Jasně - tu pohádku kde dva borci kteří mají oba dva stejné maxko na bench při čemž jeden měří 160cm + 75kg a druhý 180cm + 95kg s tvrzením, že ten se 75kg BW je strašnej borec a je silnější než ten s 95kg jsem slyšel
Nerozciluj se, pro Turka je tohle hlavni ukazatel muznosti, ty mas treba zase jine prednosti :D
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
proste mi príde čudné, že jeden skúsený cvičenec-bývalý športovec nevie proste zobrať 30ky (nepoviem, keby 45+) a sadnúť si s tým heh
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Bývalý kanoista ... ono to chce buď větší sílu, než D má ... a s ohledem na to jak dlouho pořádně posiluje a jak je vysoký a kolik váží ani není moc divu ... a nebo grif, který prostě ještě nemá.
Však se časem naučí.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Tak ze země to snad zvedne, ne? Pak si s tím sedne a dá si jednoručky na kolena. Pak si lehá a zvedá kolena (30 kg na jednu nohu zase není tak moc) a když už skoro leží, má činky tam kde mají být. Nemusí to zvedat bicepsovým zdvihem přeci.
Tak mně samo o sobě nedělá problém si to nahodit při těch 5x5. Jenže to první opáčko se prostě tlačí úplně z mrtvého bodu (jestli to teda pojmenovávám dobře) a vypadá to první jako kdybych dělal poslední a dost to vyčerpá. Proč prostě nezačít ze shora s tím, že mi to někdo pomůže vytlačit nahoru a pak s tím udělat 5 opáček, když mám tu možnost.
Osobně v tom vidím asi stejnej problém, jako když si někdo bere činku na military z dřepovacího stojanu nebo si nechává podávat činku ze stojanu na bench...
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
8x77.5kg
8x77.5kg
8x77.5kg
8x77.5kg
Veslování nadhmatem na široko
6x80kg
6x80kg
6x80kg
6x80kg
Shyby
8x17.5kg
8x17.5kg
8x17.5kg
8x17.5kg
Dotahy
5x112.5kg
5x112.5kg
5x112.5kg
5x112.5kg
5x112.5kg
BICEPS
S EZ scotovka
5x45kg
5x45kg
5x45kg
5x45kg
5x45kg
S JČ ve stoje
8x22.5kg
8x22.5kg
8x22.5kg
8x22.5kg
8x22.5kg
Hodnocení tréninku: Fuuuuuu - náročný - šestky jdou, osmičky jsou zlo. Trochu zlobilo zase rameno, zase tahaj úpony a ještě přesto, že jsem nejel nohy tak i koleno, ale jinak to bylo parádní
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru