|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: pá červenec 19, 2024 8:25 pm Předmět: |
|
|
SSB drepy:
1x12x24kg
1x6x74kg
1x1x124kg
3x12x124kg belt on
Výpony s SSB:
3x20x124kg
Superset
Zhyby:
3x6xCarabas
+
Sťahovanie kladky zhora:
3x12
Superset
Veslovanie - kladka:
3x12
+
Reverse flyes:
3x12
Príťahy JČ:
3x12x32kg
Bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x100kg
1x1x120kg
3x5x120kg
Triset:
3x všeličo
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C9nWdqwtO0f/
Tak a jedeme. Na dovolenke som si SAMOZREJME oddýchol (iba žeby nie), tak som smelo pokračoval tam, kde som skončil.
Akurát mínus deadlift. Z dvoch dôvodov. Nechcelo sa mi  A druhý dôvod bol ešte prazaickejší - Erik dovliekol do gymu nové zrkadlo (prilepené na nejakých pokazených dverách zo skrine, takže váhu to má parádnu) a oprel ho zrovna o už opretú deadliftovú platformu. A tak by som tam nemal priestor s tým narábať.
Každá výhovorka je dobrá
SSB boli nejaké tuhé, boľavé, ale keď sa to raz rozjelo, už to bolo v pohode. Objem to bol slušný a v tom teple sa zo mňa liali celé potopády.
Zhyby!!! Na dovolenke som sa nejak rozzhyboval aj skrz pojebanú šľachu. Pomáha rovná hrazda. Ktorú nemám  Tak som proste položil na hrazdu kladkový adaptér a improvizoval som. Šľacha pomerne fungovala, ale nehrotil som to, dal som si len pohodové šestky a doplnil som si to o sťahovanie hornej kladky. A to už bola slušná pumpička.
Veslovanie s kladkou je bomba cvik, bavilo ma to.
Naopak príťahy jednoručiek ma nebavili a už som mal celkom pobitý chrbát, ale proste nejaký cvik s voľnou váhou musí byť. Tak som zvolil toto. Zajtra bude pekná svalovka na laty, ten superset zhybov a kladky bol hodne intenzívny. Jupí
Benche ťažké. Mal som veľké oči, veď som sa naklikoval na dovolenke jak blázon. Zjavne kliky nemajú bohvieaký prenos na benchpress  Okrem toho som bol asi už celkom vyžmýkaný a vypotený. Ale zvládol som to, takže asi dobré
Triset nebol len triset. Každá partia bola supersetová, takže to boli tri supersety v jednom trisete... Proste... Šesť cvikov po sebe  Pumpa hrozná, ruky nažilované všade
Inak leto ešte len začalo a ja už dumem, čo v zime. Tento tréning je fajn, ale premýšľam, že by som prvýkrát skúsil v zime čistú objemovku a nie silovku. Samozrejme by to zahŕňalo nejaké silovejšie výkony, ale nesústredil by som sa na maxká a pod, ale skôr na poctivé odmakanie s čistou technikou a tak  Takže dumkám dumkám. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: so červenec 20, 2024 12:42 pm Předmět: |
|
|
Vypadáš úžasně a tréninky se ti daří, moc dobře se to čte.
Myslím, že nějaký opatrný objem bys klidně mohl dát, když to nepřeženeš a dáš si jen 10% kalorií navíc, určitě na sebe ještě pár kilo svalů dostaneš, kostru na to máš, a vysekat se už umíš spolehlivě, takže nebude problém něco z toho udržet.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po červenec 22, 2024 7:31 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | kostru na to máš |
No, hlavne mám predstavu, čo treba ešte zlepšiť Všetko Len niektoré veci viac, ako iné.
Dnes bohužiaľ bez tréningu. Včera ma chytila nejaká žalúdočná mrcha, takže som prakticky nevyliezol z hajzlu a vysral som sa z podoby. Sotva som liezol a nakoniec som odpadol na 11 hodín.
Dnes oveľa lepšie, hoci nie ešte úplne fit. Na tréning to ale nebude, stratil som 1,5 kila za deň a cítim sa slabý ako šteniatko.
Ako sixpack mi to vyrobilo, nie že nie, ale nabudúce by som zvolil asi kus lepšiu metódu odvodňovania _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po červenec 22, 2024 8:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po červenec 22, 2024 8:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt červenec 25, 2024 9:41 am Předmět: |
|
|
Superset
Zhyby:
3x8xCarabas
+
Zakopávanie:
3x12
Superset
TRX pazhyby:
3x12
+
Zakopávanie:
3x12
Kliky na bradlách:
1x6xCarabas
1x6xCarabas + 20kg
1x1xCarabas + 50kg
3x5xCarabas + 50kg
3x20xCarabas (v poslednej sérii už bola pauza na oddych)
Incline bench press:
3x12x60kg
Bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg eh, ok..?
3x5x100kg no hanba
Triset, ale v skutočnosti asi 6set:
3x 6 - 12 podľa cviku
Brucho vo vise:
3x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C90QSO8oh1x/
Tak vykakinkaný do váhovky o dve kilá nižšej (ďakujem ti, norovírus!), slabý ako novorodenec, vyrazil som si ponaťahovať starú kostru.
Aby som vedľajšie partie vybavil hneď skraja, šupol som si ich do supersetu. Dokonca som porobil aj nejaké zhyby, ale dnes už cítim malinko iritovanú šľachu. Škoda, dúfal som, že už to pôjde normálne, ale musím na to brať ohľad a zhyby budú musieť stačiť raz týždenne. Čo je presne o jeden tréning zhybov viac, než donedávna, čo je progres. Tak či onak, zhyby som spravil, takže som spokojný. A k tomu zakopávanie. Ale bolo mi to málo aj na chrbát, aj na hamstringy, tak som pridal pazhyby a aj k tomu som robil zakopávanie, až ma tradične začali brať kŕče a to som vedel, že je hotovo.
A šlo sa na cicky.
Kliky boli prekvapivo ľahké, cítil som, že tam to každodenné klikovanie v Bulharsku malo svoj prínos. Žiaľ, po chvíli sa prejavil ten žalúdočný vírus a hoci sila ako taká bola OK na dve tri opáčka, svalová vytrvalosť neexistovala. Hneď som sa unavil a tak to bola ozaj výzva dokončiť s 50kou na opasku.
Našťastie som dobojoval, čo bolo treba dobojovať  Kliky som si v poslednom čase obľúbil a prínos na hrudník to má nakoniec pozoruhodný. Určite si to nechám aj do objemovky, v nejakom rozumnom rozsahu, aby soms i neurval voľačo.
Na inclinoch už som ale bol hotový. Cítil som sa ako nejaký Smutný chlapec v komerčnom gyme, len som nemal rukavice a brokolicu miesto vlasov. S tou 60kou som sa hrozne trápil, nevedel som to trafiť ani technicky, celé zle. Únava sa kumulovala a kumulovala tak veľmi, že som si ani nedal potom rovné jednoručky, ale normálny bench. Nemal som načisto energiu na nahadzovanie činiek na seba.
A tam už sa skaza dokonala, lebo 5ky so stovkou sú pussy výkon. Beriem, bol som už po predošlom výkone unavený, ešte som sa nespamätal zo sračiek, čo som mal a tak... Ale vážne? Stovka takto? Ah jo. Hanba mi a idem si kúpiť ružové tangáčiky.
Vynahradil som si to potom doplnkami. Pridal som do mixu nejaké ďalšie cviky, pohral som sa s váhou a opakovaniami, pekne som sa vybláznil a dopumpoval som celý vršok, až som bol celý spoteno-lesklo-nažilovaný
Vyskúšal som si nejaké nové cviky, ktoré by som rád zaradil potom v zime - mám niektoré partie celkom nedostatočné (napr zadné ramená) a štve ma to z estetického hľadiska, tak aby som vedel čo a kam zaradím.
Celkovo dobrý tréning poznamenaný nepriaznivými okolnosťami. Ale každý tréning je lepší ako žiadny tréning a svalovku na kozy dnes mám _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so červenec 27, 2024 5:31 pm Předmět: |
|
|
SSB drepy:
1x12x24kg
1x6x74kg
1x1x124kg
1x1x154kg belt on
Hm, skoro mi praskli trencle, to nie je dobrý nápad
Legpress:
3x20x115kg jop, lepšie
Lýtka v legpresse:
3x20x115kg
Superset
Zhyby:
3x10xCarabas
+
Sťahovanie kladky zhora:
3x12
Veslo - kladka:
3x12
Príťahy JČ:
3x12x32kg
Larsen press širokým úchopom:
1x12x20kg
1x12x60kg
3x12x80kg
Triset alebo štyriset alebo možno aj päťset:
3x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C95aC-9NmAx/
Piatkový tréning bez deadliftov. Nevadí mi to, teraz ma aj tak veľmi nebavia  Toto keby si prečítalo moje 30ročné ja, tak by sa smialo, až by sa mu pupek a podbradok rozkývali. Fuj, tučný trouba
Dorazili mi coolové oldschool trenky (oldschool trenky sú také, v ktorých Vlk cvičil na telesnej na základke  ) a tak som sa parádne nahodil celý do retrodresu a nabehol na tréning ako veľký pán. Výhoda vlastného gymu je, že tam môžem pobehovať vyobliekaný ako na maškarnom a bez slipkov mi môžu vajcia poletovať pri každom druhom kroku a nepohorším nikoho  A tak aj bolo!
Skúsil som drepy a veľmi rýchlo mi došlo, že nepružná látka sa nekamaráti s ass to grass drepom (teda, u mňa skôr balls to grass, lebo som ich mohol obdivovať v zrkadle, ako na mňa vykukujú z trenírok) a proste som prešiel na legpress, kde to nevadilo. Jednak sa mi netrhali trenky, jednak som sa nerozptyľoval myšlienkou, že by som si mal konečne oholiť vajcia.
A pumplo to nohy rovnako dobre
Zhyby super! Robil som desiatky. A rozdráždil som si šľachu tak, že len dúfam, že to prejde do ďalšieho piatku  Fuckin klasika. Ale v kombinácii so sťahovaním kladky celkom fajn zaberák. Ale asi by bolo fajn, keby mi Rišo konečne pozváral systém na kladku, ktorý mi umožní bezpečne pridať nejaké závažie navyše... Tá kladka je ľahká, aj keď tam provizórne montujem malé činky.
Miesto benchov som dal len také ľahšie larseny, lebo som mal svalovicu na hrudník, tak som podporil regeneráciu rozhýbaním a prekrvením.
Výborný tréning, nechýbali mi ani drepy, ani deadlift. Od pondelka sa do toho zase normálne opriem a niečo konečne podrepujem.
Dnes nejaké kardio pri vode, paddleboard a také srandy. Do toho pivo a mekáč, formu treba podporiť _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út červenec 30, 2024 8:28 am Předmět: |
|
|
Veslo - kladka:
5x12
Predkopávanie:
3x20
Superset
Legpress:
3x12x160kg
+
Čelné drepy s pp:
1x3x60kg
1x1x100kg belt on
1x1x120kg
3x4x120kg
Highbar drepy:
1x1x100kg
1x1x130kg belt on
1x1x150kg
3x6x150kg
Superset
Lýtka v legpresse:
3x12x105kg
+
Klokov press:
3x6x50kg
Superset
Lýtka v legpresse:
3x12x105kg
+
Brucho:
3x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C-BAwhHN09n/
Ak sa nemýlim, tak po troch týždňoch normálny legday. Čakal som kadečo, hlavne som si myslel, že nebudem vládať ani prd. Čo sa vcelku potvrdilo, ale nepredbiehajme
Minule som po slabých dvoch rokoch cvičenia v pivnici prišiel na to, ako si prikurtovať prídavné kotúče na závažia veže (to je veta, ty vole). Stále som sa snažil to nejak namontovať na čelnú alebo zadnú stran závaží, alebo navrch, a tým sa to furt celé drhlo a škrtalo to o samotný mechanizmus kladiek, no skrátka nedobre. Až minule mi trklo, že keď zavesím kotúče zboku, nebude to o nič šúchať a búchať. Po malej maturite s reťazou sa mi to podarilo a úspech preveliký.
Chrbát som na tom odcvičil parádne, to je hneď iné, keď nemusím robiť 20-30 reps v sérii, aby som niečo dosiahol  Na jednu stranu som musel byť kreatívny, na druhú stranu to bolo proste obmedzenie a tak.
No, príťahy teda super, len už bolo cítiť, že ten stroj na to nie je stavaný. Závažia drhli na vodiacich tyčiach, stroj sa kýval, kadečo vŕzgalo, skrátka, nebude to mať asi dlhú životnosť. Až sa to rozpadne, kúpim si nový kladkostroj - toto som dostal za odvoz a tým pádom mi nie je ľúto to rozsekať na handry. Kým to pôjde, tak to pôjde, keď sa rozsype, srdce mi to nezlomí.
Vyhliadol som si toto (jediný problém by mohol byť rozmer, musím pomerať priestor):
https://www.fitham.sk/trinfit-multi-lat-pro
No a potom sa šlo konečne na nohy, čo som sa tešil už pár týždňov.
Predkopávania klasika, bolelo, štípalo, ale je to nutnosť, aby som potom mohol bezbolestne nohotlačiť a drepovať.
Legpress super. Nakladal som kotúče zvesela, keď som si uvedomil, že tam je zrazu 160 kilo  Tak som prestal nakladať a začal cvičiť a super. V prvej sérii teda... Do supersetu som si totiž dal čelňáky a hoci prvú sériu som celkom dával, poom som sa už fakt začal trápiť. Superset vôbec nebol taký svižný, ako som si predstavoval, dýchať sa musí a tak som nemohol úplne ísť z cviku na cvik, lebo by som proste odpadol pridusený  Napriek tomu super, 120ky na čelňáky som nešiel už celkom dlho. A už vôbec nie dokopy s legpressom. Spokojnosť.
Zato highbary už boli priveľa. Áno, kolená premazané, rozhýbané, bezbolestné, toto bolo super. Ale tá nevládnosť stehien  Nakoniec len 6ky so 150, na viac som proste nemal gule ani silu.
Klokov press je zábavný, až na to, že som si zošmirgľoval kožu z celého krku  To som trochu nedomyslel. Skúsil som si tam nejak pomôcť uterákom, ktorý sa ale zroloval a tak som brúsil krk a ešte som vyzeral ako debil, tak som to vzdal a pokračoval "raw".
Super tréning, veľmi ma bavil  Čo najviac takých!!!
Jo a spravil som si prvý nástrel tréningu na jeseň, ktorý mi Milan hneď spripomienkoval, možno ho sem hodím (tréning, nie Milana). _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt srpen 01, 2024 8:19 am Předmět: |
|
|
Sťahovanie kladky naúzko:
5x12 rôzne váhy
Zakopávanie:
3x12
Kliky na bradlách:
1x5xCarabas
1x5xCarabas + 25kg
1x1xCarabas + 50kg
3x5xCarabas + 50kg, 1x8xCarabas + 25kg, 1x10xCarabas
Incline bench press:
4x6x70kg extra wide grip, ku krku
Tlaky JČ na rovnej:
3x6x42kg
Triset:
3x do zlyhania
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C-GQ0T_tUj1/
Streda - napumpovať treba!
Podarilo sa mi lepšie vybalansovať tie prídavné kotúče na kladkomašine. Vôbec to nedrhlo, takže som si užil a pekne som si rozbil chrbát. Ku kotúčom som prihodil ešte malé jednoručky, bolo to bezva. Chrbát si to užíva, ak mi to vydrží dlhodobo, možno budem mať aspoň polovicu z Milankových chrbtov
Zákopy pohodička, nehrotil som to, páč už ma zasa brali kŕče, ale hamstringy mám zapojené aj pri drepoch, takže pohodička. Keď sa pozriem na moje nohy, kvadráky sú rovnako malé ako hamstringy
Potom už teda sa šlo na hlavný program dňa a teda hrudník. Akurát som nejak nevládal, alebo čo.
Kliky dobré, ale už mi 50ka prišla aj ľahšia v minulosti. Holt, sú aj také dni niekedy. Killer bol posledná zhadzovaná séria, tam som čakal trochu lepšie čísla, ale ako všetci dobre vieme, keď sa tlaková sila rozhodne, že ide do riti, tak ide do riti  Ešte budú smiešky, v novom objemovom programe mám na záver sériu klikov do zlyhania, čosi mi vraví, že to bude asi celkom krátka séria.
Incline čistá oldschool kulturistika. Nesnažil som sa o nijaké váhy, zvolil som extra široký úchop (v podstate maximálne, nakoľko ma pustila šírka stojana, aby som sa nebál, že si pri odkladaní činky pomeliem prsty na kostný prášok) a kontrolovane šiel ku krku (čo je asi rozumné, nekontrolovane si to hádzať na krku by asi nebolo úplne dobré pre nejaké dlhodobé zdravie  ). A funguje to dobre. Si myslím
Potom jednoručky, ale tie som nejak nefíloval. Ťažké to bolo, nejak som popracoval, to hej, ale nemal som z toho nejak rozbitý hrudník, ako obvykle. Neviem, kde nastala chyba. Možno tam dám nabudúce klasický bench, uvidím.
A triset zábavka. Nový program bude tiež obsahovať triset do zlyhania... Jééééžiš au au  Najsrandovnejší bol biceps. Narval som na činku nejakých 50 či koľko kilo, spravil s tým maximum, čo šlo (počas trisetu sa počty opakovaní menili od 8 po 20  ), potom v druhom sete som vzal to isté a urobil.. dve opakovania  Tak som musel upravovať váhu.
Ale fakt je, že som si ramená a ruky rozbil ako už dlho nie. Ktovie, možno to časom aj porastie, nech nie som pavúk.
Ah, ale dráma! Potrhal som si na boku kratasky  Jak nie sú z elastickej látky, tak nezmákli pri nejakom pohybe moje premohutné obrie stehná a prdli popri šve. Ešteže som šikovná gazdinká a viem to ručne opraviť _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá srpen 02, 2024 8:10 pm Předmět: |
|
|
SSB drepy:
1x12x24kg
1x6x74kg
1x1x124kg
3x15x124kg belt on
Superset
Výpony s SSB:
3x do zlyhania x124kg
+
Výpony s BW:
3x do zlyhania
Veslo - kladka:
1x12x rozcvička
3x12
Kladka zhora:
3x12
Zhyby:
3x6xCarabas
Príťahy JČ vleže:
3x12x32kg
Bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x100kg
1x1x120kg
2x6x120kg
1x5x120kg fuck
Triset:
3x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C-LXfLlNYDp/
Radostne som začal trenál SSB drepmi. Neviem, čo mi napadlo robiť 15 reps miesto 12, ale sakra  Každé jedno opakovanie nad svoj štandard som cítil riadne boľavo. Možno za to môže aj jedna nezapísaná séria predkopávania do zlyhania pred drepmi. Ale zase tie endorfíny, keď som skončil
Na kladku som zas povešal všetko možné a konečne to bola dobrá váha. Už som si fakt na tom veslovaní mákol a chrbát dostal zabrať. V jeden moment tam čosi kdesi v stroji povolilo a celkom som sa poplašil. Možno sa trochu uvoľnilo lano, bude to chcieť podoťahovať kadejaké udelátka, na ktorých visia karabínky. A možno sa neuvoľnilo lano, ale niečo dôležitejšie a nabudúce sa to na mňa celé strieska a načisto ma to zabije  Ale bolo by fajn, keby to ešte chvíľku podržalo, nemám po dovolenke prachy na novú mašinu
Zhyby po predošlom kladkovaní boli náročné a presne to bol zámer. Netvrdím, že by sa tam ešte pár opakovaní nevmestilo, ale beriem ohľad na šľachu. V tom čase už som mal chbát nenormálne pumpnutý a už teraz cítim, že z toho bude pekná svalovka.
Bench press ma po dlhšom čase potešil. Minule som sa mega trápil so 120kou a urobil sotva vytrápené 5ky. Dnes padli dve šestky a len kvôli krátkej pauze tam nebola aj tretia.
Aspoň som si overil, že zarážky sme na stojan navarili v dobrej výške, keď ma činka pri pokuse o šieste opáčko primáčkla. Zroloval som to na zarážkach nad krk a pohodlne spod toho vyliezol  Najkrajšie na tom je, že sme tú výšku zarážok trafili úplnou náhodou, lebo primárne sme to tam dávali kvôli drepom  Až potom sme zistili, že ahá, super.
Po benchi som si z hecu dal ešte dve série klikov na jednej ruke, lebo... neviem.
Triset dobrý, zas som bol chvíľku hrozitánska nažilovaná ozruta, než mojich mohutných 92,5kg spľaslo na štandardnú "dvakrát týždenne behávam a raz robím aj kliky" formu.
Super tréning! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá srpen 02, 2024 10:56 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Bench press ma po dlhšom čase potešil. Minule som sa mega trápil so 120kou a urobil sotva vytrápené 5ky. |
kdy přesně minule? před týdnem, když jsi benčoval se 100kou? chápu, to jsi byl po devastaci virem, ale stejně, za týden +20 progres, to máš slušnou regeneraci!
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po srpen 05, 2024 8:47 pm Předmět: |
|
|
Predkopávanie:
2x do zlyhania (najprv 30 a potom 17 reps)
Superset
Leg press:
3x12x160kg
+
Čelné drepy s pp:
1x6x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg belt on
1x1x120kg
3x6x120kg
High bar drepy:
1x1x100kg
1x1x130kg belt on
1x1x150kg
3x7x150kg
Lýtka v legpresse:
3x20x105kg
Superset
Militarko:
1x6x20kg
1x6x40kg
1x3x60kg
3x6x70kg belt on
+
TRX pazhyby:
3x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C-THYJJNunw/
Strašná sranda, na ktorú som sa tešil celý deň. Dogrcal som sa skoro už po predkopoch  Nechápem, že ma tak vypol izolovaný cvik, možno mi nesadol obed alebo čo, ale musel som si dať pred legpressom trošku predýchavaciu pauzu, aby som si tam nevymaľoval a nenavoňal žalúdočnými kyselinami.
Keď sa to skľudnilo, šlo sa na legpress a čelňáky.
Oboje bolo bezva a bavilo ma to. Legpress sa rozbiehal trochu ťažšie, ale čelné drepy ma potešili. Naposledy som robil 4ky, dnes 6ky so 120 kilami. Skoro by sa dalo povedať, že som na seba hádam aj hrdý. Hlavne teda kvôli momentu v druhej sérii, keď sa mi zo spoteného ľavého ramena skĺzla činka až na bicák, takže som chvíľku držal mutanta, splodeného hriešnym zvráteným spojením čelňákov a zercher drepu, ale s mocným výkrikom "FUCK!" som to nahodil nazad na rameno a dokončil sériu.
Jediné, čo trošku zamrzí je, že to nie je vyslovene rýchly čip čap superset, po legpresse sa totiž potrebujem trochu nadýchnuť a dať si aspoň opasok. Ale zas nie je to trojminútová pauza alebo čo.
Highbary už klasicky dobre premazané, rozbehnuté, celkom agresívne som na to vletel. Akurát mali byť šestky, bohužiaľ po prvej sérii som si nebol istý, pozrel som video...a samozrejme, že som imbecil a neviem počítať a spravil som sedem opakovaní. Nuž, nedá sa nič robiť, autizmus by nepustil nerovnaké čísla v sériách a tak som teda robil sedmičky  Vládal som, ale nohy som mal rozbité ako švédske stoly po nájazde ukrajinských dovolenkárov (jooo, to bol zážitok sledovať!).
Lýtka som musel šetriť, mám na nich hrozitánsku svalovicu ešte z piatka. Chodím ako keby som nacvičval na Labutie jazero.
No a militarko easy, technika trochu rozvlnená, ale zas tak často to nejazdím, tak na seba nebudem prísny. Na Turka síce nemám a svoju vlastnú váhu nedvihnem... Ale dvihnem Turka
Dobrý tréning, cítim, že pri drepoch to zas schytal vnútorný hamstring, ale to za pár dní v pohode prejde a už sa teším na stredu. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út srpen 06, 2024 5:58 am Předmět: |
|
|
Hahaha, to áno, zatiaľ (all inclusive ma príjemne zmáha). _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|