Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 387, 388, 389 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2024 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
1x3x100kg
4x6x120kg
1x10x100kg

Kliky na bradlách:
2x12xCarabas + 10kg
1x12xCarabas +10 kg, 1x6xCarabas

Kladka - príťahy jednoruč:
4x10

Incline bench press:
3x6x70kg

SSB drepy s pp:
1x6x24kg
1x6x74kg
3x6x124kg belt on

Triset:
3x8

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C4v7Eq9rsRR/

Chvalabohu to vyzerá tak, že diéta mi (zatiaľ) benche veľmi nedodrbala. Možno mi to prišlo malinko ťažšie ako minulý týždeň, ale to môže byť aj tempom - boli sme traja a striedali sme sa rýchlo jeden za druhým, čiže reálne som mal odbenchované za pár minút.
Bench ma teda úprimne potešil, ešte keď som si na záver zhodil na stovku a dorobil 10 opakovaní touch and go.
Kliky na bradlách stále dobré, tam naopak diéta časom ai bude skôr pomáhať Len záhada nad záhady, odmakám 12 opakovaní s vestou, zhodím vestu a spravím max dve opakovania s vlastnou váhou a potom musím zoskočiť a dorobiť zvyšok rozkúskovane Čakal by som, že po zhodení vesty budem na bradlách poletovať ako opička na gumke a ono prd, jak raz zoskočím, som hotový. Ale pumpa dobrá, som spokojný (tempo takisto rýchle z rovnakého dôvodu ako pri benchi).
Incline tlaky som precenil, mal som dať väčšiu váhu. Za to ale môže Erik, ktorý mi ochotne nastavil lavičku, ale dal ju na nižší uhol. takže to bolo príliš ľahké a ja som bol lenivý to meniť Lebo to je veľa roboty, samozrejme, zdvihnúť lavičku o jeden zub vyššie

A potom už radosť preveliká! Počas dňa som neodolal volaniu divočiny a odbehol som si do neďalekého obchodu kúpiť SSB tyč. Žiadny zázrak, taký lacný črep, ale účel splní - drepy s tým sú čistý komfort. Odporúčam ľuďom so slabšou mobilitou ramien. Skúsil som s tým aj čelné drepy - skoro to netreba držať, krásne to sedí, len pri odkladaní mi to skoro rozbilo hubu, to budem musieť vychytať Tak či onak, zas dobré oživenie gymu a teším sa z toho.

Ranná váha 97 kilo, padá to nejak rýchlejšie, než som čakal, asi to bude chcieť cez víkend nejaký cheat day (čo aj bude, u švagra na záhrade bude gulášovica, takžeee... ) a hádam by neuškodila aj nejaká sauna, masáž alebo deload alebo čosi, lebo som nejaký otlčený zasa po pár mesiacoch bez pauzy.

Nie je to také zlé, ako po iné roky o tomto čase, ale stále roboty "ako na kostole", ako sa vraví.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Magumi

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2024 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně se síla většinou v dietě minimálně první měsic docela držela, myslím, že když nebudeš s tím schazováním spěchat, ani bys nemusel o moc přijít. Už teď jsou ti vidět břišáky, moc kil dolů nepotřebuješ.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2024 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Nic moc
Nepřemýšlel jsi o tom, ze by jsi treba začal cvičit nebo nejak upravil jídelníček?
Leto se blizi, tak aspon do plavek 🤣
decarabas

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2024 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
decarabas napsal:

Nic moc
Nepřemýšlel jsi o tom, ze by jsi treba začal cvičit nebo nejak upravil jídelníček?
Leto se blizi, tak aspon do plavek 🤣

Tak vieš, ja som prirodzený talent a fešák aj bez cvičenia. Možno keby som začal cvičiť, bol by som aj o trošku silnejší ako ty, ktovie

Magumi: Lenže čo sa sily týka, ty si robot a ja som biedna ektomorfná hnida. Ohľadom chudnutia, v pláne sú ešte také 3 kilá, nech sa dostanem na 94. To by malo ísť ešte z pása pri zachovaní nejakého toho svalu po okolí. Zdá sa mi, že počas zimy som nabral aj nejaké nové svaly, takže pri forme ako minulý rok by som mal mať o niečo vyššiu váhu (minulé leto to bolo okolo 92-93kg).
Akurát kvôli dovolenke som začal diétu o dva mesiace skôr, takže tam niekde v júni pichnem týždňový re-feed, nech to vyživím a udržím počas leta.

decarabas

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2024 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Štandardne piatkový tréning zapísaný v pondelok:

Deadlift:
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
3x6x170kg

Yates rows:
4x12x90kg

Veslo - kladka:
3x12

Kladka zhora:
3x12

Superset
Tlaky JČ:

1x8x22kg
3x8x42kg
+
Zakopávanie zhadzované:

