|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: so listopad 29, 2025 7:54 am Předmět: |
|
|
Superset
Predkopávanie:
2x20x35kg
+
Výpony s SSB:
2x10x120kg
Superset
Zakopávanie:
2x20x35kg
+
Výpony s SSB:
2x10x120kg
Platz drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x110kg
2x12x110kg
Deadlift:
1x3x70kg
1x3x110kg
1x1x150kg no belt, trhačky
3x8x150kg
Superset
Príťahy JČ s oporou:
4x10x42kg
+
Kliky na bradlách:
4x15xCarabas
Upažovanie JČ:
3x12x12kg
Hodnotenie tréningu: Pekný tréning. Šiel som malinko neskôr - Štúr tým pádom už neprišiel, lebo býva mimo mesta a nechcelo sa mu jazdiť potme a po namrznutej ceste, čo chápem, aj keď to reálne nemá ďaleko. Býva v nejakej dedinke, ktorá sa o pár rokov stane súčasťou Košíc ako nejaké sídlisko.
Na drepy som si dal opasok - viem, že váha na to ešte nie je a je to strašne nefunkčné a slabý core a zomriem, ale šiel som potom ešte deadlifty bez opasku a nechcel som sa zbytočne unaviť, aby som podržal poctivú techniku. Na drepy som pridal 10 kilo oproti minulému týždňu. Celkom pekná pumpa, koleno držalo, tak prihodím aj nabudúce. Pomaličky sa škrabkám hore s váhami, nech tu nie som za úplného losera a kuřbuřta
Deadlift dobre. Nehrotím, nejdem silovku. Váhu som nechal rovnakú, ale pridal som 2 opakovania v každej sérke.
Bez opasku stále v pohode, aj keď ku koncu som cítil, že je to už veľa opáčiek  Nie som na to zvyknutý, ale to sa poddá. Technika je fajn, cítil som pekne hamsy aj prdel, čo sa mi stáva vždy, keď idem vyššie opakovania. Až časom dám opasok, budú z toho nejaké decentné čísla.
Chrbát som dorazil príťahmi. Tam som nechal tú istú váhu, čo bola minulý týždeň. Lenže minulý týždeň sme sa striedali traja a včera som sa striedal sám, takže pauzy prakticky neexistovali a zmordoval som si chrbát k mojej spokojnosti.
Bradlá hop čip hore dole jak na gumke. 15 reps je v pohode, budúci týždeň už na seba zavesím nejaký kotúčik, aby mi stačilo 12 alebo kľudne aj menej. Musím povedať, že počas a po angíne som bol celkom nešťastný z môjho hrudníka, išiel dole ako prvý. Posledné dva týždne to ide hore a včera po bradlách už to konečne bolo skoro dobré.
Čo sa týka formy, som tučný a zaliaty, skrátka typická zimná prasoforma  Brucho zaliate, pás široky, svalové detaily neexistujú. Je to síce potrebná, ale esteticky ohavná fáza  Váha niečo nad 94kg a určite sa to ešte zhorší.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: so listopad 29, 2025 7:24 pm Předmět: |
|
|
Čoooo, dva zápisy v jeden deň? Je to tak, ale nezvykajte si!
Superset
Military press:
1x8x20kg
1x8x40kg
3x8x60kg
+
Brucho:
3x20
Superset
Upažovanie - kladka:
3x12x7,5kg
+
Predlaktia:
3x
Superset
Upažovanie v predklone s JČ:
3x12x12kg
+
Predlaktia:
3x
Úzky benchpress - triceps:
1x8x60kg
3x8x90kg
Triceps spoza hlavy - kladka jednoruč:
3x12x7,5kg
Biceps vsede incline JČ:
3x8x17kg
Biceps s EZ:
3x10x30kg
Hodnotenie tréningu: Nezvyklý tréning ramienrúk poobede. Myslel som si, že budem mať viac energie alebo čo, ale ani by som nepovedal  Skôr som mal nafúknutý bachor z mekáča, na ktorý sme skočili s chlapcami (ale šli sme peši, asi 45 minútová prechádzka, takže bol zaslúžený!). Aspoň sa pridal Štúr, tak som sa mohol trápiť aj s parťákom.
Militarko fajnové, pridal som dve opakovania a bolo to teda cítiť. Robieval som asi maximálne 6 opakovaní v minulosti, takže takéto voľačo je celkom drina z tréningu na tréning  Ale samozrejme bola rezerva, nebolo to nejak na krv. Hádam si asi nabudúce pridám, aby mi zas stačilo 6 opáčiek.
Na kladku som tiež pridal, na upažovanie v predklone som pridal opakovania. Zaradom všetko pridávam, lebo som supersilný megabijec. A brutálne som to podsekol na začiatku
Tricepsové tlaky ma teraz bavia. Tam som nepridal nič, lebo po včerajších bradlách by to bola pravdepodobne samovražda. Radšej som si trochu prihodil potom na kladkovej pumpičke. Tam mi nehrozí, že si roztrieskam ksicht tyčkou pri zlyhávke. V mojom veku už tá držka aj tak začína vädnúť, ešte ju domlátiť železom naozaj nepotrebujem.
Na bicáky som tiež pridal, aha:
Pekný tréning, žiadna divočina, ale mám radosť, že aj tréning ramien a rúk mám teraz s nejakou štruktúrou a kontrolovaným progresom. Sľubujem si od toho úžasné zmeny v mojej muskulatúre, ktoré si všimnem len ja pri bedlivom sledovaní sa v zrkadle a ktoré pravdepodobne v skutočnosti vôbec nenastanú _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út prosinec 02, 2025 9:58 am Předmět: |
|
|
Superset
Predkopávanie:
2x20x40kg
+
Výpony SSB:
2x10x120kg
Superset
Zakopávanie:
2x20x40kg
+
Výpony SSB:
2x10x120kg
Drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x160kg no ty jo, au alebo čo
3x8x160kg
Superset
Incline tlaky JČ:
1x8x25kg
4x8x42kg
+
Zhyby:
1x6xCarabas
1x8xCarabas + 20kg
2x7xCarabas + 20kg
Superset
Biceps s JČ vsede incline:
3x6x20kg
+
Predlaktie:
3x
Superset
Preacher curls kladka:
3x12x17,5kg
+
Predlaktie:
3x
Hodnotenie tréningu: Prihodil som na predkopy. Teraz to takto chvíľku nechám, to bola "cieľová" váha. Pri tom už stehná pekne zaberajú, ale koleno ešte výrazne netrpí. Akonáhle by som išiel vyššie s váhou, už by to bolo na úkor techniky, lebo ľavé koleno by to skrátka nezvládlo. Toto je ten sweet spot, kedy to je ešte relatívne komfortné, bezpečné a zároveň účinné. Zakopávačky v pohode, už to štípe riadne, ale baví ma to.
Drepy boli pôvodne v pláne so 150kou, aj som to tak písal minulý týždeň, ale keď Vlkovi to teraz tak pekne drepovalo, že ma namotivoval a skúsil som si to tiež s nejakou dospelejšou váhou.
Ľahké to nebolo, ale skôr bol problém s tým, že kolenu sa prvá séria veľmi nepáčila. Musel som dávať sakra pozor a do každého drepu som išiel s tým, že to zas bude bolieť. Druhá a tretia bola už viacmenej v pohode, to som už len štandardne nevládal, ale koleno držalo a málo som ho cítil
Tempo som si držal rozumne stabilné, hore dva tri nádychy, aby držal stred a pľúca a išlo sa dole. Zabíjajú ma pomalé negatívky, ale netrúfnem si zletieť dole ako kedysi, to by sa kolenu fakt nemuselo páčiť. Série sú preto dlhšie a oveľa namáhavejšie.
Nohy parádne odmakané, som spokojný, keĎ vezmem do úvahy, čo je momentálne v mojich kolenných možnostiach.
Neplánoval som prihadzovať ani na jednoručky a aha  2 kilá na každú ruku plus. Štúr totiž čosi majstroval s jednoručkami, snažil sa prihodiť si váhu na činky a ako som predpokladal, znamenalo to problém pre moje (ťažšie) jednoručky, keďže máme dva páry a každý maká s tým svojím. Skrátka neboli kotúče a tak som musel vyskladať ťažšie činky zo zvyškov. Nevadilo, ale padli žiaľ len osmičky miesto desiatok.
