Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 432, 433, 434 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: čt únor 12, 2026 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Zakopávanie:

1x20x20kg
3x15x40kg
+
Výpony SSB:

4x12x170kg

Superset
SLDL:

1x6x70kg
3x6x120kg
+
Spanish squat - hold:

4x

Bulhary:
1x6
3x8x40kg

Superset
Tlaky JČ na rovnej:

1x12x20kg
1x7x55kg
4x6x55kg
1x20x20kg
+
Sťahovanie kladky podhmatom:

1x20x40kg
3x10x85kg
1x20x40kg

Superset
Úzke tricepsové tlaky:

1x6x70kg
3x8x100kg
+
Brucho:

3x30

Superset
Sťahovanie kladky - triceps:

3x12x30kg
+
Upažovanie šikmé:

3x10x18kg

Hodnotenie tréningu: Odkedy nerobím ťažké drepy, toto je jednoznačne najdlhší tréning z celého týždňa. Tých 5 pracovných sérií tlakov je sakra náročných.

Na SLDL som pridal, bol som lenivý prenášať kotúče hore dole, tak som rovno poskladal 25ky z výponov a zrazu som mal naložených 120 kilo. Ale asi v pohode, ešte to šlo. Hamstringy to teraz schytávajú riadne, myslím, že by im tiež neuškodila pauza alebo čosi, aby som si ich neurval Neviem, uvidím, ako na tom budú v piatok.
Bulhary ale super, rozsah pohybu ma prekvapil, keď som kolenom zadnej nohy klepol o zem. A pridal som aj pár opakovaní, lebo kolená sa držali dobre.

No a potom už tlaky, ah jaj. Sodomagomoracecilko.
Do prvej sérky som narval všetko, čo som v sebe mal a dostal som to hore 7x, čo je asi osobák, keby som si to pamätal za tie roky zdvíhania. No a potom s dlhými pauzami sa mi podarilo tam nasekať aj zvyšné šestky. Ale už to nie je veľmi príjemný pocit, mávať si s tým ponad úsmev. Jo, keď človek zlyhá s veľkou činkou, položí si to na hrudník, jednoručky dávajú oveľa viac možností, ako si ublížiť.
Ale asi spokojnosť, nejaké, hoci drobné, zlepšenie tam bolo.

Pridal som aj na sťahovanie kladky. Ale už som sa fakt trápil a chcelo to nejaký cheating. Čo zas nie je nejaký extra problém pri chrbte, ako som zistil, ale po ďalšom pridaní už budem určite uberať opáčka. Nech sa tam na tej kladke nezvíjam jak červík na rozpálenej panvici.

A pridal som aj na tlakoch naúzko, áno Zakuckal som sa pri predstave 12 opakovaní s 90kou, tak som prihodil na 100ku a stačili mi len osmičky. Jupí. Ale triceps uvarený, joj beda hrôza. Ale ešte som ich dorazil na kladke.

Výborný tréning, ťažím teraz z tej objemovky silovky čo sa dá.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2026 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Predkopávanie:

1x20x20kg
3x20x40kg
+
Výpony jednonož v legpresse:

4x12x100kg

Superset
Zakopávanie:

3x20x30kg
+
Legpress:

4x20x100kg

Deadlift:

1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg
1x1x170kg belt on
1x1x200kg
1x1x220kg
1x1x250kg

Superset
Kliky na bradlách:

1x6xCarabas
4x10xCarabas + 30kg
1x15xCarabas
+
Príťahy JČ s oporou:

1x10x20kg
4x10x55kg

Upažovanie JČ:
3x15x12kg

Hodnotenie tréningu: Bez Štúra, zas mu do toho čosi vošlo. Nemôžem sa naňho hnevať, je to človek, čo má aj nejaký ozajstný život, nie ako ja
Nohy super. Užil som si, že ma nezabíjali kolená - legpress som si dával s poctivou stopkou v spodnej fáze, negatívky som brzdil. Aj z toho bola poctivá pumpa, lebo som mal extra svižné tempo, ako som bol sám.
Takže to vyzerá, že možno nebudem mať v lete úplné špilky miesto nôh

Premýšľal som, že deadlift dnes vynechám. Ideálna frekvencia je 2 týždne deadlift, tretí týždeň pauza, ako som zistil. Ale nakoniec som sa hecol aspoň do ťažších jednotiek.
Vyšla z toho vytrápená, nie príliš pekná 250ka. Ani o kilo naviac by sa na tú činku už nedalo dať, lebo by som to nepotiahol Jooo, chrbát už tvarovo pripomínal dúhu, ale kašľať na to. Môj all time best ťah je 255, takže som už fakt tancoval na hrane. Na to, že pracovné série robím stále so 170-180kg je to fajn. Určite pomáha aj nekonečné drvenie hamstringov v posledných týždňoch.

Možno tesne pred diétou skúsim ešte dorovnať osobák, ale nateraz mi to stačí. Až zajtra zistím, čo všetko ma z toho bolí

Kliky na bradlách ťažké po tlakoch v stredu, ale splnené a pridaná extra séria s vlastnou váhou. Príťahy samozrejme boľavé a utrápené, lebo deadlift mi dal zabrať. Ale splnené.

Jo a ku koncu prišiel aj Erik, čo dobre padlo, trochu sa tam rozhýbal - bohužiaľ rodičovské a manželské povinnosti mu komplikujú tréning, ale robí, čo sa dá (každú voľnú chvíľku využije na futbal alebo posilku) a za to rešpekt.

Super trenál.

caukymnauky

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2026 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super, nedal bys uz dnes PR bez toho pumpovani pred tim?
decarabas

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2026 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

caukymnauky napsal:
super, nedal bys uz dnes PR bez toho pumpovani pred tim?

To netuším, maxko nebolo v pláne. Keby som sa pokúšal o nejaké, dám aspoň týždeň bez deadliftov.

Superset
Militarko:

1x6x20kg
1x1x50kg
1x1x70kg
1x1x80kg belt on
2x1x90kg
2x2x90kg PR
1x7x80kg PR

+
Brucho:

3x30

Superset
Upažovanie - kladka:

3x10x10kg
+
Predlaktia:

3x

Superset
Upažovanie v predklone:

3x10x20kg
+
Predlaktie:

3x

Úzky bench press:
1x6x70kg
3x4x120kg

Sťahovanie kladky - tyč:
3x12x30kg

Biceps JČ vsede:
3x10x18kg

Preacher curl JČ:
3x8x12kg

Hodnotenie tréningu:
Joj veeeľmi sa mi nechcelo z postele ráno V lete to je o toľko ľahšie, keď od pol piatej svieti slnko a vtáky vonku vyvreskujú od radosti. Dnes vonku ohavná hmla a vlhka a tma a hnus.

Militarko fajn, došiel som na 90 kilo a myslel som si, že by som mohol dať nejaké aspoň dvojky. Ale nešlo to, prišlo mi, že to je skill issue. Trochu som sa pohral so setupom a vyšli z toho dve dvojky s 90 kilami, čo som v živote nedal. Takže PR. Navnadený som potom skúsil max reps s 80 kilami a vyšlo sedem opakovaní, čo je o jedno viac ako minule. A ďalšie PR.
Nie je to nič svetaborné (zdravím baby monstra), ale sila ide hore, čo mi robí radosť.

Rozhodne som bol silnejší aj na upažovaní, čo je síce len blbá kladka, ale skrátka to človek vníma, že to ide nejak ľahšie.

Pridal som na úzke tlaky. Štyri opakovania sú tak nejak to, čo som očakával. Bolo to drsné, takúto váhu som tiež ešte nikdy nešiel (ha, veď to je vlastne ďalšie PR ), ale skôr kvôli stabilite, než sile. Tricáky som dorazil na kladke.

A zosilnel som aj na bicákoch, kde som tiež pridal nejaké opakovania navyše.

Podarený tréning, mám radosť, že keď už mi rastie brucho, tak s ním aj sila, je to aspoň taká malá náplasť.

Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2026 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole, 100kg military už je úplne reálny cieľ.
seeya

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2026 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pri 160 benchi je 100 militarko len otazka par tyzdnoveho fokusu. Raw sila tam je aj teraz.
decarabas

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2026 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No neviem. Ja som už v minulosti stovku dal, ale to som na to cielene trénoval. Teraz idem proste len tak nejak na pocit.

decarabas

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2026 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Domáci bacilonosiči v podobe jednej ženy a dvoch detí to zasa dokázali a naprskali na mňa toľko bacilov z práce a školy a škôlky, že som sa zložil. Dnes teda bez tréningu - aspoň si oddýchnem.

Len ma serie, že mám miesto hlavy vedro sopľov, z ktorého to nonstop tečie, ale zároveň vôbec neubúda Takže spánok nula a ešte aj pri jedle funím jak hroch, keď sa snažím žuť a zároveň dýchať ústami. Je to hnus.

cohen999

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2026 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sinupret 🤷
vlk#

PříspěvekZaslal: út únor 17, 2026 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ty ruce a ramena máš už obrovské, ale to je dobře, to se nejlíp prodává ;) vidím to teď na hotelových snídaních jak týpci, kteří mají co prodávat, jsou podle toho ustrojeni a jídlo si nosí tak, aby bylo vidět, že mají velký problém projít běžnou uličkou :) ale zase nevypadají, že by zatáhli dvěstěpade
decarabas

PříspěvekZaslal: čt únor 19, 2026 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
ty ruce a ramena máš už obrovské, ale to je dobře, to se nejlíp prodává

To ja musím, mám veľmi peknú ženu a nechcem jej robiť hanbu. S ksichtom už veľa neurobím, ale furt môžem pumnúť pracky

Včera ešte bez tréningu. Mal som veľké oči a fakt som chcel ísť, ale keď sa k sopľom pridal už aj suchý kašeľ, odpískal som to. Je to hanebné, ale občas to inak nejde. Je to smola, bol som dobre rozjetý teraz.

Turakam

PříspěvekZaslal: čt únor 19, 2026 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rýchle uzdravenie!
decarabas

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2026 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík Turku!

decarabas

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2026 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Predkopávanie:

1x20x20kg
4x20x50kg
+
Lýtka v legpresse jednonož:

4x12x100kg

Superset
Zakopávanie:

3x20x30kg
+
Legpress:

1x10x100kg
5x20x120kg

Príťahy JČ s oporou:

4x10x55kg

Superset
Kliky na bradlách:

1x10xCarabas
4x10xCarabas + 30kg
1x10xCarabas
+
Sťahovanie kladky podhmatom:

4x10x80kg
1x20x30kg

Hodnotenie tréningu:
No, opatrný návrat po chorobe. Ešte tu a tam vyskočí soplík alebo zakašlanie, ale nič také, čo by ma nejak obmedzovalo. Samozrejme som to nehrotil a hoci som šiel supersety, nijak extra som sa neponáhľal, vďaka čomu sa tréning trochu natiahol. Ale lepšie tak, ako to prepáliť a uhynúť na ďalší týždeň alebo dva.

Kolienka sa cítili dobre, tak som riskol a pridal trochu na predkopávaní. A super, žiadne obmedzenie, až som bol prekvapený. Tak som mal veľké očakávania aj od legpressu.
Tam som pridal dve série a 20 kilo
A krása, kolená išli dobre, veľmi pomalá negatívka, stopky, nič im nevadilo. Po predkopávaní mi to pekne bralo predky, bol som veeeeľmi spokojný. V supersete so zakopávaním je to výborné, pekne sa to balansuje.

Potom už som ale bol dobitý, mŕtvolu som preto preskočil - tú som ani neplánoval ísť, takto rýchlo po chorobe by to nebolo rozumné - a šiel rovno príťahy.
A potom superset kladky a klikov. Hlavne teda kliky ma potrápili, to bolo prekvapivo asi najnáročnejšie z celého tréningu. Neviem prečo, ale proste to tak bolo

Spokojný som, kolená fungovali, precvičil som všetko, ako som si predsavzal a cítim sa fajn. Zajtra ráno ramená a ruky - na militarku sa ukáže, ako veľmi ma choroba vyžmýkala

decarabas

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2026 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Militarko:

1x6x20kg
1x6x50kg
1x1x70kg
1x1x80kg belt on
1x1x90kg
2x2x90kg
1x5x80kg
+
Brucho:

3x20

Superset
Upažovanie - kladka:

3x10x11kg
+
Predlaktie:

3x

Superset
Upažovanie v predklone:

3x10x20kg
+
Predlaktie:

3x

Úzky bench:

1x6x20kg
1x6x70kg
3x4x120kg
1x8x100kg

Triceps - kladka spoza hlavy jednoruč:

3x10x10kg

Biceps JČ vsede incline:
3x10x18kg

Preacher curl jednoruč:

3x8x12kg

Hodnotenie tréningu: Pohoda. Silovo to tam po chorobe proste ešte nie je. Najviac to bolo cítiť na militarku. Ale nevadí. V prvej pracovnej s 90kou tam bol pokus aj o tretie opakovanie. Neúspešný, samozrejme Ale je to o pokus viac, než naposledy, aj to sa počíta
Tak som pridal aspoň na upažovaní. Síce to prd pomôže sile, ale zas funguje to na vizuál. Inak podelané kilo rozdiel, ale cítil som to hneď. Bočným ramenám fakt netreba veľa, aby sa vytrápili.
Predlaktia síce nejak zvlášť nerozpisujem, ale dnes som si pridal a bola to drina. Celkom pekná pumpa z toho vyliezla potom. Škoda, že som sa im nevenoval v minulosti viac, celkom by ma zaujímalo, ako by moje ruky vyzerali, keby som si na tom dal záležať. Ale čo už, tie roky powerliftu boli vo veľa veciach bomba, ale v iných holt...

Úzky bench prekvapivo fajn. Myslel som, že bude po militarku väčšia trápenka. Dokonca som si pridal jednu extra sérku so 100kg, nech to dopumpujem. Ak chcem do konca marca pomýšľať na nejaký pekný bench press, treba tým tricákom trochu pomôcť.

Zvyšok už easy, biceps bol riadna bolestivá pumpa, ale bavilo ma to.

Výborný tréning, silovo síce trochu pokrivkával, ale pripisujem to chorobe. Tak hádam už bude len dobre.

EDIT: Jo, ešte pri militarku som okrem brucha robil aj pomalé kontrolované step downs z bedničky v rámci rehabky kolien. Podarilo sa mi urobiť pár celkom slušných sérií z výšky dvoch schodíkov (vyše 30cm). Ono sa to nezdá, ale s tými mojimi kolenami je to celkom drina. Prečo to píšem - pred mesiacom by som to nedal ani náhodou, čiže progres tam je.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 432, 433, 434 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: