|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: čt březen 12, 2026 9:10 am Předmět: |
|
|
Superset
Zakopávanie:
1x20x20kg
3x20x40kg
+
Výpony SSB:
4x20x120kg
Superset
SLDL:
3x10x120kg
+
Wall sit:
3x30sec
Bulhary:
1x6
3x6x55kg
Superset
Sťahovanie kladky podhmatom:
1x20x40kg
3x8x90kg
1x20x40kg
+
Tlaky JČ na rovnej lavici:
1x10x27,5kg
1x2x55kg
1x8x55kg
3x7x55kg
1x6x55kg fuck
Úzky bench press:
1x6x70kg
3x5x110kg
Superset
Sťahovanie kladky-triceps:
3x10x35kg
+
Upažovanie JČ:
3x10x17,5kg
Hodnotenie tréningu: Najdlhší tréning týždňa, lebo tlaky  Trochu otrava, ale čo narobíme.
Pridal som na bulharoch. 27,5kg na každú ruku. Nabudúce možno skúsim aj 30ky, len tie sa mi zle skladajú. Je to trochu chaos s kotúčmi. Ale to nič - šlo to dobre, hĺbka super, kolená držali obe. Svalovka na prdel bude, to som cítil hneď  Takže za mňa super.
Tlaky fuj hnus. V prvej sérke 8 reps, to potešilo a dúfal som, že by to mohlo vyjsť aj v druhej. Jooo, zlatý voči. Vytrápených sedem. Tých vytrápených sedem sa opakovalo ešte dvakrát a tak som zas myslel, že by som to mohol doklepať sedmičkami. A zrada, v poslednej len 6 opakovaní  Taký je ten svet krutý. Nevadí. Jednoručky s takýmito váhami sú celkom frustrujúce. Až zaradím diétku, trochu zhodím a zameriam sa radšej na poriadny streč a stopky dole a vyšší objem. Takýto boj o život každý týždeň ma neteší
Inak plán: Ešte v piatok normálny tréning, ale bez deadliftu. A potom v pondelok deload, ľahúčky oddychový tréning. V stredu skúsim, ako je na tom bench. V piatok skúsim, ako je na tom deadlift. A tým to hasne, potom už zaradím diétu, lebo sa na seba nemôžem pozerať  Už mi to fakticky prekáža. Nie je to síce nejaká extra tragédia, ale už ma nebaví napchávať sa a pomaly ale isto sa mi mindset mení na to, že chcem mať počas dňa niekedy trochu hlad, lebo cítim, že to je prirodzené a zdravé.
S tým malinko znížim váhy (nie moc, chcem nejakú silu podržať), aby som bol schopný pridať v každej sérii dajme tomu 2-3 opakovania na hlavných cvikoch. Cítim, že potrebujem trochu zmenu, aby som sa zas v gyme bavil. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: pá březen 13, 2026 9:00 pm Předmět: |
|
|
Superset
Predkopávanie:
1x20x20kg
4x20x60kg
+
Lýtka v legpresse:
1x20x80kg
3x20x130kg
Superset
Legpress:
4x20x130kg
+
Zakopávanie:
4x12x40kg
Superset
Kladka - veslo:
1x10x40kg
5x10x90kg
+
Larsen press:
1x6x20kg
1x6x70kg
5x6x100kg
Sťahovanie kladky zhora širokým úchopom:
3x10x60kg
Hodnotenie tréningu: Čakal som Štúra, tak som si trošku pridal nohy. Štyri série predkopov boli celi celkom hukot, k tomu štyri sérky legpressu a mal som stehná ako závodný kôň.
Nohy som mal také spuchnuté, že som ani nemohol robiť normálny bench  Zaprieť sa do nôh bolo nemysliteľné a tak som ich proste zdvihol a vybavené. Nechcelo sa mi totiž robiť bradlá, nuž som si pumpol hrudník benchom. V stredu chcem skúsiť aktuálne maxko, aspoň som si prešiel pohyb, ale tak, aby som sa zbytočne neunavil.
Ten istý prístup som zaradil aj na chrbát, pretože ma čaká deadlift o týždeň v piatok.
Dobrý tréning, obmenené cviky ma bavili a takáto ľahšia varianta občas neuškodí. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so březen 14, 2026 4:21 pm Předmět: |
|
|
Superset
Militarko:
1x6x20kg
1x6x40kg
1x1x50kg
1x1x70kg
1x1x80kg belt on
1x1x90kg
1x0x100kg ale do pi*i vyje*anej skur*nej, bodaj by to poj*balo aj s celým zas*ným militarkom!
1x3x90kg PR no aspoň že to!
1x6x80kg
+
Brucho:
4x15x40kg
Upažovanie JČ:
3x15x12kg
+
Predlaktie:
3x
Upažovanie JČ v predklone:
3x15x12kg
+
Predlaktie:
3x
Úzky bench:
1x6x20kg
1x6x70kg
3x4x120kg
1x12x70kg
Superset
Triceps - kladka:
3x10x35kg
3x12x30kg
+
Biceps JČ vsede:
3x6x20kg
Superset
Triceps - kladka:
3x12x30kg
+
Biceps VČ:
3x10x30kg
Hodnotenie tréningu: Nepatrne som dúfal, že by to tam dnes mohlo byť a že padne tá stovka na militarko. Ale prd, pohlo sa to sotva pár centimetrov a nič viac. Nechápem. Fakt nenávidím ten cvik, vôbec ho neviem odhadnúť.
Potom som zložil na 90 a povedal si, že tie tri opakovania dám, aj keby som mal zlomiť chrbticu. A nakoniec z toho bolo PRko, ale to bola len taká malá náplasť... Aj keď, ako sa to vezme. Stovku som už kedysi dal, ale 3 opakovania s 90 ešte nie, takže vlastne je to úplne nové PR. Štúr tvrdil, že by tam bolo aj štvrté, ale to si nemyslím, maximálne by som si odlomil vrch tela od spodku.
Po takýchto vylomeninách som už nemal chuť, ani energiu, ani silu na nejaké veľké výkony a zvyšok tréningu tomu potom zodpovedal.
Hecol som sa už len na úzke tlaky.
Bol to fajn tréning, tá stovka zamrzela, lebo odoláva, ale potešil aspoň ten malý "objemový" (ak môžme tri opakovania považovať za objem...) osobáčik a potom pekne prepumpované hnáty.
Potom s deckami von, snažili sme sa ich uštvať, aby aspoň mladší zaspal, ale momentálne mne sa krížia oči, Soraya už hádam aj spí vedľa a tí dvaja ničitelia prevracajú detskú hore nohami
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po březen 16, 2026 5:51 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Superset
Militarko:
1x6x20kg
1x6x40kg
1x1x50kg
1x1x70kg
1x1x80kg belt on
1x1x90kg
1x0x100kg ale do pi*i vyje*anej skur*nej, bodaj by to poj*balo aj s celým zas*ným militarkom!
|
To znám. teda ne u militarka, tam jsem se nikdy ani nepřiblížil Nicméně na benči jsem třeba v prime dal 3x150 a 1x155 jsem sice urval, ale byl to skoro beton, takže to chápu. Nicméně gratulace, každé PR se počítá .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt březen 19, 2026 9:05 am Předmět: |
|
|
Jo v tomto sú tlaky strašná kktina. Zo sekundy na sekundu ťa to vypne a nič s tým nenarobíš.
Bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x100kg
1x1x120kg
1x1x130kg
1x1x140kg
1x1x150kg
1x1x160kg bez pauzy
1x1x160kg s mikropauzou
1x10x120kg PR touch and go
Hodnotenie tréningu: V pondelok prebehol len deload tréning, nič veľké. Pumpičky, rozhýbavačky, ale nechcel som sa nejak moc unaviť, lebo streda, tlakovať treba.
Plán bol dotlačiť tých 160, čo miminule tak tesne (dvakrát po sebe) nevyšlo a urobiť 10 opakovaní so 120kou.
A tak som postupne navyšoval váhu po jednotkách, ale zaboha som nevedel určiť, či je mi tá váha ťažká alebo nie a či to ide dobre, alebo sa trápim. Aby som to vysvetlil: Inokedy som hneď cítil slabý článok. Či rameno, zlú dráhu alebo slabý triceps. A naposledy ešte hnačku Takže som vedel cca odhadnúť, ako to asi pôjde. A včera nič. Odkedy cvičím tricáky, absolútne to nemám ako slabinu (iba vizuálnu teda, ehm) a tak som nevedel určiť, kedy sa to už začína kaziť a koľko na tej činke nakoniec bude.
150 vyletelo bez problémov a stále som necítil nejaký problém. Tak sa šlo na 160. Tam už začala pracovať hlava a samozrejme aj váha bola citeľná. Vytlačil som pomerne svižne, hovorím si jupí juchú, všade konfety a dychovka.
Potom pozriem na video a ono neexistujúca stopka na hrudníku. Ale že nič. Tak som sa zaťal, že to teda ne a ne a takúto 160ku nechcem. Že to musím opraviť
Divil sa Štúr, prevelice sa čudoval, ale nakoniec teda uznal, že chápe a ideme opravnú.
Tak samozrejme, druhý pokus nebol veľmi svižný, skôr naopak bol solídne vytrápený Ale stále som necítil slabý článok, len to proste už moc nechcelo ísť hore tak svižne, ja neviem, je to pozitívna vec?
A dotlačil som zas a zas radosť ako keď sa moje deti dočkajú Vianoc. A tentoraz video povedalo, že stopka, hoci minimálna, bola a uznal som si to. A to som už bol spokojný.
Ale nie úplne, lebo to chcelo ešte urobiť 10 opakovaní so 120kou. Naposledy som pohorel a urobil len 9. Včera bezpečne s prehľadom som dokončil všetkých 10 a urobil si pekné objemové PR. Samozrejme, je to len touch and go, ale zaslúžene si to zapisujem. Okolo 6 opakovania som vedel, že to tam je s prehľadom, necítil som žiadnu námahu, ale potom okolo 8-9 som vedel, že tých 10 bude tak akurát.
Štúr, magor, si potlačil nový osobák, 125kg. Upozorňujem, mesiace nešiel bench, iba jednoručky. Dokonca aj úzke tlaky chodil len sporadicky. A tlakoval maximálne s 27,5kg jednoručkami. A napriek tomu sa silovo posunul Toľko k precíznym silovým programom a vedátorkým prístupom.
Čo sa týka mňa - vedel som, že to dám. Síce už mesiace tlakujem len jednoručky, ale zasa v slušnom objeme a intenzite. Okrem toho som sa hodne zameral na tricepsy a to určite pomohlo. Naposledy mi tie váhy ušli len veľmi tesne a tentoraz som sa na to lepľie pripravil.
Ale stále je pre mňa fascinujúce, že štvrť roka necvičím benche a potom si zatlačím 160kg, čo je iba 5kg pod mojím all time best, pričom vtedy som sa tomu seriózne venoval, vážil som o dobrých 5-6 kilo viac, mal silový tréningový plán atď. A to už nehovorím o tom, že technicky som bol trochu hrdzavý, legdrive nebol ideálny a ani dráha činky nebola ukážková. Mať toto vychytané, hádam by šlo aj viac, ktovie.
Skúšať to rozhodne nebudem, dobre je tak, ako je
Teraz som pozrel, naposledy som sa o silový program pokúšal na prelome rokov 2023-2024 a zatlačil som 155 a vážil som o pár kilo viacej. A to som reálne benchoval. Ale v zápise je aj to, že rameno už išlo do kytek a pri pokusoch o mostovanie som dostával kŕče do chrbta, hehe.
V piatok skúsim dorovnať PR na deadlift, čo je 255kg, tak uvidíme, či sa niečo udeje (mimo zranenia, to takmer určite očakávam). Ako píšem vyššie o poslednej "silovke" z prelomu 23-24, vtedy som ťahal (dokonca sumo!!!!) 245, tak to by som mohol prekonať teda... _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt březen 19, 2026 10:21 am Předmět: |
|
|
Pfuu, tlakovo si stále veľmi silný, obdiv, duplom, že si to tlačil nadvakrát, stopol by si reálne tak 150, čo je teda tiež pecka a veľmi hodnotný a vysoký výkon v M1. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt březen 19, 2026 11:49 am Předmět: |
|
|
tak to jsou parádní benče... a pak že se to musí trénovat :) dát si repete na 160 a pak desítka se 120, tomu říkám optimální režim, udržovat trvale sub-maximální váhy
tu desítku touch n go už mám zapsanou, i když už je to pár let (2019), ale v té době jsem měl maximálku 145, takže prostě nejsem soutěžní typ :)
a podle mé 1RM tabulky bys tam měl mít i desítku se 125
jinak Štúr je frajer, 125 je hodně dobré a ještě když to cíleně netrénuje, to si ani nedokážu představit, to já se po výpadku kolikrát potýkám se 110 a na víc než 120 bych si netroufnul, holt tam máte lepší gravitaci ;)
ale možná tenhle trénink jenom potvrzuje, že rozdíl mezi udržet si výkonnost a zlepšit ji může být propastný, tuším jsem někde četl, že na zlepšování je potřeba investovat zhruba 4x větší úsilí než na údržbu
tak good luck s tahama, seš teď ve formě, tak tam něco padne ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: čt březen 19, 2026 3:22 pm Předmět: |
|
|
Dobrá talková síla, závidím
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá březen 20, 2026 6:05 pm Předmět: |
|
|
Nasratý jak prase.
Na DL som sa vyškrabal na 240 a viac ani prd. Sklamaný som, hanba. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: so březen 21, 2026 11:27 am Předmět: |
|
|
Kamaráde, 240 je skvělý výkon, tak nebuď zklamaný. Není každý den posvícení a tvoje tělo není excelovská tabulka.
Já dneska kvůli tobě málem zemřel, viz. můj log :)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: so březen 21, 2026 12:20 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Nasratý jak prase.
Na DL som sa vyškrabal na 240 a viac ani prd. Sklamaný som, hanba. | Fíha, tak to zabolí. Vidíš, keby si bol viac lýtka posilňoval, mohlo to byť ináč. Ďalšie znamenie, že tvojím osudom bude bí í ejč, ej kej ej ár jú en.
Samozrejme žartujem, 240 je krásny, usmievavým slniečkom a žiarivými odleskami pestrofarebných konfiet presvietený výkon, za ktorý sa žiadny jednorožec nemôže hanbiť. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so březen 21, 2026 1:40 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | Kamaráde, 240 je skvělý výkon, tak nebuď zklamaný. Není každý den posvícení a tvoje tělo není excelovská tabulka.
Já dneska kvůli tobě málem zemřel, viz. můj log :) |
Vidíš, všetko len pokazím. Nič nevládzem a potom ešte takto ubližujem kamarátovi
| cohen999 napsal: | Samozrejme žartujem, 240 je krásny, usmievavým slniečkom a žiarivými odleskami pestrofarebných konfiet presvietený výkon, za ktorý sa žiadny jednorožec nemôže hanbiť. |
240 dávajú 16roční chlapci do 63kg ako opener. A behať nezačnem ani zaboha. Možno som tučný a slabý a starý a chlpatý a náhodní okoloidúci mi hádžu mince, keď si sadnem na lavičku v parku, ale stále mám nejakú hrdosť!!!
Superset
Militarko:
1x6x20kg
1x6x40kg
1x1x50kg
1x1x60kg
1x1x70kg
1x1x80kg belt on
1x1x90kg
1x4x90kg PR
1x9x80kg PR
+
Brucho:
4x20x40kg
Superset
Upažovanie na kladke:
3x10x12,5kg
+
Predlaktie:
3x
Superset
Upažovanie JČ v predklone:
3x20x12kg
+
Predlaktie:
3x
Superset
Úzky bench:
1x6x70kg
3x4x120kg
+
Bicák s EZ v stoji:
1x6x30kg
3x6x50kg
Superset
Sťahovanie kladky:
3x10x40kg
+
Biceps JČ vsede:
3x12x12kg
Hodnotenie tréningu: V noci som voľajako debilne spal a vstal som s ešte horšou náladou, než s akou som si ľahal. Všetko ma sere v poslednom čase, ten deadlift to úplne zabil a to ešte môžem plesať a púšťať balóniky, že som sa aspoň nezranil.
Od 5:30 som už čumel do stropu, ale zbieral som sa dobrú hodinu, než som konečne vstal a spravil nejaké chabé pokusy o hygienu a nejaké obliekanie, aby som sa dovliekol do gymu.
Štúr nikde, ale to som už ani neriešil, zapol som si nejakú muziku a už pri rozcvičke som cítil, že žiadna hitparáda sa konať nebude.
Lenže ako to u mňa býva, taká tá ubolená unavená depka vo mne postupne bublala, varila sa a vrela, až sa zrazila do čírej zloby a nenávisti, ktorú som sa rozhodol vybiť si na železe.
Prvá 90ka na militarku nijak nenasvedčovala, že by som mal nejakú tlakovú formu, naopak, zatočila sa mi hlava, boleli ma zápästia aj chrbát. Ale v ten moment som si povedal, že radšej zdochnem, než aby som nedotlačil posrané 4 opakovania. A ono to tak v podstate aj vyzeralo - tých pár šťastlivcov, čo má instagram to hádam aj videlo. Vlnil som sa tam pod tým jak letná tráva vo víchrici, ale padlo to.
Potom som zhodil na 80 a reps to beat: 8. Čiže aspoň 9 kúskov som musel nasúkať. Bolo to o to horšie, že som mal len jeden mobil, ktorý keď natáča video, neprehráva muziku. A tak som oba tieto pokusy robil v absolútnom tichu. Ale scenár sa opakoval, vrčal som pod tým jak besný bernardín a prehýbalo ma tak, že by som mohol slúžiť ako jeden z oblúčikov v logu McDonalds, ale dotlačil som to.
Tak aspoň nejaká slabá náplasť na ten včerajší homofail.
Zvyšok už prebiehal tak nejak normálne, len som trochu poprehadzoval poradie cvikov na bicáku, aby mi to logisticky sedelo. Pri tej ezete trochu cheatovania ku koncu, šiel som nalačno a dochádzali baterky.
Čo ďalej: Som slabý a tučný. Je čas aspoň jedno zmeniť - nečakám, že by som nejak zosilnel, takže idem chudnúť. Cieľ niekde v rozmedzí 90-92 kg do leta, čiže moja štandardná letná forma.
Tréning nechám ako je, len trochu podseknem váhy, ale ozaj len jemne, aby som hneď neumieral, keď sa ozve kalorický deficit. Tým pádom pracovný objem sa asi trochu zvýši, ale to postupne upadne, ako sa hlad bude prežierať mojím telom vpred. Ak náhodou budem nejak príliš vládať, zaradím nejaké stopky alebo pomalšie negatívky a tým si podržím nejakú tú "intenzitu".
A to je asi všetko na dnes. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: so březen 21, 2026 4:43 pm Předmět: |
|
|
Daj link na tie pressy, dúfam v scény so Sandrou Bullock, pružnou a ohybnou ako praclík. 💪 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po březen 23, 2026 1:11 pm Předmět: |
|
|
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po březen 23, 2026 3:20 pm Předmět: |
|
|
Áaale pekne, pekne! Aj keď rozumiem, prečo si sa spevnil opaskom. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|