DiamonD - 105kg

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 237, 238, 239  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DiamonD - 105kg
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Oddo

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2014 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K čemu je tam dobrý ten ručník u dřepů? Já sem myslel, že molitany a podobné nesmysly si tam dávají jen holky Jinak budu upřímný, ty dřepy nic moc no, hlavně ta hloubka, ale to ty víš moc dobře. BTW nemůžu na to přijít, sparing jel s tebou dřepy nebo goodmorningy?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2014 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vypadáš jako v pohodě borec a nic proti tobě osobně nemám, ale fakt nechápu, že nemáš dostatek soudnosti a jdeš do kulturistiky Jdi do physique, na to máš parametry slušný a můžeš tam mít úspěch. A ještě píšeš, že tě bolí kolena a jezdíš na tréninku legpress, to taky nechápu....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2014 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To magion .... předkopy a zakopávání bych s koleny v háji rozhodne nevyřazoval. Pomáhají fixovat koleno při nestabilitě. A že kua vím co mluvím. S vhodností dřepů díky jejich mnoha variantám souhlas, ale s tou četností už nikoli. Nicméně každý jsme zchromlý nějak jinak ... a kdo vůbec ne, ten tu nemá co dělat:-))) ... a každý si musí najít co jemu zrovna sedí.

Nicméně zakopaný hund je primárně v tom, že D neví co je v tom koleni špatně.

Jinak 100% souhlas s tím, že pro D je jediná alespoň trochu rozumná možnost soutěžní sebebrealizace:-) ve znamení trenclí:-). Cokoli jiného je prostě pionýrská osada Ztracenka, a škoda i té barvy, co na sebe naplácá.
magion

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2014 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono se dá předkopávání použít jako rehabilitační cvik, ale pouze lehce, kontrolovaně, vysoký počty opakování. Ne kulturisticky, švihově, s co největší vahou. To moc kolenům neprospívá.
Četnost jsem doporučil ještě předtím, než jsem se dozvěděl že ho trápí bolest kolen, ale minimálně 2x týdně bych to nechal.
ygg

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2014 11:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V tom se shodneme.

Co se dřepů týče, jak jsem psal, primární je zjistit proč ho ta kolena bolí, co je špatně, a tomu pak nějak přizpůsobit zbytek ... trenál i případnou rehabilitaci a pod.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 1:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
To magion .... předkopy a zakopávání bych s koleny v háji rozhodne nevyřazoval. Pomáhají fixovat koleno při nestabilitě. A že kua vím co mluvím. S vhodností dřepů díky jejich mnoha variantám souhlas, ale s tou četností už nikoli. Nicméně každý jsme zchromlý nějak jinak ... a kdo vůbec ne, ten tu nemá co dělat:-))) ... a každý si musí najít co jemu zrovna sedí.

Nicméně zakopaný hund je primárně v tom, že D neví co je v tom koleni špatně.

Jinak 100% souhlas s tím, že pro D je jediná alespoň trochu rozumná možnost soutěžní sebebrealizace:-) ve znamení trenclí:-). Cokoli jiného je prostě pionýrská osada Ztracenka, a škoda i té barvy, co na sebe naplácá.
smetak

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 1:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak na ty bolavy kolena si muze hrat klidne na bosu, nebo jiny balancni podlozce, je na to spousta peknejch cviku, ktery treba me pomohly
Moocha

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 2:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já třeba nikdy nepochopil, co má bosu společného s posílením kolen.
smetak

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 4:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele ortoped mi diagnostikoval neco s patelama, uz presne nevim co to bylo, neco ve smyslu, ze nejsou v prirozeny poloze jako maji byt, ale ze jsou vychyleny. Projevovalo se to tak, ze pri delsim sezeni, chuzi do schodu a ze schodu, nebo jiny namaze jsem citil bolest a tlak v kolenou, zacal jsem chodit na rehabka, kde me nutila na bosu delat ruzny polodrepy, holubicku, prechazeni pres bosu, drep na jedny noze, kdy se posilujou stabilizatory pately a asi po mesici a neco a zakoupeni fake bosu domu a pravidelnyho cviceni to prakticky zmizelo, nerikam, ze to je svatej gral, ale me to pomohlo a jsem za to rad.
Tom3

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc porad resite kam by mel a nemel chodit? Je to jeho vec, chce zavodit jako kulturista tak proste bude, to ze mu tady pisete ze na to nema, nic nezmeni.
Rucnik na drepech, proc ne, zacina s nema.. na vaze to neprida a za par mesicu uz ho ani nebude potrebovat... nebudte taci hejtři
e: ale ty kamosovy drepy jsou fakt sileny, jak mu litaji kolena
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Proc porad resite kam by mel a nemel chodit? Je to jeho vec, chce zavodit jako kulturista tak proste bude, to ze mu tady pisete ze na to nema, nic nezmeni.
Rucnik na drepech, proc ne, zacina s nema.. na vaze to neprida a za par mesicu uz ho ani nebude potrebovat... nebudte taci hejtři
e: ale ty kamosovy drepy jsou fakt sileny, jak mu litaji kolena

Jenomže to nikdo z nich nechápe Jinak kamarádovi jsem to říkal i u legpressu, že mu tam lítaj kolena jak sviň a on mi na to odvětil, že to dělá tak, jak je to pro něj přirozený Jinak on má svojí vlastní posilku doma a teď už ani tolik neposiluje. Spíš už jenom freerun a workout. No a cviky jako dřepy a legpress dělá možná tak jednou do roka se mnou

Edit: Předpokládám, že všichní ví, že jdu do klasické kulturistiky. Měřím 188cm, takže moje váha může být maximálne 188-100=88kg. Jestliže se mi podaří mít na konci toho mého "objemu" 95kg, tak kolik tak asi budu mít na soutěži? 84kg? 85kg? "If you know what i mean"
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to, kolik ti zustane z 95kilo po objemu ti nerekne nikdo, zalezi, jak moc kvalitni ten objem bude
ale znam pripady, kdy kluci kolem 1,6m koncili objem s 90 prasokilama, aby se na prkna postavili s vahou pod 70!
ale osobne bych rekl, ze jenom v poslednim tydnu ti zmizne tak 5kilo az odvodnis a superkompenzujes

k tem kolenum: zkusil bych metodu predvycerpani
dat si vazne lehkou vahu na predkopy a dat si treba STRIKTNICH (klidne i svterinouvou kontrakci) 20 opacek jednou nohou, pak druhou a nakonec obema
tomuhle bych rikal jedna serie
dat par (3-5) takovych serii, a budes mit stehna v jednom ohni a potom ti na drepy bude stacit polovicni (trochu prehanim) vaha a stehna dostanou svoje a budes setrit kolena
to same muzes provest u zakopu a dojet se vypadama nebo bulharama
je to overene, funguje to jak proti bolesti kolen, tak v rustu svalu
ale priprav se na vazne velikou bolest!
Pr!nc

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakou jsi měl čistou tělesnou hmotnost na InBody bez tuku? Podle toho by se dalo něco usuzovat.
člověk

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím s tím co psal Ustinov o tom "předvyčerpání"
Když jsem cvičíval dřepy hned jako první cvik, tak jsem měl problémy s koleny, furt pobolívala, křupalo v nich při dřepu atd.
Teď jezdívám před dřepy hodně sérii předkop+zákop v SS (viz. moje zápisky v logu) a ony se mi pak dřepy jedou dokonce lépe, než bych nima začínal
Doporučuju to vyzkoušet

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Záleží jak moc kvalitních 95kg to bude? Ty vole jak moc kvalitní to může asi být, když mám teď 93kg

Osobně odhaduju soutěžní váhu když to půjde dobře okolo těch 84kg. Ale samozřejmě jaká ve skutečnosti bude je ve hvězdách.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 237, 238, 239  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: