|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
caukymnauky
|
Zaslal: st březen 06, 2024 11:44 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | caukymnauky napsal: | Tak s takovou hmotou, co toto oddrepuje se bude hubnout eins zwei :D Jeste poridit airbike, pokud chces doplnit svuj masochismus o novy rozmer a naboostovat hubnuti na dalsi level. I kdyz v navodu k tomu bylo upozorneni (u toho meho bylo a myslim, ze zcela opravnene), ze lide nad 35 let by s tim meli zacit az po konzultaci s lekarem. Precejen bylo by skoda, kdyby decka prisly o tatu (je mi jasny, ze bys na tom nedokazal jezdit "malo", pokud bys uz zacal) |
Pravidelné kardio nehrozí, to ma ukrutne nebaví. |
Ani 5min kardia? Jako me to taky nikdy nebavilo, ale to prekonavani se bylo super :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: st březen 06, 2024 12:44 pm Předmět: |
|
|
| caukymnauky napsal: | | decarabas napsal: | | caukymnauky napsal: | Tak s takovou hmotou, co toto oddrepuje se bude hubnout eins zwei :D Jeste poridit airbike, pokud chces doplnit svuj masochismus o novy rozmer a naboostovat hubnuti na dalsi level. I kdyz v navodu k tomu bylo upozorneni (u toho meho bylo a myslim, ze zcela opravnene), ze lide nad 35 let by s tim meli zacit az po konzultaci s lekarem. Precejen bylo by skoda, kdyby decka prisly o tatu (je mi jasny, ze bys na tom nedokazal jezdit "malo", pokud bys uz zacal) |
Pravidelné kardio nehrozí, to ma ukrutne nebaví. |
Ani 5min kardia? Jako me to taky nikdy nebavilo, ale to prekonavani se bylo super :D |
Nope. Chodieval som behávať, ale to je vopruz. Moje tréningy sú celkom slušné kardio aj bez toho a tučnotu osekávam hlavne v kuchyni. Plus mám dve decká a záľuby také, že sa hýbem nejakým spôsobom stále.
| Kelly napsal: | | decarabas napsal: |
4x12x150kg |
Dobre, včera som sa ti vyhrážal čo ti sem popíšem, ale v skutočnosti môžem iba jedno. Zložiť klobúk a dať si ,,decarabas,, vytetovať na moje biedne nohy. Dať 1x12x150 je ppc výkon, ale nájsť mentálnu silu to zopakovať ešte 3x chce...ja neviem, mierne šialenstvo? |
To by som ti veril, keby si ma nepobil v deadliftovej súťaži na počet opakovaní, sám si riadne ujetý _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt březen 07, 2024 8:33 am Předmět: |
|
|
Bench press:
1x12x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg
2x12x100kg
1x13x90kg
1x15x90kg
1x15x60kg
Superset
Kliky na bradlách:
3x12xCarabas + 10kg
1x12xCarabas +10kg + 1x6xCarabas
+
Príťahy jednoručne - kladka:
4x8
Incline tlaky VČ:
1x12x60kg
1x11x60kg
1x10x60kg
1x11x60kg
Čelné drepy:
1x8x20kg
1x6x60kg
1x1x110kg belt on
3x8x110kg
3set:
3x8
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C4L127DLPy5/
Fiiii, no som sebou pozitívne prekvapený. Nechápem, čo sa stalo, ale včera to celkom lietalo. Už stovka na tlakoch mi prišla celkom v pohodičke, žiadne pauzy ani predýchavanie ku koncu série, išiel som ako stroj.
Keď som zhodil na 90, dokonca som z toho vymáčkol na konci 15 opakovaní. A aj to bez nejakého extra trápenia.
Rovnako ma prekvapili aj kliky na bradlách, keď som v každej jednej sérii nasekal 12 opakovaní s vestou, takže som ani nerobil zhadzovačky - až na poslednú sériu, kde som po zhodení vesty horko ťažko spravil rozkúskovaných 6 opakovaní s vlastnou váhou, ale to už ten hrudník bol rozjebaný jak Bachmut.
A NAPRIEK TOMU som ešte vypučil nejaké incline tlaky so 60 kilami (nie je to veľa, viem, ale takto na záver je to peklo) vo väčšom objeme než minulý týždeň.
Celý nadšený som si pridal 5 kilo na čelné drepy a ešte aj tie z nejakého dôvodu išli extrémne ľahko (btw vôbec som nemal svalovku na nohy po pondelku, čo teda nechápem, už som podľa mňa drepmi spálil všetky receptori bolesti v nohách alebo čo) a sfúkol som ich bez problémov aj so stopkami na konci.
A ešte pumpičky ramien-bicákov-tricákov a hop šup, šlo sa domov.
Vydarený tréning, veľmi dobre ma naladil, musím si ho v hlave odložiť na horšie časy, keď tam v lete budem zdochýňať pod polovičnými váhami bez energie _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po březen 11, 2024 9:46 am Předmět: |
|
|
V piatok prebehol tréning, ale som lenivý zapísať.
Hele: https://www.instagram.com/p/C4Q8h_5LvX-/
Od dnes 2600kcal na deň. Už teraz viem, že prvý týždeň, kým si telo zvykne, to budde strašné peklo
Výhodou je, že preventívne podseknem ten strašný tréningový objem, čo som šiel doteraz, takže by som to mal relatívne zvládať.
Východisková váha: 98kilo, nie až takých prasáckych, ale furt je čo upravovať.
ieľová váha: Podľa toho, ako to bude vyzerať niekde okolo 93-94 kilo, čo je celkom ľahké a opatrné zhadzovanie. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: po březen 11, 2024 10:41 am Předmět: |
|
|
Budes to i nejak vlnit nebo davat konstantni kalorie porad?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út březen 12, 2024 9:48 am Předmět: |
|
|
Highbar drepy s pp:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
3x6x170kg
1x8x170kg
Superset
Legpress:
3x12x150kg
+
Predkopávanie:
3x12
Superset
Lýtka v legpresse:
3x12x150kg
+
Predkopávanie:
3x12
Superset
TRX pazhyby:
4x12
+
Brucho:
4x12
OHP:
1x6x20kg
1x6x40kg
1x1x60kg belt on
3x6x70kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C4Ytj8HthhT/
Ouuu nechcelo sa telu do vyšších váh, nechcelo  Vyše dvoch mesiacov som nedrepoval viac než 150kg (a aj to len raz) a odvykol som si teda riadne. Sila nejaká sa síce našla, ale dynamika žiadna. Okrem toho ma začalo nejak divne pobolievať pravé lýtko na vonkajšej strane - niečo podobné spomínal vlk? Normálne to necítim, ale napr keď pobehnem alebo urobím drep, hneď sa to ozve. Nie je to nejak extra limitujúce, ale na sebavedomí to nepridá.
Tak či tak, v poslednej som tam poslal 8 opakovaní, možno by sa našlo aj viac, ale myslím, že toto bolo tak akurát. Prepočet tohto výkonu na maxko je nejakých 225-230kg, čo je myslím celkom presné.
Zvyšok stehien som hodil do supersetu - to bolo celkom peklíčko. Síce len tri série, ale oprel som sa do toho veľmi poctivo, takže po sérii a občas aj počas nej to bolo celkom ah jaj a och uch.
A potom už som prapodivne kombinoval cviky a menil ich poradie, aby sme sa s Erikom zmestili a mohli si každý robiť to svoje  Nakoniec som odcvičil všetko, ale celkom v chaotickom poradí.
Potešili tlaky so 70 kilami. Ku koncu to už síce drhlo, ale na mňa celkom fajn výkon.
Diétka si ide svoje. Posledné dva tri dni sa hýbem pod predpísaných 2600kcal a myslím, že sa to o chvíľku prejaví na výkonoch v gyme. Ale hlad veľmi nemám, takže dobré _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út březen 12, 2024 11:19 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Okrem toho ma začalo nejak divne pobolievať pravé lýtko na vonkajšej strane - niečo podobné spomínal vlk? Normálne to necítim, ale napr keď pobehnem alebo urobím drep, hneď sa to ozve. |
nevím, co to je, ale už se to lepší, jako něco natažené v celé délce lýtka na vnější straně, a bolestivé na tlak z vnější strany kolene, asi bych se měl začít učít anatomii :)
jinak dřepy se 170 jsou pěkná práce... teď jsem si o víkendu vyzkoušel, jeden, a je to dobrý pocit mít to na zádech :D
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt březen 14, 2024 9:38 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | decarabas napsal: | | Okrem toho ma začalo nejak divne pobolievať pravé lýtko na vonkajšej strane - niečo podobné spomínal vlk? Normálne to necítim, ale napr keď pobehnem alebo urobím drep, hneď sa to ozve. |
nevím, co to je, ale už se to lepší, jako něco natažené v celé délce lýtka na vnější straně, a bolestivé na tlak z vnější strany kolene, asi bych se měl začít učít anatomii :)
jinak dřepy se 170 jsou pěkná práce... teď jsem si o víkendu vyzkoušel, jeden, a je to dobrý pocit mít to na zádech :D |
Mne sa to zatiaľ nelepší, ani keď to strečujem a masírujem. Dnes som si s trochou paniky uvedomil, že mi to pripomína ten môj bicepsový úpon - presne ma to bolí v stlačení, keď som v hlbokom drepe. Resp ani nie bolí, neviem to opísať, taký pocit, ako keď si priškrtíš žilu alebo čo. Mal som čosi podobné, keď som drepoval s wrapmi.
Bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
1x3x100kg
1x1x120kg
4x6x120kg
1x20x80kg
Superset
Kliky na bradlách:
2x12xCarabas + 10kg
1x15xCarabs + 10kg + 1x7xCarabas
+
Príťahy kladky jendoruč:
3x12
Incline bench press:
3x8x60kg
High bar drepy s pp:
1x6x20kg
1x6x60kg
3x6x120kg belt on, stopky
Triset:
3x8
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C4d9-NOrysz/
Po príchode do fitka ma čakal divný smrad a kúsky igelitu na zemi. Nejak som nechápal, o čo ide, tak som šiel otvoriť okno, nech sa prevetrá. A pri tom som si všimol, že na zemi sa povaľuje podložka na drepy z hrubej ťažkej gumy a že to smrdela ona (a zjavne bola zabalená v tom igelite). Takže zlatík Erik ma chcel prekvapiť a kúpil podložku pod päty a ešte jedno udelátko na rehabilitáciu kolien, taký posilňovač na svaly holene.
A než som sa rozcvičil, prišiel si zacvičiť aj on, takže po dlhom čase som celý tréning potiahol vo dvojici.
Benche celkom fajn. Najprv pocitovo hrozne ťažké, podobne ako pri drepoch v pondelok, ale nakoniec sa telo adaptovalo a vyšli z toho pekné šestky. A na záver s Erikovou naloženou činkou rýchla dvadsiatka touch and go.
Nechápem, čo sa posledné týždne stalo na bradlách, ale lietam tam ako keby som vážil 40 kilo. V poslednej sérri som išiel totálne do mŕtva, zhadzoval som a zmordoval som sa tam na kompletku. Celkom by ma zaujímalo, ako by vyzeral niekto, kto má ozajstnú genetiku, s mojím tréningom
Incline už vyšťavený. Inak nezapisujem to, ale mám menšiu pravú kozu (pretože mám nerovnako široké ramená po havárke, kedy som si zlomil kľúčnu kosť) a preto som si zvykol posledné dva tri týždne zaradiť chest press na stroji jednou rukou. Samozrejme v supersete s tým incline Výsledok je, že aj posratých 60 kilo ma tam hrozne vytrestá, ale to je OK. Pravá koza sa navyše začína chytať, takže spokojneee, spokojneeee.
Potom prišiel čas na tie drepy. Mal som ísť čelňáky, ale chcel som vyskúšať podložku. Paráda, oproti doske mám pätu ešte vyššie, drep je oveľa hlbší a náročnejší. Na druhú stranu je to komfortnejšie, lebo celé chodidlo je na podložke a nie tak, ako pri doske, že špička na zemi, päta na doske a zvyšok levituje. Ako som písal vyššie, ozvalo sa lýtko, vždy v hlbokom drepe. Ale keď som si to nevšímal, tak v pohode Hĺbka a uhol je taký, že neviem neviem, ako to v pondelok dám so 170 kilami. Možno budem uberať, jajks.
A potom sme sa všelijak jeden druhému plietli do cvikov, takže síce som triset zapísal ako 3x8, ale napr na biceps som išiel asi 8 sérií a na zvyšok 4 alebo 5
Super tréning, sila prekvapila a dal som zatiaľ dolu necelého pol kila. Samozrejme, to za takú krátku dobu nie je spoľahlivý ukazateľ, ale pás mám oveľa tesnejší už teraz, ako vkuse nežeriem a nerozťahujem si žalúdok. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: čt březen 14, 2024 9:56 am Předmět: |
|
|
Taky bys mi mohl nějaké kila na bench nechat, kdyby se ti chtělo
Jinak ten posilňovač holeně, je to docela dobrý, když už jsi rozbitý a na nic jiného se nezmůžeš, jestli myslíš takovýto že zvedáš špičky směrem ke koleni. Já to používal, když mě boleli holeně nebo lýtka a funguje to.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt březen 14, 2024 1:35 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Mne sa to zatiaľ nelepší, ani keď to strečujem a masírujem. Dnes som si s trochou paniky uvedomil, že mi to pripomína ten môj bicepsový úpon - presne ma to bolí v stlačení, keď som v hlbokom drepe. Resp ani nie bolí, neviem to opísať, taký pocit, ako keď si priškrtíš žilu alebo čo. Mal som čosi podobné, keď som drepoval s wrapmi. |
tak to je dost podobné, mně se to stalo, když jsem dřepoval v návlecích, mám ty 7 mm, tlusté, navíc xl, takže hodně materiálu a když dřepuji, tak se to pod kolenem hodně nakrčí a mám pocit, že mi to devastuje šlachy a škrtí žíly, že nebýt těch návleků, tak se napínají trochu jinak. a je to jenom ta jedna noha, navíc zdravá, kdybych chtěl podezřívat ty přicpané žíly. většinou se po tréninku rychle vzpamatuje, ale teď se tam něco natáhlo, co je schopné tu nohu vypnout, taková píchavá bolest, která vystřelí podél celého vnějšího lýtka, a z toho jsem měl obavu. ještě 9. den to nebylo ok, ale 11. den už to šlo a dnes, 15. den, jenom zbytkově, občas při chůzi si toho všimnu a možná při dřepech bych to našel. takže nic vážného a snad to budeš mít brzo taky ready.
benče parádní, na všechno ti ještě drží síla, to je dobře, asi to bude takový dojezd :)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po březen 18, 2024 9:59 am Předmět: |
|
|
Piatkový tréning
Deadlift:
1x6x70kg
1x3x120kg
1x1x150kg belt on, trhačky on
4x6x150kg
Superset
Leg press jednonož - hamstring focus:
1x10x40kg
3x12x65kg
+
Lýtka v legpresse jednonož:
4x15x65kg
Yates rows:
3x12x90kg
Superset
Veslo - kladka + guma:
3x12
+
Reverse flyes s gumou:
3x12
Sťahovanie kladky zhora:
3x12
Tlaky JČ na rovnej:
1x8x22kg
3x8x42kg
4set:
3x12 (a posledná séria zhadzovaná)
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C4jBzQlr5Qh/
Stále dobré tréningy, zatiaľ sa sila drží, čo ma teší. BW sa nedrží, tá pekne zlieza, dnes ráno, po niečo vyše týždni diéty 97,2kg. Takže to zlieza pekne, zo skúsenosti viem, že telo sa zbavuje zatiaľ len bordelu v črevách a pod, takže sa úbytok neskôr spomalí a už budem pekne spaľovať len šmalce. V zrkadle žiadna veľká zmena, len pás je malinko pevnejší a užší, ako mi v bachore nehnije vkuse jedlo  Inak ale zatiaľ absolútne žiaden problém dodržiavať jedálniček, hladný síce občas bývam, ale nejak mi to nevadí. Cez víkend som tam poslal dokonca aj nejaký "junk" v podobe torty, lebo otec mal oslavu.
Deadlifty pecka, technika sa pekne vrátila, trhačky zabraňujú kadejakým rotáciám tela kvôli striedavému úchopu, všetko tip top. Yates rows ma teraz celkom bavia, aj keď fakt netuším, ako na tom mohol Milan nadrbať 30 reps  Zas až taká zábava to teda nie je.
Výpady som nahradil legpressom. Je to bezpečnejší variant, ale v jeden moment som už cítil, ako sa ten hamstring zas nepríjemne šponuje. Musel som ubrať z rozsahu pohybu. Nie je to až taký likvidátor hamsov a zadku ako výpady so 60kou na hrbe, ale momentálne menej je viac. urvať si hamstring mi nechýba.
Na tlaky som naložil menej ako naposledy, ale stačilo to, lebo hrudník mal dosť ešte zo stredy. Okrem toho som išiel do maximálneho streču a stopiek, takže vlastne som si to sťažil a váha bola viacmenej akurát.
4set na záver pekná pumpovačka s tým, že v poslednej sérii som všetko zhadzoval a ruky s ramenami som si rozbil fakt pekne
Dnes teda legday, čo bude asi peklíčko, lebo na tom novom drepovacom schodíku a s mojím divným priškrteným lýtkom sa asi potrápim  A jak som vysadil kofeín, tak sa ani nemôžem nabudiť nejakým Monsterom alebo čímsi podobným _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út březen 19, 2024 9:17 am Předmět: |
|
|
Vypadá to dobře, myslím, že jsi to vzal za správný konec. Na tvém tréninku jsou dobře vidět ty zkušenosti, co jsi za ta léta nabral - víš, co ti funguje, víš, kdy přidat a kdy ubrat, víš, co dělat v různých blocích, fakt super.
Co se týče těch návleků, já si pořídil tyhle: https://1kilo.shop/products/1kilo-3-ply-sleeve. Doručení byl horor, UPS je nejhorší služba, jakou jsem kdy zažil, ale návleky samotné jsou super - hezky drží, dobře se navlékají a sundávají, neomezují rozsah pohybu a nikde neškrtí a netlačí. Jediná nevýhoda je, že nejsou povolené na soutěžích. A pak to, že nejdou vrátit, když si vybereš špatnou velikost; já si vybral podle doporučení na webu výrobce a teď si říkám, že jsem mohl zkusit menší, že bych z nich dostal víc. Ale už se mi nechce znovu řešit tu dopravu, tak to s nimi doklepu. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út březen 19, 2024 9:17 am Předmět: |
|
|
Highbar drepy s pp:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x150kg
1x1x170kg
4x6x170kg
Superset
Leg press:
3x6x175kg
+
Predkopávanie:
3x12 + 12 +12 +12
Superset
Výpony s VČ:
3x10x150kg
+
Lýtka v legpresse:
3x10x175kg
Superset
Kladka - veslo naširoko:
3x12
+
OHP:
1x6x20kg
1x6x40kg
1x1x60kg
1x1x70kg
3x6x70kg
Brucho:
4x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C4qs4AhLuEu/
Ajajaj, zdá sa mi, že diéta sa začína prejavovať inak, než len tým, že som desne sexy v zrkadle. Včerajšie drepy boli seriózne peklo. Akože, čakal som, že to bude náročné už len skrz ten nový strmý schodík (je viac ako dvakrát hrubší, než tá doska, ktorú som používal doteraz  ), ale čo je veľa, to je veľa  Neubral som z váhy len kvôli vlastnej hrdosti a blbosti.
Na každý pád, ešte trochu podiétujem a asi fakt budem musieť ubrať
Zato legpress bol sranda. Nahádzal som tam celý zvyšok kotúčov a bolo z toho 175 kilo. Priznám sa, ako sa to tak kývalo nado mnou, mal som z toho trochu bobky. Ale kto sa bojí, nesmie do... legpressu. Takže som si dal ťažké šestky, kombinované s predkopmi. Tie som v poslednej sérke dal zhadzované. To bolo radosti! Hneď by som sa smial, keby sa mi nechcelo zvracať.
Tlaky nad hlavu boli tiež radosť preveliká, kým nedošlo na pracovné série. Ale prežil som, no.
Hodne krutý tréning. Hneď ako skončil som si povedal, že som si ho užil, ale hlavne počas drepov som teda nemal bohvieako optimistický pohľad na svet  Nevadí, najhoršie z celého týždňa už je za mnou. Myslím. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|