Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Magumi

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
No nebudeme si klamat, ked mam maxko a kazdy tyzden potiahnem v treningu raz az dvakrat , tak asi tomu dost davam
Pojdem na to opatrnejsie, nech tu nedavam zly priklad

Můžeš zkusit dvakrát týdně 2 až 3 trojky se 160, a pomaličku přidávat. Když jsem před pár měsící testoval maxko, vycházelo mi to kolem 210, možná něco víc, a taky normálně v tréninku nejdu přes 190 a raději se držím ještě níž.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobně si myslím, že cvičíš tréninky zbytečně tvrdě. Je to sice jenom můj dojem ze zápisů, neviděl jsem to na živo, ale působí to tak na mě.
Vím, že se říká, že člověk musí v posilce "dřít", ale osobně už mám na sobě hodněkrát odzkoušený, že když cvičím na pohodu (alespoň podle sebe bych to tak nazval), tak silově jdu nahoru mnohem líp a rychleji, než když v posilovně doslova dřu.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
GodlikeX

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Osobně si myslím, že cvičíš tréninky zbytečně tvrdě. Je to sice jenom můj dojem ze zápisů, neviděl jsem to na živo, ale působí to tak na mě.
Vím, že se říká, že člověk musí v posilce "dřít", ale osobně už mám na sobě hodněkrát odzkoušený, že když cvičím na pohodu (alespoň podle sebe bych to tak nazval), tak silově jdu nahoru mnohem líp a rychleji, než když v posilovně doslova dřu.

Souhlasím tady s madballem, ale zas to není vono
Moocha

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Abych Madballa ještě doplnil. Jedeš pořád 90%+ váhy. Zkus na pár týdnů nebo měsíc jezdit s vahami od 75 do 85% a třeba na víc op. Určitě ti to prospěje a nemusíš se u toho zrovna flákat :)
decarabas

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A to sa bavime este o mrtvolach, ci uz vseobecne?

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Turakam

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
A to sa bavime este o mrtvolach, ci uz vseobecne?

všeobecne, ale makám podobne hehe väčšinu roka, takže viem, ako ťažko sa krotiť, no madball a spol. majú veru pravdu, určité striedanie intenzity je jednoznačne plus, inak len istý poznatok z praxe, min. rok som pol roka necvičil mŕtvolu, potom som zlpešil svoje all time maxko o 10kg:) za 6 týždňov cca
wondra

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrtvoly bych jako ektomorf určitě cykloval. Na druhou stranu pro ekto je právě ta vysoká vahova intenzita jen ku prospěchu, ale závidím ti že drží zdraví. já se vždycky brzo rozpadnu.
decarabas

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky ludia, necakal som tolko reakcii a rozumnych rad. Je fakt, ze sa hybem velmi casto pod aktualnym maxkom toho ktoreho cviku, ale uprimne... drzim pokope a stiham regenerovat vacsinu toho, co robim. Tie mrtvoly podseknem, to uz som niekolkokrat v tomto logu aj spominal (aj urobil) a vzdy mi to pomohlo, suhlasim s vami.
Ale iny problem ako nedostatocna regeneracia spodneho chrbta ma netazi (lave koleno, ale to som si odpalil pri niecom inom), tak neviem, ci mam naozaj zhadzovat vahy vsade. Hlavna myslienka mojho treningu je taka, ze idem kazdu partiu 2x tyzdenne, raz tazke jednotky, dvojky ci trojky a raz lahsie - 6-10 opakovani. V podstate pri vsetkom mi to funguje, az na tu mrtvolu, kedze ta je fakt specificka tou dlhsou regeneraciou.

V poslednom case sa pohravam s myslienkou zmeny treningu na fullbody, ale pokial si spominam, naposledy som to mal este vacsi problem zregenerovat.

decarabas

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Az mi blbo zapisovat trening, po tom, co som narychlo checkol Magumiho a Turakamov log... No co uz, ideme na to:

Ramena / Triceps / Biceps

Rozcvicka, rotatory

Military press:
1x15x20kg
1x10x40kg
6x5x60kg + 1x6x50kg + 1x6x40kg

Pritahy k brade (kladka vleze):
5x10x40kg

Klokov press:
5x6x40kg + 1x10x20kg

Upazovanie v sede:
5x10x6kg

Upazovanie v predklone:
5x10x10kg

Bench uzky:
1x10x20kg
5x10x60kg

Scottovka s EZ:
2x8x30kg
1x7x30kg
2x6x30kg vsetko pomaleee a podrzaneee, snaha o napumpovanie

Protismerne kladky - biceps:
5x10x15kg podrzane

Stahovanie kladky (jednorucne podhmat):
5x12x15kg

Hodnotenie treningu: Zvlastne bez energie. Dlho trvalo, kym som sa rozhybal, zrejme ma ubijaju tie caste zmeny pocasia, vsimol som si, ze toto ma na mna nedobry vplyv. Kazdopadne som si ale odmakal, co slo, military som nechal len 60kg, ale porobil som viac 5kovych serii. Biceps sa mi dnes fakt nechcelo robit vobec, takze som dal len taky lahsi, ale siel som ho pomalsie a podrzany (beztak biceps zabera v treningu chrbta). Celkom fajn nakoniec, ruky naliate natolko, ze som si nemohol v sprche ani umyt chrbat ci ramena
Zajtra nohy, po tunajsich radach to na par tyzdnov skusim podrzat na vahach do 140kg (ale skor len 130kg) a pridam na opackach, uvidime, co to urobi (podobne to skusim s mrtvolou).

decarabas

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2014 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy tazko / Hrudnik lahko / Lytka

Drepy:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x6x110kg
5x5x130kg + 1x4x110kg
4x10x70kg

Benchpress:
1x10x20kg
1x10x60kg
5x10x80kg + 1x8x60kg

Legpress:
5x6x305kg

Protismerne kladky:
5x15x15kg podrzane pomale

Hacken drep (v MP):
5x8x60kg

Lytka:
5x10x100kg
1x10x60kg + 1x10x50kg + 1x10x40kg

Strecing

Hodnotenie treningu: Tak som trochu podsekol vahy, ako mi odporucili skusenejsi. Efekt na spodny chrbat to nemalo, pretoze je utaveny a ci nanho nalozim 130 alebo 150kil, je mu to fuk a proste je unaveny Navyse tie serie boli dlhsie a tak ma aj bolel dlhsie. Ale nestazujem sa, je to len poznatok - nohy bralo pekne, stehna si zamakali tak ci tak Dnes som siel hackeny v multipresse, je to lepsie ako v legpresse, ktory sa na to da nastavit. Vacsi rozsah pohybu, kolena pri tom neboleli, citil som stehna uplne paradne, cize chvilku to necham v tejto podobe. Hrudnik pekna pumpovacka, bavilo ma to.
Celkovo fajny trening, aj ked som dal len tri cviky na nohy (zas mame pokazene predkopavaci stroj a na nejake dalsie drepy, ci uz celne alebo bulharske, som sa uz po tom vsetkom necitil), nohy to schytali zase z roznych uhlov s roznou intenzitou, takze dobre.

decarabas

PříspěvekZaslal: po srpen 18, 2014 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudnik tazko / Chrbat lahko / Lytka

Benchpress:
1x10x20kg
1x10x60kg
5x5x100kg
4x4x100kg

Zhyby:
2x10xCarabas
1x8xCarabas+10kg
1x6xCarabas+15kg
1x5xCarabas+20kg
1x4xCarabas+25kg
1x3xCarabas+30kg
2x10xCarabas

Incline bench (MP):
5x6x60kg

Mrtvola:
1x10x20kg
1x5x70kg
5x5x100kg

Decline bench:
5x6x80kg

Stahovanie kladky za hlavu:
5x10x50kg

Protismerne kladky:
5x10x20kg podrzane

Lytka:
5x15x70kg

Hodnotenie treningu: Dneska ako stroj! Kde su tie casy, ked som sam nedal ani 3 opakovania so 100kg na bench Tlakove moznosti sa zlepsuju a to je hned ina motivacia a chut do treningu. Zhyby sli tiez dnes velmi dobre, vsade bola rezerva, ale vedel som, ze bude mrtvola, tak som sa setril. Mrtvola pohoda, podrzane kazde opakovanie, napinal som ten chrbat v hornej polohe, ako to len slo Paradicka, trening luxusny, kozy naliate ako u nastrocnej prvorodicky, chrbat napumpovany. Pri lytkach ma brali masakralne krce od 12 opakovania vyssie, ale zatal som zuby a dal som to Veeelka spokojnost s dnesnou silou, tempom aj vydrzou.

Dnes v gyme otazka za milion:
Chlapik: "Ty cvicis nejak silovo alebo objemovo?"
Ja: "Mas dojem, ze vyzeram nejak objemne?"
Chlapik: "No... nie, takze silovo?"
Ja:
Chlapik: "A ty si vzpierac?"
Ja: "Nie, len magor"
A to bol koniec debaty

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po srpen 18, 2014 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sleduju tě
wondra

PříspěvekZaslal: po srpen 18, 2014 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Postni sem někdy řadový jídelníček a jestli suplementuješ a co? Protože jsou vidět jen úžasné tréninky, ale ta druhá strana dřiny vidět není :)
decarabas

PříspěvekZaslal: po srpen 18, 2014 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

diamonD: nesleduj, makaj!
wondra: nooo, skusit to mozem, ale ja fakt stravu nejak neriesim... Viem, co by som mal jest a ak si mozem vybrat, vyberiem si nieco, co telu doda ziviny, ale ze by som si vazil potraviny, to nie.

Ranajky: Vlocky s mliekom, kafe (gramaze neviem, proste do seba tlacim, kym neprejde hlad. Ale odhadom tych 150 - 200gramov vlociek a pol litra mlieka). Cez vikend vstavam neskor a to uz je na nejake vlocky neskoro a tak, nech to znie akokolvek divne, robim si spagety alebo ine cestoviny, obcas vajicka (na slanine, na sunke...) so zeleninou. Pecivo moc nejem, lebo ma z neho nafukuje.

Desiata: Nejake ovocie, kludne aj kus cokolady, jak som stihly, tak neriesim cukor a podobne.

Obed 1: Varim si doma, v praci si to potom vybalim z krabicky. Milujem pecene maso s roznym korenim, takze u mna najdes kuracie stvrte s chilli a pecenymi zemiakmi, kuracie stehna s ryzou, proste taka klasika. Jednu dve stranky dozadu som hodil fotku burgera, co som si robil pocas dovolenky. Dnes som si pripravil kuracie prsia na olivovom oleji s thajskym korenim, ako priloha basmati ryza, zaliaa stavou z toho masa. Bravcove velmi nejem, lebo mi smrdi, hehe. ALe tento tyzden budu aj ryby, uz su v mrazaku.

Obed 2: To iste, co obed 1

Pred treningom: BCAA asi pol hodiny pred treningom. Momentalne mam tekute, takze dve odmerky. Trochu BCAA si nalejem aj do vody a popijam pocas treningu.

Po treningu: Mlieko + tvaroh + granko rozmixovane, nepijem ziadne potreningove napoje, toto mi vyhovuje, ten tvaroh na rozdiel od protaku aj potlaci hlad.

Vecera: Vajicka, syr, zelenina, viacmenej vegetariansky zaver dna.

Pitny rezim: V praci sa drzi lahko, ked som doma, uz je to horsie. Vacsinou nakrajam pomaranc na platky a nasypem to do vody. Snazim sa vypit 2.5 - 3 litre vody len v praci, dalsia voda na treningu a samozrejme k veceri.

Sumplementacia: BCAA, teraz som mal kreatin, ale nemalo to na mna ziaden efekt, vaha sa nepohla, takze... Netusim Vzhladom na moju vahu okolo 85kg si ten denny prijem zivin dokazem uzrat a tak pouzivam len BCAA, lebo potrebujem trosku pomoc s regeneraciou. Ina suplementacia u mna nie je potrebna.

decarabas

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2014 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbat tazko / Nohy lahko / Ramena lahucko

Rozcvicka

Mrtvola:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x6x110kg
1x3x160kg
4x2x160kg

Zhyby:
2x8xCarabas
3x6xCarabas

Drep:
1x10x20kg
1x6x70kg
5x10x100kg cokolvek nad 5 opakovani je pekloooo

Stahovanie kladky za hlavu:
5x10x60kg

Stahovanie kladky rovnymi rukami:
5x10x40kg

T-Tyc uzky nadhmat:
5x8x50kg

Military press lahky:
2x20x20kg ale pumpa riadna

Upazovanie v stoji:
2x15x2.5kg

Hodnotenie treningu: Najs, najs, najs. Pekne po poriadku - Mrtvolu som nesiel nad 160kg a technika ostala pekna, spodny chrbat sa sice unavil, ale v rozumnej miere. Citil som naozaj pekne cely chrbat, parada. Chvilku to takto necham, diky vsetkym skusenejsim za odporucanie. Drepy sli, ale masaker, po prvej serii som citil, ze to nebude sranda, tak som tradicnu superseriu s t-tycou vymenil za superseriu s kladkou za hlavu, aby som to zvladal udychat. Hodne to odlahcilo aj krizom, aj schopnosti dychat, takze spokojnost a tiez to chvilku necham takto Akurat pobolievalo koleno, ale pohral som sa so sirkou postoja a potom to preslo. Potom este nejake pumpovacky chrbat a uplne na zaver "military" (pisem v uvodzovkach, lebo pri tej vahe sa mi to az zle pise, hehehe). Nechcel som hrotit vahu, tak som si dal len tak skusmo 2x20 s prazdnou tycou a ramena horeli totalne, takze parada, nepridaval som nic, nechal som to len tak na prekvenie.
No a pridam aj nejaku tu aktualku, ale bohuzial, sparing nedorazil a moj telefon foti ako bezna vidlicka alebo krabicka zapaliek. Ale tak na ilustraciu hadam - nabuduce poprosim kamosa, nech ma cvakne normalnejsie.

No a konecne mi dorazila nova hracka - rapir s makkou cepelou a zagulatenou spickou, bezpecna varianta treningoveho meca, takze bude kardio!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: