|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 30, 2014 6:04 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Já bych našel hned několik důvodů proč jo:)
... |
ja prave narazel na tebe
nekdy jsi u nekoho v logu psal, ze nohy na zemi a most pomahaji prirozenejsimu postaveni v ramennim kloubu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Endo
|
Zaslal: út prosinec 30, 2014 8:44 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | nohy na lavicce proc?
nekdo rika, ze tim lip izolujes prsa, ale zeptej se, co na to rikaji chiropraktici! |
Pri klasickom tlaku má človek tendenciu sa zapierať a mať napnuté celé telo. Keď dáš nohy na lavičku tak tým eliminuješ tlak na chrbát a ideš čistou silou, žiadne zapieranie sa, atď.
Posledný roka a pol, ak robím bench, tak ho robím s nohami na lavičke. Inak si to už ja osobne neviem predstaviť... Prvé tréningy boli hrozné, váhy išli tak o 15-20% dole a bola to premňa veľká zmena, keď som predtým robil mostík, že som mal špičky nôh niekde pod lopatkami. No s posunutými platničkami si nevyberieš... A hoci je to teraz už viac menej OK, stále robím bench s nohami na lavičke...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út prosinec 30, 2014 9:47 am Předmět: |
|
|
Sry za spam, ale muze tu uz konencne nekdo rict nejakej rozumnej duvod, proc mit nohy na lavicce? U nas to tak taky dela jeden starsi pan, je mi blby mu neco rikat. Pro me je to teda cipovina, vzdyt bench je zakladni cvik, u ktereho vicemene "zabira cely telo", a nohy jsou zaklad celyho zpevneni.
| Endo napsal: | | Pri klasickom tlaku má človek tendenciu sa zapierať a mať napnuté celé telo |
ale snad o toto jde ne? taky delas drep bez ruk, aby si eliminoval napeti a zpevneni v hornich zadech a jel to jen silou nohama? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út prosinec 30, 2014 9:56 am Předmět: |
|
|
A můžete vy mně konečně vysvětlit, proč to tady tak řešíte? Založte si na to téma a tam si to probírejte. Prostě jsem měl chuť jet bench s nohama nahoře, tak jsem jel bench s nohama nahoře. Žádný zákeřnosti v tom nehledejte . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: út prosinec 30, 2014 10:38 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Sry za spam, ale muze tu uz konencne nekdo rict nejakej rozumnej duvod, proc mit nohy na lavicce? U nas to tak taky dela jeden starsi pan, je mi blby mu neco rikat. Pro me je to teda cipovina, vzdyt bench je zakladni cvik, u ktereho vicemene "zabira cely telo", a nohy jsou zaklad celyho zpevneni.
| Endo napsal: | | Pri klasickom tlaku má človek tendenciu sa zapierať a mať napnuté celé telo |
ale snad o toto jde ne? taky delas drep bez ruk, aby si eliminoval napeti a zpevneni v hornich zadech a jel to jen silou nohama? |
Dôvod, som písal... Eliminuješ tak zapojenie chrbta a tlak naňho, a odizoluješ hrudník a prácu rúk.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út prosinec 30, 2014 10:44 am Předmět: |
|
|
No tvl ja tady nakonec zjistim zr jinak bench jedes zadama...
jinak, Diamond dela co chce, myslim zr jr zbytecne rozpotavat 2 strankove hadky kvuli noham na lavce ktere tam mel vyjimecne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út prosinec 30, 2014 11:10 am Předmět: |
|
|
| Endo napsal: | | Tom3 napsal: | Sry za spam, ale muze tu uz konencne nekdo rict nejakej rozumnej duvod, proc mit nohy na lavicce? U nas to tak taky dela jeden starsi pan, je mi blby mu neco rikat. Pro me je to teda cipovina, vzdyt bench je zakladni cvik, u ktereho vicemene "zabira cely telo", a nohy jsou zaklad celyho zpevneni.
ale snad o toto jde ne? taky delas drep bez ruk, aby si eliminoval napeti a zpevneni v hornich zadech a jel to jen silou nohama? |
Dôvod, som písal... Eliminuješ tak zapojenie chrbta a tlak naňho, a odizoluješ hrudník a prácu rúk. |
Není to náhodou tak, že při zapření nohama se můžeš lépe zapřít i zády, dostat ramena více pod sebe a tím pádem více zapojuješ prsa a méně přední delty a šetříš tak ramena?
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út prosinec 30, 2014 11:15 am Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Není to náhodou tak, že při zapření nohama se můžeš lépe zapřít i zády, dostat ramena více pod sebe a tím pádem více zapojuješ prsa a méně přední delty a šetříš tak ramena? |
Přesně to si taky myslím, ale asi si jen něco nalháváme
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 30, 2014 12:32 pm Předmět: |
|
|
Letos si to vyžral DiamonD, holt dav si vždy vybere nejslabšího a dá mu co proto. Diamonde, smiř se s tím, letos jsi nejslabší ty :-) Vloni to schytal pardubickej perníkář a to je flákač :-) Na tebe to sedlo možná trochu neprávem, ale trochu tuším, že to bude tím tvým trenérstvím :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út prosinec 30, 2014 2:56 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Letos si to vyžral DiamonD, holt dav si vždy vybere nejslabšího a dá mu co proto. Diamonde, smiř se s tím, letos jsi nejslabší ty :-) Vloni to schytal pardubickej perníkář a to je flákač :-) Na tebe to sedlo možná trochu neprávem, ale trochu tuším, že to bude tím tvým trenérstvím :-) |
Jakým trenérstvím?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út prosinec 30, 2014 3:01 pm Předmět: |
|
|
30.12 - Posilovna (Mega fitness - poslední trénink) Deload
ZÁDA + BICEPS
ZÁDA
Stahování kladky podhmat
20x25kg
10x50kg
Shyby podhmat
10x
8x5kg
6x10kg
4x15kg
2x20kg
Přítahy JČ v předklonu
8x34kg
8x34kg
8x34kg
8x34kg
Veslování
10x60kg
10x60kg
10x60kg
Pullover horní kladka
15x35kg
15x35kg
BICEPS
Scotovka s EZ
10x20kg
8x25kg
6x30kg
4x35kg
2x40kg
S VČ ve stoje
10x30kg
10x30kg
10x30kg
S JČ v sedě incline
15x10kg
15x10kg
Hodnocení tréninku: Lehkej a docela i rychlej trénink. Bylo to dobrý.
Aktualizace: Skončil jsem v Mega fitness. Přípravu pravděpodobně dokončím v USK (kajakářská loděnice) a na nohy budu chodit do Fitklub Ludvík.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út prosinec 30, 2014 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Proč končíš v Mega ? Si mně o tom básnil, jak je to skvělý fitko |
Už jsem ti to říkal Fitko je naprosto v pohodě
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st prosinec 31, 2014 1:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt leden 01, 2015 6:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|