|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
caukymnauky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: st prosinec 20, 2023 8:37 pm Předmět: |
|
|
Highbar drepy s pp:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x120kg belt on
1x1x150kg
3x6x150kg
Bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg
1x1x120kg
1x1x130kg
1x1x140kg a shit, zhadzujeme
3x6x100kg
Tlaky JČ na rovnej:
3x10x30kg
Rozpažky:
3x10x12kg
Superset
Peck deck:
3x10
+
TRX pazhyby:
4x15
Triset:
3x10
Rehabky
Hodnotenie tréningu: Dnes bez videa, nebolo čo točiť.
Celé nejaké uťahané, neviem, či ma ubilo toto počasie, alebo čo. Úplne bez energie, celé telo stuhnuté, bez nálady. Drepy ešte ako tak išli, aj keď žiadna extra dynamika. Potešilo, že koleno som vôbec necítil, tam nastalo veľké zlepšenie.
Bohužiaľ pri benchi sa to začalo trochu srať. Najprv mi volala Soraya, že si malýPali drbol hlavu o dlažbu tak šikovne, že s ním radšej pobeží na kontrolu do nemocnice. Chvalabohu neskôr sa ukázalo, že detská hlava je v podstate gumová a nič vážne to nie je.
Ale z nálady mi to celkom ubralo, aj zo sústredenia. Potom, keď pri 140ke som zacítil podobné pnutie v ramene ako naposledy, radšej som to zabalil, nech niečo zbytočne nezhorším.
Zhodil som na 100ku a snažil som sa o poctivé stopky a kontrolované negatívky. Rameno už bolo v pohode, tak som pokračoval ešte tlakmi s jednoručkami, kde som zaradil dvoj-trojsekundové negatívky. To ma celkom bavilo a zaradím to niekedy po "silovke".
Celkovo ale už úplne odišla nálada a tak som sa tam už len tak pľantal a sem tam niečo zdvihol a pokyvkal s tým.
Sústredil som sa aspoň na triset a rehabky ramien, chrbta a bicepsovej šľachy.
Celkovo totálne nahovno tréning. Keď to takto s tým ramenom pôjde ďalej, z benchu ostane prd. Pritom viem, že na tých 150+ tam natrénované je (bolo).
Ahjo, staroba sucks. Aj deti, padajúce na hlavu. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st prosinec 20, 2023 9:37 pm Předmět: |
|
|
Dobre uz raz bolo, obavam sa. 🤷 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: st prosinec 20, 2023 9:57 pm Předmět: |
|
|
Ale prdlajs.
Dej si do silvestra volno, k někomu s tím zajdi a čti třeba knížky pro staré pamětníky, nebo tak něco. Na novej rok se začneš pomalu vracet a na jaro tady bude 160kg bench.
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá prosinec 22, 2023 4:26 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: |
Ahjo, staroba sucks. |
Kluci mě svými poznámkami rozesmáli, ale neboj, není to staroba. Už to tlačíš hrozně dlouho a tvoje tělo ti dává najevo, že potřebuje odpočinek. Být tebou, uberu aspoň na dva týdny plyn, snížim počet sérií a cviků na třetinu, váhy na maximálně sedmdesát procent toho, co zvedáš teď, a volný čas využij na to, abys pořádně jedl, pořádně spal, zašel si do sauny nebo na masáž, na klidnou procházku, každý den si dal půl hodiny nějaké to protahování na mobilitu. Za čtrnáct dní budeš mít energii a chuť zase zabrat a bolistky se vyhojí. Přesně tohle mám ostatně v plánu i já s Carmelitou, až dokončíme ten aktuální cyklus.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá prosinec 22, 2023 10:17 pm Předmět: |
|
|
Sumo deadlift:
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x200kg
1x1x225kg
2x3x200kg
Jednonožný deadlift s rovnými nožkami:
3x12x12kg
Superset
Zhyby:
3x6xCarabas
+
Zakopávanie v stoji:
3x12
Superset
Príťahy JČ vleže:
3x12x30kg
+
Reverse flys s gumou:
3x12
Superset
Veslo - kladka:
5x12
+
Bench press:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x3x100kg
3x4x120kg
Triset alebo 5set a tak:
3x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C1Ki_OZLQ-p/
Tak napriek všetkým uisteniam, že som Matuzalem a pamätám ešte dinosaury a Helenu Vondráčkovú pred plastikami a čoskoro načisto umriem som sa vybral do gymu.
Deadlift šiel prekvapivo dobre. Ľahké to síce nebolo, ale myslím, že tých 230 tam bude a ak obetujem stavec a risknem paralýzu dolných končatín, aj nejaká krivá 240ka by sa mohla vycukať. Ale to nebudem predbiehať. Zatiaľ teda len takto.
Ale na pracovné trojky som si pridal. Malo byť 195, ale nechcelo sa mi žonglovať tam s kotúčmi, čo by mi paradoxne mohlo do toho chrbta podrbať viac, jak nedávam pozor, tak som nechal okrúhlych 200 a šlo to napohodu.
Hamstringy som potreboval už len tak poškádliť, dostali celkom pekne pri deadliftoch - jak má človek dojebaný chrbát, viac sa snaží to brať technicky a nohy sa pekne zapájali, čo vidieť aj na videu, ako sa mi tie hamsy stále napnú pri zábere.
Tak teda som zvolil jednonožné rovné dedliftíky. Variant s jednou nohou opretou som videl kdesi na nete a chcel som skúsiť. Je to šikovná verzia, odpadá starosť s rovnováhou a opretá noha mi prirodzene drží rovný chrbát, lebo proste ma to nepustí hlbšie. Aaaale zároveň jak je človek opretý, tak tú pracujúcu nohu vie dať viac dopredu a zväčšiť ROM. Spolu so zakopávaním som si zarobil na príjemnú svalovku, myslím. A nepreťažil som kríže, samozrejme.
Zhyby hnus, ale super. Troooošku ma limitovala tá bicepsová šľacha, ale proste som ju ignoroval. Tie dvojsekundové negatívky sú hrozné mäso. Ale v tejto fáze silovky asi lepšie ako na seba vešať kotúče a zbytočne sa ešte viac unaviť.
Na veslovaní som si k tehličkám pridal expandér. Skôr kozmetická úprava, povedal by som, naozaj to cítiť len v tej úplne konečnej fáze. Lenže keby som dal silnejšiu gumu, tak s tým zas nepohnem  To potom ťažko niečo vydumať. Ale bolo to ozvláštnenie a bavilo ma to, a to je dôležité.
Benche mali byť so stovkou, ale jak som naposledy nedokončil tlaky v stredu, tak som sa rozhodol, že zvýšim malinko intenzitu, aby som nebol stratový. Rameno bez problémov. Bál som sa, že nebude neergia po predošlom tréningu, ale všetko tip top.
Do trisetu som domontoval ešte lýtka a úplne ľahké militarko a po tréningu ďalšie rehabky. Zatiaľ najlepšie mi vychádza improvizovaný škripec - najsilnejšiu gumu omotám okolo stojanu na kotúče, druhý koniec okolo členkov a potom sa odplazím ďalej, až kým sa guma nenatiahne. A potom krútim panvou a tá guma mi to všetko vracia na miesto  Je to asi zábavná podívaná, ako sa tam vlním jak červík na nitke, ja len dúfam, že na seba raz ten stojan s 250 kilami železa neprevrhnem.
Výborný tréning, ale teraz neviem, kedy dám drepy. Cez sviatky sú to samé návštevy a posedenia a chujoviny, tak nemám šajnu, či si nájdem 2,5 hodiny na drep session. Navyše by sa mi celkom hodil aj nejaký parťák, čísla na činke idú hore a trochu som z toho nesvoj.
Magumi: Jo, ja viem, len to chcem už doklepať a spraviť nejaký total, za ktorý sa nemusím úplne hanbiť, a potom si dám voraz a pôjdem zas viac na hypertrofiu. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne prosinec 24, 2023 1:11 pm Předmět: |
|
|
Želám krásne a spokojné Vianoce, priatelia!
Nech to rastie/chudne/silnie/behá. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po prosinec 25, 2023 6:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po prosinec 25, 2023 8:42 pm Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | decarabas napsal: | Želám krásne a spokojné Vianoce, priatelia!
Nech to rastie/chudne/silnie/behá. |
Podobne!
A teda funguje to, brucho mi uz rastie, biceps chudne, smad silnie a po kapustnici sa aj paradne beha! |
Som rad, že nie som jediný pokapustnicový atlét.
Drepy:
1x10x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x190kg
1x1x200kg
1x1x210kg
2x1x220kg
High bar drepy s pp:
3x6x150kg
Triset
Leg press:
3x20x100kg
+
Predkopávanie:
3x20
+
TRX sissy:
3x10
Superset
Kliky:
3x12
+
TRX pazhyby:
3x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C1SYPMyr4nt/
All right, nažratý jak pijavica, bachor natlakovaný, pri každom druhom kroku prd a pri tých zvyšných grgnutie. Takže energia by bola Tak poďme to trochu rozhýbať.
Malá úprava tréningu, taký pseudopeak, dve ťažké jednotky miesto jednej singlovky a troch troják.
Od začiatku ma tešilo koleno. Žiadna bolesť, pohyb ako maslo, všetko pružné, funkčné, mohol som skackať, výpadovať, čokoľvek. Napokon, blíži sa rok od posledného zranenia (vo februári), posledne sa mi koleno zhojilo takmer presne na rok. Tentoraz som s ním viac cvičil, viac som ho kŕmil kĺbovými prípravkami, takže sa asi dalo dokopy malinko skôr. Ale nepredbieham, aby som potom nebol smutný.
Skrátka a dobre, dnes išlo skvelo.
A prejavilo sa to na relatívne kvalitne drepnutých top sériách s 220kg. Pozeral som to na videu, vyzeralo to celkom ľahko a technicky, kríže s tým boli tiež úplne OK.
Takže spokojný som mohol ísť domov, ale ešte som si dal ľahké highbary a tradičný triset, ktorý ma komplet odrovnal a nohy dostali co proto.
Pretože prišiel aj Erik, viac som kecal ako cvičil a na konci som zistil, že jaksi nestíham už ani lýtka, ani tlaky, tak som si dal len také ľahké šašky na rozhýbanie hrudníka a chrbta.
A potom jupí juchú k svokrovcom do hluku, rachotu, detského vresku (moje deti, aj švagrinej) a ďalšieho prežierania, ktoré už ma fakt nebralo, takže som len skromne doplnil bielkovinky do obehu a regeneroval...
V stredu sú naplánované ťažké single benchov. Ale uvidíme, čo rameno. Naposledy vyzeralo fajn a nakoniec ma zradilo _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út prosinec 26, 2023 1:24 pm Předmět: |
|
|
Tie drepy boli luxusné, druhý ta trosku stočilo cez bedro, ale inak top! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út prosinec 26, 2023 1:57 pm Předmět: |
|
|
Krásné dřepy, smekám. :) Vím, že už jsi dal i víc, ale myslím, že své osobáčky ještě překonáš, když budeš pokračovat jako doteď, tenhle program ti fakt sednul.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út prosinec 26, 2023 7:01 pm Předmět: |
|
|
Ja mam pokapustnicovu atletiku cca 50 na 50. Ale vacsinou u svokry, takze ju podozrievam z nekaleho pridavania laxativ. #nevadi _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út prosinec 26, 2023 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Tie drepy boli luxusné, druhý ta trosku stočilo cez bedro, ale inak top! |
Dík, s rotáciou bojujem, je to kvôli dysbalanciám. Pri tých vyšších váhach sa to prejavuje viac. Našťastie to tentoraz nebolo nič veľké.
| Magumi napsal: | | Krásné dřepy, smekám. :) Vím, že už jsi dal i víc, ale myslím, že své osobáčky ještě překonáš, když budeš pokračovat jako doteď, tenhle program ti fakt sednul. |
Ďakujem. Neviem, či to chcem veľmi ohýbať cez koleno. Niečo ešte podvíham, zabojujem, ale nie je tam motivácia na nejaké extrémy ako v minulosti, kedy som tancoval na hrane zranenia celé mesiace.
Popravde pre bežnú populáciu je drep s pre mňa slabými 200 kilami úplné sci fi, pridávať na to ďalších 40+ kíl je už čisto len moje ego. Na súťaži by mi to aj tak nepomohlo a kolenám to v dlhodobom horizonte asi tiež nelahodí
Vidím to s pribúdajúcim vekom skôr na hypertrofiu a radosť z tréningu. Ale nevylučujem v rámci zimných naberačiek aj silovejšie tréningy
| cohen999 napsal: | | Ja mam pokapustnicovu atletiku cca 50 na 50. Ale vacsinou u svokry, takze ju podozrievam z nekaleho pridavania laxativ. #nevadi |
U svokry trpím skôr psychicky Ale zas také dobré príležitostné prečistenie čriev je zdravé. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|