Tlaky JC v sede:
1x6x20kg
1x6x25kg
1x5x30kg
1x3x32.5kg pobolievalo rameno, zabalil som to
Military press:
1x10x20kg
1x5x60kg
1x3x70kg
1x1x75kg
1x1x80kg
1x3x70kg
2x5x60kg
1x4x60kg
Klokov press:
5x6x40kg
Upazovanie - kladka:
5x10x10kg
Upazovanie vleze na lavicke:
5x15x5kg
Kladivove zdvihy s JC:
5x16x15kg
Uzky bench:
1x10x20kg
1x8x70kg
1x7x70kg
3x6x70kg
Scottovka s JC:
4x10x11.5kg
1x8x11.5kg
Stahovanie lana - jednorucne:
5x12x15kg
Hodnotenie treningu: Mal som obsadeny stojan, tak som si povedal, ze si dam tlaky v sede s jednoruckami. Neeeevelmi dobry napad Tento cvik nemozem jazdit ako prvy, pobolievalo ma pri nom v ramene, tak som to po chvilke zabalil a kedze sa uvolnil medzitym stojan, cvicil som military. A tam zrazu ziadna znamka bolesti... Cize to chapem tak, ze sa potrebujem poriadne rozhybat, nez idem izolovany cvik na ramena.
Z dovodu tych niekolkych serii s jednoruckami military ziadna hitparada, nadrel som sa ako pes Ale ramena pumpnute pekne, takze stazovat by som sa asi nemal
Klokov press zaradeny po dlhsom case, ako mam seknute v tom krku (ano, este stale!), tak som s tym maval problem. Ale dnes pekne, ziadna velka vaha, ani vysoke pocty, ale kontrolovany pohyb a chytalo to tie moje male biedne ramienka pekne.
Zvysok cvikov pumping, upazovanie v predklone som vynechal a rovno som lahol na lavicku, aby som obmedzil cheating. A kedze nemohol byt cheating, vzal som si len 5 kilove cinky... Ale zjavne velmi necheatujem, lebo uplne s prehladom som daval 15 opakovani v serii, takze som mohol brat aj tazsie cinky. Next time.
Ruky len taka pumpa, to ma cvicit nebavi, takze to nebudem ani opisovat
Dobry trening, vahavy zaciatok, rozbehnuty stred, akuratny koniec
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
1x4x140kg
1x5x150kg big RP
3x1x160kg
1x1x160kg + 1x3x140kg + 1x5x110kg
Benchpress (vsetko so stopkami):
1x20x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
4x6x90kg
Legpress (kazda noha zvlast):
5x8x120kg
Stahovanie protismernych kladiek:
5x15x15kg vsetko pomalicky a podrzane v kontrakcii
Zakopavanie v stoji (kazda noha zvlast, logicky, inak by som spadol ):
5x12x35kg
Predkopavanie (kazda noha zvlast):
5x12x60kg
Lytka:
5x12x80kg
Hodnotenie treningu: Pjeknyyy, dnes to teda slo.
Drepy som citil od zaciatku, ze budu slapat. Ale ze az tak, to som necakal Inak by som skusil drepnut 170kg, myslim, ze dnes by to padlo. Nevadi, aj 5ka so 150kg potesila Zjavne drepy so stopkami dole maju benefity.
Benchpress zlahka, takisto ako aj protismerne kladky. Sustredil som sa hlavne na dynamiku odspodu, podrzat v kontrakcii atd. Napumpovanie pekne, ale vahy som ani neskusal po vcerajsich ramenach a tricepsoch.
Zvysok noh pumpa fajnova, velmi rychle tempo a kratke pauzy.
Prevelka spokojnost!
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Zhyby:
1x10xCarabas
2x5xCarabas + 20kg (smykali sa ruky, takze beh po magnezko)
3x6xCarabas + 20kg (hned lepsie, ked som sa nesmykal z hrazdy)
1x10xCarabas
Incline tlaky s JC:
1x10x30kg
4x6x32.5kg s prehladom, zlepsenie
Pritahy VC v predklone:
1x10x60kg
1x8x90kg
4x6x90kg
Decline benchpress:
2x8x80kg
3x7x80kg
Protismerne kladky:
5x10x25kg
Hodnotenie treningu: Nevyspaty, zato som cely den zral a zral Cize trosku loteria, nevedel som, co ako pojde. Nakoniec super. Kde su casy, ked som nevladal urobit tri opakovania benchpressu so stovkou
Zhyby pohodka, boli rezervy, ale setril som sa na pritahy v predklone. Tie som tiez odmakal pekne, tak nejak dufam, ze technika bola este stale OK - nenadhadzoval som si, ale nie som si isty rozsahom pohybu. Nic to, kym z toho citim chrbat, tak asi dobre
Potom boli tlaky a dalsie tlaky, vsade zlepsenie, takze spokojnost
Napumpovanie salene, pocit dobreho treningu, nic ma neboli, vsetko slape ako ma, SPOKOJNOST!
@reakcia na Ponikov log: neviem, kedy sa zranim, dufam, ze nikdy ale z mojho pohladu: hlavne nepodcenovat rozcvicku, ja ju sice nezapisujem, ale pred kazdym treningom mam MINIMALNE 10 minut zahrievanie a dynamicky strecing. Navyse som cely zivot sportoval (hoci nie silovo) a to telo sa proste sprava inak ako niekoho, kto sa poriadne nehybal. A hlavne, ked citim, ze na to nemam, neprihadzujem na cinku zavazie a nerobim dalsie opakovanie Progres skor ci neskor pride, neoplati sa kvoli nemu riskovat zdravie.
Sanky - tlacenie:
2x15metrov x 70kg
2x15metrov x 70kg + 100kg chlap
2x15metrov x 70kg
Kufre:
5x15metrov x 55kg v kazdej ruke
Vypady s 20kg baglom:
6x15metrov x 20kg + 1x15x20kg drepy na zaver
Hodnotenie treningu: Noooo taaak. Bola par dni pauza z dovodu riesenia vodicaku, ako som pisal o prispevok vyssie. Toto nakoniec dopadlo dobre, tak som pristal na pozvanie kamosa americkeho futbalistu a vyrazil som do miestnej crossfit areny
Kto ma trosku pozna, vie, ze nie som velky fanusik modnych vln, pozerskych stylov a velkohubych vyhlaseni, cize dnesne ponatie kadejakych funksnych kruhovych bla bla specialnych treningov mi je vzdialene a vacsinou si z crossfitu robim srandu (samozrejme respektujem ich vykony, nadsenie a bojovnost, to bez debaty). Takze som to pozvanie prijal trosku aj z hecu a aby som videl, ako to v takej crossfit arene vyzera.
Tak som sa teda objavil v 300ke a na prvy pohlad dobre. Pod dohladom trenera (bodybuilder, ktory ovsem v 300ke sam netrenuje, lebo tam na to nema vybavu a cvici tam, kde normalne trenujem ja ) tam cvicili dve mlade celkom pekne holky, v zadnej fighterskej miestnosti v ringu trenovali decka box, takze pekne. Maximalne vyhecovany na drepy som sa zacal obzerat po kotucoch. Prvy sok. Jakziv som nevidel crossfitove kotuce a nacisto som nechapal, preco su vsetky rovnako velke a rovnakej farby Moja sukromna teoria je, ze ked uz v cross funkcnom kruhovom workout dokonalom treingu dvihaju hovno, tak aspon na tej cinke nech to vyzera mega... No whatever, nakoniec som zistil, ktore kotuce su ktore a nanosil som si ich k drepovemu stojanu, trusiac vesele poznamky o cudnych zvyklostiach crossfitovej komunity.
Drepy sli extremne dobre (zeby podvazene kotuce? ). Ked som dal prvu 160ku a vsetci funkcni kruhovi cvicenci cumeli, coze sa to deje a preco pri tom jednom jedinom trapnom drepe tak kricim, tak som citil, ze je rezerva a povedal som si, ze prisiel cas na nove maxko. Odpocinuty a najedeny som bol, tak som nalozil 170, s prehladom a rezervou som to tam jebol a parada Jedine, co ma trosicku mrzelo, ze nebolo oproti zrkadlo, som zvyknuty si kontrolovat pohyb a techniku a takto som bol pri tom pokuse trochu neisty. Hlbka ale bola dobra, sadol som si klasicky az na lytka, cize super.
Ako na mna stale pozerali ti miestni cvicenci, zatialco robili "silove" premiestnenie s 30kg (ktore ale vdaka kotucom vyzeralo na 90kg) alebo sa kyvali na TRX, ci na pipnutie nejakeho casostroja zacali robit anglicaky, tak ma to tak vyhecovalo, ze som z mojich beznych par serii vyrobil to, co je zapisane vyssie, paradoxne sila stale bola a keby som to vedome neukoncil ako nezmysel, drepujem tam hadam doteraz.
Potom som si dal celne drepy a tam mi zrkadlo chybalo asi najviac. Cez cinku som nevedel pozriet dole a skontrolovat si nohy, ci stojim dobre, tak som siel podla pocitu a zjavne OK. Hlbka suprova, sila stale bola, rezervy tiez, ale nechcel som to hnat do vyssich opakovani, aby som potvrdil svoju silovost a aby si ma nikto nemohol mylit s crossfitakom
Na dorazenie noh som si dal tlacenie sani v behu. Ked uz tam boli tie discipliny, chcel som si ich skusit. Nakoniec som potlacil aj sane, na ktore sa navyse postavil 100kilovy kamos, takze som pred sebou vozil cca 170kilo a este stale sa to dalo povazovat za beh.
Kufre do celkovej koncepcie treningu noh nezapadali, ale vzdy som si to chcel skusit. Tak som si dal par behov s 55-60kg (neviem, kolko mal ram). Nemal som magnezko, inak by som urcite zvladol viac.
A uplne na zaver este par serii vypadov, to uz boli nohy riadne napumpovane a mal som pocit, ze som fakt zamakal.
Pekny trening a urcite aspon raz do mesiaca tam skocim na nejake tie discipliny, aby som si spestril treningy!
P.S: ospravedlnujem sa vsetkym ludom, ktori sa venuju crossfitu a respektujem, ze su to velki valecnici. Smejem sa z nich sposobom, akym sa ludia smeju z cirkvi, pricom samotne nabozenstvo plne respektuju
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Cmeni: Musim sa priznat, ze mi to robilo radost. Ale inak zastavam nazor, nech kazdy robi, co ho bavi.
Edit: Aj ked musim priznat, ze nad tlakmi s JC vzdy len jednou rukou na striedacku mi zostaval rozum stat. Chlapec to takto tlacil, druhou rukou zurivo maval v snahe udrzat rovnovahu na lavicke, to uz bolo aj na mna skoro privela.
Turakam: Par dni bola pauza, takze sily bolo az az. Celkom som bol rad, ze to posledne dni s treningami nevychadzalo, unava uz narastala a takto jedno s druhym to dobre vyslo, ze som si oddychol aj som konecne drepol dvojnasobok svojej BW
Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
10x5x60kg nie, nie je to preklep
Tlaky v MP za hlavou:
5x10x40kg
Brucho (kolecko):
5x10
Upazovanie v sede:
5x12x7kg
Upazovanie vleze na lavicke:
5x12x7kg
Hodne hodne strecingu.
Hodnotenie treningu: Ako som ocakaval, po vcerajsku desiva svalovka Chodim ako po bujarej noci v cernosskej vaznici pre homosexualnych nasilnikov, ked tam clovek vojde natrety slahackou a povie "Kto z vas je tu pravy chlap?!"
Nechcelo sa mi teda travit vela casu v gyme, zaroven sa mi nechcelo vymyslat vela cvikov a tak som si povedal, ze sa proste vysalim len na military. Nesiel som do vah, ale vzhladom na pocet serii to bolo veeeelmi precitene (rezerva bola dajme tomu este dve serie...) a na konci uz aj vcelku vytrapene. Na prekrvenie som tam dal este tie tlaky v multiprese s mensou vahou a upazovacky.
Trening bol teda prijemny, hlavne megakratky a rychly, co som potreboval a na zaver asi 15 minut strecingu od vymyslu sveta. Po nom sa mi uz chodilo lepsie, ale cez noc to zas vytuhne
A to je pre dnesok asi tak vsetko...
Hodnotenie treningu: Jaaaj, uz v nedelu k veceru som citil, ze sa o mna pokusa nejaka viroza alebo cosi podobne. V pondelok to prepuklo naplno, klby bolave, energia nikde, hrdlo zapalene Nastastie moja Wolverinska regeneracia sa nakopla a od vcera sa citim pomerne dobre. Dnes som sa prebudil s tym, ze ma sice obcas este pridusi suchy kasel, ale inak sa citim OK. Tak som vyrazil na lahsi trening.
Kvoli tym ukaslanym plucam som vedel, ze neudycham ani superserie, ani drepy a tak som ich radsej vypustil. Z takeho isteho dovodu som si domyslel, ze vyssie pocty opakovani mrtvoly by tiez nefungovali a tak teda tazsie jednotky
Slo to krasne, keby som nebol po chorobe, lietaju osobaky. Vlastne dva tyzdne som nerobil mrtvy tah, cize chrbat krasne odpocinuty, energie bolo dost, rezervy tiez (aj ked druha 190ka uz bola vytrapena a usla mi hore prdel celkom dost) a ked som si zareval, slo to hned lepsie S mrtvolou som teda spokojny, nejak som necitil ani nedostatok kyslika atd. Jo, inak opasok davam az od 170kg vyssie, ked robim mrtvolu. Pri drepoch 150kg a vyssie. Citim, ze mi z toho pekne silnie stred, ale pri vyssich vahach sa radsej spevnim kazdopadne. Ale cielom je postupne navysovat vahu, pri ktorej este opasok nedam.
Stahovanie kladky za hlavu je taka klasika, tiez to slo OK, tych 80 kil je tak akurat, aby som to este vedel chvilku aj podrzat v kontrakcii. Z tejto hmotnosti a poctu opakovani to citim najlepsie.
