To nemyslím Diamonde jen na tebe, ale udivuje mě, jak většina jezdí takové vysoké váhy na zadní delty, které by měly být teoreticky nejslabší ze všech třech pomyslných hlav. Podle mě to musíte brát převážně trapézama.
To nemyslím Diamonde jen na tebe, ale udivuje mě, jak většina jezdí takové vysoké váhy na zadní delty, které by měly být teoreticky nejslabší ze všech třech pomyslných hlav. Podle mě to musíte brát převážně trapézama.
Jo zrovna ty zadní delty jsem dneska jel dost prasácky, ale cejtím je z toho dobře. No určitě sis všiml, že najednou tento týden mám na všechno vyšší váhy. Dělám teď naprostou většinu cviků s lehkým cheatingem a tolik se s tím neseru. Jinak předtím jsem to na ty zadní delty dělal na břiše na lavičce a s 10kg
Edit: A i kdyby to brali převážně trapézy, tak to nevadí, protože ty jsou taky na hovno
typuju, ze zadni delty z toho moc nemaji
pokud delas cvik na posileni urciteho svalu, tak by z toho mel profitovat hlavne ten danej sval a ne jinej (I KDYZ STOJI ZA..MALO)
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Ty sam. Uplne normalne by sis to premistil na bricho a na stehna a sedl by sis s tim. Pak by ses zvedl a aniz bys cinku pokladal na zem , by ses otocil a frejersky hodil zpatky do stojanu ne? :D
Kde je tlačítko "Like"? :D
_________________ My girlfriend is stronger than you!
Ty sam. Uplne normalne by sis to premistil na bricho a na stehna a sedl by sis s tim. Pak by ses zvedl a aniz bys cinku pokladal na zem , by ses otocil a frejersky hodil zpatky do stojanu ne? :D
Kde je tlačítko "Like"? :D
Hehe, přesně takle se mi to už asi 2 krát povedlo.
Ale já neměl na výběr, jelikož cvičím sám ve svým, a neměl mi kdo pomoct.
Takže jediné řešení bylo, jak měl kdosi hezky pojmenovaný log BUĎ TO ZDVIHNI NEBO CHCÍPNI
Já takhle někdy v 17 nebo v 18 byl sám v posilce a cvičil jsem program pro zlepšení benche, kde byli zařazeny negativky s cca 110% maxima. Takže jsem měl na čince 120 kg, na hrudníku karimatku a roloval jsem . Btw teď bysme se tu ještě mohli předhánět, kdo roloval víc .
6x78kg
6x78kg
6x78kg
6x78kg
Přítahy na stroji v sedě
8x84kg
8x84kg
8x84kg
8x84kg
Veslování nadhmatem
6x138kg
6x138kg
6x138kg
6x138kg
Mrtvý tah nadhmatem
5x100kg
5x100kg
5x100kg
5x100kg
5x100kg
BICEPS
Horní kladka v leže
6x48kg
6x54kg
6x60kg
6x60kg
Scottovka s JČ
8x15kg
8x15kg
8x15kg
8x15kg
S EZ ve stoje
10x37kg
10x37kg
Hodnocení tréninku: No celkem to šlo, sice jsem u pár cviků neodhadnul váhu, takže to bylo dost lehký, ale nevadí. Pauzy byly dost dlouhý, protože jsem zase dohlížel na ty kluky ušatý
Sakra jděte do prčic. Když sem dám video a chtěl bych abyste ho okomentovali, tak nic. Zatímco když sem dám něco jinýho, co fakt nechci abyste komentovali, tak to najednou máte plnou hubu keců
ok, už som chcel komentovať, ale som sa zdržal, no bieda pane, čo ti poviem, a to seba považujem za podpriemerného v drepoch, ako technika vcelku ok, osobne som za nižšie, ale asi ti ide o kontrolu, agresívnejšie prevedenie by ti pridalo nejaké to kilečko naviac, ale o to ti asi nejde, nemal si nejaké zranenie kolena?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
ok, už som chcel komentovať, ale som sa zdržal, no bieda pane, čo ti poviem, a to seba považujem za podpriemerného v drepoch, ako technika vcelku ok, osobne som za nižšie, ale asi ti ide o kontrolu, agresívnejšie prevedenie by ti pridalo nejaké to kilečko naviac, ale o to ti asi nejde, nemal si nejaké zranenie kolena?
Měl jsem zraněné pravé koleno (doteď s ním mám problém a nesednu si na pravou nohu na paty, takže to je pravděpodobně nedoléčené) + nemám úplně dorostlý nervus peroneus v levé noze => zkrácené levé lýtko a celkově dysbalance na levé noze oproti pravé (jo dneska jsem si zrovna říkal, že bych se na to asi měl trochu víc zaměřit .
Jinak to, že je to bída je mi u prdele. Právě mi šlo o techniku, jestli se to jakž takž dá. Pořád se tam nějak necejtím dobře se spodníma zádama - přijde mi, že to nima dost tahám (i když když jsem koukal na těch 2x95kg, tak tam jsem prostě nějakej výraznější pohyb, kterej by naznačoval, že zapojuju spodní záda víc než je zdrávo neviděl). Ještě by to mohl být slabý core, ale vzhledem k tomu, že jsem jezdil na kajaku + jsme ho dost často posilovali, si nemyslím.
Jednoduše řečeno řekl bych, že asi prostě chvíli potrvá, než si na ten pohyb zvyknu a naučím se zapojovat ty svaly správně.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru