|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Maerlyn0

|
Zaslal: po prosinec 22, 2014 2:37 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | hoši tak se taky připravte a pak si vedle něho stoupněte. Možná zjistíte, že ve finále bude lepší než vy. Kdyby měli brát ohledy na různé pisálky, tak nikdo na závodech není, pač jeden je hubený, druhý tlustý, třetí tam nemá co dělat atd. Pro někoho jsou takové závody motivací dál se zlepšovat, nikdo neřká, že musí ty závody vyhrát. Třeba bude poslední, ale o tom to přece není. Je to je jak ze vším, za počítačem je každý Ronaldo, každý by to udělal líp, pak natáhne ráno monterky, odfláká si svoji dvanáctku v továrně a zase si večer žije svůj internetový sen, kdy může radit a kritizovat ty nejlepší :) |
To je pěkná blbost, já třeba vím, že nejsem lepší než Diamond, z hlediska genetiky jsem na tom snad ještě hůř, ale to neznamená, že nemůžu říct, co si o tom myslím a že na to Diamond nemá genetiku. Mně jen příjde nesmysl jít někam, kde reálně nemám moc šancí, když můžu jít někam jinam, kde bych mohl mít i slušný výsledky. A to cvičení vypadá furt stejně, jestli člověk jde do kulturistiky nebo do physique, takže bych to neomlouval tím, že by ho to nebavilo. Ale pro mě za mě ať si každej dělá co chce, nikoho rozhodně neodsuzuju nebo tak
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
evan
|
Zaslal: po prosinec 22, 2014 3:00 pm Předmět: |
|
|
To jsou strašný řeči tohle to, to si tam pak může jít stoupnout opravdu každej kdo chvilku cvičí a říkat že závodí v kulturistice a obhájovat se tím že ho to strašně baví, naplňuje a kdoví co. Spíš bych řekl že to o tomhle opravdu není a ta soudnost je tomhle sportu opravdu potřeba. A spíš mě pak přijde líto těch kluků, co dřou několik let, den za dnem aby na to pódium vůbec vylezli a vypadali důstoje k tomu sportu a ne jak ti, jako třeba DiamonD, kterej celej život dělá úplně něco jiného (kajak nebo co to je...) a pak začne cvičit - konkrétně od srpna a chce jít mezi klasiky, sry ale to je prostě výsměch. Po půl roce seriózního kult. tréninku...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po prosinec 22, 2014 3:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: po prosinec 22, 2014 3:13 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | a není ti po tom hovno? |
|
|
| nahoru |
|
 |
evan
|
Zaslal: po prosinec 22, 2014 4:25 pm Předmět: |
|
|
Jojo nám všem je po tom hovno... až se budete vy blbci ptát na glutamin nebo zda jet v netr. dny CKD dietu, tak vám dám stejně smysluplnej příspěvěk
BTW: Hulkie na tvém místě bych mlčel a šoupal nohama
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: po prosinec 22, 2014 4:35 pm Předmět: |
|
|
| evan napsal: | Jojo nám všem je po tom hovno... až se budete vy blbci ptát na glutamin nebo zda jet v netr. dny CKD dietu, tak vám dám stejně smysluplnej příspěvěk
BTW: Hulkie na tvém místě bych mlčel a šoupal nohama |
Směju se spíš tomu jak to Hulkie opět napsal narovinu.
Btw. Abych se vyjádřil i k tomu co jsi psal. Podle mě je dobrý poslechnout si názor jak negativní tak pozitivní, kterých tu poslední dobou moc není, ale taky si myslím, že by si to měl každý zkusit sám a jak se říká "vymáchat si v tom hubu".
Každá zkušenost je dobrá a někdy i negativní je lepší než pozitivní.
(U mě ta pozitivní opadne dřív. Když mě něco nasere nebo zklame tak je to ve mě dlouho)
Na druhou stranu nikdo z nás tady není na takový úrovni (a i kdyby) aby jsme někomu říkali co může a nemůže popř. na co má či nemá. To je individuální věc.
Omlouvám se Dčku, že mu tu zas*rám log, ale chtěl jsem přispět.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po prosinec 22, 2014 4:46 pm Předmět: |
|
|
| Barthel napsal: | | Na druhou stranu nikdo z nás tady není na takový úrovni (a i kdyby) aby jsme někomu říkali co může a nemůže popř. na co má či nemá. To je individuální věc. |
Na jakém fóru se vůbec pohybujete? Tohle není dovednostní sport, kde můžeš leda tak vyvěštit z koule jak bude daný jedinec excelovat ve sportu, ale kulturistika. Tady je to vážně dost lehké, na to nepotřebuješ mít ani doktorát ani medaile z mistrovství světa. Buď máš dobrou kostru, dobrý předpoklady pro růst svaloviny a síly a vysoké naturální hodnoty tesťáku nebo prostě ne. A pak můžeš trénovat do haleluja, posílat tam i steráče ve velkých dávkách, ale stejně se ani nepřiblížíš těm geneticky obdařenějším. Hořká pravda... Ale proto existují i další kategorie, kde se uchytí i ti méně obdaření. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: po prosinec 22, 2014 4:58 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Barthel napsal: | | Na druhou stranu nikdo z nás tady není na takový úrovni (a i kdyby) aby jsme někomu říkali co může a nemůže popř. na co má či nemá. To je individuální věc. |
Na jakém fóru se vůbec pohybujete? Tohle není dovednostní sport, kde můžeš leda tak vyvěštit z koule jak bude daný jedinec excelovat ve sportu, ale kulturistika. Tady je to vážně dost lehké, na to nepotřebuješ mít ani doktorát ani medaile z mistrovství světa. Buď máš dobrou kostru, dobrý předpoklady pro růst svaloviny a síly a vysoké naturální hodnoty tesťáku nebo prostě ne. A pak můžeš trénovat do haleluja, posílat tam i steráče ve velkých dávkách, ale stejně se ani nepřiblížíš těm geneticky obdařenějším. Hořká pravda... Ale proto existují i další kategorie, kde se uchytí i ti méně obdaření. |
Ano, souhlasím, ale spíš mi jde o to jak je to danému člověku řečeno. Pravda je pravda, ale jde to vždy říct jinak (možná slušně bez arogance) a s dávkou humoru nebo nebo motivace nebo tak aby do toho měl člověk chuť . A né aby x-lidí říkalo, že to stojí za hovno a ať se na to vysere ať dělo todle či tamto. Na to si musí každej přijít sám, ale někdy to prostě trvá dlouho. (teď to samozřejmě nemyslím na tebe magione, ale obecně)
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: po prosinec 22, 2014 5:32 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych docela videt jak vypadáte vy MAgion,Evan ?Nechtěli by jste třeba přispět do aktuálních forem,aby jsme vědeli s kým máme tu čest? Myslím si ,že to je každého věc zda jde nebo nejde na nějaké závody.Diamond si to dal za cíl a jde si za tím,což je jedině dobře.Bude ještě tolik lidí co mu to budou chtít rozmluvit,ale snad se na to nevykašleš.Jsem na tebe zvědav.Jinak na soutěže nemusíš chodit vyhrávat,můžeš tam jít prostě jen tak si to zkusit a udělat si svou životní formu,nejde o to aby jsi pomýšlel jen na to, jak porazíš uplně všechny,pokud v pohodě uneseš porážku a nebude ti dělat problém uznat lepší borce než jsi ty,tak do toho určitě jdi.Měřím stejně jako ty ale kvalitově se na tebe nehrabu,pruhy na ramenech apod. ,tobě chybí jen ten objem a ten by se dal ještě dohnat pomocí nějakých silovek nebo ,že by jsi zvýšil sacharidy,aby to šlo trošku nahoru.Napíšeš sem prosím tvůj jídelníček?
|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
Zaslal: po prosinec 22, 2014 6:13 pm Předmět: |
|
|
"Hele Diamond si udělal zápis...rychle ho setřít a kdo ho setře nejvíc, dostane zlatého bludišťáka."
Že vás to ještě baví.
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po prosinec 22, 2014 6:28 pm Předmět: |
|
|
Mně to připomíná Vencu, každej se do něj pořád navážel a teď je úplně někde jinde, než zbytek, který se do něj navážel _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po prosinec 22, 2014 7:36 pm Předmět: |
|
|
22.12 - Posilovna (USK)
ZÁDA + BICEPS
ZÁDA
Stahování kladky za hlavu
20x24kg
10x54kg
6x80kg
6x80kg
6x80kg
6x80kg
Přítah
8x80kg
8x80kg
8x80kg
8x80kg
Přítahy JČ v předklonu
6x45kg
6x45kg
6x45kg
6x45kg
Přítahy na stroji podhmat
8x96kg
8x96kg
8x96kg
8x96kg
Veslování
12x122kg
12x122kg
Hyperextenze
10
10
10
10
10
BICEPS
Scotovka s EZ
6x37kg
6x37kg
6x37kg
6x37kg
Protisměrky
8x30kg
8x32kg
8x32kg
8x32kg
S JČ ve stoje
10x20kg
10x20kg
Hodnocení tréninku: Trochu bolelo předloktí, ale dalo se. Dobrej trénink. Zítra nohy, tak snad budou kolena ready.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po prosinec 22, 2014 7:59 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Mně to připomíná Vencu, každej se do něj pořád navážel a teď je úplně někde jinde, než zbytek, který se do něj navážel |
Já tedy nevím, ale mně nepřijde, že se tu do D někdo naváží. A taky nevím o nikom, kdo by tvrdil, že nakonec nemůže být slušný/dobrý v klasice, nebo dokonce sportovní kulturistice. Ale vše chce svůj čas a tady je posloupnost jasná .... fyzikama to začíná, klasikama pokračuje a sportovníma kulturistama končí. Řadě lidí evidentně přijde rozumné začít v té kategorii, na kterou nejlépe "mám", tam se snažit uspět jak to jde, a když si něco odzávodím a začne mi být těsná, tak jít dál. Je to přirozená posloupnost....o nic víc tu nejde. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|