Dostali sme novy stroj na pritahy, tak som ho vyskusal (dostali sme kompletne tri nove stroje, ale dva z nich stoja totalne zahovno, nastastie ma stroje moc neberu). Trochu limitovany rozsah pohybu, ale ako treti, stvrty ci piaty cvik na dopumpovanie pohoda.
No a na zaver ponatahovat trosku plachty a postahovat kladku
Pred treningom som dal nejake hybanie od Kuliska, uvidim casom, co mi to da Zatial si pri tom pripadam trosku divne, nastastie v posilke uz vsetci vedia, ze som divny...
A to je vsetkooo, teraz si idem dat harmancekovy cajicek, nech to zajtra nie je este horsie
Hodnotenie treningu: Rozjazd veeelmi pomalyyy, mal som start ako beznohy vietnamsky veteran na zavodoch skakania vo vreci. Prva trojka so 70kg na military ma skoro zadlavila. Nechapal som, co sa deje Nastastie sa svaly potom nejak rozbehli. krv sa prebojovala do spravnych miest a uz vsetko slapalo OK. Military som nechal trojky, nesiel som do vyssich vah, chvilku to budem riesit takto.
V gyme mame nove cinky, s fixnou vahou, takze som si ich siel hned vyskusat na tlakoch v sede. Zial, 45kg je tam maximalna vaha... Ale na dorazenie ramien po military to stacilo bohato. Navyse pri sirokom uchope som to uplne inak citil a prekvapivo rychlo ubudala sila.
Zajviac sa mi zatial oplatili tieto nove cinky pri cviceni bicepsu, kedze zhadzovacky su s tym ovela jednoduchsie. Prave tak som ich pouzil aj dnes a bicaky dostali fajne kapky
Na zaver este kladka na triceps a ked som dumal, co dam dalej na biceps, najjednoduchsie boli zhyby. Po tom predoslom cviku to bolo tazke, ale podarilo sa mi pekne udrzat smerom hore vybusnost a dole sa spustat hnuuusne pomaly. Vysledkom bol naliaty nazilovany bicak, co je u mna raritka, lebo mam ruky jak slamky do dzusu
Benchpress so stopkou:
1x10x20kg
1x10x60kg
5x6x80kg
Celne drepy:
5x2x120kg
Legpress kazda noha zvlast:
5x10x120kg
Predkopavanie kazda noha zvlast:
5x10x50kg
Vypady s VC:
5x...x30kg nesiel som na pocty, ale po dlzke fitka
Lytka:
5x10x100kg
Hodnotenie treningu: Nadseny, lebo ved predsa drepy Keby som to stihal regenerovat, hadam ani nic ine necvicim, strasne ma to bavi. Dnes tazke jednotky. Okrem serii, kde som dal tazke dvojky Ale rychlo dosla sila, takze potom uz zas len skromne jednotky. Dnes sa postastila aj dvojka so 160kg, co je osobak. Oh, az po 160kg som siel bez opasku. Stale sa to da, nejak som necitil rozdiel, mozno pri vasom pocte opakovani, ale 1ky a 2ky v pohode udrzim aj bez opasku.
Potom som siel celne drepy a tam som uz zrychlil tempo, lebo som mal casovy sklz. Zrychlil som ho tak, ze som v pauzach zabudol cvicit druhy cvik na hrudnik Co uz, berem to tak, ze vsetka krv bola v nohach a v mozgu ostalo len tolko, aby som vedel, ktoru seriu v poradi idem.
Vypady dnes neboli v plane, ale... tak... nejak... preco ne, ze
Fajny trening, bola energia, bola dobra nalada, bola sila. Teraz je uz len ta nalada, vsetko ostatne som z tych noh vytlkol, spokojnost!
Hodnotenie treningu: Zaciatok trochu bez energie. Zamrzeli len dvojky so 110kg na tlakoch, ale nebol, kto by stal nado mnou, keby nieco, tak som to velmi nehrotil Dufam, ze sa to pocita ako vyhovorka
Aspon zhyby sli fajn, boli rezervy.
Tlaky v multiprese cool, pritahy v predklone s rezervou, slo to fakt pekne. Decline benchpress bez nicoho v superserii, lebo som sa striedal s jednym typkom a pauzy len okolo 30 sekund, takze to kmitalo a nebol cas odbiehat na iny cvik.
Dal som aj nejaku pumpicku na biceps a triceps a aby som to uz mal komplet, dal som aj brucho s koleckom
Dnes kamos:
"Jak to robis, ze si taky chudy" na co som sa rozosmial, ci nechce boxer do nosa.
"Ako nee, mas svaly a vsetko, ale taky si chudy", cim to vobec nevyzehlil a siel som radsej rychlo dalej cvicit Potom padali este nejake hlasky, ze vyzeram jak crossfitak, tak som prchol do sprchy
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru