|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: út prosinec 26, 2023 8:37 pm Předmět: |
|
|
No a pridáme si aj tradičné koncoročné vysvedčenie spolu s celou tou mojou tréningovou epopejou. Ale musím pozmeniť aj niektoré staré zápisy, niektoré veci už jaksi neplatia a tak.
| decarabas napsal: | | decarabas napsal: | A hele hele, čo som objavil Tak hádam niečo málo pridáme, nie?
| decarabas napsal: | Tak, čo som našiel v análoch (a vážne som tie fotky teda vyhrabal z poriadnej prdele).
Tak šiel čas s ektomorfným chudákom Nenašiel som použiteľné fotky z 2006 (váha priebežne narastala, ako som dospieval, ale v 18tich rokoch na odvode na vojnu som mal oficiálne navážených 63 kilo pri výške 184cm a to už bol fakt Osvienčim...), ale myslím, že aj 2007 je riadny mordor. Našťastie sa našlo dosť krátkozrakých alebo postihnutých žien, takže som to zas tak moc nepociťoval.
Rok 2007
Výška: 184
Váha: 68 - 70kg
Tréning: Šerm a posilka bez nejakého väčšieho zmyslu. Totálne odjebaný čas v gyme.
Strava: Nepravidelná a mizerná, ale ako každý "ektomorf" som sa zastrájal, že jem veľa. Ak som niečoho jedol veľa, tak to boli nejaké sladké chujoviny, z ktorých mi bujneli jebáky, mastnota na čele a kazy v hube. Po "tréningu" som pil mlieko s rozmixovaným banánom. Oldschool. Tvaroh som ešte neobjavil. Sixpeky boli, to zasa hej.
Rok 2008
Váha: 74kg
Tréning: Pravidelný beh so závažiami, každodenné cvičenie s vlastným telom, dennodenná drina v práci
Strava: Ako čašník som sa nabehal, takže som žral kadečo a veľa, aby som nezdochol v polke smeny. Pomohli toasty o tretej ráno, zaliate pivom Inak som hodne vyžieral aj orechy, ktoré sme dávali k drinkom, plus som sa dopoval horúcou čokoládou. Matne si spomínam na to, že ex mala rada cestoviny, tak nejaké carbs som bral aj z toho.
Rok 2009
Rok 2010
Váha: 76kg
Tréning: Domáce cvičenie s veľkou činkou o váhe cca 50 kilo, beh a šerm, občas kardio v podobe sexu s frajerkou, ktorá už to kardio chcela robiť inde a s iným .
Strava: Čína. Ako som honosne nazýval pochcaný vietnamský bufáč Mohol som rovno piť olej z fritézy. Nutričná hodnota môjho obeda sa rovnala pobľutej vreckovke posypanej cukrom. Chuťovo to bolo tiež podobné.
Rok 2011
Váha: 79kg
Tréning: Po dramatickom rozchode (no, on bol dramatický teda z mojej strany, borka bola v pohodičke). Z nudy doma fullbody, tréning začína vyzerať lepšie, idem hlavne základné cviky, stále behám, zápasím, šermujem a cvičím aj s vlastnou váhou, aby mi nejeblo z depky.
Strava: Už som si varil doma, tuším v tom čase som si kúpil aj gainer, aby som podporil akné na chrbte Začalo moje vyžieranie do podoby niečoho, čo Soraya volá "Ty tučkooooo"
Na fotke mám ofačované lakte, zapálené šľachy v predlaktí, ale vyhral som s tým zápasnícky turnaj.
Rok 2012
Váha: 82kg
Tréning: Tak a kúpená permanentka do fitka Doma som mal síce asi 100kg závaží, ale už to nestačilo (navyše suseda na dennej báze chodila pičovať, že sťahujem nábytok). Stále fullbody, ale doplnené o nejaké pumpovačky na kladkách, niekedy v tom čase som si založil aj log tu na ronnie (pozn. bolo to až v 2014, ah).
Strava: Domáca strava, gainer a proteín, nech si trošku nalepím špeky okolo pása
Rok 2013
Rok 2014
Váha: 85kg
Tréning: Stále svoje základné cviky o malom počte opakovaní. Neustále počúvam, že z toho "nič nemám". Sila ide hore, takže neriešim. Na nejakú kulturistiku som aj tak zanevrel a na pumpovačov pozerám zvrchu. Starnem. Hruď povážlivo zarastá. A narastá. Čím viac sa na seba dívam v zrkadle, tým viac mám pocit, že som zakrnený malý chudák, lebo body dysmorfia je už v mojom mozgu ako doma.
Strava: Stále si varím, občas varí Soraya, už potrebujem BCAA a kĺbovku, lebo som hrozná bábovka a primadona
Rok 2015
Rok 2016
Váha: 92-93kg
Tréning: Je mi skoro trápne zas napísať fullbody, ale tak to je. V priebehu rokov som skúšal aj kadejaký bro split, aj iné vymyslenosti, ale celé telo je holt celé telo.
Strava: Žeriem všetko a stále, potrebujem do seba napchať niečo, čo udrží tie bravčové špeky v chode V mojom žalúdku skončili tony nevinných zvieratiek, aby som uživil svalový aparát a epické proteinové vetry.
. |
Rok 2017
Váha: 95kg
Tréning: Fullbody. Už to začína vyzerať vcelku rozumne, ale stále mám tendenciu prepaľovať a rozbiť sa na handry, aby som mal pocit, že makám (dodnes s tým samozrejme bojujem). Bez trička na pláži začínam vyzerať tak, že si ma všímajú postaršie tety a homosexuáli. Vypĺňam tričká veľkosti L a mám z toho neskrývaná samoľúbu radosť. Zapustil som bradu.
Strava: Váha šla hore vďaka objavu kalorických tabuliek. Darí sa mi tak naberať oveľa rýchlejšie a čistejšie, aj keď, samozrejme, keď mi večer chýba v mojej permaobjemovke 300kcal, nutella je vždy poruke
Rok 2018
Rok 2019
Váha: 97kg
Tréning: Už mám po fominovi, ktorý na mňa nalepil nejaké kilá, nejaké to kilo pridal aj na činke. Odvtedy plus mínus idem fominovskú kostru stále, k tomu doplnky podľa aktuálneho pocitu. Funguje to parádne, telo sa stále mení a v podstate som v neustálom progrese silovom aj svalovom. Golden days Skúsil som prvú (a zatiaľ jedinú) súťaž s totalom 635kg a skončil predposledný a zažil krutý stret s realitou. Nevadí, moje ego sa s tým vyrovnalo dobre. Ako hovorí Olejnas: Kto je slabší ako ja, ten je pussy a kto je silnejší, ten sype!
Strava: Tu sa toho moc nemení, skôr som zaradil bežné doplnky, bez kreatínu ani ťuk, minerály, vitamíny musia byť. Raz za čas si kúpim kĺbovku, ktorá ničomu nepomáha
Rok 2020-2021
Váha: 105 - 96kg
Tréning: Začala temná doba. Počas prípravy na druhú súťaž sa na svet vyvalil debilný vírus, s ktorým si jaksi nikto nevie rady a kurví nám život už skoro dva roky. Fitká zatvárajú, motivácia sa stráca. Sedíme doma a pupky rastú. Za rok 2020 som stihol cvičiť v gyme, na workoutovom ihrisku, na schodisku vežiaku, v obývačke a v pivnici. Pivnica sa nakoniec ukázala ako zaujímavé riešenie, kde som dosiahol svoju top objemovú váhu 105 kilo. Sila veľmi nepadla a jej úpadok skôr súvisel s limitovanými možnosťami a priestorom, než s poľavením v tréningu. Kvôli menším váham som začal cvičiť skôr na hypertrofiu a stala sa zo mňa pumpovacia bikini fitnesska - ale už sú nakúpené železá, váh je dostatok a momentálne si idem zasa silovku.
Strava: Vyžral som sa na kedysi absolútne nereálnych 105 kilo. Nemal som s tým nejaký problém, netrpeli ani kolienka, kondícia bola mizerná skôr kvôli home office, ale vzhľadom na momentálne podmienky som sa rozhodol prvýkrát v živote skúsiť vcelku opatrnú a nenásilnú diétu. Výsledok: veľká spokojnosť a narcistické bombardovanie fóra a instagramu polonahými fotkami Stiahol som to na 96 kilo, odvtedy sa snažím nalepiť niečo nazad a vcelku sa to darí. Silovka je práve in progress, tak hádam sa dostanem aspoň na bývalé výkony.
Tak uvidíme, čo prinesú ďalšie roky |
Tak, končí nám ďalší rok, bolo by vhodné vyhodnotiť, zosumarizovať, poďakovať.
Rok 2022
Výška: 184 tá sa nemení od 2007, všimli ste si? Ale je to preklep, lebo mám 183 lol
Váha: Z nechutne vybravčených 106 na nechutne kostnatých 92
Tréning: V suteréne Erikovho baráku sme si vybavili malé fitko. Je to nejakých 12 štvorákov, ale podarilo sa nám vďaka improvizácii a čírej vášni vyrobiť z toho úplne dostatočný gym. Drepovací/benchovací stojan, hrazda, posilňovacia veža, 3 olympijske tyče a niekoľko špeciálnych tyčí, 300 kilo závažia, jednoručky, expandery... Skrátka a dobre, sme šikovníci.
Niekedy zjari mi pri 230kg drepoch explodovalo koleno a hoci to nebolelo nijak veľmi, ťahalo sa to so mnou hrozne dlho (v limitovanom rozsahu sa ťahá doteraz). Kdesi v priebehu leta som si pokurvil aj pravé rameno, lebo dysbalancie sú láska. Vďaka fyzickým obmedzeniam som nútený poľaviť zo silových výkonov a zamerať sa na hypertrofiu a ladenie formy. V lete trénujem väčšinou sám, čo mi umožňuje slušné tempo a fotenie nekonečného množstva polonahých fotiek, ktorými zaplavujem fóra, instagram a onlyfans . Narcizmus dosahuje nevídaných rozmerov, ale nahováram si, že je zaslúžený, lebo som odviedol kusisko roboty. Minimálne cez leto strava čistá a zdravá. Vyzerám tak, ako by mi v živote nenapadlo, keď som ako 68 kilový mladík jedol škoricovníky a zapíjal ich colou.
Zima sa blíži, vidím to tak, že na seba nabalím pár kvalitných kíl, trochu zapracujem na sile a ak zdravie dovolí, budem to drviť naďalej.
|
Rok 2023
Výška: 183
Váha: Lietam od 100 po 93 podľa ročnej doby. Na leto obvykle odľahčujem, aby som stačil deckám. Jo, pribúdajú, už mám dve.
Tréning: Chvalabohu mám milujúcu a chápavú ženu, ktorá vie, že ak by ma nasilu držala doma v čase tréningu, spravím jej doma peklo ofučanosťou, fňukaním a celkovo by mala zrazu doma TROCH trucovitých spratkov miesto dvoch. A tak aj napriek rozorastajúcej sa rodine takmer nevynechávam tréningy a som relatívne poctivý aj v strave.
Na prekvapenie si idem furt fullbody v domácom Plague pite, ktorý niekedy okolo 15teho decembra oslávil dva roky.
Ale nejak sa stalo, že som spojil bro split a fullbody do jedného celku. Čo znamená, že si totálne rozbijem jednu partiu alá bro split, a potom docvičím zvyšok tela, miesto toho, aby som rovnomerne stimuloval všetky svalové partie v jednotke bez zbytočného prepaľovania Vďaka tomuto chytrému prístupu sa v mojom pokročilom veku samozrejme nevyhnem zraneniam. Za rok 2023 sa toho nazbieralo: najvýraznejšie ma potrápilo pravé koleno, ktoré sa zrejme začína zlepšovať. Okrem toho je tam rameno, kríže, biceps a nejaké bežné drobnosti
Skrz to obité telo nehrotím silovku a snažím sa skôr o hypertrofiu. Každá noha je inak veľká (tenká a ešte tenšia). V lete trápne diétujem ako fitnesák. Ale výsledky sú také dobré (no, akože na môj level teda ), že ma to až baví. Ak sa totálne nezmrzačím, mám v pláne ešte pár rokov pokračovať a ohurovať na pláži staré babky mocnou muskulatúrou a hustými kučerami. Na chrbte.
Vyhodnotil som dokonca formu ako dostatočnú na to, aby som si nafotil projekt Mighty Ajaxa, čo je taká malá pocta oldschool strongmanom a bodybuilderom. Projekt, čo som nosil v hlave asi tri roky, ale proste som sa na to necítil. A vida, zas tak zle to nevyzerá, keď som trochu zapumpoval. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MilanT
|
Zaslal: út prosinec 26, 2023 8:51 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Na fotke mám ofačované lakte, zapálené šľachy v predlaktí
|
Základní letní setup
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st prosinec 27, 2023 8:17 pm Předmět: |
|
|
| MilanT napsal: | | decarabas napsal: | Na fotke mám ofačované lakte, zapálené šľachy v predlaktí
|
Základní letní setup |
veď píšem, že som bol po rozchode v tom čase, bez ženskej, jasne, že som mal nakoniec zapálené lakte
Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg
1x1x120kg
1x1x130kg
1x1x140kg
2x1x150kg
1x6x100kg
Superset
Tlaky JČ na rovnej:
3x12x32kg
+
Rozpažky:
3x12x12kg
Superset
Incline tlaky JČ:
3x6x32kg
+
Príťahy JČ vleže:
3x12x32kg
Superset
Highbar drepy s Pp:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x150kg
3x6x150kg
+
Kliky:
3x12xCarabas
Triset:
3x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C1XgdYjrxZX/
Tak aj dnes som sa dokopal k tréningu, som strašne super a úžasný a disciplinovaný a som na mňa pyšný. Hneď by som chcel byť ako ja.
Erik povedal, že mi príde podať činku, čiže samozrejme nedošiel a tak som si proste povedal, že to bol pekný život, veľa som toho zažil aj skúsil a tak nemusím ľutovať, keď mi činka z hlavy urobí mix želé a rozdrvených zubov pri pokuse o 150kovú jednotku.
Malinko som sa bál, čo mi povie rameno, ale nehovorilo nič, len od 130ky niečo tichúčko šepkalo a s tým viem žiť. A tak som teda nakoniec dal tie dva ťažké single.
A ťažké teda boli. Kvôli ramenu som musel ísť hodne pomaly dole aj hore a vyžmýkalo ma to desne. Naopak pauzy, ako pozerám na videu, by za dlhé považoval len škrečok s poruchou pozornosti sfetovaný metamfetamínmi. Čo už. Ešte som si dal nejaké tlaky so stovkou, ale napadlo mi, že kým je rameno fajn, nebudem ho zbytočne dráždiť, nech niečo zatlačím aj nabudúce. A tak som to radšej zložil a šiel na jednoručky.
Zvyšok tréningu pomerne fajn, hodne supersérií a dopumpovania. V takejto nejakej forme asi budem pokračovať po tejto akožesilovke pri pokuse o nalepenie nejakých malých kúskov muskulatúry na moju rachitickú osobu.
Najhorší hnus boli drepy na záver. Vždy VŽDY ich dávam na začiatku, kým vládzem a z pscyhologického hľadiska, aby som mal to najhoršie z krku. Dnes nie, lebo som si myslel, že príde Erik a tak som začal benchom, aby mi podal činku a mohol zas zmiznúť. Keďže sa nedostavil, pekne som si to odsral na záver.
Straaašný boj a každé opáčko boľavé a tuhé. Keď to konečne trochu povolilo, tak som bol na predposlednom opakovaní poslednej série
Ale triset som si dal poriadny a ruky napumpoval ako keby som mal ísť na pláž v tielku! Miesto toho som šiel domov umývať deti _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Naposledy upravil decarabas dne st prosinec 27, 2023 8:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: st prosinec 27, 2023 8:21 pm Předmět: |
|
|
Nemám slov, 150 je pecka a hádám že kdybys neměl nic s ramenem, mohl bys až to dojet na 170.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá prosinec 29, 2023 8:27 pm Předmět: |
|
|
| MilanT napsal: | | Nemám slov, 150 je pecka a hádám že kdybys neměl nic s ramenem, mohl bys až to dojet na 170. |
Nooo, all time best mám 165, čiže úplne nereálne by to asi nebolo. Ale nemám v pláne to zbytočne pushovať, práve kvôli tomu ramenu. Plus by som asi musel ísť nejakú ozajstnú silovku a nie tento na kolene zosmolený "program"
Sumo deadlift:
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x200kg
1x1x210kg
1x1x230kg
1x1x240kg
Superset
Príťahy JČ vleže:
3x10x40kg
+
Výpady dozadu:
3x10
Sťahovanie kladky širokým úchopom:
3x12
Superset
Veslo - kladka:
3x20
+
Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg
3x4x120kg
Triset Päťset:
3x6 - 20
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C1coQWLL6eH/
Plán bol vyskúšať 240. Ešte pri 210 som mal pocit, že to celkom strieľa, ale 230 som nejak netrafil technicky, alebo čo, a musel som sa veľmi premáhať, aby som ešte desať kilo pridal Nakoniec trochu hrbaté, ale potiahnuté s nepatrnou rezervou. Spokojnosť. Chrbtica to tiež nejak nekomentovala, tá sa ozvala potom pri skladaní kotúčov, samozrejme
Príťahy jednoručiek fajn, ale bojujem s tým, že tých 40 kilo nerobím tak technicky, ako by som chcel. Nabudúce uberiem, aj keď je to vlastne jediný silový cvik, ktorý si teraz môžem dovoliť s tým chrbtom. Bohužiaľ
Do supersetu som si pridal výpady, len tak s vlastnou váhou. Nohy dostávali svoje celý týždeň, tak som ich len tak rozhýbal.
Zvyšok už len kladky - včera som kúpil dlhší rovný adaptér na vežu, ktorý mi konečne umožní široký úchop. Bude svalovka
Pri benchoch som cítil rameno, asi som si ho dobre pocuchal v stredu. Ale keď som mocno zapakoval ramená a vyslovene si tlačil tricepsom o lattisimus, šlo to zvládnuť. A do ďalšieho týždňa to hádam zas prejde
Dobrý tréning, taký nejaký unavený, ale odmakané poctivo všetko, čo bolo v pláne, hádam dokonca aj trochu navyše (päťset ) _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út leden 02, 2024 9:28 am Předmět: |
|
|
Lowbar drepy:
1x10x20kg
1x1x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x190kg
1x1x200kg
1x1x210kg
1x1x220kg
1x1x225kg
1x1x230kg vo wrapoch
Superset
Highbar drepy s pp:
3x5x150kg
1x8x120kg
+
Výpony s VČ:
3x15x120kg
Superset
Larsen press:
1x10x20kg
3x15x60kg
+
Sťahovanie kladky zhora:
3x20
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C1kZAunrBUs/
Do 2024 som vstúpil akčne a odhodlane a takmer bezbolestne (čítaj len s takou bežnou bolesťou, o ktorej si myslím, že k životu patrí, hoci doktori by mohli namietať, ale čo oni vedia).
Ubitý životom a znudený neustálym staraním sa len o rozborený barák, ktorý nie a nie opraviť, dostavil sa Štúr. Oholený vyzerá ešte srandovnejšie ako inokedy, ale zas bol ochotný stáť za mnou so založenými rukami a sledovať, ako sa trápim pri drepoch. V prípade potreby by ale určite okamžite bez pohybu sledoval, ako zlyhávam a padám s činkou, takže super.
Plán bol dať 225 kilo na drep. Akožesilovka sa konečne blíži ku koncu. Ešte tento týždeň, potom týždeň deload a potom sa pokúsim nezraniť pri maxkách.
Takže teda 225 drep - moc svižné to nebolo, ale hĺbka slušná a kilko dve rezerva by sa asi tiež našla. Kolenám sa to moc nepáčilo, keď mám byť úprimný, je to na ne nápor. Ale vzhľadom na vyššie popísaný plán si teraz oddýchnu a potom si ich zraním o dva týždne pri pokuse o maxko
Medzitým vo mne dozrel taký plán pokúsiť sa prekonať výkony z mojej jedinej súťaže - 635kg total. Tam som ale drepoval vo wrapoch a drepol som 240. Preto som na záver skusmo namotal wrapy, čo to spraví.
No, motať tú chujovinu bol workout sám osebe  Jeden pás som motal ja, jeden Štúr. Ja som namotal, naviazal a čakal na Štúra, ktorý pás zmotal a už už mi ho podával, keď sa to celé rozmotalo a explodovalo a popadalo na zem. Kto mal niekedy namotaný wrap, vie, že je to kurva nepohodlné a tak ma veľmi potešila vyhliadka na ďalšie dve minúty s totálne zaškrtenou nohou  Keď som si nakoniec namotal aj druhú nohu, tá pôvodná už odumierala a hnila. Žily navreté, konce prstov nedokrvené a fialové, kontrola nad nohou nula.
Aj napriek tomu som s tým drepol pohodlných 230 kilo. Myslím, že tých 240 by som si mal v pohode zopakovať, ako bolo na súťaži. Ak sa teda nič neposerie pri predošlých raw pokusoch.
Potom som dal ešte nejaké ľahké drepy s podloženou pätou a pretože sa viac kecalo ako cvičilo, zistil som, že už toho oveľa viac nevymyslím - napokon, nechcel som si už ničiť regeneráciu legpressmi a supersetmi nôh. Preto som si dal len rýchly superset na prekrvenie vršku, ale tak, aby som nedráždil rameno - to si dostatočne rozdráždim v stredu. Od posledných tlakov so 150kou ho stále cítim a to mi trochu robí vrásky. Obávam sa trochu o ten výkon na tlakoch. Ale na druhú stranu, ide o hovno, sú to len pseudomaxká a keď nepôjde, nepôjde.
Tréning absolútne parádny, drepy mi urobili radosť, dám teraz kolenám čas sa zhojiť a bude dobre. Zvyšok týždňa už len nejaké ľahšie drepy alebo legpressy, nech sa zregenerujem.
A až bude po tomto všetkom, môžem sa zas zamerať na hypertrofiu a zapisovať si tu ešte smiešnejšie výkony, ako doteraz, len vo vyššoim objeme _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út leden 02, 2024 11:49 am Předmět: |
|
|
i ty dřepy vypadají slibně! už se těším za dva týdny, kam to půjde ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út leden 02, 2024 6:23 pm Předmět: |
|
|
Vo wrapoch tam je 250 s prehľadom, nech ti ich ale niekto poriadne namotá. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st leden 03, 2024 12:27 pm Předmět: |
|
|
Nedávno jsem ti tady psal, že máš životní formu :), a hezky se to teď ukazuje na těch posledních výsledcích. Fakt paráda.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt leden 04, 2024 10:04 am Předmět: |
|
|
Tak životnou formou by som to nenazýval. Predcovidový ja by som ma sfúkol jak sviečku. Ale nie som nespokojný, naopak. Z momentálnej situácie ťažím maximum.
Akurát po sviatkoch som sa postavil na váhu a olizujem hranicu 100 kilo (zatiaľ ju teda olizujem zdola, ale myslím, že sviatky skončili v pravý čas, inak by som ju rozhodne prekročil) a pripadám si zas tlstý a hnusný a chlpatý a mastný
Takže silovka tiež skončí v pravý čas a trochu sa zas pohrám s jedlom aj formou tréningov, nech sa nemusím za seba hanbiť, keď ma holého uvidí Soraya alebo doktor pri kontrole prostaty. Zatiaľ je to síce ako tak pod kontrolou (forma aj prostata), ale ten pupek sa pomaly a isto rozťahuje a je čas tomu urobiť koniec.
Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg
1x1x110kg
1x1x120kg
1x1x130kg
1x1x140kg
1x1x150kg
1x1x155kg
1x10x100kg
Superset
Tlaky JČ na rovnej lavici:
3x10x40kg
+
Zhyby neutrálnym úchopom:
3x6xCarabas
Superset
Lowbar drepy:
1x10x20kg
1x5x70kg
1x5x120kg belt on
3x5x150kg
+
Biceps s EZ:
3x10x30kg
Triset (upažovania JČ, biceps s JČ, triceps na kladke, po skončení ešte brucho):
3x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C1pzYLhr-s8/
Štúra som tak úpenlivo prosil, že nakoniec sa, chudák hladný a unavený, uvolil prísť mi podať činku. Touto cestou sa mu chcem poďakovať a udeliť mu veľký ružový plusový bodík, ktorý si môže nalepiť na chladničku.
Na ramene som makal celý týždeň - a pokračujem ďalej. Rehabky som zjavne trafil, lebo rameno sa zlepšilo a keď som ho aj cítil, tak ani zďaleka nie ako predtým.
Tak nejak mi to teda umožnilo dostať sa na nervóznych 155 kilo skoro bez bolesti. Nebolo to úplne ľahké, ale skôr kvôli tomu, že som dával strašný pozor, aby som si niečo nepotrhal alebo čo. Silovo to ešte vcelku šlo, hoci pauza na spodku skoro neexistovala. Čo už. Uznám si to aj tak, lebo je to môj tréning, môj gym a moje pravidlá a iba Boh ma môže súdiť a iné smiešne tetovačky, čo mávajú na kľúčnej kosti vytetované plastikové ženy s blond hrivou vyžehlených predĺžených vlasov a kačacou papuľou, ktoré sa živia fajčením čurákov modelingom a v hlave majú vymetené.
Bench som zakončil desiatkou so stovkou a hotovo. Žiadne divoké doplnky teraz nedávam, nech si telo oddýchne a tak som dal už len nejaké tlaky s jednoručkami, nech... neviem, asi dopumpujem alebo čo
Zhyby tentoraz neutrálnym úchopom - nebolí ma pri nich biceps a nezvyklý pohyb mi napumpoval chrbát. Možno pri tejto variante ostanem nejaký čas. Tak či tak, poctivé dvojsekundové negatívky ma vytrestali. Má to výhodu, stačí 6 opakovaní a som dead.
Drepy sa mi načisto nechcelo, aj sa mi pod činku blbo skladalo kvôli stiahnutým prsným svalom a ramenám, ale hecol som sa. Musel som síce presvedčiť hlavu, ale nakoniec som aj niečo oddrepoval. Tu som tiež zvolil radšej lowbar, lebo to je tá moja "súťažná" varianta, tak je asi lepšie do nej trochu zainvestovať. Na highbary bude času potom v hypertrofii.
A potom už zas len triset, veľmi svižne, pridal som aj brucho, pracky to pekne nafúklo po všetkých tých koláčoch a rezňoch.
Celkovo super, potešilo rameno, ale nepodceňujem to a stále na ňom makám. Čo sa týka benchového maxka, nuž, uvidíme, romanticky si nahováram nejakých 160, ale čokoľvek nad 150 bude v pohode. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so leden 06, 2024 7:54 pm Předmět: |
|
|
Výpady vzad zo schodu:
1x10
1x6x20kg
1x6x40kg
3x6x60kg (zapisujem každú nohu zvlášť, samozrejme)
Superset
Príťahy v predklone:
3x10x80kg
+
Výpony s VČ:
3x20x60kg
Superset
Zhyby neutral:
3x6xCarabas 2sek negatívka
+
OHP:
3x6x60kg
Superset
Veslo - kladka:
3x20
+
Reverse flyes s gumou:
3x10
Triset:
3x10
Brucho:
5x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C1uxa5pLpQq/
Taký malý nástrel toho, čo by som cca chcel jazdiť po silovke. Deadlifty tam možno budú, možno nie, uvidím. Asi na mesiac-dva ich vynechám, ale ešte sa rozhodnem. Kríže mi pri nich netrpia, takže to bude asi len o (ne)chuti k tomu cviku.
Výpady vzad zo schodu sú strašné mäso. Nevedel som, s akou váhou to zvládnem, povedal by som, že tých 60 kilo bolo tak akurát, aby som udržal techniku, kolená neboleli, netriasli sa, zároveň som triafal tú partiu, čo som chcel - totiž prdel. Ešte som len docvičil a už začínala svalovka. Dnes to je peklo a zajtra to bude asi ešte horšie  Nabudúce doplním aj niečo na hamstring, toto bolo fakt striktne len na riť, až ma to prekvapilo.
Riskol som s tými mojimi krížami aj príťahy. Nakoniec super, ale robil som to s ezetou - cítim to nejak lepšie, vyhovuje mi to. Takže to tak nechám. Pumpa solídna, ako som to dlho necvičil. Spokojnosť, nabudúce môžem prihodiť - cheatovanie ničomu nevadí, kým je chrbát rovný a cítim z toho chrbát tak, ako potrebujem.
Miesto benchov OHP. Len tak ľahúčko na rozjazd, nič hrozné. Ale ramená chcem vyrobiť veľké (na mňa veľké, samozrejme, čiže nič moc, len väčšie ako teraz  ), takže postupne pritvrdíme. A k tomu zhyby. Bolo to au au.
A ešte kladka a gumka, ale to už boli fakt len také dokončovačky na chrbát.
Niekde by som tam možno ešte domontoval nejaké izolované príťahy jednoručiek alebo čosi, ale uvidíme. Mám dosť času doladiť zloženie cvikov. Nesmiem sa nechať uniesť, lebo zas z toho urobím fullbody a na každú partiu 4 cviky a končiť budem o polnoci a po troch týždňoch totálne vyhorím.
Triset - zvlášť upažovačky boli "zábavné" po tých tlakoch nad hlavu. obil som ich len so 4kg jednoručkami a aj tak som sa parádne rozbil. Aby som úplne neošulil benche, dal som si aspoň úzke tlaky a potom bicák na kladke - ten ma baví, keď máme ten nový adaptér
Super trenál. Teraz týždeň relatívne veget, rehabky, strečingy a potom ďalší pondelok "maxká"  A potom do toho vletím "kulturisticky". Ciele - zlepšiť ramená a pracky, trochu ešte dofúknuť nohy a hlavne spraviť niečo s tou ohavnou mastnou vyžratosťou po sviatkoch _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: so leden 06, 2024 8:24 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Nesmiem sa nechať uniesť, lebo zas z toho urobím fullbody a na každú partiu 4 cviky a končiť budem o polnoci a po troch týždňoch totálne vyhorím. |
Popsal jsi můj život v kostce Jen se divím, že se ti chce ty výpady vzad dobrovolně dělat :D
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út leden 16, 2024 8:28 am Předmět: |
|
|
Tak teda "súťaž".
Drepy:
1x6x20kg
1x1x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg
1x1x170kg
1x1x190kg
1x1x200kg
1x1x210kg
1x1x220kg
1x1x230kg
1x1x240kg vo wrapoch
Bench press:
1x6x20kg
1x1x70kg
1x1x100kg
1x1x120kg
1x1x130kg
1x1x140kg
1x1x150kg
1x0x160kg eeeehm...
1x1x155kg
1x0x160kg konečná
Sumo deadlift:
1x1x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x200kg
1x1x220kg
1x1x240kg
1x1x245kg
Ráno BW 99kg
Total RAW 630kg
Total Equip 640kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C2Igd2lrTWP/
Drepy - Na drepy som išiel síce nervózne, ale som si aj najviac veril. Cieľ bol 230 v SBD a myslím, že som to splnil s prehľadom. Rezerva bola nejakých 5 kg asi, ale nechcel som to pokúšať. Načo sa odpáliť na drepoch a potom nič nepotiahnuť.
Wrapy som mal plán 240-250. Ale už po prvej sérke s 240 ma prestalo baviť motať sa do toho jak debilná múmia, je to nekomfortné, trvá to, nedá sa v tom chodiť, nikdy neviem, čo zdvíham ja a čo už omotávka, proste som sa na to vyprdol s tým, že som dorovnal svoj vytrápený drep z 2019 v Lučenci. Dovolím si tvrdiť, že drepovacia forma bola lepšia ako vtedy a samotný drep bol oveľa technickejší, kontrolovaný a s väčšou rezervou.
Zlatík Riško si drepol 175 s rezervou.
Bench press - tu bola zloba. Rameno sa síce mega zlepšilo, ale netušil som, čo s tým urobia váhy nad 150 kilo. Sily bolo jojój, ale samozrejme slabý článok je to rameno. 150 vyletelo ako raketa a urobil som mega taktickú chybu. Naložil som 160 a vliezol pod to. Cítil som sa super, činka šla hore, hoci pomaličky, ale potom jebs. Dostal som z mostovania taký skurvený kŕč do celého chrbta, že som asi začal vydývať nejaké veselé zvuky, Rišo sa zľakol a vzal mi činku. Subjektívne si myslím, že by som to dal aj cez všetku tú bolesť, ale Rišo urobil správnu vec - hneď som sa zvalil z lavičky a snažil sa ten chrbát povoliť. Ale bol som komplet v kŕči, prehnutý dozadu a len zvoľna to povolilo. Ono mať vzpriamovače cez pol chrbta je sunshine a rainbow, ale keď sa tá masa zatne... No, skrátka, skrotol som a zložil na 155. Lenže už som bol vyklepaný, chrbát bolel ako prase, sebadôvera v čudu. Našťastie ma Rišo hecol a tak som to s prehľadom vytlačil a dorovnal si Lučenec.
Potom som trápne skúsil ešte raz 160, ale skaza už bola dokonaná, ani náhodou to tam nebolo, chrbút bol v pytli a ešte som si zas dodrbal rameno. Tým skončil bench a ja som mohol ísť s tými dojebanými vzpriamovačmi ťahať
Rišo potlačil konzervatívnych 107,5 s rezervou.
Deadlift - CNS už toho mala dosť. Chrbát toho mal dosť. Ja s CNS, ktorá toho mala dosť a chrbtom, ktorý mal toho dosť, som toho mal dosť. Ale bolo treba to doraziť.
Všetko ťažké jak barák. 200 kilo subjektívne vážilo 220. 220 ma načisto vydesilo, lebo som si nevedel predstaviť, že by som na to mal priložiť. Ale ponakladali sme na 240, zavrel som oči a dej sa vôľa Božia. Vytiahol som, pozrel video a po rýchlej debate s Rišom som sa rozhodol, že tých 245 bude. Ako vyzerala ste videli na videu - hrbatá, hnusná, vytrápená, ale uznateľná. A tak teda puf, 245 doma, čím som prekonal Lučenec o 10 kilo (tam som sa tiež pokúsil o 245 a mal som ju v kapse, ale z nejakého doteraz mne neznámeho dôvodu mi vypadla).
Rišo pohodlných 190.
Tak teda total z Lučenca som pobil o 10 kilo. Tak nejak som aj predpokladal, že to skončí podobne a bol to môj jediný cieľ. Snažil som sa čo najviac napodobniť podmienky súťaže, ale samozrejme som mal výhodu domáceho gymu, nástupov, kedy mne vyhovovalo, openery som si menil za jazdy, takže to beriem s rezervou.
Na každom z liftov mám za sebou lepšie výkony o cca 10-15kg, ale nikdy som ich nešiel takto spolu, vždy to boli len separátne maxká, čo urobí strašne veľa.
Takže som veľmi spokojný, veľká vďaka patrí Rišovi, že sa dal na to zlomiť a prežil tam so mnou 3 otravné hodiny, kedy ma ešte chudák oddane povzbudzoval a ešte do seba lial odpornú predptréningovku, vĎaka ktorej skoro skolaboval, keďže je kardiak.
A teraz môžem konečne odtučniť to moje ohavné mastné telo menším minicutom, zahojiť boliestky a začať zas trošku pumpičky, nech to potom v apríli môžem reálne vysekať. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|