3x6 + 3x12

4set :
3x12

Hodnotenie tréningu : https://www.instagram.com/p/C42fKLKtf__/

Pomerne svižný tréning. Nevedel som, čo a ako s deadliftom, tak som myslel, že dám trojky so 170 kilami. Nakoniec z toho boli celkom pohodové šestky Moje telo vie občas prekvapiť.
Ale dal som len tri sérky, zas až taký plný energie som nebol.
Zvyšok skôr pumpičky, ale čo funguje, nebudem meniť. Zvlášť tie sťahovania hornej kladky sú lahôdka, ako idú krídla do maximálneho streču. Myslím, že to malo svoj podiel na zlepšení V tvaru, ktorý bohužiaľ neviem nijak raz ukázať, lebo pózujem ako chromá žirafa. Ale niekedy, keď si umývam zuby, tak v zrkadle vidím, ako mi naskočia na chrbte kusy mäsa, ktoré tam predtým neboli

Chcel som si dať výpady dozadu, ale kolená absolútne nespolupracovali. Pri čelných drepoch takisto to bolo celé nejaké stuhnuté a boľavé, tak mi došlo, že drepy 2x týždenne mi momentálne asi musia stačiť a nechal som nohy oddýchnuť. Dal som im len nejaké zakopávačky a dobre tak.

Hrudník ľahko, ale príjemne. Dobré tempo, akurát ma štve, aké sú tie jednoručky rozhegané. Naložím, utiahnem, zdvihnem a už to cinká celé Lowcost, no.

Triset super, posledná séria bola zhadzovaná, takže som si aj celkom zamakal.

V sobotu bola gulášpárty, kde som nedbal, takže do mňa popadali koláče, aj divinový gulášik, ba i nejaká škótska (Deacon). Padlo to dobre, aj fyzicky, aj psychicky.

Uvidíme, čo dnes legday, ako sú celkom divoké zmeny počasia, kolená sú z toho vyšokované Ale holt, keď majú byť drepy, budú drepy... Otázka je len, či sa hecnem na šestky so 170, ako minule (zatiaľ je to tak 50:50).

decarabas

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2024 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Highbar drepy s pp:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x150kg
1x1x170kg
4x6x170kg

Superset
Legpress:

3x6x185kg
+
Predkopávanie zhadzované:

3x12 + 3x12

Lýtka v legpresse:
3x15x185kg

Superset
OHP:

1x6x20kg
1x6x40kg
1x1x60kg
1x1x70kg
3x6x70kg
+
TRX pazhyby:

3x12

Brucho:
3x15

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C4-Fp30tAQW/

Ah jaj. Celé divné. Vôbec sa mi nechcelo ísť na legday, voľajaký som bol ubitý a unavený, počasie upršané a zo všetkého najviac sa mi chcelo ležať na gauči a čítať knižku. Ale som hrdým majiteľom manželky a dvoch detí a tak paradoxne najväčšiu pohodu mám osamote v gyme s činkou na chrbte za cinkotu hrdzavého železa.
A tak som vyrazil.
Prvý problém nastal, keď som sa pokúsil narvať si na nohu kolenačku. Nijak raz nechcela prejsť cez lýtko, až som nakoniec musel použiť zvyšky púdru, čo som tam mal od posledných deadliftových maximáliek. Márne som si lámal hlavu, čo sa mi porobilo s lýtkom a potom som sa pri drepoch pozrel do zrkadla. Ako som stál na špičkách s podloženou pätou, lýtka narvané k prasknutiu a došlo mi, že síce to nie sú úplne výpony a tak, ale už pár mesiacov stojím vkuse na špičkách a na chrbte žonglujem 140+ kilogramov. A jaksi sa to prejavilo na objeme lýtok.
Plus, keďže s pravým som mal väčší problém a je to zrovna to lýtko, ktoré ma pobolievalo pri drepoch pod bandážou, možno je ešte stále podráždené a spuchnuté ako bonus.
Drepy samozrejme ťažké jak prase, ale nejak som sa snažil udržať v bojovej nálade, postupne sa to zlepšovalo a po pol hodine boli celé drepy za mnou a mohlo sa ísť na legpress.
Ah legpress, ty zradná mrcha.
Prvá séria super, 185kilo je najviac, čo som tam kedy mal, cítil som, ako mi to trhá stehná na kusy, takže spokojnosť. Predkopávanie hnusné peklo, ale jak je to izolovaný cvik, dá sa tam ísť pekne do zlyhania...
No a potom druhá séria. Pozrel som video z prvej série legpressu a zdalo sa mi, že nejdem dosť hlboko. A tak som urobil preeevelikuuuu chybu a skúsil ísť hlbšie. Samozrejme zdvihlo mi to zadok z podložky a už som cítil, ako sa mi rozlieva bolesť po celej bederke. Vstával som z legpressu ako keby ma práve Bane pomasíroval kolenom

a dumal, čo ďalej. Z vlastnej nemilej skúsenosti viem, že nechať to vytuhnúť je najhoršie, čo môžem urobiť a tak som proste pokrčil plecami a pokračoval v tréningu

Jooo, no pain no gain dostalo nový rozmer.

Nebudem asi ďalej rozpisovať, čo všetko a ako ma to bolelo, každý z nás si niečo podobné už vyskúšal. Najmä tlaky v stoji boli radosť preveliká. Samozrejme, kým som sa hýbal, šlo to. Večer som si ľahol na postel a pozrel si nejaké video a potom som sa pokúsil vstať. A bolo veselo. Skončil som natretý Flectorom jak chleba s maslom a sypal som Voltareny ako lentilky. V noci som ležal ako múmia na chrbte a každý pokus o otočenie ma prebudil žeravou bolesťou krížov. Dnes trochu lepšie, ale do konca týždňa to na nejaké dramatické výkony vo fitku nevidím Čo už, toľko som odkladal deload, až si po mňa deload prišiel.

Len dúfam, že do víkendu to povolí, chcel som ísť stanovať

Turakam

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2024 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ech, treba vám legpressov.
cohen999

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2024 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teraz neviem, mam ta pochvalit za lytka, alebo polutovat za chrbatik?
decarabas

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2024 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Teraz neviem, mam ta pochvalit za lytka, alebo polutovat za chrbatik?

ÁNO!!!!

Turek: to bola moja blbosť a premotivovanosť, leg press za to nemôže a sile a rozvoju nôh to pomáha. Zranil som sa už pri základných cvikoch a oveľa viac

decarabas

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2024 7:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg
1x1x120kg
4x6x120kg
4x6x100kg

Superset
Kliky na bradlách zhadzované:

3x6xCarabas + 20kg + 3x6xCarabas
+
Príťahy kladky jednoruč:

3x12

Superset
Incline bench press:

3x6x70kg
+
Predkopávanie zhadzované:

3x10+10+10

Triset:
3x8

Hodnotenie tréningu
: https://www.instagram.com/p/C5B-ZrvrI6b/
Kríže bohužiaľ stále bolia, hoci sa to lepší. Ale nič to zato, hrudník sa s tým cvičiť dá a ten je aj tak najdôležitejší spolu s bicákmi
Benche fajn. S postupom pracovných sa stopky malinko skracovali, aby v poslednej zmizli úplne Čo sa dá robiť, smutná realita chudnutia. Aj napriek tomu solídna robota odvedená. Aby som si to vynahradil, pridal som si ešte 4 série so stovkou, lebo prečo nie
Pridal som aj na klikoch na bradlách. Tiež celkom v pohode, veľmi som to nehrotil, aby som si neodfajčil ešte rameno alebo čosi Ale boli rezervy, takže do budúcna budem môcť pridať kilá alebo reps.
Samozrejme drepy s krížami nadranc neprichádzajú do úvahy, som rád, že si viem sadnúť na hajzel bez toho, aby som sa rozplakal, takže len predkopávanie. Aj tak dobre, nohy si oddýchnu do ďalších tréningov, keď nebudem skriplený.
A incline bench len ľahko, už som bol celkom vyšťavený a nebol za mnou nikto, čo by mi podal činku.

Triset dobrý, samé sediace alternatívy, ale fičalo to.

Dnes ráno váha už pod 97 kilo, diétka funguje dobre.
A pomeral som lýtka a bicáky a studena, len tak pre zaujímavosť, poskočili hore na 43cm, čo je síce bieda, ale lepšie, než boli.

V piatok neviem či a čo pôjdem, lebo v sobotu sa chystám na stanovačku, tak možno vynechám. V lese sa nadriem aj tak ako debil s batohom a so všetkým tým drevom a tak.

Turakam

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2024 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

43 cm lýtka či bicák?
decarabas

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2024 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
43 cm lýtka či bicák?

Aj aj. Som absolútny genetický zázrak:

Turakam

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2024 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Noha super, ruka na tú váhu a roky driny, no, genetiku n....š, ale symetria je!
decarabas

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2024 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Noha super, ruka na tú váhu a roky driny, no, genetiku n....š, ale symetria je!

Jj, ja mám trup celkom mäsitý, ale končatiny sú kostnatý shit Holt hráme s kartami, aké máme.

MilanT

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2024 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Jj, ja mám trup celkom mäsitý, ale končatiny sú kostnatý shit Holt hráme s kartami, aké máme.

Na druhou stranu je to možná i o tom co cvičíš. Přece jenom, jsi víc na ty dřepy a benche než na tricáky a bicáky . Ale já radši nebudu nic říkat, nemám na rukou ani tich 43

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 387, 388, 389 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: