pri zhyboch začínali pauzičky Výsledný čas 5:18 a záchvat kašľa, ktorý trvá asi dodnes.
Rišo nebol nadšený, ale šiel do toho. Angličáky v jeho podaní bolu hlučné, spotené, zadýchané, neúsporné a celkovo pôsobili, ako keď padá chladnička zo schodov, ale šli. Premiestnenia malina. Brucho len tak zafičalo. A potom sa zavesil na hrazdu a nič. Nejak sa dokopal k piatim reps, v ďalšom kole už to bolo s pauzou, v ďalších už len negatívky s vyskočením. Celkový čas vyše 7 minút a chvíľka obáv o jeho život (majú v rodine nejaké kardiotrable).
Takže každý z nás mal svoju Nemesis, ja skákanie, Štúr premiestnenia a Rišo zhyby, takže to bolo veľmi dobre vyvážené Inak hnus velebnosti, ale možno niečo také ešte zaradíme, až budem mať po MSR, nech sú sixpeky na leto

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 280, 281, 282 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: