Chrbat tazko (no ehm) / Nohy lahko / Ramena malinko
Pritahy VC v predklone:
1x20x20kg
1x10x70kg
5x6x100kg
1x10x70kg
Stahovanie kladky za hlavu:
6x8x60kg
T-tyc uzky nadhmat:
5x10x70kg
Stahovanie kladky rovnymi rukami:
5x10x45kg
Veslovanie - kladka jednorucne:
5x10x20kg podrzane a poooomala negativna faza
Kruzenie ramenami s kotucmi:
5x15x25kg
Legpress:
1x10x130kg
5x15x200kg
Klokov press:
5x10x30kg
Hodnotenie treningu: Rozhodol som sa preventivne posetrit tento tyzden spodny chrbat Citil som uz unavu a ani tie vykony uz neboli ziadny zazrak (napokon, slapem bez pauzy ci deloadu uz mesiace). Tym padom trening bez mrtvoly a drepov = nuda nad nudu. Nacisto nepochopim kladkarov, strojarov a nedreparov, ze vobec chodia do fitka. No ale co sa da robit - nebudem riskovat pripadne zranenie a mensia pauzicka mi len pomoze. Snazil som sa to dohnat na pritahoch v predklone, ale to proste nie je ono. Odcvicene extremne rychlo, minimalne pauzy, aj napriek tomu vopruz a mal som pocit, ze som sa dal na pilates alebo co. Chrbat naliaty paradne, to jo, ale... No, chybali tomu nejake poriadne cviky, nabehnute zily, pot a krv a nadavky.
Beriem to ale pozitivne, chrbat si aspon oddychne a od buduceho tyzdna zacnem s vhodnejsim cyklovanim mrtvoly, ako som to tu uz raz popisoval
Navyse ako pozeram ine logy, ako tu kazdeho nieco boli, je pretrenovany, chory, polorozpadnuty, ma depresie, mindraky, nocne mory alebo je proste z inych dovodov nevladny a pretazeny, som rad, ze som urobil preventivne opatrenie a hadam sa podobnemu stavu vyhnem Rad by som sa udrzal funkcny a v dobrej nalade.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
mne je dobre, ale áno, chápem, nie som aktuálny main stream hehe, btw tie príťahy si zas šiel striedavým úchopom trololol ?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Biceps - kladka jednorucne vleze:
5x10x15kg negativky nekonecne, horeli mi bicepsy, az sa mi dymilo z tricka
Kliky na bradlach - uzke:
5x10xCarabas
Stahovanie lana:
5x10x40kg
Brucho:
5x15
Hodnotenie treningu: Ultramegatisicsalenemilitary Velmi dobra naladicka, kopec energie, napapany, krasny slnecny den (fuck, uz som skoro taky optimisticky ako Zlata, len som viac sexy ).
Takze som zacal robit tlaky a nejak som robil. A robil. A robil. A robil. A stale to slo. Tak som stale robil. A potom este. Poratane zosumarizovane: 15 pracovnych serii
Niet divu, ze tlaky s 20kami uz boli vytrapene ako prase. Ale ramena to pumpovalo jedna radost, tak preco nie
Dnes ma bavil dokonca aj biceps (ooo, hanba mi!) a nalial som ho krvou mega. Este trosku a zacne mi presakovat pomedzi pory alebo co
Triceps som nehrotil, jednak trochu citim zapastia z tolkych tlakov, jednak tricepsy dostali zahul uz pri military.
Spokojnost teda maximalna, teraz nakrmim tu bezodnu dieru, ktoru volam zaludok a pojdem na vylet
Zajtra to vyzera na drepovaci den v krosfitovej 300 arene (This is KROSFIIIT!!!) a nejake tie sane, nosenie kufrov a take lahodky. Ak na mna budete dobri, natocim videjko, nech vidite na vlastne oci, ako si vyklbim nohu alebo zbortim chrbticu
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
200 na mŕtvolu neskúšaš Ustinove, nehovorím závodne, ale človeka to pekne otestuje...ako fakt Ustinove, už bež s tým cf niekam
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
200 na mŕtvolu neskúšaš Ustinove, nehovorím závodne, ale človeka to pekne otestuje...ako fakt Ustinove, už bež s tým cf niekam
Je to sranda, jak se pořád s ostatníma porovnává pouze v tom, co mu jde
presne tak
"Conor Bless"
a vsiml sis, ze jsme v logu u krosfitaka?
jde to poznat podle nazvu i posle zapisu v treningu...
Ustinove, tak toto si zabil, Carabas má z crosfitu akurát tak dobrú prdel, ale to si zjavne nepochopil (irónia, recesia, satira, cynizmus - dohľadaj si význam tých slov), ok, vidím, že opäť raz s tebou ťažko...
"Conor Bless"
Lidi kluud Turek ma pravdu - pri vsetkom respekte k ludom, co robia crossfit na urovni - nie je to nic pre mna Nazov logu odraza len neustale "podjeby", ze vyzeram ako crossfitak. Bez hanby poviem, ze by som asi ziadny WOD nedal a to z niekolkych dovodov:
1. Crossfit ako je momentalne verejnosti znamy a prezentovany sa mi nepaci (zivotny styl, sposob obliekania, robi sa z toho liek na vsetko veci atd atd)
2. Ani nahodou by som to neudychal. Udycham serm, florbal, udycham beh aj zapasenie, ale neverim, ze by som udychal nieco z toho, co robi trebars Ustinov. Uplne seriozne, bez nadsazky a hanby poviem, ze na to nemam
3. Nepoznam techniku (v mnohych pripadoch skor "techniku") cvikov a Kulisek nie je poruke, aby ma naucila vzpieracske parady
4. Bavi ma sa chvilku sustredit, vletiet na cinku a urobit jedno dve tri opakovania - som tak mentalne nastaveny. Cokolvek nad 10 opakovani je pre mna boj, aj ked som dost magor na to, aby som to obcas zaradil
Navyse, ked som hraval sutazne nohejbal a o nejakom Crossfite nikto ani nechyroval, moj sadisticky otec-trener (vojak z povolania) nam robil na treningoch prekazkove drahy a WODy s vlastnou vahou, cize som sa s takymito vecami vyhral vo veku od 10 do 15 rokov viac nez dost
Drepy:
1x8x100kg
1x4x120kg
2x2x150kg
2x2x160kg video z druhej serie (belt on)
2x1x160kg
1x2x150kg tu si nie som isty, ci neboli dve serie po dve opakovania, ale mf (belt off)
1x1x150kg
3x3x140kg
Farmer's walk:
2x ... x60kg v kazdej ruke
1x ... x100kg v kazdej ruke neviem, ci to je vela, ci nie, ale zabrat mi to dalo ku*evsky - video
1x ... x60kg v kazdej ruke
Tlacenie sani:
2x ... x 200kg video
Hodnotenie treningu: Tak dnes trening v temnej drsnej muznej sialenej 300 crossfit arene. Ponal som to naozaj minimalisticky, cize v podstate len tri cviky Zacal som drepmi a pridal som sa uz do rozdrepovanej serie, chlapik mal nalozenu stovku a tak som sa rovno zapojil - rozcviceny som sice uz bol, ale obycajne zacinam s nizsimi vahami. Nic to, nebol to problem a rovno som zacal so sto kilami
2x2x160kg je v podstate moj rekord, ale nebudem to tu rozoberat (vaha na cinke ziadna slava) - z druheho pokusu je aj video a konci tak, ze mi Soraya prakticky bezi na pomoc, ked sa zaseknem v jednom bode, ale medzitym to uz dodrepnem sam Celkovo mi ale drepy dnes fakt sli a drepoval by som aj dalej, bavilo ma to, ale mal som uz iny program a potreboval som to proste urychlit
Kufre radost prevelka. Ako vidno na videu, tych 100kg v kazdej ruke je malilinko tazsich ako nakupy z LIDLu, na ktore som zvyknuty a preto to jadro udrzalo len tak tak, lamalo ma priserne. Urobil som chybu, ze som zacal robit dlhsie kroky, vyhadzovalo ma to z rovnovahy a mal som co robit, aby som to udrzal. Ale dal som to. Bol to inak zjeb, ked som to dvihol a zacal sa hybat, uvedomoval som si pohlady ludi z fitka, uplne fyzicky som ich citil. Ked som tie podelane kufre konecne zhodil, bolo vo fitku ticho, ake si tam fakt nepamatam Vacsina ludi na mna pozerala, nebudem si namyslat o vykonoch, asi len pochopili, ze som totalny magor
Na dorazenie noh som dal tlacenie sani - dynamika nikde, behat sa s tym nedalo, snazil som sa aspon drzat rytmus. Posudit sami mozte z videa
Takze dnesny trening taka vesela haluz, skusil som si kufre, pekne som podrepoval, fajne. Tie discipliny raz za cas su prijemne ozivenie. Zajtra uz zasa normalny trening.
A videa:
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru