Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 400, 401, 402 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2024 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
decarabas napsal:
spanie na slame v daždi a zime, jedenie tak polovičného kalorického príjmu, čo mám doma a denné pochodovanie 10km v zbroji a tu a tam sa ešte pobijeme a po večeroch budeme chlastať).
Nooo vidis, konecne okusis normalny zivot!

Že ty si si z toho celého prečítal len "budeme chlastať"?

Inak aktuálna forma z víkendu a zábavný rozdiel medzi pózou a uvoľneným fotrom s vypučeným pupkom

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2024 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zda sa mi to, alebo je ta fotka vpravo lepsia, ako ta "pozerska"?
decarabas

PříspěvekZaslal: út říjen 15, 2024 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Zda sa mi to, alebo je ta fotka vpravo lepsia, ako ta "pozerska"?

Spýtajme sa dám v publiku!

Predkopávanie:

3x10x100kg

Drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x6x120kg belt on
1x1x150kg ah ou
1x1x175kg ciii boha
1x1x175kg pokus o pracovnú, nene!
4x10x120kg

Predkopávanie:
3x20x40kg

Legpress:
3x20x100kg

Superset
Výpony s VČ:

3x amrap x120kg
+
Výpony s BW:

3x amrap

Sťahovanie kladky zhora naúzko:
6x12x50kg

Incline bench press:
1x10x20kg
4x10x70kg

Hodnotenie tréningu: Tak toto bola strašná mizéria. Neviem, či na mňa niečo lezie, alebo som už odpálený a potrebujem voľno, ale fuuuh.
Už dlho som necítil takú strašnú nechuť do tréningu, hlava bola úplne niekde inde a predstava drepov mi ježila chlpy všade po tele.

Erik prišiel akurát, keď som sa pokúsil o prvú pracovnú sériu so 175. Spravil som ten drep a celé telo sa bránilo, všetko vo mne kričalo, nech tú ťažkú kktinu zahodím. Absolútna nechuť a všetky kontrolky blikali, v celom organizme poplach. Načisto som nechápal, ako môžem v jednom tréningu dať 11 opakovaní a v druhom horko ťažko jeden.
Znechutene som to zahodil do stojana a skoro som šiel domov, ale potom som si povedal, že aj biedny tréning je lepší ako žiadny tréning, zhodil som váhy na také cohenovské a aspoň trochu sa rozhýbal.

Fakt to bol otras, ale aspoň sme pokecali s Erikom a na mobile pozreli prvý polčas Slovensko : Azerbajdžan.

Chápem, že občas sú aj také dni, ale ci pána, jak ma to nasralo Uvidíme, či zajtrajšok bude lepší, ale popravde nemám vôbec ten pocit. Myšlienkami som už v Holandsku, možno to je aj tým. Nič, no, svet sa nezborí, ale hádam ten splín rýchlo prejde a vletím na tréningy zas s nadšením.

cohen999

PříspěvekZaslal: út říjen 15, 2024 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Juj, co ja by som dal za desiny so 120
Proste sa uz tesis na ten chlast a vojensku zabavu v red light ulickach za hradbami a to sa neda robit po tazkych drepoch.
decarabas

PříspěvekZaslal: čt říjen 17, 2024 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kliky na bradlách:
1x6xCarabas
1x6xCarabas + 20kg
4x6xCarabas + 35kg
1x amrap xCarabas + 20kg

Superset
Bench press:

1x8x20kg
1x8x70kg
4x8x100kg
1x amrap x70kg
+
Veslo - kladka:

3x12x80kg + 3x15x40kg

Superset
Príťahy kladky s oporou:

3x12x30kg
+
OHP:

1x6x20kg
3x6x60kg

4set:
3x12

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DBMkk4ytkco/

Vynechal som nohy, potrebovali si oddýchnuť. V poslednom čase som im dával strašne zabrať a hoci som sa tešil, ako mi to ide, stehná boli v podstate v permanentnej svalovici a šľachy okolo kolien postupne nestíhali regenerovať. Od poslednej 11ky so 175 kilami to už šlo dole vodou a nestíhal som nohy doliečiť a zregenerovať.
Tak som sa rozhodol, že im doprajem také dva týždne pokoja, aby som doliečil boliestky (rátam do toho aj Holandsko).
A potom uvažujem, že by som nohy chodil len 2x týždenne, pridám jednu dve série v pondelok a v stredu a potom ich nechám zregenerovať zas do pondelka. V piatok tam mám deadlift, takže sa zapoja aspoň takto. Uvidím, nechám si nohy prejsť hlavou.

Jo ale, ako som v pondelok robil "aspoň" 120kové drepy a potom legpress, tak som si uhnal peknú svalovku na vnútorné stehná, čo cítim ešte aj dnes...

Včera ale super tréning, nedá sa porovnať s tým pondelkovým trápením. Hádam pomohlo dospať a nechať nohy odložené doma v skrini.
Kliky pomerne lietali, váham, či pridám opakovania alebo váhu Uvidím, ako na tom budem po výlete, počítam, že tam bude treba zaradiť taký návratový týždeň... A potom sa rozhodnem.
Benche mega ľahké, nechápal som. Myslím, že absencia legpressu mi pomohla pošetriť energiu, ktorú som tak mohol brhnúť na hrudník. Alebo som úžasne zosilnel Určite to druhé.

Na chrbát som potom poexperimentoval s príťahmi s oporou. Super vec, skôr taký dokončovák. Natočil som sériu s lanom, ale potom som skúsil s tým adaptérom, čo veslujem, a oveľa lepšie. Ak to do budúcna zaradím, tak takto.

Militarko pimpam, žiadne veľké akcie. Ale aspoň som mal energiu na kompletný štvorset aj s upažovaním a mohol som si ramená pekne uvariť.

Super tréning, toto som presne potreboval po tom zmrvenom pondelku! V noci som spinkal ako bábätko, kolená prestávajú bolieť, jedna rozprávočka.

cohen999

PříspěvekZaslal: čt říjen 17, 2024 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Uvidím, nechám si nohy prejsť hlavou.
Ano, ale nohy prechadzajuce hlavou su vacsinou to posledne, co clovek vidi. Ak vobec.
decarabas

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2024 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Piatkový tréning

T-bar:
1x6x60g
1x6x80kg
4x6x100kg

Superset
Príťahy kladky s oporou hrudníka:

4x12x40kg
+
Chest expander:

4x12

Superset
Zhyby:

4x6xCarabas
+
Sťahovanie kladky rovnými rukami:

4x12x20g

Tlaky JČ na rovnej lavici:

1x8x12kg
4x8x45kg

4set:
3x12

Hodnotenie tréningu:
https://www.instagram.com/p/DBRrXM7tA_g/

Tak ešte jeden tréning bez nôh. Inak cítim, že je to fajn a potreboval som to, kolená si mega oddýchli, len mám pocit, že tie moje furt chudé nohy sú teraz ešte chudšie a spľasnuté Chcel by som povedať, že je to len body dysmorphia, ale nohy mám fakt chudé

Dnes si teda už nejaké tie stehná dám, ale nie drepy. Nie že by som bol pussy, ale v stredu a štvrtok budem sedieť hodiny v aute a nechcem to podstúpiť s unavenými kolenami a spodným chrbtom, čo je moja klasika po drepoch. Takže si dám len nejaký leg press vo väčšom objeme a hotovo. Ako taký impulz stehnám to bude stačiť. Nohy potom trochu iným spôsobom dostanú zabrať v Holandsku, pozeral som program, to sú samé presuny na bojisko a sprievody a nočné sprievody a nácviky na bojisku a bitky na bojisku a počas voľna budem chodiť po meste Skromný odhad je, že pôjdem dolu tak dva a pol kila. Ale zase boostnem kardio a urobím niečo pre svoje zdravie (ak nepočítam alkohol, mizerný spánok, zimu a hlad)

Z toho istého dôvodu som inak preskočil aj deadlifty, ale tie mi ani nechýbajú ako drepy. Skočil som teda rovno na t-bar, ale zasa pridal som 20kg závaží a jednu sériu navyše, aby som nebol úplne trápny.
Ale zas aby som nebol ani ultra drsný, dal som si homo príťahy na kladke s oporou. To je dobrý cvik, rád by som tam dával aj nejakú vyššiu a efektívnejšiu váhu, ale je to trochu blbý setup a neviem, či by to šlo. Príležitostne skúsim a možno sa nevyvrátim aj s lavičkou. Ako dorážací cvik po niečom ťažšom je to topka, krásne to strečuje celý stred chrbta a lavička naopak pomáha to dobre stlačiť vo finálnej polohe.

V tom čase som už mal iritovanú bicepsovú šľachu, takže zhyby som zhodil na 6 opakovaní, ale pridal som aspoň sériu, čím som vlastne dosiahol rovnaký objem.

Celý víkend som potom cítil ľahkú príjemnú svalovku chrbta, takže očividne to teraz triafam dobre, mind-muscle connection je konečne tam aj pre chrbát. Ten sa začal hneď pekne chytať, za čo som rád. S cítením chrbta som mal problém vždy, keď som cvičil s voľnými váhami a ten starý kladkostroj bol zasa desný shit, takže to tam nešlo moc precvičiť. Odkedy mám novú kladku, ten tréning je oveľa lepší a pestrejší a myslím, že je to aj vidieť.

Hrudník len tak pimpam, lebo som mal svalovku zo stredy. Ale hádam by šlo čoskoro prihodiť.

Ako som písal, dnes posledný tréning a potom cca týždeň len chodenie v brnení alebo sedenie v aute. Nie úplne ideálny stav do mojej "objemovky", ale pohoda. Za tie zážitky to stojí a dožeriem to potom. Som happy, že som sa prestal stresovať kvôli výpadkom z tréningu, asi je to tým, že nemám žiadny reálny cieľ a seriózny tréningový program.

Inak včera rodinný výlet po okolí Spišského hradu, tiež dobré kardio s občasným nosením potomstva, ale vynahradil som si to nejakým salašníckym tanierom, na ktorom bolo od halušiek, cez pirohy až po strapačky s klobásou úplne všetko

Soraya sa lepší, ešte trochu a bude mi robiť profi fotky na Onlyfans Dúfam, že dovtedy zlepším formu, lebo je pekné, že ona dobre fotí, keď ja zle vyzerám.

vlk#

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2024 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk aby se bál na Slovensko... buď narazí na medvěda, nebo na Carabase :D

hodně štěstí v Holandsku! co tě nezabije... ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2024 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
člověk aby se bál na Slovensko... buď narazí na medvěda, nebo na Carabase :D

No, podľa smradu by si rozdiel nepoznal, to je fakt

Predkopávanie:
1x10x50kg
3x10x100kg

Legpress naúzko cez špičky:
3x12x130kg

Legpress naširoko cez päty:
3x12x130kg

Superset
Výpony v legpresse:

3x12x130kg
+
Výpony s BW:

3x12

Superset
Sťahovanie kladky zhora naúzko:
3x12x50kg
+
Chest expander:

3x12

Incline bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
1x6x90kg
2x4x100kg
1x6x90kg
1x12x60kg

4set:
3x12

Hodnotenie tréningu: Tak ešte jeden vcelku decentný tréning pred odchodom. Nechcel som riskovať drepy a uvariť si nohy a stred tela a potom trpieť v aute, tak som zvolil leg press. Nakoniec celkom super, vládal som mega ako stroj - kto by to bol povedal po týždňovej pauze Ani kolená neboleli - opäť, kto by to bol povedal po týždňovej pauze. Už ich ale samozrejme zasa cítim, takže jupí..? Ale nijak hrozne, našťastie.

Stehná som pekne prepumpoval, zvolil som obe varianty legpressu, takže som pekne pobil predok aj zadok stehien a asi to takto budem robiť, keď prejdem na nohy "len" 2x týždenne. Aspoň uvidíme, čo to spraví Je fakt, že som chodieval nohy 3x týždenne a nebol problém, ale to som bol mladší a hlavne som v každom tréningu nepredkopával so 100 kilami, že...
Každopádne, príjemné odcvičiť nohy a byť schopný chodiť

Chrbát vyzerá v zápise ako flákačstvo, lebo tam sú detské váhy, ale nene. Sadol som si na zem, takže streč absolútne krutý, dole podržané a stlačené, negatívka pomalá ako môj dedko, keď nekonečne vstáva z kresla, len ja potom pokračujem v ďalšom opakovaní a on chudák si musí zasa sadnúť (na jeho obhajobu, má 98 rokov a je to brutálny frajer), takže to štípalo ako pes.

Na inclinoch som pridal a to som dokonca cvičil sám, takže som si to aj odoberal. Som rád, 100ka na incline je na moje súčasné pomery celkom pekný výkon, hlavne bez spottera. Vrcný hrudník by nebolo na škodu trošku vylepšiť, takže pridám.

4set bol mega. Konečne som vychytal upažovanie na kladke a pretože som to nejazdil minimálne posledné 4 roky, tak mi skoro zhoreli ramená. Príjemná zmena po upažovaní jednoručiek a celkom peklo v poslednej sérii.
Biceps takto:

Len ja som pri tom nemal také namakané lýtka ako panáčik. Ale na bicák je to dobrý masaker a tým, že je to nový cvik, tak ma to dokonca aj bavilo.

No skrátka bezva tréning, bavil ma, páčilo sa mi

Teraz týždeň bez fitka

cohen999

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2024 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyzden sa s tyzdnom stretol a svet uz netrpezlivo caka na navrat odvazneho musketiera. Ci nezhynul v marnom boji, ci neskolil ho mor, cholera, dyzenteria, nedajboze od markytanky povětrnej nakazliva choroba ustrojenstva pohlavneho. Ale ako pozname nasho kladneho hrdinu, isto v taverne sedi, zatuhnute kolena si pri peci ohrieva, varene vincisko popija a Waltera von der Vogelweide v prevedeni citarovom pocuva.

In taberna quando sumus
Non curamus
Quid sit humus
decarabas

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2024 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SLAG OM GROLLE 2024

O čo vlastne ide: Slag om Grolle je pripomienka bitky medzi Španielmi a Holanďanmi (veľmi voľne, keďže tam bolo milión rôznych národností) o mesto Grol v roku 1627. Toto mesto Španieli držali strašne dlho a Holanďania sa niekoľkokrát pokúsili ho dobyť späť. Nakoniec sa im to podarilo až v roku 1627. A pretože tam bolo strašné utrpenie, boj a zmar, tisíce mŕtvych a bieda, každé dva tri roky sa na počesť toho koná veselý festival plný tanca a zábavy, lebo fuck logic

Cesta tam: Pretože sme členmi reenactorského spolku Die Kompanie, ktorá mala spolupracovať s holandskými jednotkami (je super ísť do bitky s tým, že viem výsledok, ktorý je víťazný ), nasadli sme s Nabukom, Rišom a Kubom do auta a vyrazili sme. Auto narvané, až na Kuba sme pomerne rozmerní jedinci, takže pohodlie sa stalo len veľmi hmlistou spomienkou a nechali sme sa unášať Slovensko-Česko-Nemecko-Holandskými diaľnicami a silnejúcou bolesťou chrbta a kolien.
Inak ale cesta ubehla svižne, prespávali sme v Ústí nad Labem, kde som zažili tie najvŕzgajúcejšie postele na svete, takže keď sa Rišo pretočil vo vedľajšej izbe, budilo to mňa a túlavé mačky na ulici. Vo vedľajšom meste.
Ale aspoň to bola posteľ, čo samozrejme sa na pár ďalších dní zaradilo do zdanlivo nekonečného radu príjemných spomienok ako hygiena, pohodlie, teplo alebo oddych.

Deň 1: To bol deň príchodu, oficiálne event začínal až deň na to. Prišli sme potme, takže šup šup postaviť prístrešok v tábore, narvať tam čo najviac slamy pod seba a diek na seba, niečo sme pojedli a v podstate totálne vyšťavení sme išli spať. Vždy, keď spím v podmienkach, ktoré sú chladné a vlhké a prístup k hajzlu je komplikovaný, môj mozog a močák rozohrajú veselú hru "Koľkokrát sa Petrík zobudí, že mu treba chcať?" V tú noc to bolo tuším 3x.
Aby ste mali predstavu, ako vyzerá taký tábor, v ktorom spíme:

Deň 2: Shit got real. Po raňajkách (mimochodom, strava bola top. Síce žiadny fitness zázrak, ale udržala nás sýtych a bola chutná, lebo to boli kadejaké guláše a šošovice a údené mäso a škvarkové placky a podobné vychytávky) hľadali pár dobrovoľníkov na kopanie zákopov. Samozrejme, že sme sa prihlásili, lebo sa nám zdalo, že sme málo unavení. Odkráčali sme si to na bojisko pár kilometrov, dostali sme lopaty a makali sme. Pikoškou je, že to celé vysielala holandská televízia live, takže sme zase raz boli veľké hviezdy a tak:

Potom nazad do tábora, obed, potom do zbroje a na nácvik. Tentoraz som miesto strieľania chcel skúsiť niečo nové a tak som šiel ako pikanier. Pikanier je totálna lúza a najjednoduchšia pozícia (asi preto sa začína od píky???), ktorý bojuje tak, že si vezme veeeeľmi dlhú, na konci ostrú palicu a spolu s podobne retardovanými kamarátmi pichá ostrým koncom do ľudí a zvierat, ktorí občas pichajú nazad. Kto vydržal pichať dlhšie a neumrel, vyhral, aby mohol potom umrieť na nejakú chorobu alebo hladomor.

Nácvik bol únavný, holandské pokyny zneli asi ako chrochty chroch grr ochgchrom grukch, čiže celkom slušná mordorština a tak som proste napodobňoval okolostojacich. Šlo to celkom naprd, lebo som mal dosť debilné brnenie (resp brnenie je fajn, ale nie všetko v ňom šlo zvládať), nerozumel som ani kkt a ešte som trochu čaptoš. Ale aspoň sa začali prejavovať nedostatky vo výstroji:
1. brnenie tlačilo na krku
2. brnenie tlačilo na trapézoch
3. brnenie tlačilo na bicepsoch
4. nohavice tlačili na vajciach
5. píka bola dlhá a tenká a vibrovala tak, že prizerajúcim ženám z toho vlhli... oči
6. prilba mi drela čelo
Ale nejak som to prežil a keď prišla bitka, celkom som sa chytal a bol funkčným členom jednotky. Rišo sa nechal uniesť a spáchal samovraždu skokom zo zákopu do stredu španielskeho tvaru. Bolo to desne sexy a udatné, ale kokotina a rozbilo nám to tvar. Nie tvár.

Dráma nastala, keď nás totálne rozbitých po bitke, unavených z kopania zákopov a hladných, podržali na bojisku s tým, že sme hrozne sexy a že nás budú fotiť a natáčať ako promo na ďalšie ročníky.
Po týchto peripetiách nás, úplne rozjebaných, vrátili do tábora a oznámili mne a Rišovi, že budeme držať hliadku od druhej do tretej ráno
Nebol som z toho úplne happy, ale zas ako pikanieri sme boli desne sexy:

Deň 3: Komplet unavení a rozhasení sme si dali raňajky a vyrazili trochu do mesta nasať atmosféru. Bitka je totiž iba jedna z častí osláv. Celé Grolle neuveriteľne týmto eventom žije, robia sa sprievody a pochody, miestni sa nahodia do kostýmov a otvárajú si stánky, alebo len tak posedávajú na uliciach. Tie sú vysypané slamou a horia na nich ohne, všade hrá živá hudba a pije sa. Vyzerá to potom takto:

A potom zas nasledovala klasika - zákopy, nácvik, bitka - tentoraz to boli také fofry, že sme nestihli ani obed. O čo sme boli rozbitejší, o to lepšia bitka.
Abe, náš veliteľ, usúdil, že sme totálne jeblí a tak nás ešte s pár starými Austrálčanmi dal bokom, aby sme bránili bok zákopu. Tam to bola číročistá mastenica a nebolo sa treba obávať rozbitia tvaru. Dostali sme sa do solídnej mely, nejaký borec mi skúsil vytrhnúť píku, za čo som ho vysmial, lebo deadlift grip a vytrhol som mu ja tú jeho. Postupne došlo na meče, aj na zápasenie, ale nakoniec nás rozsekali, lebo scenár nepustil
Bolo to masakrálne kardio a z bitky som šiel požutý jak nikdy. Trapézy mi úplne horeli, spotené stehná zdreté do krvi jedno o druhé, bicáky samá modrina. Sako som prepotil tak, že na plechoch zvnútra stála voda.
Super bolo, že v tú noc ťahali hliadky Holanďania a my sme mohli zas vletieť do mesta a trochu sa pobaviť. Pívo tieklo prúdom (prúdikom, lebo za trojdecové pivo si pýtať 4,50 je zderstvo ), živá hudba bola skvelá a skamarátili sme sa s nejakými Amíkmi z Virginie.

Deň 4: Mali sme sľúbené, že nebude kopanie zákopov a nácvik. Prišli sme na bojisko a šli sme kopať zákopy a robiť nácvik. Bez obeda. Ale dostali sme sa k vozu, kde bolo naložené nedovarené bravčové a ten sme vyplienili a mäso zožrali
Tento deň bol hárdkór. Mali sme, po tuhom odpore, konečne Španielov poraziť a poslať do pič Španielska.
Boli sme s Rišom nažhavení jak panici pred stripklubom. Na tretí deň už sme zvládali povely, vedeli sme, čo treba robiť a ako.
Po krídlach som videl, ako naši chalani pália, brutál, všade dym a rachot. Kubo šiel jak guľomet, Nabukovi konečne horel knôt a sypal jednu za druhou.
Dostali sme sa do mely, v živote som na akcii nevidel, že by sa lámali píky. Nuž, všetko je raz prvýkrát.
Pičovina na našich píkach bola, že sú historicky verné, teda dlhé, tenké a pružné. S bezpečným gumovým hrotom protvník ani necíti náraz. Preto keď som prišiel o píku, zdvihol som nejakú cudziu - bolo to posrane ťažké poleno, hrubé pomaly ako moje zápästie. S nekonečným pôžitkom a zadosťučinením som s ním napichol nejakého borca ako na ražeň. Zas tam behal nejaký nezmyselný hajlander len tak v košielke, toho som netrafil, ale zachytil som mu píkou rukáv košele a pripichol ho k zákopu ako motýľa na polystyrén, kde ho naši pikoši podupali. Rišo načisto budil hrôzu, ale potom ho priľahol nejaký týpek a popichal dýkou
Umreli sme toho dňa asi 4x, ale bola to desná prdel.
Aby ste mali akú takú predstavu o bojisku:

Nakoniec sme teda šťastne vyhrali a takí zajebaní a upachtení sme zbalili tábor a hopsa hejsa domov.

Cesta domov: V ten deň sme došli len do nejakej dedinky v Nemecku, kde sme prespali. Oooo teplá voda a posteľ!!! Keď som sa sprchoval, akoby mi bacuľatý serafín olízal guľky namydleným jazýčkom! Strašný luxus. Spal som ako drevo, ale budík bol neúprosný a vyrazili sme cez Česko domov.
Cesta s chalanmi je vždy zábavná, tentoraz o to viac, že za Ružomberkom náš Rišo prinútil zastaviť za krajnicou a len tak, v tme, oblečený v kraťasoch a tričku zmizol za násypom, lebo ho chytila preukrutná sračka O minútu neskôr a Nabuko by mohol tepovať sedačky.

Akcia teda bomba, ja viem, že to z popisov znie ako hrozné peklo, a ono aj je, ale zároveň nenormálna zábava, to mesto má šialenú atmosféru, postretávali sme kamošov vlastne z celého sveta, dali sme si dobré žrádlo aj pivko... O tri roky hádam znova, to bude okrúhle 400té výročie a to budú asi iné grády!

cohen999

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2024 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musela to byt desna prdel

A dokonca bol aj nejaky priamy prenos

plus zaverecne zhrnutie na 2 minutky
Turakam

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2024 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wow ! Ste borci.
seeya

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2024 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kks haluzne hoby ale paci sa mi to :D
Vrta mi v hlave taka prizemna otazka ze kde sa sralo ked boli vsade take davy a isla sa masivne podla choreoigrafie.
Druha vec co mi vrta v hlave je ze ci sa niekto obcas neutrhne z retaze a niiekoho nezrani, celkom zivo si to totiz viem predstavit
decarabas

PříspěvekZaslal: út říjen 29, 2024 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
kks haluzne hoby ale paci sa mi to :D
Vrta mi v hlave taka prizemna otazka ze kde sa sralo ked boli vsade take davy a isla sa masivne podla choreoigrafie.
Druha vec co mi vrta v hlave je ze ci sa niekto obcas neutrhne z retaze a niiekoho nezrani, celkom zivo si to totiz viem predstavit

Kakúškanie (a že ho bolo, vďaka všetkým tým strukovinám a kapuste a pivu!!!!) sa realizovalo v prenosných hajzlíkoch, čo boli všade po meste. Ale zabudni na naše hnusné smradľavé toiky, toto boli veľké wcka, 10 na jednej strane pre mužov, 10 na druhej pre ženy, splachovacie, s tečúcou vodou, mydlom a sušičom na ruky. Takýchto sracích staníc bolo v meste viacero. Čo je super, ale peklo skúsiť sa vysrať v takej malej kabínke, keď si pomotaný v 50tich metroch vlnenej látky
Chcanie potom klasicky alá holandské obrazy - kdekoľvek v pozadí, keď to prišlo, na živý plot, na strom, poza kriaky

Čo sa týka zranení, no, už som videl kadečo. Na jednej akcii si borec amputoval prsty, keď mu buchla prachovnica plná prachu v ruke. Videl som zašívané hlavy, vyrazený zub, modriny, vyrazený dych, kadečo. Preto je dôležité fungovať skôr vo formácii, jednak je to správnejšie z historického hľadiska, jednak je to o dosť bezpečnejšie. Keď tam bezprízorne behajú nejakí mečikári bez pušiek alebo pík, najskôr sa zamiešajú do nejakého prúseru. Ale eliminovať úplne sa to nedá, no...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 400, 401, 402 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: