Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 430, 431, 432 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: čt leden 15, 2026 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Mal by si si zmenit nazov logu na Chcem byt ako Johnny Bravo.

Johnyho som mal stále rád, ale vzhľadom na vek a mentálne nastavenie to vidím skôr takto:

Mínus lýtka

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: pá leden 16, 2026 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Zakopávanie:

3x20x20kg
+
Výpony SSB:

3x10x170kg

Superset
Výpady dozadu:

1x10x20kg + 1x10
1x10x20kg + 1x10
1x10x20kg + 1x10
+
Spanish squat hold:

3x

Deadlift:
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x170kg belt on
1x1x190kg
1x1x200kg
1x1x220kg
1x1x230kg
1x1x240kg

Superset
Kliky na bradlách:

1x6xCarabas
4x10xCarabas + 25kg
+
Príťahy JČ s oporou:

4x10x50kg

Upažovanie JČ:
3x12x12kg

Hodnotenie tréningu: Dnes sa nás teda nakopilo! Aj Erik sa zastavil na hodinku, akurát sa vystriedal so Štúrom, ktorý meškal, takže som mal parťákov celý tréning a tým pádom aj lepšiu náladu.

Pridal som na lýtkach a trochu som zintenzívnil aj výpady tým, že som robil zhadzované série. Fajnovo to chytalo zadok, čo som považoval za dobrú rozcvičku pred deadliftom. Určite to nechám teraz v programe, hádam aj pridám váhu.

Vlk ma mocno inšpiroval svojim neskutočným výkonom na mŕtvole, ale zas nie natoľko, aby som sa pokúsil ťahať nejaký väčší objem, na to som lenivé prasiatko, takže som zvolil cestu vyššej váhy. Nejako sa mi pošťastilo vykočičákovať 240 kilo. Akože, už som potiahol aj škaredšie deadlifty, ale fakticky aj krajšie Keď tak nech povie niekto, kto videl storku na instagramoch Ale na to, že to teraz s DL nejak nehrotím som spokojný a určite si nelámem hlavu s tým, že som nemal chrbát podľa pravítka.

Pridané aj na bradlách, tam som pridal ešte 5 kilo na opasok a stále dobré. Po strede mám celkom unavený hrudník, ale podarilo sa mi splniť pekné desiatky a vyrobiť poctivú pumpu.
Príťahy po tých deadliftoch boli celkom vyčerpávajúce, ale stačilo trošku cheatovať a bolo dobre

Výborný tréning, teší ma, že sila sa ako tak drží.

decarabas

PříspěvekZaslal: so leden 17, 2026 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Militarko:

1x6x20kg
1x6x40kg
1x6x60kg
3x6x72,5kg
+
Brucho:

4x30

Superset
Upažovanie - kladka:

3x10x10kg
+
Predlaktie:

3x

Superset
Upažovanie v predklone:

3x12x15kg
+
Predlaktie:

3x

Úzke tricepsové tlaky:
1x6x20kg
1x6x70kg
3x6x110kg

Triceps spoza hlavy - kladka:

3x8x10kg

Biceps vsede incline JČ:

3x8x18kg

Preacher curl - kladka:
3x12x15kg

Hodnotenie tréningu: Ooo, nechcelo sa mi z postele, veru nie, po tom ťažkom deadlifte Vonku tma, v brušku hlad, na bosé nôžky zimka... No ale v teple a nažraný vie cvičiť každý, tak som sa teda prekonal.

Militarko prekvapivo dobré. Čakal som trápenie po včerajšku, ale vôbec nič ma nelimitovalo. Asi mi pomohlo, že minulý víkend som bol na výlete a nie v gyme. Ramienka šlapali jedna radosť.

Úzke tricepsové tlaky boli trochu väčšia výzva, ale nepridával som váhu ani opakovania, šiel som na istotu. Pridal som radšej až na kladke, kde mi nehrozí samooperácia hrtana.

Výborný tréning, ale som rád, že väčšinou cvičím až poobede, ráno je to všetko také tuhé a boľavé.

Turakam

PříspěvekZaslal: so leden 17, 2026 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riadne tréningy, silný si!
vlk#

PříspěvekZaslal: so leden 17, 2026 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm, tak 240 zatím nepotáhnu...

a těch 6x72.5 na militárku jsem dal jenom jednou amrap...

no nic, bude potřeba ještě potrénovat ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2026 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Riadne tréningy, silný si!

Dík Turek, od teba to poteší. Paradoxne ale neviem vyhodnotiť, aký som silný, keď nechodím veľkú trojku. Jo, ten jeden deadlift som potiahol, ale zvyšok netuším, ako na tom je.

vlk# napsal:
hmm, tak 240 zatím nepotáhnu...
a těch 6x72.5 na militárku jsem dal jenom jednou amrap...

Oceňujem, ako si ohľaduplne vynechal drepy, v ktorých by si ma teraz pretrhol jak mokré noviny

MilanT

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2026 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Paradoxne ale neviem vyhodnotiť, aký som silný, keď nechodím veľkú trojku. Jo, ten jeden deadlift som potiahol, ale zvyšok netuším, ako na tom je.

V pohode, ja to zhodnotim za tebe... Velmi silny
decarabas

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2026 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
V pohode, ja to zhodnotim za tebe... Velmi silny

Vidíš a už si to zakríkol!!!

Superset
Predkopy jednonož:

1x20x5kg
1x20x10kg
3x20x15kg
+
Výpony SSB:

4x10x170kg

Superset
Zakopávanie:

1x20x20kg
2x12x60kg
+
SLDL:

3x10x70kg

John Meadows´bulgarian squat of death (ten názov skrátim potom ):
1x8x20kg + 1x8x12kg + 1x8x6kg + 1x8
1x8x20kg + 1x8x12kg + 1x8x6kg + 1x8

Incline tlaky JČ:
1x12x20kg
1x7x50kg PR jupiiii
1x5x50kg mňo...
1x4x50kg ok, uberáme
3x6x42kg

Zhyby paralel:
1x6xCarabas
3x6xCarabas + 25kg
1x6xCarabas

Superset
Biceps vsede incline:

3x8x17kg
+
Predlaktie:

3x

Superset
Preacher curl - kladka:

3x12x20kg
+
Predlaktie:

3x

Hodnotenie tréningu: Doma všetci chorí, samý kašeľ a chrchlanie a horúčky a infekcie a hnus. Najhoršie je na tom, ako vždy, Soraya, tej už pomaly vyberám truhlu...
Takže som v plnom starostlivom móde, našťastie pracujem z domu, ale je to celkom záhul na celý deň. Samozrejme do toho cítim, že môj organizmus tiež musí bojovať, aby som neskončil v horúčkach (díky organizmus) a bolo mi jasné, že výkony nebudú nejaké extra špeciál.

Predné stehná sa mi za ten mesiac rehabiek a opatrnosti načisto vyparili, takže aj moje lýtka pri nich vyzerajú masívne a to je teda fakt problém, keď uvážime, aké mám lýtka Tak som si povedal, že opatrne a postupne, ale predsa musím zapájať už aj predky. Z toho dôvodu som pridal na predkopoch. Nič hrozitánske, vynechal som podržanie hore, ono by to jednou nohou s 15timi kilami asi ani dosť dobre nešlo a hoci som sa sústredil na poctivé prevedenie, poňal som to trochu silovejšie.
Hamstringy samozrejme bombujem, tie som zanedbával a spolieham sa na to, že silný hamstring pomôže kolenám.

No a potom prišiel rad na tzv Meadows´bulgarian squat of death. O čo ide - John Meadows v ktoromsi videu ukazoval, ako zvykol robiť bulharské drepy, a teda nedivím sa, že umrel na infarkt, džízis.
Osem opakovaní s nejakou váhou, potom s tou váhou statické držanie osem sekúnd. Uberie sa váha, osem opakovaní, osem sekúnd držanie a tak dokola až po vlastnú váhu. Zvolil som veľmi konzervatívne 20kg jednoručku ako najvyššiu váhu a zvolil som dobre
Ešte stehná ako tak, ale prdel! Myslel som, že mi exploduje, nenormálne to zaberalo. Na konci každej série som musel vyrúčkovať po zavesenom TRXku hore, lebo auči auči. Ešte zatiaľ nič necítim, ale mám nepríjemný feeling, že toto bude bolieť pekných pár dní.

No a týmto som si definitívne vybil baterky, lebo ešte som sa hecol na PRko v inclinoch, kedy sa mi podarilo nejako vypučiť 7 opakovaní, ale potom už to išlo do hajzlu a upadalo to zo série na sériu tak hrozne, že som zhodil na 42kg a dorobil som si s tým trestné série. Fuj fuj, škoda, ale z toho objemu som mal úplne nenormálnu pumpu.

Zhyby taká klasika, šlo to, ale na nejaké pridávanie to nebolo.

Dobrý tréning vzhľadom na podmienky.

decarabas

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2026 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Zakopávanie:

1x20x20kg
2x15x40kg
+
Lýtka v legpresse jednonož:

4x10x100kg

Superset
Legpress:

1x12x55kg
4x12x100kg
+
SLDL:

3x10x70kg

Superset
JČ tlaky na rovnej lavici:

1x12x20kg
1x2x42kg
1x2x52kg
2x9x52kg
3x7x52kg
+
Sťahovanie kladky podhmatom:

1x20x40kg
3x10x80kg
1x20x40kg

Superset
Úzke tricepsové tlaky:

1x12x20kg
1x6x70kg
2x12x90kg
1x11x90kg + 1 opakovanie
+
Brucho:

3x30

Superset
Sťahovanie kladky - lano:

3x12x30kg
+
Upažovanie šikmé:

3x12x17kg

Hodnotenie tréningu: Tentoraz je chorý Štúr, resp. ešte nie celkom, ale naňho niečo lezie. Neviem síce, ako je možné, že všetci okolo mňa hynú a mne nič nie je, ale nesťažujem sa. Ich zas nebolia kolená, asi.

Takže teda single tréning.

Zaradil som už klasický legpress, ako som ho robil predtým, cez špičky. Síce voľakedy som dával 20 opakovaní so 150 kilami, ale nejak začať treba Šiel som to mega kontrolovane a dbal som na techniku. Potešilo, že to nebolo vôbec ťažké a kolená som necítil takmer vôbec, lebo som to hneď vyrovnával mŕtvolami.
Jo apropos, po pondelku totálne na prach prdel, hamstringy (hlavne vnútorné) a adduktory. Strašný hnus tie bulharské drepy a neviem, ako ich nechám v programe, keď už sa chcem vracať k drepom... Nejak to vymyslím, ale prijímam návrhy
Takže nohy už trochu viac, ale stále žiadne veľké veci, nech neposeriem to malé zlepšenie.

Samozrejme, bola streda a dôležité boli hlavne tlaky - prihodil som trochu. Malo to viacero dôvodov, jeden z najhlavnejších je, že mi tak paradoxne stačí menej kotúčov. Keď chcem vyskladať rovných 50 kilo, musím to tam vyrábať z množstva malých kotúčikov, takto dám na každú stranu dve desiatky a jednu päťku a je to. Viem to lepšie dotiahnuť, nehrkoce to, je to bezpečnejšie, nemusím robiť toľko opakovaní... Len nevládzem potom až tak
Ale pridanie tých dvoch kíl ma stálo presne jedno opakovanie v každej sérii, čo mi nevadí. Deviatky s 52? Yes please! Ku koncu to bol trochu boj, ale šlo to, forma fajn, tempo fajn, som spokojný. Ešte jak som robil superset s ťahaním kladky (tam som pridal 5kg, hoci som preto musel malinko ubrať opakovania), bol som obrovský, že nemať na sebe oversized XXL tričko, tak na mne praskne Jo objemovka je super vec. V tričku, bez neho to je blivajz mäkký hnusný tučný.

Úzke tlaky prekvapivo lietali tiež. Z 10 na 12 opakovaní s rovnakou váhou, to beriem ako pekný skok. V poslednej sérke som bol nejaký moc natešený, vyletel som z dráhy a dal len 11 opakovaní. Po pár sekundách som dorobil to 12te, ale zmysel pre poctivosť ma nenechá to zapísať ako okrúhlu kompletnú 12ku.

A pridal som aj na upažovaní a teda v zrkadle tá šírka ramien, kým to bolo napumpované, fuuuh. Potom to sfúklo a už nebolo fuuuh, ale fuuuj, ale kým to trvalo, bol som na vrchole sveta

Parádny tréning, pridal som viacmenej všade, nohy som mohol zapojiť skoro normálne, čo viac si priať!

cohen999

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2026 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S tym nafuknutim to mam snad este horsie. Do zrkadla sa na seba mozem pozriet maximalne tak rano. Potom vypijem deci vody a okamzite som nafuknuty ako balonik.
decarabas

PříspěvekZaslal: so leden 24, 2026 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Predkopávanie jednonož:

1x20x5kg
1x20x15kg
3x20x20kg
+
Výpony SSB:

4x12x170kg

Superset
Zakopávanie:

3x20x20kg
+
SLDL:

3x12x70kg

Drepy:
3x6x70kg

Príťahy JČ:

1x10x20kg
4x10x52kg

Superset
Kliky na bradlách:

1x6xCarabas
4x10xCarabas + 25kg
+
Zhyby:

3x6xCarabas

Superset
Military press:

1x6x20kg
1x6x40kg
1x6x60kg
1x1x70kg
1x1x80kg belt on
1x1x90kg
1x1x95kg
3x8x50kg belt off
+
Bicepsy s JČ:

3x10x17kg

Hodnotenie tréningu: Vedel som, že nepôjdem deadlifty, tak som sa mohol poriadnejšie pustiť do stehien. A prečo som vynechal deadlift - jednak som len pred týždňom potiahol 240, takže si môžem dopriať kľudne aj veget , jednak sme dnes ráno so Štúrom vyrážali na turistiku (kde mi nová topánka nadšene ožužlala pätu) a nechcel som si zavariť tým, že budem mať svalovku alebo čosi. Nie som babymonster Milan, ktorého môžu streliť z brokovnice a on je do večera zahojený a ready na ťažké drepy.
Tak som sa nakoniec dostal aj k drepom a ah jaj, galiba. Vôbec som po mesiaci nevedel trafiť techniku, pripadal som si ako retardovaný. Desať rokov si tým kurvím kolená niekoľkokrát týždenne, potom to na mesiac vynechám a načisto zabudnem, ako sa to robí. Hanba.
Kolená tiež nevyzerali, že by sa z toho nejak extra radovali, ale to mohlo byť len tou mizernou technikou. Uvidíme, v pondelok si dám zas nejaké ľahšie drepíky.

Zato zvyšok tréningu bomba. Neboli deadlifty, bola energia na príťahy. Boli naložené 52ky od stredy, nuž som dal 52ky. A solid, chrbát nabombený na max.

Pri klikoch som cítil ťažké tlaky v stredu, ale splnil som všetko poctivo.

Pretože v sobotu (dnes) som vynechal kvôli turistike, dal som si nejaké ramená a biceps navyše. Čoskoro som zistil, že tricáky mám uvarené zo stredy a následne z bradiel a bolo mi jasné, že klasické pracovné šestky nedám. Tak som si vyšiel po jednotkách k maxku. Takže 95kg, celkom boj, ale vcelku stabilne to šlo. Neísť predtým tie bradlá, hádam by som to ešte o nejaké kilko posunul. Ale stále fajn, svoju vlastnú váhu dať nad hlavu je asi good.
Potom som zhodil na pidi váhu 50 kilo a dorobil s tým osmičky.

Výborný tréning, som spokojný so všetkým (aj s drepmi, aj keď to bolo rozpačité).

A turistika sa vydarila tiež (Folkmárska skala, pozrieť na nete), chytili sme parádne počasie. Výhľady síce veľmi neboli kvôli mrakom a hmle, ale snehu bolo celkom dosť, ešte nám chvíľku aj snežilo. Dvakrát sme zablúdili (hoci som tam už 2x bol, ale vždy v lete a to je až prekvapivé, ako sneh všetko zmení na "kurva, to kde sme") a trápili sme sa do kopca, na ktorom sme nemali čo robiť, tak sme sa zas trápili z neho dolu (a keď hovorím, že sme sa trápili, tak sme sa teda trápili Ale to patrí k tomu!!!), skamarátili sme sa so starším párikom skiaplinistov, teta sa s nami aj odfotila, dali sme si ľahký obed na kopci a potom už som s krvavou spuchnutou nohou šmotkal k autu. Našťastie sme teda už nezablúdili, krívajúcky som toho mal už celkom dosť. Dúfam, že do pondelka sa trochu päta zahojí, nech moc nekňučím pri drepoch (stačí, že budú bolieť tie posrané kolená, nie?).

decarabas

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2026 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Soplík ma dobehol, z nosa mi kvapká jak z kohútika s dobabraným tesnením. Takže dnes radšej skipnem tréning. Nie že by som bol nejak ťažko chorý, ale nepotrebujem okolo seba prskať sople, keď sa trochu zadýcham.

cohen999

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2026 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vitaj v klube
decarabas

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2026 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No vidíš, drepujeme rovnako, soplíme rovnako Hádam by sme mohli už aj skočiť na rumík spolu.

cohen999

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2026 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepochybne! Ale zatiaľ teda len čajíkom na diaľku.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 430, 431, 432 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: