|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: so listopad 06, 2021 9:46 pm Předmět: |
|
|
Nechce sa mi nikdy zapisovať piatok, lebo prídem z tréningu a zaspím, potom celý víkend niekde lietam a potom si už nepamätám
Takže aha, ťahal som a bolo to ťažké:
https://www.instagram.com/p/CV54frnAUnt/
Dnes som mal kardio deň, Sorayu s malým som poslal k babke a ja som si pobehal hory doly, takže v nohách pekných 15km a hlava sa krásne zrelaxovala:
https://www.instagram.com/p/CV8JkrpsPD7/ _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: po listopad 08, 2021 8:50 pm Předmět: |
|
|
Drepy:
1x10x12,5kg
1x3x62,5kg
1x2x112,5kg belt on
1x1x162,5kg
1x1x192,5kg
1x1x202,5kg
2x2x212,5kg
Bench press:
1x6x62,5kg
5x4x95kg
A šmitec
Hodnotenei tréningu: https://www.instagram.com/p/CWBhsabjOry/
No, prituhuje
Po víkende trochu unavený a nedospatý, ale bol som dobre naladený na drepy. Zo začiatku, ešte počas rozcvičky, mi prišlo všetko nejaké ťažké, ale nakoniec sa to relatívne rozhýbalo a začalo sa mi mariť, že by sa mohla nájsť sila na seriózne drepy. Prvé pracovné opakovanie bolo celkom ľahké - smerom dole. Zdola som pekne zabral, vcelku svižne som sa pohol hore a už som cítil, ako ma niečo pichlo medzi rebrami na boku. Druhé opakovanie som tam poslal extra rýchlo, aby som to mal za sebou a mohol vyskúmať, čo mi vlastne je.
No, asi nič dramatické, zrejme len natiahnutý medzirebrový sval, alebo čo to medzi tými rebrami je. Len na divnom mieste a na ľavej strane - obvykle si kurvím pravú  No nič, Turakam je kamarát, reku, nenechám ho dodrbať sa na drepoch samého. Poznáme sa roky a tak je len prirodzené, že keď sa zraní on, musím sa lojálne aj ja
Hecol som sa aj na druhú sérku, to už bolo celkom boľavé, ale zvládol som to. Ale tešil som sa, že nemám viac pracovných sérií.
Na benchoch som to chvalabohu nijak necítil (iba trochu pri odoberaní činky), čo ma potešilo. Ovšem mŕtvola bez šance. Už 60ka ma posielala bolesťou do kolien, celá ľavá strana ochromená.
Neberiem to tragicky, na telo sú takéto tréningy nápor, takže sa niečo také dalo čakať. Už poznám svoje telo natoľko, aby som vedel, kedy sa k niečomu schyľuje a koľko sa s tým asi potrápim. Prinajhoršom v stredu pôjdem len tlaky a drepy/ťahy zruším. Na benchi ma to nijak netrápi a potom sa uvidí. Ťahy sú až v piatok, tak hádam sa to zlepší. A keby aj nie, jeden vynechaný týždeň ma asi nezabije
Takže úspešný tréning za nami, ďalší týždeň zas prihadzujem
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po listopad 08, 2021 9:04 pm Předmět: |
|
|
Z dialky to vyzera, ze ste sa s Turkom dohodli, len ste sa mohli casovo lepsie skoordinovat. Mne to skor pride, ze po nom trosku opakujes, lebo si stary, unaveny a rozpadnuty a tuzis po zasluzenom oddychu na lifterskom dochodku. 😂 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po listopad 08, 2021 10:09 pm Předmět: |
|
|
Vďaka kámo  , bro force! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út listopad 09, 2021 2:57 pm Předmět: |
|
|
počty zdravých dřepařů na tomto fóru se rapidně snižují... už by to byl dost dlouhý seznam, ale nechci jmenovat, abych na někoho nezapomněl :) ps: Magumi si minulý čtvrtek hnul se zády a naši pondělní squat session jsme museli zrušit. musím se ho optat, jestli už je to lepší.
však to znáš, to nic nebude, to se rozmasíruje, je to trochu natáhlé, takových už tu bylo... tak good luck!
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út listopad 09, 2021 8:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st listopad 10, 2021 7:57 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | cohen999 napsal: | | Mne to skor pride, ze po nom trosku opakujes, lebo si stary, unaveny a rozpadnuty a tuzis po zasluzenom oddychu na lifterskom dochodku. 😂 |
Nemôže byť každý mladý junák, plný testosterónu, skoro bezdetný, čo v každom tréningu bombuje PéeRká!!! |
Neuveris, ale presne toto si hovorim uz dva dni... _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt listopad 11, 2021 9:18 am Předmět: |
|
|
Update k tomu zraneniu: nie je to natiahnutý sval, vyzerá to skôr na pomliaždené rebro. Holt SBD opasok je tvrdý ako betón a akékoľvek chyby v technike trestá. Takže je asi pochopiteľné, že keď som si podrvil rebro o hranu opasku, že ma bude bolieť neurčito po celej dĺžke - od chrbta až po bok. V bežnom živote to nie je obmedzujúce, kým si nekýchnem. A mám pocit, že kýcham stále, samozrejme
Znie to väčšinou nejak takto: "Neee, neee... HAAAAPČIIIII! Au kurva!"
Takže som preskočil drepy aj ťahy, nech si tá moja biedna telesná schránka odpočinie a dal som cigánsky split - cicky a biceps
Bench press:
1x10x12,5kg
1x3x62,5kg
1x2x92,5kg
1x2x112,5kg
1x1x142,5kg to by šlo, raketa
1x2x142,5kg
1x3x142,5kg PR + jedno opakovanie s dopomocou
Rozpažky JČ:
3x12x17kg
Tlaky JČ:
3x12x27kg
Biceps s EZ:
3x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CWGqpMbI_0s/
Minulý týždeň šiel bench veľmi ľahko, tak som dúfal, že si potvrdím momentálnu benchovú formu. Na pláne bolo 140kilo, ale striedali sme so Štúrom, nechcelo sa mi prehadzovať hore dole kadejaké minikotúčiky, tak som to tam nahádzal a riskol som vyššiu váhu  A celkom sa oplatilo. Nikdy som nedal trojku s ničím nad 140, čiže len také smiešne malé, ale predsa péerko. Eat this, Cohen!  Skúsil som aj štvrté, ale to už zo mňa musel Štúr ťahať. Škoda.
Nech pozerám ako pozerám, keď sa nič moc nepokazí, tých 150 - 155 by tam malo byť na jedno opakovanie.
Pretože som kripel a nemôžem v podstate cvičiť spodok, tak som si dal ešte dve preciťovačky na kozy. A asi som precítil parádne, lebo mám svalovku. Odvykol som si od takýchto pumpičiek, ale hádam taká malá zmena neuškodí.
Potom bicák, lebo Štúr už naložil činku. Oprel som sa o stenu, aby som nemohol cheatovať, spomalil pohyb a ešte aj s tými biednymi 30timi kilami som si rozsekal ruky tak mega, že som nevládal odkladať kotúče do pivnice
Spokojnosť, ale bolo by super, keby som mohol dať dohromady to rebro, aby som bol schopný ťahať _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt listopad 11, 2021 11:26 am Předmět: |
|
|
Fú, ten tlak máš veľmi pekný, aj technika ti zjavne sedí, veru, budeš sa škriabať cez 160 onedlho. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt listopad 11, 2021 12:18 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | cigánsky split |
no jo, ale jaká trojka! se stopkama!!
jestli už je to teď nový standard, tak na to budu muset taky přejít :D
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt listopad 11, 2021 12:50 pm Předmět: |
|
|
Ved ako hovorim cely cas, tu si poniektori veselo tlakuju s tym co ja horko tazko taham a bude uz len horsie. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá listopad 12, 2021 8:54 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Fú, ten tlak máš veľmi pekný, aj technika ti zjavne sedí, veru, budeš sa škriabať cez 160 onedlho. |
Ooo Ďakujem Turek, kiežby to tak bolo Keď nie, hnevať sa nebudem, ale nepopieram, že za súčasných tréningových podmienok by som pocítil určité zadosťučinenie
| vlk# napsal: |
no jo, ale jaká trojka! se stopkama!!
jestli už je to teď nový standard, tak na to budu muset taky přejít :D |
To je štandard už dlho, aspoň u mňa Odkedy som sa snažil pripraviť na prvú súťaž. Ale zaraď určite, mne to príde zdravšie, lebo je to oveľa kontrolovanejší pohyb.
| cohen999 napsal: | Ved ako hovorim cely cas, tu si poniektori veselo tlakuju s tym co ja horko tazko taham a bude uz len horsie. |
Ale zas keby sme si spolu vypili, zničíš ma. Každý z nás má genetiku na iný šport (Ja som ešte nezistil, na čo mám genetiku, ale napr viem sedieť na záchode aj 40 minút) _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so listopad 13, 2021 10:02 pm Předmět: |
|
|
Včera
Deadlift:
1x3x112,5kg
1x1x162,5kg belt on
1x1x192,5kg
2x2x222,5kg
Bench press:
1x6x62,5kg
5x4x95kg
Bicepsy, ramená, tricepsy, kadečo možné
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CWNP7_UDEQM/
Eeeehm
Mňo, včera to bolo preveľmi zaujímavé. Asi by som mal trošku rozviesť kontext. So Štúrovým dovolením to sem už môžem spokojne pľasnúť, informácie sú to overené a potešujúce. Spomínate si asi ešte na Kinderfitnessky s vyšportovanými zadkami a Štúra, ktorý neváhal, jednu z nich si vybral a pár dní na to už zisťoval, aké asi nosí gaťky a ako ľahko sa vyzliekajú... Tak to zistil tak dobre, že Kinderfitnesska mu oznámila prekvapujúcu zvesť a milý Štúr z ničoho nič zistil, že má na ceste potomstvo  Nečakal, neplánoval, ale akceptoval. No, netreba to rozpitvávať, dôležité pre tento log je, že sme sa to včera rozhodli osláviť. Na tréningu. Mixom ginu a detského šampanského. Prečo? No... Lebo môžme???
Rebro mám stále na cucky. Akonáhle som zapol opasok, mal som pocit, že mi kus kosti prepichol bok. Takže som ťahal 162,5kg a hovoril si, že nie, nejdem vyššie, nemá to zmysel. Gin bol ale iného názoru  Sranda je, že sila bola, len ma vypínala tá bolesť a tak som sa v opitej bojovnosti naladil, že je to len bolesť a fuck it. Čože? Že to je blbý nápad? Ale to ja predsa viem, samozrejme  Tak teda, naložil som plánovanú pracovnú váhu, že to skúsim potiahnuť aspoň raz. Keď tu zrazu puf, 2x2  Vyhranú vojnu proti vlastnému telu som oslávil ginom, samozrejme.
Rišo sa pokúsil o 192,5kg, šlo to perfektne! Po kolená. Potom sa ozvalo "lup" a Rišo skučal na zemi a zvyšok "tréningu" už sa len zahrieval alebo cvičil biceps. Bola to škoda, rozbehnuté to mal pekne, ale zas aj chybami sa človek učí a Rišo sa toho včera naučil veľa.
Niekde v polovici celého tréningu, z ktorého sa stala bohapustá pivničná párty, sme zistili, že nám došiel gin, tak Štúr vybehol kúpiť ďalší. Problém je, že medzitým došlo aj bublinkové detské červené brzdítko a tak sa z červeného drinku stal postupne ružový drink, ktorý bledol a bledol, až sme na konci pili už len čistý gin. Rišo sa pokúsil si to zriediť vodou, akurát že našiel len fľašu, ktorú tam zabudol Štúr niekedy pred týždňom a to si mohol práve tak nabrať vodu aj z mláky pred domom. Dve fľaše ginu padli na zdravie Štúrovho nasledovníka, motali sme sa po pivnici a zakopávali o železá, rehotali sme sa na tom a riskovali sme zdravie, ale mali sme dosť rozumu nepokúšať sa o drepy. Už benche boli vcelku samovražedný počin, ale jebať, koľkokrát Štúr neplánovane urobí dieťa mladej žabke, s ktorou chodí štvrť roka?
Užili sme si to na max, potočili sme tam plno ďalších cvikov, ktoré si nepamätám (Štúr si nepamätá ani partie, ktoré sme cvičili, nie ešte cviky  ) a užili si hromadu srandy. Strávili sme v pivnici niečo cez 4 hodiny, opili sa tam ako posledné socky, ale splnil som si ťahový plán. Rebro dnes bolí, ale o nič viac ako predtým a ja tajne dúfam, že to povolí do pondelkových drepov. Inak bude zle...  Zle nebolo ráno, som milo prekvapený. Asi pomohlo to detské šampanské
Skutočným športovcom sa týmto ospravedlňujem a dôverčivú mládež dôrazne upozorňujem, aby takéto niečo sami neskúšali  Leda by nabúchali nejakú Kinderfitnessku, potom už to je jedno
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so listopad 13, 2021 10:58 pm Předmět: |
|
|
Krásne, páni, tak sa to robí do psej...! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: ne listopad 14, 2021 10:52 am Předmět: |
|
|
Rozmyslam ci som niekedy trenoval pod vplyvom... ale ano, na chate som pressoval bulinu s dvoma promile 😂 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|