|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: út prosinec 03, 2024 6:07 pm Předmět: |
|
|
zůstat na těch 75 kg, tak je z tebe pěkný beach-boy a ušetřil jsi spoustu času za cvičení a peněz za jídlo ;) takhle na sobě musíš makat, aby jsi ještě ve 40 vypadal líp než ve 39 :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: út prosinec 03, 2024 6:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st prosinec 04, 2024 1:36 pm Předmět: |
|
|
Nejvíc mě pobavilo boxing foto. Vypadáš tam jako někdo komu je 12, ale diagnostikovali mu hypertrichózu.  Ale jinak super forma. Tenhle rok podle mě nejlepší...
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so prosinec 07, 2024 11:25 am Předmět: |
|
|
Streda a piatok len ľahko, nech si telo trochu oddýchne. Bol čas aj na nácvik pózingu:
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út prosinec 10, 2024 8:33 am Předmět: |
|
|
Predkopávanie:
1x12x20kg
3x12x45kg
Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x200kg
3x6x150kg
SSB drepy:
3x6x124kg
Superset
Výpony s SSB:
3x12x124kg
+
Výpony s BW:
3x12
Predkopávanie:
3x12x75kg
3x20x50kg
Sťahovanie kladky zhora:
3x20x45kg
Superset
Incline bench press:
1x12x20kg
5x8x60kg
+
Predpažovanie jednoručiek či aký fras:
4x10x4kg
3set:
3x20
Hodnotenie tréningu: Nejakým záhadným (ale očividne efektívnym spôsobom) som si cez víkend zas parádne natiahol medzirebrové svaly v ľavej strane chrbta. Takže som tak nejak čakal, že to moc nepôjde. Ale že až takto sa budem trápiť a že dokopy nič nebudem vedieť urobiť...
Drepy hnus. Nešlo to, chrbát bolel, kolená boleli, nevedel som to trafiť technicky ani silovo. Ozajstné trápenie a nechuť.
Premýšľam, že sa ich na chvíľku zbavím. Posledné týždne mi drepy nerobia vôbec radosť, trápim sa pri nich a som otrávený, keď ich musím robiť.
Možno ich zamením za čelné alebo nejakú inú alternatívu, kde aspoň nemusím nakladať také pálky a trápiť telo. Na čelňákoch mi stačí 100 kilo, čím sa spoľahlivo rozbijem a netrápim tak kolená.
Ešte uvidím, kľudne prispejte nejakou radou alebo skúsenosťou.
SSB boli fajn, lebo váha bola pre princezničky v ružovej sukničke, to trochu zlepšilo nastavenie hlavy, netrápil sa tak chrbát, lebo tam je iné držanie. Takisto predkopy boli fajn - tam som zvýšil objem, aby som vynahradil slabé drepy. Ale do nejakej serióznej rozbíjačky nôh to malo ďaleko, chýbal tam proste ten hlavný cvik s voľnou váhou.
Hovoril som Erikovi, že to je presne deň, kedy mi chýba normálny legpress. Že keď je takýto mizerný a nič nevládze oddrepovať, človek si do toho sadne jak do formule, naloží tam čosi a nechá makať len nohy, pričom ho neserie chrbát a ramená a podobne... V noci sa mi potom snívalo, že som v gyme cvičil na legpresse. Inak som skoro v pohode a nedrbe mi ešte z cvičenia.
Sťahovanie kladky zhora pinceznovská váha, lebo keď som zatiahol 60ku, ozval a chrbát a to tak, že au au, až mi vyskoila kvapka ľadového potu na čele. Naložil som tam teda úplne homováhu a s tým som sekal 20ky.
Veľmi podobne aj incline benche. Baby monster tam o chvíľku bude tlakovať 150ky v sériách po 10, ja som pri rozcvičke zdvihol 70ku a skrz bolesť som to rovno hodil nazad do stojana a pridal sprievodné slovo, ktoré tu nemôžem napísať, lebo to čítajú deti aj slušní gentlemani v rokoch  Tak sa robí progres na hrudníku dpč.
Tak som dal o jednu sérku navyše a dal som to do supersetu s tým predpažovaním jednoručiek s focusom na hornú časť hrudníka. V živote som to nerobil, ale celkom fajn, možno až vychytám techniku, tak by to aj niečo prinieslo. Minimálne to trochu doplnilo to šmatlanie so 60kou a nemal som pocit, že som vôbec nič neurobil.
Celkovo biedny tréning, poznačený boľavým obmedzujúcim chrbtom. Dúfam, že to čoskoro prejde, lebo je to demotivujúce.
Celkovo aj to počasie ma ubíja, vkuse tma, nedá sa to porovnať s nasadením v lete, keď sa človek fakt chce hýbať a makať. V zime by som najradšej chlastal horúce kakao a pozeral s deťmi rozprávky, zabalený v deke  Okrem toho ma nejak všetko sere poslednou dobou, asi sa už aj celkom teším na sviatky a trochu kľudu (nakoľko existuje kľud s dvoma deťmi, čo majú vrtuľu v zadku a megafón miesto hlasiviek). _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út prosinec 10, 2024 9:10 am Předmět: |
|
|
Nebudem ti klamat, uz to bude len horsie. V kalendari budu odbudat treningy a pribudat poznamky typu kolonoskopia v utorok.
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út prosinec 10, 2024 9:22 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | cohen999 napsal: | Nebudem ti klamat, uz to bude len horsie. V kalendari budu odbudat treningy a pribudat poznamky typu kolonoskopia v utorok.
| To je Ok, utorok je netréningový deň
Každopádne začínam chápať, že toľko chlastáš! | Kolonoskopia ma zatial obchadza, ale kolega o 2 roky starsi uz ma tento druh zazitkovej turistiky na programe dna teraz. Tak len upozornujem, na co sa mentalne pripravit. Problem je, ze ked mas v utorok vysetrenie, tak v pondelok natrenujes akurat tak behanie na zachod, lebo musis chlastat. Prehanadlo. A tyzden pred tym drzat dietu. Radost! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2024 9:20 pm Předmět: |
|
|
Predkopávanie:
3x30x50kg
Legpress:
5x20x100kg
Superset
Kliky na bradlách:
1x10xCarabas
5x10xCarabas + 20kg
+
Lýtka v legpresse:
4x20x100kg
Superset
Larsen press:
1x10x20kg
1x6x70kg
4x6x100kg
1x10x70kg
+
Veslo - kladka:
4x20x60kg
Superset
Kliky:
3x15
+
Chest expander:
3x10
4set:
3x20
Hodnotenie tréningu: Včera som tréning radšej vynechal. Ten chrbát som mal natiahnutý riadne a vzhľadom na to, že som z postele ráno vstával ako po svadobnej noci s gorilou závislou na viagre, nepokúšal som osud a nechal to oddýchnuť. Ako sa poznám, šiel by som cez bolesť a skončil ešte horšie.
Dnes to bolo podstatne lepšie. Z postele som vyskočil rovnými nohami a... Dobre, to kecám, zvalil som sa z postele ako vrece plné hnoja, ale počas dňa som sa rozhýbal a usúdil, že si môžem ísť ubližovať do fitka, a tvrdiť, že je to hobby a že to má pre môj život prínos.
Strašne ma tešilo, že nemusím robiť drepy. Dal som na legpress len 100kg a radoval sa, že si mordujem len a čisto nohy a nemusím držať žiadnu posranú činku. Ale zasa aby som si to sťažil, mal som úplne šialenú hlbku (hamstringy úplne na lýtkach), dole stopka, hore len do 3/4 pohybu, takže som nohy nevystieral a udržiaval konštanté napätie. Negatívky pomalé a precítené. Nebudem klamať, bolelo to hodne  Ale zas ma tešilo, že je to fakt malá váha a makajú len nohy.
Zahanbene som urobil coming out malému Milanovi na Instagrame, ktorý bol celkom chápavý, že mi robí väčšiu radosť legpress ako drepy
Dipy som nechcel pokúšať, cítil som tam ten chrbát, tak som nechal na opasku len pidi váhu a nahnal tam objem. Celkom to šlo, dokonca to bolo ťažšie, než by som čakal.
Mostovanie nehrozilo, preto larseny. A pretože larseny, stačil takýto objem. Navyše som zaradil stopky. Pumpa bola dobrá, zamakal som si.
Kladky šlapali jak namazané (lebo sú), chrbát sa pekne prehrial a pumpol.
4set cool, samé zhadzované série, výsledkom boli samé pumpy a žily a nafúknutosti
Po dlhom čase konečne tréning, čo ma tešil, bavil a urobil mi radosť.
Zajtra a víkend v Maďarsku. Takže tréning nebude, ale nevadí mi to. Pri troche šťastia bude v hoteli funkčný wellness _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út prosinec 17, 2024 9:06 am Předmět: |
|
|
Predkopávanie:
1x20x40kg
4x20x70kg
SSB front squat:
1x10x24kg
1x6x74kg
5x6x104kg belt on
SSB squat s pp:
3x6x124kg
Mŕtvola s rovnými nohami - kladka:
3x12x70kg
Superset
Výpony s SSB:
3x12x124kg
+
Výpony s BW:
3x12
Superset
Sťahovanie kladky zhora:
4x12x70kg
1x20x30kg
+
Incline bench press:
1x12x20kg
4x12x70kg
3set:
3x12
Hodnotenie tréningu: V piatok a cez víkend sme boli v Maďarsku na wellness pobyte. Pôvodne to bolo kupované svokrovcom, ale nemohli ísť, tak sme pribalili deti a šlo sa. Len jaksi ten formát nebol tak úplne stavaný na detskú prítomnosť a bol z toho nakoniec trochu boj. Aby toho nebolo málo, malýPali dostal nejakú žalúdočnú potvoru, takže ho bolelo bruško a mal hnačky, o ktorých by sa dali pri táborových ohňoch rozprávať legendy. Užíval som si švédske stoly, keď zrazu si malýPali čupol a s pohľadom upreným do mojich očí spustil fanfáry, sprevádzané arómou hnojiska, do ktorého niekto šptal palicou za horúceho letného dňa. A to na tom hnojisku ešte ležala mŕtvola. Osraná.
Absolútny brutál
Čo sa podarilo, boli dva večery strávené v saune. Kým deti žrali Sorayi nervy, behali a snažili sa zničiť hotel, ja som sa potichúčky vytratil z izby a zaliezol do wellnessu. Blbé bolo akurát to, že tam nemali chladiaci bazénik, ale len také tie vedrá, čo na seba človek musí vyklopiť. Splnilo to účel infarktu zo schladenia, ale preferujem bazén, kde sa človek ponorí a nechá telo fakt vymrznúť, aby ho potom zasa nahrial.
Okrem toho som bol znechutený zvyšným osadenstvom wellnessu. Mladí chlapi, alebo moji rovesníci, alebo trebárs Vlkovi, ale všetko opupkované, mastné, mľandravé. Nemám problém, keď má niekto pár kilo navyše, ale toto boli fakt rôsolovité bachory, mäkké a trasľavé a visiace ponad plavky. A estetické hľadisko ber čert, ale toľko funiacej nevládnej nefunkčnosti v celej kráse som už dlho nevidel. To si hneď človek povie, že na tom nie je až tak zle, ako by sa mohlo zdať pri porovnávaní s liftermi z internetov
No, nakoniec sme to zvládli, v rámci možností sme to prežili, nepozabíjali sme sa navzájom a deti boli hádam aj spokojné. A ja celý taký odddýchnutý som sa mohol vrhnúť na tréning:
Miesto highbarov som si dal čelňáky. Je to strašne divné odcvičiť nohy s nejakými iba 100 kilami, ale zasa, že ma dnes nebolia kolená je príjemná zmena  SSB čelňáky sú bomba - lezie sa do toho otrasne a ešte horšie sa to odkladá, to je pravda. Ale činka drží ako pribitá, nevyžaduje to žiadnu mobilitu ramien a zápästí, stačí zdola jemne pridržať a je to. Toto boli testovacie váhy, ale stačilo to, lebo páky sú tam proste iné. Veľká spokojnosť, už som si potreboval od klasických drepov oddýchnuť.
Robil som z lenivosti aj mŕtvoly na kladke:
Ono to vyzerá hrozne teplo a asi aj je, ale má to svoje benefity. V prvom rade odpadne starosť o stabilitu a človek sa vie sústrediť na prevedenie a pocit vo svaloch. Darí sa mi pri tom úplne vypnúť chrbát a ťahať len hamstringami a zadkom, hlavne, keď sa človek postaví ďalej od kladky. A narozdiel od činky viem ísť do oveľa väčšieho streču. A je to komfortnejšie pri vyššom počte opakovaní a dnes mám z toho ľahkú svalovku.
Zvyšok pohoda, to už taká klasika. Triset veľmi vydarený, odchádzal som s rukami nafúknutými skoro ako moje ego, keď som v zrkadle videl nafúknuté ruky.
Celé dobre, výborný tréning, osviežený nejakými novými cvikmi, ktoré dokonca aj fungovali tak, ako som chcel, takže ma to bavilo. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út prosinec 17, 2024 2:39 pm Předmět: |
|
|
stabilita je důležitá! ale ty ji samozřejmě cvičíš pořád, takže izolace je příjemné zpestření ;) taky si často užívám různé kladky, předkopky, zákopky, snožky, roznožky a podobné blbosti po tréninku :)
sauna ve wellness hotelech je jak píšeš, sice jsem opupkovaný a na některých místech už ten tuk po padesátce není nic moc, ale zatím mi to nevisí, ten bachor ponad plavky, tak se utěšuji :) jenže častěji chodím do sauny ve fitku a tam už zažívám mnohem kritičtější pocity :D proto je to nejlepší s Magumim v Karlíně, který tu pozornost stáhne na sebe a přitom nic neřeší ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2024 9:43 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | taky si často užívám různé kladky, předkopky, zákopky, snožky, roznožky a podobné blbosti po tréninku :)
|
Pridaj sa k nám, buď pumpička
Predkopávanie:
3x30x50kg
Legpress:
1x10x70kg
4x20x105kg
Lýtka v legpresse (jednonož):
3x6x105kg
Kliky na bradlách:
1x6xCarabas
1x6xCarabas + 25kg
1x1xCarabas + 50kg
1x8xCarabas + 50kg
2x5xCarabas + 50kg
1x10xCarabas + 25kg
Superset
Kliky:
3x10
3x10+10kg
+
Veslo - kladka:
3x10x100kg
Superset
Bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
4x10x100kg
+
Veslo - kladka:
3x20x50kg
Ramená:
2x
Zvyšok 4setu doma
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DDwMvGgtOmo/
Škody z pondelka neboli nejaké extra veľké, iba svalovka na hamstringy pokročila a ľavý sa nakoniec zas ukázal zľahka natiahnutý. Mám hamstringy z cukru, keby mi ich pohladkal motýľ krídlom, tak sa nejak zopsujú Ale aspoň viem, že ten deadlift na kladke funguje. Až moc, očividne...
Ale pretože ma čakal legpress so zameraním na predné stehná, hamsy vzal čert a spokojne som si pocvičil.
Legpress tradične epický, boľavý úplne strašne. Našťastie kolenám táto váha nevadí. Akurát že z toho nemám svalovku a teda neviem povedať, či to nohám stačí, alebo nie Vraj sa dá progresovať aj bez svalovky, ale čo ja o tom môžem vedieť, keď mám nonstop svalovku posledných 11 rokov? Hádam, že uvidíme, no... Pumpa bola ovšem značná, nôžky som mal ako dva dubky.
Dips super. Už ma v nich síce pobil aj Milan, ale ten už ma pobil v toľkých veciach, že to ani nestojí za reč Každopádne na objem by to mohlo byť asi aj píárko, ale vážne neviem. Po tých rokoch už sa mi to celé mieša Takže to nechám v tej rovine, že som dobre zamakal.
Pokračoval som potom normálnymi klikmi medzi lavičkou a stojanom, takže som mohol tie prsné svaly mega extra prestrečovať. Škoda, že až v poslednej sérii mi napadlo dať si záťažovú vestu, s ňou to bol úplne iný level. Nevadí, nabudúce.
Benche ťažkééé preťažké. Ono, dalo sa to, ale kdepak stopky, na to nebola para. Nástupy som predĺžil na každých sedem rokov, inak by som nevládal. Ale pumpa absolútny brutál, tie kliky a kliky, čo som mal predtým ma celkom umorili, takže bench press bol fakt taký posledný stokilový klinček do rakvy.
Potom som stihol už len ramená, ale zmordoval som ich slušne. Potom už písala Soraya, že si mám pohnúť, tak som utekal domov a zvyšok som si docvičil v obývačke s expandermi a klikovaním na úzko, kde sa na mňa nahádzali všetky deti, čo sme doma mali, takže to bola aj fuška. Okrem toho som potrénoval aj trpezlivosť, lebo cvičiť bicepsy s expanderom, na ktorom visí malýPali, ktorý ma hlavou búcha do guli, si vyžaduje veľké sebaovládanie.
EDIT: Joj ešte jednu vec som chcel, možno sa niekomu bude hodiť, nakoniec sa mi podarilo celkom znormalizovať ten vysoký krvný tlak. Aspoň zatiaľ to tak vyzerá, hoci predpokladám, že v priebehu pár rokov sa nejakým medikamentom asi nevyhnem.
Dnes ráno komfortných 134/76 pri tepovke 53.
Pomohli Omega-3 tablety, potom taký doplnok, že NATURVITA JMELÍ - HLOH Horčík a v neposlednom rade som zaradil Citrulín, ktorý teoreticky môže pomôcť zníženiu krvného tlaku.
Inak je ale nižší tlak peklo, furt si prídem spomalený a ospalý Môj predošlý infarktový tlak bol síce na draka, ale bol som doslova natlakovaný a mal som milión energie. To si človek nevyberie. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt prosinec 19, 2024 11:27 am Předmět: |
|
|
Vidis a my, co mame tlak v poriadku, sa citime ospalo a unavene cely zivot. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2024 3:56 pm Předmět: |
|
|
Ten tvoj aktuálny tiež nie je úplné terno. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2024 4:12 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Ten tvoj aktuálny tiež nie je úplné terno. |
Mňo, keď uvážim, že som ho dal dole zo 150+ bez liekov, tak som viac než spokojný.
Ako vravím, mne to lietalo absolútne extrémne (ďakujem genetika), takže toto číslo je pre mňa topka. Bežne už mávam aj pod 130, toto bolo namerané proste dnes ráno. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|