|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2014 7:55 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | Díky za názor, ale myslím, že vůbec nic o mně nevíš. Z několika fotek a jednoho videa se toho moc vyčíst nedá. Možná to bude znít arogantně, ale myslím si, že makám přinejmenším víc jak 90% lidí, co vídám v posilovnách, ano i při tréninku nohou, ale to je prostě na delší diskuzi a nechci tady zasírat Diamondovi log. Navíc se chystám do Physique, takže ty nohy tolik nehrotím a myslím, že 68cm přes stehno není tak špatné.
Myslim si, že ostudu si určitě neudělám, takže asi tak. |
V pohodě. No já ti na to evane řeknu asi jenom to, že je jenom můj problém, jestli si udělám ostudu, nebo ne a všem ostatním je po tom hovno.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
evan
|
Zaslal: pá prosinec 19, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | Díky za názor, ale myslím, že vůbec nic o mně nevíš. Z několika fotek a jednoho videa se toho moc vyčíst nedá. Možná to bude znít arogantně, ale myslím si, že makám přinejmenším víc jak 90% lidí , co vídám v posilovnách, ano i při tréninku nohou, ale to je prostě na delší diskuzi a nechci tady zasírat Diamondovi log. Navíc se chystám do Physique, takže ty nohy tolik nehrotím a myslím, že 68cm přes stehno není tak špatné.
Myslim si, že ostudu si určitě neudělám, takže asi tak. |
Ještě mě řekni že Phsq nohy necvičí :-D nejde o to kolik máš přes stehno a že nejdou vidět, ale jde o to že je to jak kdybys cvičil na půl plynu, prostě se ochuzuješ o růst a ne jen nohou tím že je necvičíš. Dále si cvič a jez třeba jako profík, ale nikdy takový nebudeš, kapišto? Všechno je o genetice a když ne, tak chemii. Takových je prostě strašně moc, co to drtí a dodržují do posledního detailu ale nikdy nebudou vypadat jak ti, kteří to tam prostě mají a přitom si žerou co chcou a maj to v piči a tak to prostě je.
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: pá prosinec 19, 2014 8:01 pm Předmět: |
|
|
Evan : u prince s tim nesouhlasim, podle me neni vubec pavouk a mezi physique bude obr
No diamond je vec druha, sorry chlape pamatuju si tvoje fotky s cca o 10kg min a jsi furt pavouk jako prase
|
|
| nahoru |
|
 |
evan
|
Zaslal: pá prosinec 19, 2014 8:03 pm Předmět: |
|
|
Hele já koukal na posing video, pak na fotky a prostě mě to tak přišlo. Je možný že Pr!nc vyleze ve formě jako prase a zavře mě hubu... ano já mu to přeju. Jen jsem napsal svůj názor a jak jsem psal Pr!ncovi do logu, hodně štěstí a hlavně tam něco nabalte ještě. Čau
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá prosinec 19, 2014 8:11 pm Předmět: |
|
|
Posing video je fakt tragedie, to uznávám, kámoš na mě byl dost nasranej, protože mi fandí a tam prej vypadám na 85kg.
K těm nohám: Myslim si, že prostě nohy nemám špatný a nepotřebuju je tolik dřít, když je nebudu ukazovat, spíš se chci zaměřit na lýtka.
Vím, že genetika není uplně na mé straně, ale tvrdou prací se dá mnohé vylepšit, myslim, že ten poměr ramena-pas tam nebude vůbec špatnej.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so prosinec 20, 2014 5:13 pm Předmět: |
|
|
20.12 - Posilovna (Delta fitness) - Natáčení videologu #4
NOHY + LÝTKA
NOHY
Dřepy
20x15kg
10x55kg
12x75kg
10x80kg
8x85kg
6x90kg
4x95kg
2x100kg
1x105kg
Pohoda, dalo se to, akorát hloubka by mohla být větší.
Legpress
10x200kg
10x200kg
10x200kg
10x200kg
Protože legpressy jsou všude stejné přeci.
Zakopávání
10x40kg
10x40kg
10x40kg
10x40kg
Předkopávání
10x25kg
10x30kg
10x30kg
10x30kg
Čelní dřep s JČ sumo
20x32kg
20x32kg
LÝTKA
Výpony na stroji
20x40kg
10x70kg
5x100kg
5x120kg
5x120kg
5x120kg
5x120kg
5x120kg
Píšu 120kg, ale ve skutečnosti netuším, kolik tam bylo. Byly tam akorát číslíčka od jedné do 18ky.
Výpony v sedě na stroji
10x40kg
10x40kg
10x40kg
Hodnocení tréninku: Zničil jsem ty nohy víc, než jsem chtěl. Snad to do úterý vyrestím, takže za mě dobrej trénink. Forma taky ujde - progress na zádech i na rukou je vidět. Ještě 3 měsíce a hurá do diety
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so prosinec 20, 2014 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | Kolik vážíš jestli se mohu zeptat?Píšeš zničené nohy a pro 70 kg kluka by to byla rozcvička |
93kg - mám dost slabé nohy. A dřepy no co dřepy - nohy jsem celý život necvičil. To co zvedám teď je výsledek po 4 měsících tréninku. Maxko na dřep odhaduji tak okolo 120kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: so prosinec 20, 2014 7:34 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Irminsul napsal: | Dělals chybu že jsi necvičl dřepy (všeobecně nohy),jako hodně mladých kluků.Nejlepší cvik co může být a nejen na nohy Ale to už dávno víš |
rikal to i Arnold ( s nadsazkou): kdyz chces velek bicepsy, musis cvicit drepy!
podle me to neplati na 100%, ale kdyz uz chces spodek tela flakat, tak aspon ty drepy bych udelal poctive a pak se treba venoval necemu jinemu |
Přesně,je to prostě král cviků
|
|
| nahoru |
|
 |
evan
|
Zaslal: so prosinec 20, 2014 7:38 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Irminsul napsal: | Dělals chybu že jsi necvičl dřepy (všeobecně nohy),jako hodně mladých kluků.Nejlepší cvik co může být a nejen na nohy Ale to už dávno víš |
rikal to i Arnold ( s nadsazkou): kdyz chces velek bicepsy, musis cvicit drepy!
podle me to neplati na 100%, ale kdyz uz chces spodek tela flakat, tak aspon ty drepy bych udelal poctive a pak se treba venoval necemu jinemu |
Přesně,je to prostě král cviků |
Stačí tři slova: Dřepy - hormony - růst
SQ a MT je pro naturála alfa omega bych řekl.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so prosinec 20, 2014 7:50 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | Dělals chybu že jsi necvičl dřepy (všeobecně nohy),jako hodně mladých kluků.Nejlepší cvik co může být a nejen na nohy Ale to už dávno víš |
Já jsem ale dělal vrcholové rychlostní kanoistiku
Edit: ještě aby to bylo jasné, tak kajak - ne kanoe.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: so prosinec 20, 2014 7:52 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Irminsul napsal: | Dělals chybu že jsi necvičl dřepy (všeobecně nohy),jako hodně mladých kluků.Nejlepší cvik co může být a nejen na nohy Ale to už dávno víš |
Já jsem ale dělal vrcholové rychlostní kanoistiku |
Vím co jsi dělal :-) čtu tvůj log a tvé příspěvky.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so prosinec 20, 2014 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Irminsul napsal: | Dělals chybu že jsi necvičl dřepy (všeobecně nohy),jako hodně mladých kluků.Nejlepší cvik co může být a nejen na nohy Ale to už dávno víš |
Já jsem ale dělal vrcholové rychlostní kanoistiku |
Vím co jsi dělal :-) čtu tvůj log a tvé příspěvky. |
Tak určitě chápeš, že to nebylo na mně => nebyla to moje chyba, jak sám píšeš.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|