A prihodil som neplánovane aj na zhyby  Pozerám, že som sa celkom utrhol z reťaze...
Chcel som si vziať 15ku, ale všetky boli na stojane, ktorý blokoval Štúr, ako tlakoval, tak som proste vzal dvacku, čo tam bola opretá ešte od predkopávania. A nakoniec pekné tri série a dobre odmakaný chrbát.
Došiel aj Erik, ale bol zlatík, len pumpoval ramená a ruky, aby sme si nezavadzali. Mám pocit, že sa prišiel len vykecať a zmeniť prostredie. Takže to pekne všetko odsýpalo. Nakoniec šiel Štúr domov, lebo má nejak zrakvenú bicepsovú šľachu, čiže záver tréningu vynechal, a ja som si mohol pumpnúť ruky - tam som pridal tiež, ale to už aspoň bolo naozaj plánované
V noci som spal ako drevo, fakt som dal telu celkom zabrať. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út prosinec 02, 2025 1:02 pm Předmět: |
|
|
pěkný dřepy, taky bych chtěl tři série :D tak snad se dá koleno brzy dokupy, ať můžeš dále přihazovat, i když jak tak koukám na ty předkopy, zákopy, legpressy...
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2025 8:53 am Předmět: |
|
|
Superset
Predkopávanie:
2x20x40kg
+
Lýtka v legpresse jednonož:
2x10x95kg
Superset
Zakopávanie:
2x20x40kg
+
2x10x95kg
Legpress:
1x20x100kg
3x20x150kg
Superset
Sťahovanie kladky podhmatom:
3x15x70kg
+
Tlaky JČ na rovnej:
1x10x27kg
5x10x45kg
Superset
Tricepsové tlaky naúzko:
1x10x20kg
1x10x60kg
3x10x82,5kg
+
Brucho:
3x20
Sťahovanie kladky - lano:
3x15x25kg
+
Upažovanie JČ šikmé:
3x15x12kg
Hodnotenie tréningu: Fí, pekný tréning. Pridal som na lýtka 5kg  Priority musia byť.
Ale nie, pridal som aj na legpress. A to celých 10 kilo. Nie, že by tam bol nejaký rozdiel, ale snaha sa cení. Po pondelku toho bolo ažaž, nohy mali po tých 160kových drepoch celkom dosť a tak to nebolo žiadne šmrdlanie, cítil by som aj keby tam bola naložená len 80ka.
Ale o nohy až tak nešlo, skôr o hrudník.
A preto som sa tráááápil strašne. Očividne mi nepomohlo, že som v pondelok bol nútený tlakovať ťažší incline a nestihol to riadne zregenerovať  Síce som splnil všetko, čo bolo predpísané, ale fúúú. Tu naozaj nejaký čas neprihadzujem, kým sa trochu adaptujem. Pumpa hrozne ultimátna, ale zaslúžil som si ju tvrdou robotou.
Joj hej, na sťahovani kladky som tiež pridal 10 kilo! To už bolo tak akurát na tých 15 opakovaní, myslím, že budúci týždeň to ešte nechám takto. Veľmi dobre to chytalo, mám rád tento superset, len je strašidelné, ako pri jednom cviku ležím, pri druhom sedím a aj tak som zadýchaný ako keby som robil sériu angličákov.
No a na záver triceps, pridal som 2,5 kilo na úzke tlaky. Zdá sa to ako prd, ale ty vole  Po tých jednoručkách som sa potrápil pekne.
Celkovo tento zápis je samé fňukanie, ako som sa trápil  Ale bolo to také to dobré trápenie, veď to všetci poznáte.
Zľahka som navýšil kalórie a nový tréning sa začína celkom prejavovať, začínam zaberať nejak viac priestoru alebo čo  Špeciálne ramená a ruky sa podozrivo chytili. Hádam to nie je len tučnota, ktorá sa pomaličky vkráda na moju kostru  Ale dobre, dobre, papať treba, inak nič nenarastie! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2025 10:05 pm Předmět: |
|
|
Superset
Predkopávanie:
1x20x20kg
2x20x40kg
+
Výpony SSB:
2x10x130kg
Superset
Zakopávanie:
1x20x20kg
2x20x40kg
+
Výpony SSB:
2x10x130kg
Platz drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg belt on
2x12x120kg
Deadlift:
1x3x70kg
1x3x120kg
1x1x160kg no belt, trhačky
3x6x160kg
Superset
Kliky na bradlách:
1x6xCarabas
4x12xCarabas + 10kg
+
Príťahy JČ s oporou:
4x10x45kg
Upažovanie JČ šikmé:
3x15x12kg
Hodnotenie tréningu: Výborný tréning. Obetoval som mu teambuilding. Našťastie som asociál a kolegov už aj tak poznám, takže som spokojný so svojím výberom
Zo stredy som bol celkom oukej, ale svalovka na hrudník pretrvávala. Čo zas nie je taký problém takto v piatok.
Platz drepy dobré, koleno držalo, pumpovalo to príjemne. Nebolo to nejak prehnane ťažké, hoci som pridal 10 kilo od minulého týždňa. Ak to ostane takto ľahké, pridám nejaké opakovania. Problém bol len jeden" na obed som mal veľmi pikantné chilli a v brušku to bublalo a všakovako klokotalo, takže som mal čo robiť, aby som to pri tom drepovaní ustál  Podarilo sa!
Deadlifty OKej. Trošku mi chýbal opasok, ale rezerva bola. Do nejakej serióznej ťahacej formy ďaleko, ale cítim z toho krásne celý chrbát, od trapézov po vzpriamovače, ako bonus hamsy a prdel. Bol som Petrík spokojníček.
Kliky podľa očakáívania hnus kvôli svalovke, tak som pridal desať kilo.
A na príťahy som tiež neplánovane pridal, lebo som vzal naloženú činku a nemala 42, ale 45kg, čo som si všimol až po prvej sérke. Nejak som to stále odmakal a pocitovo všetko cool. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so prosinec 06, 2025 7:21 pm Předmět: |
|
|
Superset
Military press:
1x6x20kg
1x3x50kg
1x1x60kg
1x1x70kg belt on
1x1x80kg
1x1x90kg
3x6x65kg no belt
+
Brucho:
3x20
Superset
Upažovanie - kladka:
3x15x8kg
+
Predlaktie:
3x
Superset
Upažovanie v predklone:
3x12x12kg
+
Predlaktie:
3x
Úzky bench - triceps:
1x8x20kg
1x8x60kg
2x8x100kg
1x7x100kg + 1x2x100kg shit
Triceps - kladka spoza hlavy:
3x12x8kg
Biceps vsede JČ:
3x6x20kg
Biceps s EZ:
3x10x40kg cheating
Hodnotenie tréningu: Skúsil som si, ako na tom stojím s militarkom. Dostal som sa na 90. Nie zlé na takého biedneho tlakára, ako som ja. Na to, že to nijak zvlášť netrénujem... Uvidíme, či sa to časom ešte nejak pohne. Dosť pochybujem, ale jeden nikdy nevie.
Po takom malom silovom teste som si dal normálne pracovné série, kde som prihodil 5kg odminula. Celkom pekná robota nakoniec.
Ďalšia zábavka boli úzke tlaky. Riskol som to a prihodil rovno na 100. Prvé dve série som odmakal predpísané osmičky. Ale žiaľ tretia už bola nad moje sily, vypučil som 7 a musel som to odložiť na pár sekúnd, než som si dal dve trestné. Ale spokojný som. Nikdy som to nejak necvičil, takže neviem odhadnúť, čo s tým bude v dlhodobom horizonte. Ale silniem na tom, takže všetko tip top.
Zvyšok nebol nejak zaujímavý, taký štandard. Pridal som na ezete, ale už to vyžadovalo cheating, čo neberiem ako zlú vec.
Spokojnosť, zajtra oddych, ktorý určite potrebujem. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út prosinec 09, 2025 8:45 am Předmět: |
|
|
Superset
Predkopávanie:
2x20x40kg
+
Výpony SSB:
2x10x130kg
Superset
Zakopávanie:
2x20x40kg
+
Výpony SSB:
2x10x130kg
Drepy:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x160kg fujky, voľajaké ťažké
2x8x160kg
1x10x160kg lebo prečo nie
Superset
Incline tlaky JČ:
1x8x25kg
4x8x42kg
+
Zhyby:
1x6xCarabas
3x8xCarabas + 20kg
Superset
Biceps s JČ vsede incline:
3x6x20kg
+
Predlaktie:
3x
Superset
Preacher curls kladka:
3x13x17,5kg
+
Predlaktie:
3x
Hodnotenie tréningu: Tak po víkende oddýchnutý, plný síl (ha ha...) som na to mohol vletieť naplno. Vonku hmla a tma a vlhko a vietor, fakt sa mi veľmi "chcelo" vykonávať čokoľvek náročnejšie ako sedenie pred telkou. Našťastie v gyme príjemne teplúčko, muzika pomohla, čoskoro som sa z "ja chcem spinkať" prepol na "ja si chcem odtrhnúť koleno".
Na drepy som si trúfal, plánoval som dať poslednú desiatku, čiže som zvolil stabilné pomalé tempo drepov, hore som poctivo predýchal, než som sa pustil do ďalšieho opakovania. V druhej sérii som už bohužiaľ cítil, že pravému vzpriamovaču sa niečo nepáči, nejaký mikropohyb ho trochu načal, ale nebolo to nijaké tragické a tak som sa hecol do poslednej najťažšej sérky.
Myslím, že keby som mal v poriadku koleno (a vzpriamovač  ), tak by som tam toho poslal ešte podstatne viac. Ale nemám a tak muselo stačiť 10 opakovaní. A koleno nebolo happy - už ku koncu spolu so silou odchádzala aj technika a to tej šľache nie je po chuti. Drží a nebolí len keď idem podľa pravítka.
No čo už. Tak to proste teraz je
Ale s drepmi som spokojný. Svalovka zatiaľ nie je, uvidíme, ako sa prejaví počas dňa. Aj keby - v stredu mám len legpress, to je oddychovka.
Zhyby nešli, ale pridal som opakovania.
Tlaky nešli a ani som nič nepridal a bol som rád, že som to vôbec nejak doklepal. Hrozné trápenie  Na vršok mám teraz nonstop svalovku, nový tréning je celkom náročný, ako sa ukazuje. Tricepsy som mal zničené ešte od soboty, hrudník dokonca ešte z piatku  Bojoval som zubami nechtami, ale ruky sa klepali a vcelku jednoduchá činnosť - premiestniť činku z dolného bodu A do horného bodu B - sa zbytočne komplikovala, keď som kvôli slabosti rúk a hrudníka pridával rôzne body C až Z mimo dráhu, po ktorých činka postupne zakopávala cestou hore
Nakoniec bolo dotlakované, ale ci pána, tortúra.
Výborný tréning! Dnes krívam, lebo koleno, neohýbam sa, lebo vzpriamovač. Na kozy svalovka. Na bicáky svalovka.
Do zajtra to určite prejde a môžem si zmrzačiť niečo iné nejak inak _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út prosinec 09, 2025 9:02 am Předmět: |
|
|
Je také staré príslovie: "Keď na Izabelu pokrivkávaš a kvôli vzpriamovaču sa neohýbaš, si už starý a mal by si sa dať na behanie."
True story.
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt prosinec 11, 2025 8:22 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | Je také staré príslovie: "Keď na Izabelu pokrivkávaš a kvôli vzpriamovaču sa neohýbaš, si už starý a mal by si sa dať na behanie."
True story.
|
Konfucius povedal: 「任何瞇眼、歪斜的深蹲都不會像體重超過 90 公斤的人進行幾公里常規的非技術性跑步那樣損傷你的膝蓋和髖關節
A preto nebehám (btw naozaj tam je niečo napísané )
Superset
Predkopávanie:
1x30x15kg
2x30x30kg
+
2x10x105kg
Superset
Zakopávanie:
2x12x50kg
+
2x10x105kg
Superset
Legpress:
1x20x105kg
3x20x150kg
+
Sťahovanie kladky podhmatom:
3x15x70kg
Tlaky JČ na rovnej:
1x10x27kg
5x10x45kg
Superset
Úzke tricepsové tlaky:
1x10x60kg
3x10x85kg
+
Brucho:
3x30
Superset
Sťahovanie kladky - lano:
3x15x25kg
+
Upažovanie JČ šikmé:
3x15x12kg
Hodnotenie tréningu: Predkop som musel prispôsobiť kolenu. Tie pondelkové vymyslenosti na drepoch sa mu nepáčili a včera som to ešte cítil. Tak som zvolil trošku šetrnejší prístup (a asi pomohlo, dnes mu zas nič nie je. Teda, skoro nič) a ubral váhu, pridal opakovania. Na zakopávanie som naopak trochu pridal a poňal to silovejšie.
Legpress katastrofa, koleno protestovalo, ale zaťal som zuby a neodbočil. V tretej sérii si už zvyklo, alebo som sa už naučil ako Rambo prijať bolesť Pumpa pumpovala, chodiť som vedel, takže pohoda. Ale dnes poctivo zaradím domáce rehabky, musím do tej šľachy nejak dostávať čo najviac krvi, aby sa to opravovalo - taaakže stovky predkopávaní so slabou gumkou.
Kladka ma zaskočila. Váha ako minule, ale nevládal som ani prd. Asi som bol ešte unavený z pondelkových zhybov alebo čo. Fakt celkom trápenie a zaskočilo ma to.
Čo ma nezaskočilo, boli tlaky. Tam som vedel, že to bude nahovno a veru bolo Všetko splnené, ale ah jaj, pauzy sa nenápadne predlžovali. Dnes unavená tupá svalovka.
Celkovo som nonstop usvalovkovaný alebo aspoň unavený Žeriem ako bezodný a stále mám hlad, chrápem ako drevo, kým mi budík neprivodí infarkt, čo je nezvyk, pretože obvykle sa budím ešte pred ním. Jooo, dobré tréningy sú to _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt prosinec 11, 2025 8:59 am Předmět: |
|
|
Prelozim ti to, Konfucius pise toto: "Ked sa na Izabelu chromemu posmievas, na Hildu ta sekne v krku a trapeze." _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so prosinec 13, 2025 11:29 am Předmět: |
|
|
PIATOK
Superset
Predkopávanie:
1x30x15kg
2x30x30kg
+
Výpony SSB:
2x10x140kg
Superset
Zakopávanie:
2x12x50kg
+
Výpony SSB:
2x10x140kg
Platz drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg belt on
2x12x120kg
Deadlift:
1x3x70kg
1x3x120kg
1x1x170kg belt, trhačky
3x6x170kg
Superset
Kliky na bradlách:
1x6xCarabas
4x13xCarabas + 10kg
+
Príťahy JČ s oporou:
4x12x45kg
Upažovanie JČ šikmé:
3x15x13kg
Hodnotenie tréningu: Celkom morda. V pauzách sme museli so Štúrom dávať pozor na malého Pavlíka, ktorý sa nám tam motal. Keď som mal na tréningu Petríka, bol obvykle v pohode s tým, že pozeral rozprávky a chilloval si. Pavlík je iný extrém, ten sa nám tam motal, snažil sa zdvíhať s nami, ťahal kladku a keď už nevedel čo, tak nám reťazami pomotal jednoručky  Ale páčilo sa mu, lebo sa mohol hrať so špinavými železnými ťažkými vecami, ukradol si domov jednu reťaz a chce ísť zasa.
Ale pekne mi fandil pri deadlifte.
Drepy ubolené. Koleno včera nespolupracovalo ani trochu. Fakt som mal sto chutí sa na to vyprdnúť, ale zaťal som sa. Najhoršie na tom je, že váha je hovno a kľudne by som s tým dával aj 20ky. Ale keď raz nefunguje ľavá noha, nedá sa svietiť.
Zato deadlifty fajn. Opasok robí veľa. Šestky so 170 kilami napohodu, pekná robota.
Pridal som na klikoch jedno opakovanie, a na príťahy jednoručky dve opakovania. Mákol som si, ale veľká spokojnosť. Večer som bol tak dojebaný, že ani neviem ako som zaspal uz 21:30 a prebral som sa až niekedy pred siedmou ráno  Ale hecol som sa a šiel si na ranný tréning dať:
SOBOTA
Superset
Military press:
1x6x20kg
1x3x40kg
1x1x70kg belt on
3x6x70kg
+
Brucho:
3x20
Superset
Upažovanie - kladka:
3x15x8kg
+
Predlaktie:
3x
Superset
Upažovanie v predklone:
3x12x13kg
+
Predlaktie:
3x
Úzky bench - triceps:
1x8x20kg
1x8x60kg
3x8x100kg
Triceps - kladka spoza hlavy:
3x12x8kg
Biceps vsede JČ:
3x8x18kg
Biceps s EZ:
3x12x30kg čisté poctivé prevedenie
Hodnotenie tréningu: Prevelice sa mi nechcelo, ale militarko je kvalitný preberák. Nedá sa v polospánku mávať si nad hlavou so 70 kilami. Včera som si zvýšil váhu na upažovaní a dnes sa to prejavilo pekne pri tlakoch. Uf och. Ale odrobil som to dobre, som spokojný. Dokonca pekné stopky na hrudi.
Úzke tlaky som splnil celé tri osmičky bez problémov. Ku koncu to oťaželo a lakte trošku uhli do strán, ale pssst. Nikto nič nevidel. Inak vzdialenosť medzi rukami mám 32cm pri tom, pomeral som, ešte som tam mal meter, čo som skúšal skok do diaľky
A na bicáky som ubral váhu a pridal opakovania, lebo mi to proste viac sedí, pumpa aj žilnatosť nabiehajú oveľa lepšie. Bol som len v tielku a pôsobilo to tak správne objemovo - pracky nafúknuté, ramená tiež guľaté veľké, na hrudi a chrbte chlpy a jebáky, lebo žerem sladké, mastný som, hnusný a neforemný  Už nech je leto a môžem to pozhadzovať.
Doma som si dal bábovku
Super trenál, hoci rozbeh bol zúfalý tak skoro ráno potme a v zime. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po prosinec 15, 2025 8:48 pm Předmět: |
|
|
Superset
Zakopávanie:
2x12x50kg
+
Výpony s SSB:
2x10x140kg
Superset
Predkopávanie:
2x10x50kg
+
Výpony s SSB:
2x10x140kg
Drepy:
1x6x20kg
1x1x70kg
1x1x120kg
1x1x140kg belt on
1x1x160kg
1x1x170kg
1x1x190kg
1x1x200kg
Superset
Zhyby:
1x6xCarabas
3x6xCarabas + 25kg
+
Incline tlaky JČ:
1x10x20kg
1x10x45kg PR
2x8x45kg
1x7x45kg
Superset
Biceps JČ vsede incline:
3x8x18kg
+
Predlaktia:
3x
Superset
Preacher curls - kladka:
3x12x18kg
+
Predlaktia:
3x
Hodnotenie tréningu: Po debate s Milanom, ktorý očividne robí terapeuta starým fotrom z fóra (minimálne viem o Ustinovovi  ) a po troche samoštúdia, som sa rozhodol malinko zmeniť prístup k tréningu nôh. Nie, že by na ňom bolo niečo zlé z hľadiska hypertrofie - problém je, že nijak nepomáhal tomu dokurvenému ľavému kolenu. Veľmi teoreticky by mu mohlo pomôcť zníženie pracovného objemu a naopak navýšenie intenzity.
Rozhodol som sa to otestovať tak, že si vybehnem na nejaké ozajstnejšie váhy a uvidíme, čo bude zajtra.
200 kilo celkom OK, čo sa týka sily. Problém bol skôr, že naposledy som niečo okolo 200ky drepoval ešte vo februári. Takže vziať to na chrbát bez spottera bol vcelku šok. Nohy by vládali aj o 10 kilo viac, to bez problému, ale keď sa okolo paralelu ozvalo koleno, tak ma prešli chute na nejakú ďalšiu kaskadérčinu a nechal som to tak.
Výsledkom teraz je, že ma bolia obe kolená, lebo takúto nálož nezažili už pekne dlho - a o tom je vlastne celá tá teória - zaťažiť šľachy tak, aby to netrvalo dlho, aby mali šancu sa regenerovať po tom impulze, ktorý dostanú pri tom jednom - dvoch drepoch.
Takže uvidíme, čo bude za pár týždňov. Reálne by som to videl na dvojky-trojky tak so 180kou, nech z toho aj niečo mám.
V priebehu týždňa upravím aj objem na legpresse a platz drepoch (pridám váhu a uberiem opakovania) a budem si držať palce. A kolená.
Po drepoch už to bolo fajn. Síce drina, ale aspoň nešlo o život. Dal som 10 opakovaní so 45kami na incline tlaky, čo si zapisujem ako RP, lebo... asi aj je, minimálne si nepamätám, že by som to niekedy dal. Bohužiaľ potom som začal rýchlo vädnúť a v poslednej sérii som vybojoval už len 7 opakovaní.
Super tréning, bolo dobré ošahať si zasa nejaké váhy, aj keď to bol pre celé telo (vrátane hlavy) trochu šok. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út prosinec 16, 2025 10:50 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | V priebehu týždňa upravím aj objem na legpresse a platz drepoch (pridám váhu a uberiem opakovania) a budem si držať palce. A kolená. |
spíš bych řekl, že se jim to líbit nebude, ale drž si ty palce ;)
a naložit si 200 na dřep jenom tak, že chci, to je optimální stav ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt prosinec 18, 2025 8:08 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | decarabas napsal: | | V priebehu týždňa upravím aj objem na legpresse a platz drepoch (pridám váhu a uberiem opakovania) a budem si držať palce. A kolená. |
spíš bych řekl, že se jim to líbit nebude, ale drž si ty palce ;)
a naložit si 200 na dřep jenom tak, že chci, to je optimální stav ;) |
Jo, sila nie je nikdy problém, ale kolená (a nielen kolená, komplet celé telo) dostali strašné bomby, jak nie sú zvyknuté
Superset
Zakopávanie:
1x10x20kg
2x10x60kg
+
2x10x110kg
Superset
Tibia raises (to je predok predkolenia):
2x20x10kg
+
2x10x110kg
Sťahovanie kladky podhmat:
1x15x40kg
3x15x72,5kg
Tlaky JČ na rovnej:
1x10x27kg
5x10x46kg
Superset
Úzke tlaky triceps:
1x10x60kg
3x10x87,5kg
+
Brucho:
3x30
Superset
Sťahovanie kladky - lano triceps:
3x15x25kg
+
Upažovanie JČ šikmé:
3x15x13kg
Hodnotenie tréningu: Vlk mal absolútnu pravdu v tom, že kolenám sa tie pondelkové váhy vôbec (dúfam, že len dočasne!!!) nepáčili. Ráno po tréningu som sa zobudil s kolenami krehkejšími ako prímerie v Gaze. Včera, v deň tréningu, to síce bolo lepšie, ale ako som teraz starší a zodpovedný a rodič a tak vôbec srab, tak som uvedomelo vyhodnotil, že legpress proste vynechám a čo koho do toho.
Miesto toho som dal nejaké rehabky na kolienka navyše.
Čiže tréning bol nakoniec celkom nuda, lebo keď si nemordujem nohy, nejak to nemá tie správne adrenalínové grády.
Ale na sťahovanie kladky som pridal, čo je síce taký cvik, že... no, povedzme, že keď niekto povie, že chodí do fitka, obvyklá otázka, ktorá nasleduje, je "koľko benchuješ?" a nie "koľko sťahuješ na kladke podhmatom?"... Ale pridal som!
A takisto som si pridal aj na tlaky, lebo keď som teda pošetril energiu, čo by inak zožrali stehná, investoval som ju do cicíkov.
A teda, solid makačka. Vršok ma teraz baví, lebo:
a, vyzerám veľký
b, pri ňom nepoužívam kolená
Spokojný s výkonmi, spokojný s formou (tučnou chlpatou - mám niečo málo cez 95 kilo). Že som nedal legpress ma nijak nemrzí, jak idem fullbody, jeden vynechaný tréning alebo partia nič neznamená, dobehnem to v piatok v pohodičke. Ak teda kolená budú ready a tak. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|