Dal jsem ho na dvě série z dvanácti. Zboří se svět!
Čičina to myslí dobře :)) Nemusíš se čertit :))
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zase vzpřimovače v prdeli - nedokážu prostě pořádně procejtit latissismy a zabírám hlavně vzpřimovačema - Po bearovi určitě zařadím přítahy s JČ.
Rozpažky na břiše
15x10kg
15x10kg
15x10kg
10x10kg
10x10kg
Břicho
5x20
Hodnocení tréninku: Celkem to šlo - po tréninku jsem jen tak zkusil dřep se 70kg a světe div se, s patama na zemi jsem ho záhadným způsobem dokázal udělat na paralel. Legpress a více strečinku na lýtka s achilovkama se podepsal. Takže nejspíš konečně budu cvičit i dřepy.
Ked ideš príťahy s takou miniváhou, tak podrž každé opáčka tak sekundu v hornej fáze a všetko stlač a zopni, neexistuje, aby si laty + stred necítil.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Hodnocení tréninku: Super! potěšilo - natočil jsem i videolog a sestříhal (cca. 7 hodin práce, jelikož mám nechutně zasekanej a pomalej počítač) Tak uvidíme, co z toho vyleze. Good mood today.
Paradoxně jsem to rameno měl taky zatejpované + kdybych jel nohy, tak bych měl taky obvaz Jinak používám obvaz místo bandáží, protože ty mě stahujou až moc (obvazem si to lehce zpevním) - mně spíš jde o to, aby koleno zůstalo v teple, protože ve fitku bývá dost vedro a nechci cvičit v dlouhém, protože to bych asi nedal
Ke kladce: V 6:01 na pozadí cvičím kladku a nezdá se mi, že by ten záklon byl tak hroznej. Přijde mi, že zepředu to hodně zkresluje. Jinak takhle cvičit ten cvik mi vyhovuje.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru